Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti: én a Budafitnessbe (Campona) járok kismamatornára, hétfőn és szerdán 17:30-tól van. Nem izzaszt meg, de erre kismamaként talán nincs is szükségünk. De jól átmozgatjuk az izomcsoportokat, majd a végén légzőgyakorlat és gátizomtorna is van. Az árakról itt tudsz tájékozódni: www.budafitness.hu én csak ajánlani tudom.

Móni: én is magánrendelésre járok, és mindig kapok naplószámot. Én nagyjából úgy értelmezem ezt a naplószámosdit, hogy a doki saját naplóban vezeti, hogy mikor-kinek-hová ad beutalót, amit adott időközönként lejelent a TB-nek. Meg a kórház is lejelenti a TB-nek és ezt talán összevezetik. Én valami ilyesmit sejtek..., de hangsúlyozom, hogy mindez feltételezés!!! A lényeg, hogy amikor én a beutalókat kapom, a beutaló megírásával egyidejűleg a doki a saját naplóját is megírja (fél perc alatt). Egyszóval szerintem minden orvos kellene, hogy tudjon naplószámot adni (aki legálisan praktizál).

Tegnap voltunk UH-n, Apa is bejött, most először... A kicsi szívverését gyönyörűen lehetett látni :) :) :) A vizsgálat szerint minden rendben van. Egy hónap múlva megyek megint, ha addig nincs gond és akkor kapok beutalót cukorterheléses vizsgálatra.

Szép napot Mindenkinek ebben a gyönyörű napsütésben!

Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hali!

Moni, nem irígyellek, biztosan kivert volna az ideg..... Annyira nem bírom ezt a tehetetlenséget, ami ebben az országban működik, minden hivatalban, kórházban stb. ahol segíteniük kéne, mintha fogyatékosokat alkalmaznának, akik kéjelegnek abban, hogy kicseszhetnek a másikkal! Jó múltkorában azért szúrták át a vénámat, mert az egyik nőci a másiknak horoszkópot olvasott vérvétel közben, az meg nem figyelt oda rendesen és mikor elröhögte magát átszúrt.... Gondolhatjátok hogy néztem ki egy hétig, mint akit agyonvertek! De közben ezren várakoztak kinnt, ezek meg horoszkópot olvasnak.........pffff :evil:

Megnéztem Kriszti ruháit és nagyon tetszenek, az áruk, pedig kiváló! A héten el is megyek hozzá pár rövid újjú felsőt venni! Azok a pocak alatt megkötősek nagyon bejönnek!

Kpanca, ne idegeskedj, pont attól mehetett fel a vérnyomásod!! Nekem eleve nagyon alacsony, de ha dokinál vagyok, mindig felmegy 110 körülire, egyébként élet és halál között 85-95 között mozog az átlagos értékem.

Szamo, nagyon vagány a babakocsitok!! A "kiságy" eléggé nagy ágynak tűnik... :shock:

Csináltam két pocakos képet, de elég bénák lettek, mert kicsavart kézzel próbáltam magamat lekapni....

Kép

Kép
h.bogesz

és a másik kegyetlen..........

Kép

Kép
h.bogesz

Ja, már nem tudom, ki készült Kriszti varrónőhöz, én holnap megyek öt körül...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Agnesgoboly, én hétfőn voltam ott először!!!!!!!!!!!
Milyen ruciban voltál??? Ma is megyek, ha nem jön közbe semmi!
Én egy teljesen fehér szerkóban nyomtam elöl. Merre helyezkedtél el??

Kép
h.bogesz

Bogesz, a héten sajnos nem voltam, de ma megyek!! Szürke nadrád+kék póló. remélem, találkozunk. Tök izgi!!! :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Lányok! Köszönöm az infókat a naplószám témával kapcsolatban. Az az igzaság, hogy így most már fogalmam sincs, hogy én miért nem tudtam naplószámot kapni magánrendelésen a beutalómra. No de holnap majd megvilágosodok :D ...legalábbis remélem :wink:
Elmegyek megint a nődokimhoz, és megkérdezem tőle, hogy hogy is van ez?! Mert eddig úgy állt bennem össze a kép, hogy a magánrendelésen nem tudnak naplószámot adni, de ezek szerint ez nem így van.
Nem is az a gond, mert én itthon vagyok, az időmbe végülis belefér az utána járás, de ki a francnak van kedve nap mint nap orvosi rendelőkbe járni, ülni a beteg emberek között, és több órán át várni, várni, várni...

