Új privát üzeneted érkezett!

Á, Éva! Nem is merek belegondolni :oops: :oops: :oops: :oops: , még szerencse, hogy nincs webkamera! Mondjuk sokkal szórakoztatóbb néha ezzel poénkodni, mint majd 2 hét múlva a teszteken reszketni. Dehát a nők már csak ilyen ciklikusak. Meg is gyanusított a kedvesem, hogy a pé után rohamosan csökken az érdeklődésem iránta. én meg olyan, de olyan ártatlanul néztem, nem is értettem miről beszél... :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Zora
Kép
zora7
 
 


Mo! Mi nem gonoszkodtunk, mert mi nem vagyunk olyanok! Főleg Éva, mert ami engem illet, azért néha mégis csak egy kicsit, de csak ha nagyon nagyon muszáj :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zora
Kép
zora7
 
 


Na Zora! Az én férjem is ezt szokta mondani.
Vendég
 

 
 

És ugye neked is teljesen alaptalanul! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziaszztok!

Igen Zora! Teljesen alaptalanul!
Ma 1 tizedet esett a hőm, 36,8. A múltkor is így kezdődött.
Na már itt van anyósom, de azért néha bekukk.

Éva! VÁrom a kisregényt!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ez nem szép reggel! Először is, mert nagyon csönd van, aztán meg én sem tudom mi van velem!
Elméletileg szombaton, vagy kedden, vagy nem tudom mikor megvolt a tüszőrepedésem, a hőm roppant lassan kúszik felfelé, de azt is csak tegnap óta. A hasam meg iszonyúan fáj. Tegnap szinte egyik pillanatról a másikra változott "tapadóssá" a váladékom, :oops: ami gondolom azt jelenti, hogy mégiscsak kedden volt tüszőrepi. De akkor most mi fáj???? :shock: :shock: :shock:
Mindegy, ma elkezdtem szedni az Utrogestan-t.
Ja, és tegnap csináltam egy LH tesztet, ahogy Pandácska ajánlotta. Tegnap előtt kicsit negatív volt, tegnapra pedig atomnegatív! Szintén a keddet támasztja alá, de akkor mi fáj csütörtökön? :cry: :shock:

A tegnapi napunk egyébként fantasztikus volt! A kisfiam annyira élvezte Zoráéknál a kertben rohangálást! Itthon mesélte Apának, hogy van Zoráéknak nagy katicabogara (teknős :lol: ) és, hogy etette a kutyust fűvel!
Zora pedig sütött nekünk finomat és azt hiszem én egyfolytában beszéltem, de tudtam volna még százszor ennyit, mert úgy érzem azonnal megtaláltuk egymásal a hangot.
Zora pont olyan, amilyennek képzeltem! (el tudtam volna hinni róla azt is, hogy 18 éves) Nem tudom éreztétek-e már, hogy valaki, mintha ki lenne fordítva ( hú, ez így tök hülyén hangzik!!! :lol: ), de tisztára az az érzésem volt, amikor a szemébe néztem, hogy mindent tudok róla! Végtelenül őszinte ember, aki büszkén vállalja magát, a rossz tulajdonságaival együtt is.

Na jó, ennyit a nyálról! Én komolyan szeretnélek mindannyiotokat megismerni! :lol:
Tulajdonképpen hiányoznak a csajos délutánok,hiszen mióta megszületett Balázs nem nagyon van lehetőségem ilyesmire.

Most futok ebédet főzni, utána jövök és írok mindenkinek!
Szép napot kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Én is megérkeztem, úgy látom már megint bő volt a termés úgyhogy igyekszem visszaolvasni. Addig is felteszem a görbémet:

Kép

Még jövök.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sikerült visszaolvasnom:

Ildi: nyugodtan bejelölhetsz az iwiw-en, és ez a többiekre is érvényes.

Ind: gratula a vizsgához csak így tovább, pénteken is szorítunk. Remélem gyorsan találsz olyan orvost aki meghozza a várt havit utána jöhet a baba. Majd teszek fel képet a házról, ha sikerül.

Ági nagyon sajnálom, hogy nem érzed túl jól magad, és nem tudsz jönni.

