Kellemes estét!
Nagyon jó és hasznos oldalakat tesztek fel, tanulmányozom is őket!
Ma voltam Kriszti varrónőnél, akit ajánlottatok! Hááát, tündéri, kedves nő és nagyon jó felsői vannak! Nacit nem próbáltam, mivel abból már van nekem elég, de felsőből jó párat. Igazán jó minőségű, divatos anyagok és szabások, igazi büszke kismamának éreztem magamat! Szóval csak ajánlani tudom!
Agnesgoboly, voltál tegnap tornán??? Én voltam, nézelődtem is, sőt amíg várakoztunk a teremre egy idegen kismaminál be is égtem, mert azt hittem Te vagy, mivel úgy volt felöltözve, ahogy mondtad, hogy leszel
Ezek után már nem mertem senkihez sem szólni! Sokan voltunk, én a hátsó, közép szektorban pucsítottam egy szürke-rózsaszín hosszú tornanaciban, fehér-sárga polóban és csutkába felfogott hajjal!
Jucu, még szerencse, hogy nem pipultál be jobban.... Én tuti lecsesztem volna a dokit! Ilyesztegesse az édes ......
Gratula Nap12, a szavazás még mindig tart! Lány, vagy fiú, fiú, vagy lány (üvölt) ??? Szóljatok a fülemre ha megvan az eredmény és akkor összeérintem a papírt és lezárom a szavazást
Márkanyuka, neked is sok örömet a pindur pandurhoz, biztosan csak múló hangulatváltozás volt ez a bőgés.....
Nyuszi, ez szörnyű.......... nem tudok semmi mást mondani, mint hogy nagyon vigyázzatok magatokra és tényleg tarts be mindent!
Én úúúúgy szégyenlem magamat!! Ma reggel berendelt a doki, hogy valami nincs rendben a pun.....al !!
megijedtem és beviharzottam reggel 7-re, megvizsgált ás közölte, hogy elkaptam valami kórságot Kaptam rá Canesten kúpot és Augmentin tablettát és 1 hét múlva kell visszamennem. Teljesen kész vagyok, hogy hogyan történhetett, pedig még soha nem volt ilyen bajom és pont most............ remélem nincsen hatással a kis Pocakpöckölőre.
Az Augmentin meg egy antibiotikum, szerintetek bevehetem???? Nem szeretném ha bármivel is ártanék!