Most megyek lenyomom a Rékát, olyan álmos vagyok, majd a tornától felébredek, remélem :wink:

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni
Én az előbb írtam, hogy valószínűleg az lehetett a dokidnál a gond, hogy nem aznap van a vérvétel, amikor ő adja a papírt, legalábbis nekem ezt mondta a védőnéni is és a dokibácsi is, hogy csak aznap lehet rá naplósorszámot kérni, amelyik napon van maga a vérvétel....

Kép
Kép
times

times: köszi az infót, de szerintem nem ez lehet a probléma. Én az Afp-re sem azon a napon kaptam a beutalót, amikor a vérvételre mentem. Ezt itt nem is tudnák kivitelezni, mert sem a doktornő, sem a védőnő nem abban az épületben van, ahol a vérvételt csinálják, és mivel vérvételre viszonylag korán kell menni, nem hiszem, hogy nekem még előtte bárki is naplószámot tudna adni azon a napon.
Mindenesetre köszi mégegyszer, holnap utánajárok ennek a naplószám ügynek, mert szeretnék már világosan látni ezügyben.

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

Bogesz

igen elég nagy, mert ez kombi ágy 120*70-es a fekvőfelülete, és később ifjúsági ággyá alakítható, a pelenkázó szekrény eltávolításával, az pedig komódként szolgálhat! Nekünk is ilyen ágyunk volt, már a húgomnak és nekem is, és szerintem nagyon praktikus. Főleg, hogy 1 szobánk van és nem fér el túl sok bútor.

Helyes a pocid! :)

Kép
szamo

Tudod mit vidd be a parlamentbe!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi mindenkitől, de ezt muszáj volt kiírnom magamból: ÉLJEN AZ EÜ REFORM!!!!

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Ezt az oldalt még nem olvastam, de este pótolom. Most keltem fel!:( Muszáj lesz vmit kitalálnom, este 9-kor kidöltem, de éjféltől 4-ig megint nem aludtam. Napközben semmi dolgom nem tudtam megcsinálni,már megszoltak a boltban, hogy állandóan a fagyaszott kajákat veszem, mert főzni sincs időm! A kocsim is majdnem összetörtem...

Szamo: Jó ez a kiságy és a babakocsi is! Befér a csomagtartótokba? Mert én olyanra vadászok!
Mivel mindenki írja, hogy vásárolgat, annyira megkívántam, hogy nekem is muszáj lesz szétnéznem hétvégén! :D Szopis, pocitámasztó párnát mindenképpen veszek!Jó lenne már egy jót aludni megint! Én is csak ajánlani tudom a Kriszta féle kismamarucikat, most is abban vagyok.

Megyek, megcsinálom a derelyét meg a zacskós levest, aztán irány az uszoda! :lol:

Úgy néz ki megvan a fiúnevünk is, lehet pici Adorjánunk lesz, férjemnek nagyon megtetszett! Jobb mint a Rudolf, amit eddig hajtogatott!:D

Judit

mamiblue

Sziasztok Kismamik!

Van itt egy elég jó oldal tele hasznos infókkal:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/babamama.html

Mamiblue

Ténylegesen nem próbáltuk ki, hogy befér-e a csomiba, de nálunk is az volt a szempont, hogy viszonylag kicsi legyen, mert suzuki swiftünk van. A férjem szerint befér, de majd megpróbálom rávenni, hogy próbáljuk ki!

Kép
szamo

szamo, ez nagyon jó oldal :) tetszik :wink:

Kép
mona76

Sziasztok Kismamik!

Végre megint van babanet, gondolom ezért volt délután-este ilyen nagy a pangás, mert ez nem jellemző!