Zora, Éva örülök, hogy jól éreztétek magatokat a randin ha lesz máskor is akkor rám számíthattok megyek én is.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Szia mindenkinek. Tanulok, amikor csak lehet, de már most kifáradtam. Csak akkor tudok, amikor alszik.
Na ma voltam orvosnál. Reggel hívtam és amikor meséltem a fájdalmamat, azt mondta, hogy még ma menjek, biztos félt, hogy méhenkívüli terhesség. Én tudtam, hogy nem mert az sokkal jobban fáj és folyamatosan, de örültem, hogy legalább gyorsan megnéz. Mondott jót is, rosszat is.
A jó, hogy megnézett uh-val és azt mondta, naqgyon szépen alakul a méhnyálkahártyám. Szerinte szinte 100%, hogy elkezdett dolgozni a petefészek. Rögtön kérdeznék is vk hozzáértőt. hátha tudjátok már tapasztalatból, hogy hány mm a normális méhnyálkahártya a ciklus 1. és a 2. felében? Olyan jó lenne tudni, úgyhogy ha vk-nek nézték, rögtön mondjon infót.
A rossz viszont, ami miatt most nagyon gondolkodóban vagyok megint, hogy a vizsgálatnál azt mondta, nagyon szűk a medencém, nehéz elképzelnie, hogy átfér rajta egy baba. Az első úgyebér Beni arctartása és többször köldökzsínórhurkolása miatt lett császár és utána minden nap bejött és elmondta, hogy ez így alakult, de még akárhányszor szülhetek természetesen, előtte a vizsgálatokon se mondott soha semmit, erre most jön ezzel. Nagyon félek, hogy így nem lehet annyi gyerekem, ahányat szeretnék (4-5, de az is lehet, hogy mégtöbb, ha lehetőségünk lesz rá). És ha még meg is birkóznék azzal, hogy soha nem tudom meg, milyen világra hozni egy babát és mindiog más oldja ezt meg helyettem. Azt biztos, hogy nem szeretném, hogy megint 24 óráig külön szinten legyünk, hogy soha ne hozzák oda a babát, hogy rögtön amint elszületett elvigyék tőlem. Múltkor apa kamerázta a fürdetését, öltöztetését, végig űvöltött szegény. Biztos sírt volna különben is, de ha kicsit megfoghatom és bbeszélhetek hozzá, biztos, megnyugtatta volna. A szent Imrében bent lehet apa is, rögtön megkapom és meg is szoptathatom és csak 6 órát kell feküdni. És ott vannak olyan orvosok, akik abszolút a természetesség hívei, bármilyen p ózban lehet szülni (Jánosban csak fekve vagy felültetve) és pl egy guggolásnál lehet, hogy jobban szétnyilik a medence is, de ha tényleg nem tudom megszülni, akkor legalább nem lesz olyan rossza császár. Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy hogy döntsek. Mert nagyon megbízom az orvosomban, tudom, hogy ő is maximálisan azon lesz, hogy én tudjak szülni, de lehet, hogy csak a másik pozició már sokat segítene. Ha kórházat váltok, akkor lehet, hogy már terhességem elejétől kellene éás még így is ciki lenne, mert tudja, hogy babát szeretnék és észre fogja venni, hogy nem mentem vissza. Arról nbem beszélve, hogy anyú meg a nővéremék is hozzá járnak és elég jó a kapcsolat, nem annyira baráti, de több mint beteg-orvos. Légyszi segítsetek, mert ha váltok, akkor már most el kellene kezdenem nézelődni orvos ügyben. Nem akarok akkor ezen agyalni, amikor már terhes vagyok.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ez jó hosszú lett, bocsi. Remélem azért elolvassa vk.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Andi!
Nagyon szépen alakul a görbéd!!!
Én boldog lennék, ha Te is eljönnél a következő találkozóra!!! Sőt a kisfiad is elhoznád!

Ind!
Én mindig nagyon örülök, ha írsz! Olyan klassz a stílusod! Csak úgy jön! Én meg mindig fogalmazgatok.
Az arctartás oka valószínűleg a szűk medence volt, csak nem mérték szülés előtt. Sose gondolkodj ezen! Vannak dolgok, amin nem tudsz változtatni. Én nem váltanék orvost a helyedben, ha meg vagy elégedve vele. Azt sajnos senki sem tudja az elején garantálni, hogy természetes úton szülhetsz!
Nekem most mértek nyálkahártya vastagságot a 22. napon. 8 mm volt, amire azt mondta az orvos, hogy ez a normális a 22. napon.