Itt egy mai kép rólam, na meg a pocakról! Kép

Kép
szamo

Sziasztok

Ma voltam dokinál és úgy látsztik csak panaszkodni jövök újabban.
Reggel 7-kor már ott voltam uh-tak és a nő azt mondta amikor a leletem töltötte ki,kicsit alacsony ez az AFP nem mondta a dokim?
Na ekkor éreztem megy fel a vérnyomim.
AFP 26ng/ml 0.8 MOM
BHCG 11000 ng/ml 0.9 MOm
Erre dokim azt mondta semmi gond ,csak az lenne baj ha hcg magas lenne az utalna down kórra.
Mindegy elküldtek citogenetikára,de csak holnap 13-től van a dokinő.
Utána felvittem eredményt dokihoz ,és ott volt a köv,.kiakadásom.
Mondtam neki kicsit idegesebb vagyok ,mert megijesztettek ,azt mondta semmi ok ,ne parázzak.
De megmérték vérnyomim és húha 150/100 volt.Rögtön leküldtek EKG ,belgyógyászat tetőlől talpig átvizsgált a belgyógyász és felírt Betalocot ,hogy a biztonság kedvéért szedjek napi 3× felet.
Én nem akarom....hazaértem 3-kor és itthon mértem 110/68 majd később 113/70 volt és most este is 114/72 .Ami nem sok szerintem.
Holnap megpróbálom megbeszélni dokival ,hogy ne kelljen szednem és megígérem hogy naponta nem 1× hanem többször mérem majd.
De én tudom dokinál mindig magasabb mert stresszelek és már a sok várakozás is felbosszant.
Drukkoljatok holnapra nekem.
Egyébként kistökivel mindent rendben találtak Uh-n ismét.És már 390 gr +-10%.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Nagyon jó nézegetni a pocis és a babókás képeket! Nekem is vannak, csak sajna nem tudom hogy kell ide feltenni őket.

Jucu!
A történtek után jóhogy magas volt a vérnyomásod... Én múltkor semmi rossz hírt nem kaptam csak egyszerűen izgultam, hogy minden rendben legyen az UH-on és rögtön 130 lett a vérnyomásom, pedig a védőnőnél meg itthon nem szokott 110-nél több lenni. Drukk holnapra.... Ne izgulj, csak nyugalom!

Kép
mirosz

Hello!

Most értem haza a boltból, az uszodázás is remekül sikerült! Tamara fejjel előre kicsúszott az úszogumiból, szegénykém úgy megijedt, de gyorsan kikaptam...

Remélem sikerült magamat teljesen kifárasztani és holnap 7-ig fel sem kelek!

jó éjt!

judit
mamiblue

Jó reggelt!
Jucu, nekem a múltkor már attól magasabb volt a vérnyomásom, hogy 3 emeletet gyalog mentem fel a dokihoz, mert utálom a liftet. Ha otthon normális volt a vérnyomásod, akkor tényleg csak az idegességtől lehetett magas előzőleg.

Képzeljétek, tegnap sikerült kiakasztanom két patikust egy budai gyógyszertárban. Korábban már említettem, hogy a dokim magisztrális magnéziumtablettát szokott felírni, amit a patikusok nem szeretnek, mert ahogy a dokim mondta: "Sok munka, kevés pénz". Nos, tegnap este belibbentünk Apuval a patikába és beadtam a receptet...egy perces néma csend... első reakció a patikusnő részéről: Hány éves lehet, aki ezt felírta? Majd elkezdett neheztelni, hogy miért nem lehetett normális, gyári tablettát felírni (egyet mutatott, amelyiknek 10 db-ja kerül 390-be, ezzel szemben az előző magisztrális adagomé meg 300 db került 1850 ftba!!!). Utána azon problémázott, hogy nincs anyaguk hozzá, mondtam, hogy akár 1 hetet is tudok rá várni. Próbált elriasztani a magas költségekkel, de az általa megnevezett 3000 ft még mindig jóval alatta van a 10/390 ft-nak. Egy szó mint 100, kíváncsian várom az eredményt. Szegény néni 11 éve patikus, és ilyet még nem csinált... Erre mondta a párom, hogy akkor 11 éve egyszerű pénztáros+árukiadó, vagy mi? (ezt szerencsére nem a patikában mondta). Hát ennyi.
Ja, sajna van valami bacim is, így 10 napos Klion-kúrát kell tartanom... :cry:

Na, dolgozok
Pussz

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt!

Jucu! Nem csodálom, hogy az egekben volt a vérnyomásod... Dokinál nekem is mindig magasabb, pláne, ha még előtte jól felidegesítenek, egyébként itthon 100/60, 110/70 között mozog. Múlt héten nekem is felment 150/90-re, amikkor a sürgősségin vizsgáltak. Szerintem egyáltalán nem alacsony az AFP-d, emiatt ne aggódj. De az a lényeg, hogy az UH-n minden rendben volt. Drukk a mai vizsgálatra!!

Szamo! Csinos a pocid!

Képzeljétek! Az én apróságom egész nap nem akar mocorogni, lefkszem, ráteszem a kezemet a pocira, fél óra, 1 óra.... semmi. Fölkelek, leülök netezni, egyből buli van, meg se akar állni :lol: . Valamelyik nap leültem MSN-ezni a húgommal, többször is akkorát rúgott, hogy azt hittem kiugrik. :lol: Úgy látszik, szereti, ha a gépnél ülök. :D

miniliza

Sziasztok!

Szerencsére nekem a dokim nem mér vérnyomást, a védőnéni rendezi nálunk, dokinál nekem is bizti magas lenne, ott izgul az ember, meg hát le is kell vetkőzni, én olyankor olyan zavarban vagyok, hogy azt sem tudom fiú vagyok, vagy lány... Pl.: tavaly mikor az éves szűrésre mentem nov. elején (még akkor nem tudtam, hogy kismami vagyok, még antibébi tablettát is írattam fel) szóval megkérdezte a doki, mikor is szültem, alig tudtam kinyöszörögni, annyit kellett rajta gondolkodnom, szóval nődokinál nekem is ezer lehet a vérnyomásom... Ja amúgy 95/60 körüli szokott lenni...

A pocis fotók nagyon szuperek, már nekem is rá kéne venni magam, de félek, hogy megriadtok, nekem most akkora a pocóm, mint egy gyerkőccel 7 hónaposan... A dokim a múltkor azt mondta, hogy 32 hetesen már elérem a 40 hetes pocak méretet....

Miniliza
Az én babóim is a net előtt indulnak be, de rendesen!!! Aztán jeleznek még evés után és lefekvéskor...

Kép
Kép
times

Sziasztok Mamikák!!! :lol: :lol:
Na tegnap megjártam a gondozást, védőnénit, doktorbácsit, sőt még sikerül ki is íratnom magamat. :)
Egy hét szigorú fekvése lettem ítélve, a doki nagyon leszidott. Meg is ilyedtem elég rendesen...... :shock: :shock:

Jucu!! Ne paráztasd magad! az én afp-m 25 Mom: 0,75 Ez jó! Ha 0,2 lett volna, na akkor kellenne a kismamákat megrémíteni...... Kikérdeztem az orvost, két védőnőt a gondozóba, plusz a saját védőnénim is, úgyhogy ne tessék aggódni!!!!! :):):)

Mirosz szép a pockó!!!!!!!

Miniliza: én egész hétvégén könyörögtem neki hogy mocorogjon már.., de semmi. Szépen ellazultam, nyugi volt minden ahogy kell, de semmi, szugeráltam én a hasam....:):) Aztán ülve nagy lazán felraktam az asztalra a lábam, széken hátradölve telefonáltam (elég rossz szokás), és indult a box. :):)

Puszi nektek!!!
Nyusz 8)
nyuszifülû

Nyusz! Mi történt, kinyílt a méhszáj, vagy csak nyíladozni akar? Vigyázz magadra!!! Sokat keményedik a pocak? Nekem Gergőnél ilyenkor már nyitva volt a külső méhszáj, és elég sokat keményedtem. Most még nem érzem, hogy probléma lenne... Kopp-kopp....

miniliza

Times! Nem csodálom, nekem is már most akkora a pocim, mint Gergővel a 24. héten volt. Nem is tudom, mekkora lenne, ha 2 babó lenne benne.

miniliza

nyuszifül, miért lettél fekvésre itélve? :?

Kép
mona76

mirosz a Sote-n csináltak neked méhszáj vizsgálatot?
Még mindig ezen rágódok :?
Nekem két napja nagyon rossz a gyomrom. Olyan érzés, mint mikor nemigazán rágod meg az ételt. Úgy érzem mintha egy nagy kő lenne ott. Nemtudom mi lehet ez. Szerintem az emésztésem is nagyon rossz :?
nyuszifül, mesélj már mi volt a dokinál?

Kép
mona76

Mindig elfelejtek valamit :oops:

Nap voltál tegnap az Istenhegyin? Mi volt? Kérdezted a pecsétet?

Kép
mona76

Képzeljétek msn-en olvastam, hogy sziszike is kislányt vár.
Nemtudom miért nem jön ide Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Voltam én is dokinál.Az alacsony afp.-m miatt elküldött genetikára a Schöpfh Méreibe.Jár oda valaki?Tudnátok segíteni,hogy azon belül hol keressem,hol jelentkezzem be a vizsgáltra?