Éva

Kép
balimama
 
 


Ind: én csak azt tudom megmondani, hogy a ciklus 2. felében nekem mennyi volt a Nyálkahártya vastagsága 8-9 mm ha jól tudom ez akár 12 mm is lehet, de a többiek biztosan többet tudnak erről.

Én úgy tudom, hogy a medence is tágul valamennyit a terhesség alatt, nekem is kicsi volt mégis természetesen úton szültem, a terhességem utolsó harmadában nézte az orvos és azt mondta nincs akadája, a természetes szülésnek. Az előző terhességednél sem mondtak semmit arról, hogy túl szük lenne a medencéd, úgyhogy szerintem nem lesz semmi gond és a következő babát (kat) szülheted természetesen.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Ind: én csak azt tudom megmondani, hogy a ciklus 2. felében nekem mennyi volt a Nyálkahártya vastagsága 8-9 mm ha jól tudom ez akár 12 mm is lehet, de a többiek biztosan többet tudnak erről.

Én úgy tudom, hogy a medence is tágul valamennyit a terhesség alatt, nekem is kicsi volt mégis természetesen úton szültem, a terhességem utolsó harmadában nézte az orvos és azt mondta nincs akadája, a természetes szülésnek. Az előző terhességednél sem mondtak semmit arról, hogy túl szük lenne a medencéd, úgyhogy szerintem nem lesz semmi gond és a következő babát (kat) szülheted természetesen.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Éva ha megyek Bálintot is viszem mindenképp

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


A stílusom hagy némi kívánnivalót maga után. Néha olyan leegyszerűsített mondatokat írok, hogy csodálom, ha megérti vk, csak olyankor rohanok az írással.
És ez akkor pé. utáni hányadik napon volt? Csak pé után lehet ilyen vastag?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Andi!
Lesz társasága, mert én sem nagyon tudok a kisfiam nélkül sehová menni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Tök hülye vagyok! Az nem is a 22. nap volt, hanem a 12.!
Jó kérdés Ind!
Nekem akkor azt gondoltuk, hogy a 12. napon lesz a tüszőrepedésem. El is tűnt a nagy tüsző, vagy ki tudja mi lett vele.
Viszont én biztos vagyok benne, hogy nem csak a 14. napon volt tüszőrepedésem.
Egyszer a ciklus legvégén (26. nap körül) is mértek nyálkahártyavastagságot, az 14 mm volt.
Engem nem zavar a stílusod, ne aggódj megértjük!
Nekem lelki szükséglet segíteni, főleg, ha tudok is! Sőt, anyira jó leírni a problémáimat, még akkor is, ha nem tudtok segíteni! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Az orvos mondott vm olyat, hogy ez nem jelenti azt, hogy ne szülhetnék akár 3 gyereket is, de nem kérdeztem rá, hogy ezt hogy gondolja. POntosan ez a z, hogy a terhesség alatt egyszer se mondta, hogy gond lenne. Nem tudom, hogy külön mérte-e, de az biztos, hogy nem mondta. Azt hiszem keresek egy gyógytornászt és kérek tőle medencetágító gyakorlatokat. Tudjátok, hogy én szeretek mindent tornával megoldani. :lol: :lol:
Szerintetek a krumplinudli hány napig jó?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Most nekem is 8 mm volt és azt mondta az orvos, hogy ez a ciklus 2. felének felel meg, tehát szerinte már volt vm és véleménye szerint napokon belül meg fog jönni. Úgyhogy akkor én ezt nem értem. Már kezdtem örülni, erre tessék, nincs semmi aminek örülhetek.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ha jól emlékszem nekem a 21 napon mérték.

A nudli nem tudom meddig jó mert nálunk másnapra sem szokott maradni.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Éva pont ezt mondtam, hogy a császárt még csak el tudnám fogadni vhogy, csak ne ilyen módon kelljen átélnem. Mindig azt szoktam mondani, ha a 2. császár lesz, akkor a köv. császárra átmegyek másik kórházba. Erre már most felvetődik a kérdés.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Náunk se maradt volna, ha lett voln a mák. Én csak azzal szeretem.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Gyerekkorom óta nem ettem mákos nudlit!!!
Ezt be kell pótolni! Szerintem még 1 napot kibír a hűtőben. Vagy elszaladsz mákért!
Jaj, most elszomorítottalak, pedig nem akartam! Gondolj arra, ha semmi sem indult volna meg, akkor nem lenne 8mm, legfeljebb 2-3!
Azon nem tudsz segíteni, ha mondjuk nagyra nő a baba. :shock:
Egyébként lehet, hogy ez most csak úgy feltűnt az orvosodnak és semmit sem jelent!

Éva

Kép
balimama
 
 


Arról nem is beszélve, hogy miután vajúdtam és izzadtam, mint egy ló, nem fürödhettem egy hétig, miközben más kórházban szabad és átkötözik a sebet.
Különben azt hiszem, Bálint Balázshoz mennék. Róla nagyon sok jót hallottam.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Most biztos, hogy csak a 12. hétig szedek mjad Elevitet. Állítólag az ilyen multibombáktól nőnek hatalmasra. Beni 3.5 kg volt és 54 cm.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én végig szedtem az elevitet és Bálintom 3250 g volt és 54 cm.

Én búcsúzom mára, mert mennem kell majd szombaton jövök.

Puszi mindenkinek

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!
Ind! A csípőm nekem is nagyon keskeny. Én megkaptam egy párszor már a barátnőimtől, hogy fogok szenvedni majd...
Szerintem elmondhatnád ennek a dokinak, hogy szeretnél egy-két pozíción változtatni szüléskor. Biztos megértené... főleg, ha olyan a kapcsolatotok vele. Maximálisan legyél őszinte. Biztosan tudna segíteni valahogy és ha ennyire szereti a család, akkor nem érdemes váltani. Szerintem, ne most kísérletezz, ha rendes a doki, mert rosszul is járhatsz.
A krumplinudli olvasásakor azt hittem egy pillanatra, hogy ez már megint valami tornaféleség amiről eddig nem hallottam. Most itt röhögcsélek magamon. Nagyon elfáradtam ma. Tuti, ez az oka... ennyire hülye azért nem lehetek. :oops:
Éva! Ennyi szépet Zoráról..... hááát!!!! :wink:
Andi! Mesélj egy kicsit magadról! Hogy telnek a napjaid?
Vendég
 


Éva te ezt niztos tudod, az hogy hogy kezelik a császáros nőket azt a kórház határozza meg, tehát az orvossal nem lehet egyezkedni? pl, hogy ne vigyék el rögtön, vagy hogy kifizetem a vékonyabb tűt, csak felkelhessek már 6 óra után is?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Nekem külsőre nem szűk a medencém, teljesen normális méretű, sőt régebben még szélesnek is tartottam, de ez azért akkor hülyeség volt. Az ezzel az orvossal a baj, hogy nagyon földhözragadt. Sztm a póz ugyanúgy kötelező, mint először a gátmetszés. A cdmre is, amit vittünk a vajúdáshoz, pofákat vágott állítólag. Ezt a férjem mondta.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én is nagyon magamra veszem a jeleket. Nekem is elég lenne egy szájhúzogatás, főleg ha az életemről és a babámról lenne szó. Ebbe nem tudok neked segíteni. Én a MÁV-ban szeretnék szülni, sok jót hallottam róla és az orvos is rendes, akihez járok. Múltkor nem volt bent a kórházban, én pedig már szenvedtem a maratoni mensi miatt... úgyhogy berohantam az épp akkor ügyelő dokihoz, aki megvizsgált. Na, nála tuti nem szülnék...
Maximálisan megértelek. Mi nők nagyon tudjuk, hogy ki a nekünk megfelelő és ebbe nem lehet beleszólni. Viszont, akkor időben keresgélj!! Azzal pedig ne foglalkozz, hogy mit gondol majd a doki rólad!!
Vendég
 


Na, mit szóltok a hőmhöz??