Jucu,nekem fehérköpenyes szindrómám van :lol: .Mindig magas a vérnyomásom ha más méri.Itthon oké minden.Én is mondtam a dokimnak,hogy itthon minden oké,de őt ez nem vígasztalta.Rám rakatta az abpm.-et(marhára örültem neki).Azon oké volt minden,1-2 kiugrástól eltekintve(mikor ettem,fürödtem magasabb volt),ezért én is kaptam gyógyszert,dopegytet :(

Mona,nekem a gyomorsavam van fenn napok óta :? .Gáborral még használt ha hideg tejet ittam,de most az sem segít :(

Kép
Kép
huni

Mona
Az én gyomrom is így viselkedik, de nem egész nap, délután 3-4 körül szoktam egy kicsit uzsizni, utánna minden bajom van és ez kitart másnap reggelig. Tehát a reggeli rosszullétem átment estibe, de enni meg kell, mert nagyon éhes vagyok, de most is pocsékul érzem magam... Vmelyik babó nyomhatja a gyomromat, lehet, hogy nálad is ez lehet a gond...

Kép
Kép
times

én nemértem, hogy miért ugrott 1 napot a vonalzóm :roll:

Kép
mona76

Kép

Kép
mona76

Italoman, mandala és mindenki aki régen volt már,HOL VAGYTOK?

Zsuzsi, te is el vagy veszve. Ugye ma (vagy tegnap) voltál Kecskeméten uh-n? Mesélj, mi újság?

Lányok!
Ti hallgattok valamilyen babazenét? Hallottam a Babazene című cd sorozatról, állítólag nagyon jó. Ismeri valaki? Valamelyik topicban említettek egy oldalt, ahol speciálisan babáknak összeállított babazene tölthető le, de nekem nem jön be az az oldal.

Gyomorégés: Engem is kínoz. Sőt, időnként a hányinger is visszatér.Próbálok többször kisebb adagokat enni, úgy talán jobb.
bee73

:lol:
Üdv Mamikák! :lol:

Hát megviselte a pockót a napi 2X1,5km séta + buszozás, és egyre jobban fájt a hasam. Kedden annyira elviselhetetlenül fájt már hogy bevettem egy algopirynt, nagy nehezen úgy bírtam elaludni. Igen keményedett, szúrt, feszített.
Sokat bőgtem aznap este, nagyon megijedtem, mert a hasam jobb alsó sarka egyszer csak elkezdett görcsölni, a Kiscsimbókom meg bal oldalt legfölül oldalt elmenekült a fájdalom elöl, és dörömbölt. Azt hittem megszakad a szívem. Menekült szegénykém. :shock:
Tegnap rögtön orvos, és igen. kinyílhat a méhszáj, és elindulhat a szülés. szerencsére még nincs baj, de feküdni kell sokat, egy hét vízszintes most, aztán sok pihi. Majd vissza kell mennem, jöv héten néznek meg megint. Aztán ha mégsem múlik el, akkor kórház, és megkeresik a baj okát.
A doki nagyon ordított velem hogy nem vagyok normális, meg is lepődtem. Amazon módjára akartam viselni a terhességem, hiszen olyan sok problémamentes kismami van, gondoltam amit érzek természetes, nem hisztizek. :shock: szerencsére már jobb!

Liza veled hogy volt?
nyuszifülû

Sziasztok Pocaknövesztgetők!

Mona,
Igen, tegnap voltam Gasztonyi dokinál. Rendben van minden, a kapott képet feltesszük, ha Apának lesz ideje.
Végig bombáztam a kérdéseimmel, mondta, hogy milyen izgága vagyok, dehát mikor kérdezzem, ha nem ott azonnyomban.
Persze azt is kértem, hogy mondja meg, hogy mit lát a nemével kapcsolatban. Még a fejét méricskélte ekkor és mondta, hogy azt a gyerek másik végén kell nézni. El kezdtünk nevetni, hullámzott a hasam, alig bírtam elfojtani. Még a szivecskéjénél tartottunk egyszercsak közölte, hogy "egyébként puncija van"! :D

Kérdeztem a pecsétes dolgot, de azt mondta, hogy csak a terhesgondozásos doki adhat, Ő meg nem minősül annak. :?
Fura ez a rendszer. Nem az a lényeg, hogy ellenőrizve vagyunk a terhesség alatt? Nem értem ez miért nem minősül ellenőrzésnek...

Gyönyörűek a pocakfotók!

Kép
nap12

Sziasztok

:D :D hála minden okés.
12.45 kor ott voltam Schöpfiben és 16.15 kor végeztem.
Leletem alpján azt mondták nem is értik miért küldtek genetikára,mert jó a BHCG MOM is mellé:-)
1:5918 az arányom

Közben amíg bent voltam felmentem dokimhoz és mondtam nem szeretném szedni gyógyszert,mert ma úránkénti méréssel sem ment fel 119 fölé.
Azt mondta okés,bár higyjem el nem okozna bajt,de ha 1 olyan nap is lesz amikor 130/80 fölé ugrik többször, akkor el kell kezdeni.
Most meg leültem ide kicsit és úgy focizik a kisfiam majd kirúgja az oldalam :wink:
Jah tegnap elfelejtettem mondani ,hogy 1 kilót híztam már.Doki azut mondta vigyázni továbbra is és minden okés lesz.
Boldog vagyok ma nagyon , és nem hagyom legközelebb hogy paráztassanak.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok Kismamik!

Bocsika, hogy hétfő óta nem jöttem, tegnap jöttem volna, de nem volt Babanet és még sok minden.

Tegnap voltam a genetikai UH-on, minden rendben van.

BPD: 48 mm
Fronto: 53,5 mm
Thorax: 43 mm
Femur: 30 mm
Talp: 28 mm
Humerus: 28 mm
Köldökzsinór: 3 ér - 11 mm
Cerebellum: 21 mm

A többi adat is normál.

Mona: kérlek a sorunkat színezd ki kékre, ugyanis kisfiú van a pocakomban. Ezt még az UH leletre is ráírták a megjegyzés rovatba: épnek látszó arc és agykoponya. MALE. (ez jelenti, hogy fiú). Ép rekesz.

Eléggé megviselt, mert én nagyon kislányt szerettem volna, volt is a munkahelyemen délután egy jó nagy bőgés, zokogtam rendesen. De aztán aludtam rá egyet, most már belenyugodtam. Még mindig jobb, mint ha szüléskor derül ki, hogy nem az jött, akit szerettem volna.

Mondtam is apának, hogy kukigyáros.

Most már nagyon intenzíven mozog, minden nap érzem a rugdosását. Nagyon jó érzés. Igaz tegnap egy kicsit megsértődött rám, ma délelőtt csak 11 óra körül jelentkezett. De már kibékültünk, most már tudja, hogy így is nagyon szeretem.

A vérnyomásom nekem is itthon mindig alacsonyabb, mint a védőnőnél, én is olyan izgulós fajta vagyok. A Márkkal is az elején magas volt (140/100), kellett is szednem a Corinfart. Most nem szedek semmit és nem is akarok.

Kép
Kép
márkanyuka

hello!

Mona: NEkem is pont ilyen volt a gyomrom!:( Részvétem! kínlódok egy pár dolgotól, főleg attól, hogy teljesen le vagyok lassulva, mint aki nagyon ráér úgy csinálok mindent, pedig dehogy...De higyjétek el megéri! :lol:

Nyuszi: Pihizz sokat és vigyázz magatokra! Nekem is pont ma kezdett el szúrkálni a hasam, rögtön rád gondoltam...nem is mertem blekezdeni egy nagyobb takarításba, ugyhogy csak lightosan pakolásztam!

bee: Nekünk volt 1 cd-nk, amin babazene szólt, Tamara imádta, csak véletlenül kint hagyta és a kutya megrágta...Egyébként bababoltokban lehet kapni!

Szép estét!

judit
mamiblue

Márkanyuka, fura ez a nem-dolog.
Értelek, hogy most egy kislány jó lett volna Márk mellé, de csodálatosan szép egészséges kisfiad lesz! És ez a lényeg! :wink:

Én meg este szégyeltem el egy kicsit magamat, hogy mennyire drukkoltunk kislánynak, és most hogy bebizonyosodott, azon sóhajtoztam, hogy egy kisfiú is mekkora boldogság! Teljesen mindegy ugye Csajszik?!!! :D

Lányok mégegyszer, mindenkinek hatalmas gratula a kissrácokhoz, kiscsajszikhoz!!!!!!! :)

Kép
nap12

B@sszus!!!! Leírtam egy kisebbfajta regényt, és mire el akartam küldeni, kiléptetett a rendszer :evil:

miniliza

Kellemes estét!

Nagyon jó és hasznos oldalakat tesztek fel, tanulmányozom is őket!

Ma voltam Kriszti varrónőnél, akit ajánlottatok! Hááát, tündéri, kedves nő és nagyon jó felsői vannak! Nacit nem próbáltam, mivel abból már van nekem elég, de felsőből jó párat. Igazán jó minőségű, divatos anyagok és szabások, igazi büszke kismamának éreztem magamat! Szóval csak ajánlani tudom!