Kép
Vendég
 


Ind!
Sajnos a kórházi szokásoktól nem nagyon fogsz tudni eltérni. Hiába szeretnél vékonyabb tűt, ha nincs. Sajnos én ezt tapasztaltam, szerintem már 2 colos slaggal is tudnék szúrni! :lol: :lol: Csóróság a köbön. Ráadásul képtelenség meggyőzni mindenkit egy-két nap alatt. Ez a szülésre nem vonatkozik. Viszont a tartási rendelleneségeknek mindig oka van. Szerintem most sem fog császárral indítani az orvosod alapból, ez majd a szüléskor dől el. Próbálj meg előre tájékozódni, lehet, hogy 2 év alatt rengeteg dolog változott. Próbáld vele előre megbeszélni a dolgokat. Szerintem elég rugalmas lesz, ha nincs akadálya és ne felejsd el, hogy már Te is tapasztaltabb vagy. Nekem például soha nem mondta senki, hogy valahova nem jöhet be velem a férjem, ráadásul én eldöntöttem, hogy nem fekszem a vajúdás alatt, mert már tapasztalatból tudtam, hogy fekve borzasztóan fáj és nem fogok tágulni se. Csak a kitolási szakban feküdtem le, de akkor is a férjemnek szólt az orvosom, hogy próbáljon meg rávenni a fekvésre, mert különben nem fog tudni segíteni. Sajnos nálam megpróbálták a gátvédelmet, de az előző szülésem miatti hegek miatt vágni kellett. Természetesen erről is megkérdeztek, de akkor én is úgy gondoltam, hogy nem lenne szerencsés a merev hegek mentén repedni.

Mo!
De jó, hogy végre összefutunk!
Szerintem holnapra elkezd emelkedni a hőd! :lol: :lol:
Nagyon szép hőesésed volt! Nálad kicsit magasabb az alaphőmérséklet azért tűnik furcsának! Úgy látom az akció is jókor volt hozzá!

Éva

Kép
balimama
 
 


Emelkedik ez a hő. Szerencsére jól körbe van xelve.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Azért lehet, hogy elmegyek egyszer ehhez a Bálinthoz.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Biztos, hogy nem úgy fog indítani, de ha csak azért nem tud majd megszületni, mert nem a lehető legjobb pozicióban vagyok, akkor ezt a következőnél már nem tudom majd jóvátennni. Akkor ezzel lezáril a kör és örökös császárra vagyok ítélve. :cry:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind!
Nagyon sokat számít a megfelelő pozíció, de maga a csontos medence is vezeti a babát. Olyan nehéz megjósolni, hogy mire számíthatsz! Szerintem ezen még nem kell izgulnod! Beni mekkora volt?

Éva

Kép
balimama
 
 


3.5 kg és 54 cm

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok!
Sajnos nem tudtam visszaolvasni mert már rengeteget írtatok. Most már nem csak az Olivér beteg hanem a Petra is belázasodott és apa is hamarabb jött haza mert nem érzi jól magát. Remélem, hogy én ezt megúszom de elég kicsi az esélye mert egésznap a gyerekeket patyulgatom. Nem lenne jó ha belázasodnék mert lehet, hogy szegény Eszterrel is emiatt volt a baj.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Ind! A császár szerintem sem törvényszerű. Ráérsz még ezen agyalni. Mondd meg a dokinak, hogy milyen elvárásaid vannak, jobban mondva kérésed lenne. Tudja-e a kórház ezeket biztosítani, van-e rá lehetőség..stb. és ha nagyon húzogatja a száját, akkor válts dokit! Beszélj vele őszintén!!! Ez mindennek az alapja. Tuti megért majd, ha rendes.

Örülök, hogy itt vagy Éva! Megmutatnád a hődet? Méred még?

A férjecském azt kérdezte, hogy mi van akkor, ha most újra nagy zuhanásba kezd a hőm. Azt mondtam, hogy akkor kezdjük újra, előről az akciókat. Hát, látnotok kellett volna a fejét..... :lol: :lol:
Most ezek ilyen időzített akciók. Szerintem ezt a ciklust tele x-elgetjük... :oops:
Lehet, hogy gonosz leszek, aztán nem árulom el neki, hogy már emelkedőben vagyok és eldőlt ez a hónap... hadd dolgozzon a babán... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ÓÓÓóóóó! Ági! nagyon vigyázz magadra? Szedsz valamilyen vitamint? Vigyázz magadra!! Pihenj Sokat! Jobbulást kívánok az egész családnak!!