Agnesgoboly, voltál tegnap tornán??? Én voltam, nézelődtem is, sőt amíg várakoztunk a teremre egy idegen kismaminál be is égtem, mert azt hittem Te vagy, mivel úgy volt felöltözve, ahogy mondtad, hogy leszel :oops: Ezek után már nem mertem senkihez sem szólni! Sokan voltunk, én a hátsó, közép szektorban pucsítottam egy szürke-rózsaszín hosszú tornanaciban, fehér-sárga polóban és csutkába felfogott hajjal!

Jucu, még szerencse, hogy nem pipultál be jobban.... Én tuti lecsesztem volna a dokit! Ilyesztegesse az édes ......

Gratula Nap12, a szavazás még mindig tart! Lány, vagy fiú, fiú, vagy lány (üvölt) ??? Szóljatok a fülemre ha megvan az eredmény és akkor összeérintem a papírt és lezárom a szavazást :lol:

Márkanyuka, neked is sok örömet a pindur pandurhoz, biztosan csak múló hangulatváltozás volt ez a bőgés.....

Nyuszi, ez szörnyű.......... nem tudok semmi mást mondani, mint hogy nagyon vigyázzatok magatokra és tényleg tarts be mindent!

Én úúúúgy szégyenlem magamat!! Ma reggel berendelt a doki, hogy valami nincs rendben a pun.....al !!megijedtem és beviharzottam reggel 7-re, megvizsgált ás közölte, hogy elkaptam valami kórságot :cry: Kaptam rá Canesten kúpot és Augmentin tablettát és 1 hét múlva kell visszamennem. Teljesen kész vagyok, hogy hogyan történhetett, pedig még soha nem volt ilyen bajom és pont most............ remélem nincsen hatással a kis Pocakpöckölőre.
Az Augmentin meg egy antibiotikum, szerintetek bevehetem???? Nem szeretném ha bármivel is ártanék!

Kép
h.bogesz

Szóval Nyusz, neked írtam, hogy nagyon vigyázz magadra, én végigcsináltam Gergővel nyitott méhszájjal, és nagyon sz@r ügy volt. Így félidő tájékán csak a külső méhszáj volt nyitva. Azért nyílt ki, mert nagyon sokat kertészkedtem, és hát nem nagyon kíméltem magam... Doki javaslata az volt, hogy sokat pihizzek, napi 2*2 Magne-B6, lepedőakrobatika zéró :(
A 31. hét után egy kis baleset miatt kinyílt a belső méhszáj is 2 ujjnyira. Innentől már nagyon durva volt a dolog, mert 3 hétig szigorúan feküdnöm kellett, az ágyamat lábtól megemelték, hogy a méhszájon ne legyen terhelés, a gyomorsavam, folyamatosan a számban volt :( ... miután föloldották a szigorú fekvést, még 2 hetet húztam, és a 36. héten megszületett Gergő :D . Én úgy érzem, hogy ezzel a méhszájjal egy kisebbfajta csoda volt, hogy eddig is kihúztam. Bocsi, nem akartalak megijeszteni, csak azért írtam le, hogy vedd komolyan a dolgot, és tényleg sokat pihizzél. Ha vigyázol magadra, akkor akár még a 41. hétig is kihúzhatod így...

miniliza

bogesz: mit mondott a doki, az augmentint miért kell szedned? Érdekes egyébként, mert én pont úgy tudom, hogy az antibiotikum szedése hajlamossá teszi az embert pl a gombára.
Én pl. abszolút nem tudom szedni, illetve ha nagyon fontos, tuti hogy mindig van valami mellékhatása. De egyébként gondolom, hogy azért írta fel a dokid, mert szedheted.

Jó éjt, és jó pihenést mindenkinek.

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Mona az én vonalzóm is ugrott egy napot, azért is csináltam újat!!!

Nyusz vigyázz magadra, vagyis magatokra és tényleg pihizz!!!

Bogesz, sajna várandóság alatt hajlamosabbak vagyunk az ilyen bacikra, de inkább a kúp és a gyógyszer, minthogy a babónak legyen vmi baja...

Ja és a tábla szuper, pont én nem tudom... körülöttem már mindenki tudja fiú vagy lány dörömböl odabent, - ezúton gratu is mindenkinek -, bezzeg az én porontyaim nem mutatták meg, no de majd jövő szerdán a 4D-n!!!!

Kép
Kép
times

Sziasztok Jó reggelt!

Nyuszi: Nekem is szokott a pocakom jobb alsó sarka szúrni és nyilalni. De csak akkor ha sietek valahova. Soki pihi, kevés stressz. :)

bogesz: nekem is volt ilyen gondom a legelején. Sőt a lányommal is. Vele az elején is és a végén is. Anno azt mondta a dokim, hogy a várandós kismamák többsége elkap ilyen fertőzést. És ha az elején van akkor számítani lehet a végefelé is rá. A babának ettől függetlenül semmi baja sem lesz. Anno mikor megtudtam, hogy elkaptam ezt a nyavaját, egész este bőgtem, hogy megölöm a babámat. Erre a párom beráncigált másnap a dokihoz, hogy nyugtasson már meg. :D:D Úgyhogy nyugi. A bébike el van zárva minden kórságtól.

Tegnap nem tudom mi volt, de nagyon sz@r napom volt. Összekaptam apával, végigbőgtem a fél napot és éjszakát, a lányom szintén, bár neki jönnek a fogai. Remélem a mai nap jobb lesz mint a tegnapi...
A tábla meg milyen szupi. :D Az egyik fele kék a másik meg rózsaszín. :D:D

Jajj mona. Ha kell akkor a mi lánykánk neve Lara lesz. :)

Na megyek is majd később visszanézek. Sziasztok.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Miniliza!! Ez tényleg szörnyű lehetet, de a végén megérte a szenvdést. :) Egyébként éreztél valamit? A méhszáj ha pihi van visszazárul, vagy ha már egyszer kinyílt akkor annyi? Nagyon remélem hogy nem lesz gond. Az Uh-n látják hogyha gáz van ugye? Szerdán megyek.

Puszi mindenkinek!!!

Ölelés
Nyusz 8)
nyuszifülû

Sziasztok!

Köszönöm lányok a megnyugtató szavakat, már nagyon kezdtem aggódni!!!

Moni, az Augmentint állítólag azért kell szednem, hogy mihamarabb rendbejöjjek, ne húzodjon sokáig a felépülés.
Ez a penicillinek közé tartozó antibiotikum ami állítólag segíti a kúp hatékonyságát. A benne lévő amoxicillin a bacikat gyorsan megöli! Atért mégiscsak antibiotikum és nem szívesen veszem be, de hát kell, napi 2X1-et.

Arik a képek!

Szép napot, állítólag vasárnap már verőfényes napsütésünk lesz!! 8)

Kép
h.bogesz

Nyusz, ha kinyílik a méhszáj, vissza már nem zárul, csak szülés után. És ha már így esett, arra kell törekedni, hogy ne nyíljon tovább túl korán, ezért kell pihenni. Amikor nekem kinyílt a méhszáj, állandóan keményedéseket éreztem, olyan volt, mintha egy keményre felfújt labda lenne a pociban, és görcsölt is a hasam... Nem tudom, nálad mennyire vészes a dolog. Mit írt a doki a leletedre? Van rajta egy 2-essel, v. 3-assal kezdődő négyjegyű szám? Ez a szám akkor jó, ha 2000, v. 3000, ilyenkor zárt a méhszáj. Az első számjegy a méhnyak hosszúságát, a második a külső, aharmadik a középső, és a negyedik a belső méhszáj zártságát jelzi. Nálam 2000 az alap, de állítólag a 3000 a legtökéletesebb...
Nem tudom, hogy az UH kimutatja-e a nyílt méhszájat, szerintem max a hüvelyi, nekem mindig kézzel vizsgálták.
Pihenj sokat, és vigyázz magadra!

miniliza

Sziasztok!

Bogesz, mi aztán kerülgetjük egymást!!! én a fehér szerkós kismamát kerestem, közvetlen előttem voltál ám.... én az ajtónál voltam. Sőt, csütörtökön voltam én is Krisztinél, és volt ott egy kismama, és megkérdeztem, hogy babanetes-e, de csak elkerekedett a szeme. Innen rögtön tudtam, hogy nem az :)
És én is elkaptam valami bacit és Klion hüvelytabit kaptam és nagyon gáz, hogy 1 hétig nem lehet akrobatikázni.

Én is egyre gyakrabban érzek bébimozgolódást.

Mona: a táblához egy kis kiegészítés: mi sem teveztük, és a Szent János a kórházam.

üdv
Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Nekem is mindig kézzel vizsgálja a méhszájat, és hozzá is teszi, hogy ezt fontos minden egyes vizsgálatkor megnézni, de szerencsére a 19 hetesen is még 3000-et írt, úgyhogy minden ok, 23 hetesen megyek újra, remélem akkor is minden ok lesz, de utánna nekem már 3 hetente kell járnom...

Kép
Kép
times

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?