Kép
Vendég
 


Éva! olyan kis titkos vagy, hogy nem látni a vonalzódat. Tedd már fel légyszi!!
Ildi te is!!!! Jó lenne tudni, hogy hol tartotok Lányok!!!
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Pfujj, milyen mérges vagyok magamra! Addig takaritottam itthon, hogy amikor megnéztem az órát, akkorra már le is késtem az aerobikot.....
Ki se nézi az ember, mennyit kell takaritani egy lakásban :shock:

De térjek fontosabb dolgokra :wink:

Andi, jó hogy feltetted a görbét, legalább látunk egy tisztességes pé-t :wink:
Akkor majd bejelöllek az iwiw-en....

Éva, most pontosan azt érzem, amit te: azt hiszem volt pé-m - legalábbis voltak olyan érzéseim, de a hőm nagyon nem akar felfele menni :? - ilyenkor gyűlölöm a hőmérőt :lol: :lol:

Mo, nálad úgy néz ki, elkezdett emelkedni a hő - csak igy tovább!!! Lehet, hogy csak hatásos volt az a sok tánc érted???? vagyis értünk :roll: :D :D

Ind, nagyon figyelmesen végigolvastalak, de sajnos nem tudok hozzaszólni a témához: még nem szültem, és eddig nekem méhnyálkahártyát sem mértek - de biztos a csajok jókat válaszoltak :)

Zora, én is észrevettem magamon, hogy a pé. után nem kivánom annyira :oops: - szerencsére nálunk nincs szó pé-ről, igy nem is tudja a szememre vetni :D :D :D

Krisz, reméljük, hogy a görbéd nem követi a múlt hónapit - különben emlékszem, hogy Titi is idegeskedett, mert 1 tizedet esett a hője.... tehát, ez még nem jelent saemmit! Kiváncsi vagyok a következő napokra!

Pandácska, te hova vagy eltűnve?

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ági, vigyázz nagyon magadra! És irjál, amikor tudsz! Vigyázz arra, hogy nehogy belázasodj, mert az veszélyes!

Hűűű, de okosat irtam :? - ezt itt tanultam a babaneten :lol: :lol:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mo, minimum 3 nap kell fennebb legyen a hőd, mint az azelötti 6 nap.... tehát még 2 nap kell, hogy eldőljön. :D
Most otthonról be tudsz lépni a fertibe? Mert akkor kipróbálhatnád, hogy ha a következő napokra minimum 36,4-et teszel, mi történik!? :wink:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mo, nem is tudom, miért nincs vonalzóm :roll: - a hónap elején kivettem, mert mérges voltam, amikor megjött a miki, és azután nem tettem vissza :)

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia Ildi! A takarítás szerintem felért egy tornával! :D
Megmondom, hogy miért nincs vonalzód: hogy borzold az idegeimet :mrgreen:

Sajnos a fertibe csak a munkahelyemen pötyögök, de már nem izgat, hogy ki látja... viszont kísérletezni akkor sincs időm. :cry:
Marad a várakozás. Már akkor is megnyugodnék, ha ez a hónap is szépen alakulna, és újra kiderülne, hogy normálisan működök. A PreMensel viszont most azért biztos, ami biztos leálltam.
Vendég
 


Mutasd a hődet Ildi!!! Kérlek, tedd fel a vonalzódat!! Lehet tornás is :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


Ildikó!
De jó, hogy Te is benéztél!!!!
Hasonlóan jártam a vonalzómmal, mert ugye nekem sincs, de nem is hiányzik!
Sőt, nekem hőgörbém sincs. Csak azóta mérem, mióta a feltételezett tüszőrepedésem volt. Nahát azóta sem emelkedik.
Azért megmutatom!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szóval nem látszik rajta semmi!
Ha jól emlékszem nem a görbétől lesz valaki babás! Szóval még reménykedem! Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva, csak én látom az emelkedést, te nem ?

KépKép

KépKép
lnd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?