Sziasztok Lányok!
Ez nem szép reggel! Először is, mert nagyon csönd van, aztán meg én sem tudom mi van velem!
Elméletileg szombaton, vagy kedden, vagy nem tudom mikor megvolt a tüszőrepedésem, a hőm roppant lassan kúszik felfelé, de azt is csak tegnap óta. A hasam meg iszonyúan fáj. Tegnap szinte egyik pillanatról a másikra változott "tapadóssá" a váladékom,
ami gondolom azt jelenti, hogy mégiscsak kedden volt tüszőrepi. De akkor most mi fáj????
Mindegy, ma elkezdtem szedni az Utrogestan-t.
Ja, és tegnap csináltam egy LH tesztet, ahogy Pandácska ajánlotta. Tegnap előtt kicsit negatív volt, tegnapra pedig atomnegatív! Szintén a keddet támasztja alá, de akkor mi fáj csütörtökön?
A tegnapi napunk egyébként fantasztikus volt! A kisfiam annyira élvezte Zoráéknál a kertben rohangálást! Itthon mesélte Apának, hogy van Zoráéknak nagy katicabogara (teknős
) és, hogy etette a kutyust fűvel!
Zora pedig sütött nekünk finomat és azt hiszem én egyfolytában beszéltem, de tudtam volna még százszor ennyit, mert úgy érzem azonnal megtaláltuk egymásal a hangot.
Zora pont olyan, amilyennek képzeltem! (el tudtam volna hinni róla azt is, hogy 18 éves) Nem tudom éreztétek-e már, hogy valaki, mintha ki lenne fordítva ( hú, ez így tök hülyén hangzik!!!
), de tisztára az az érzésem volt, amikor a szemébe néztem, hogy mindent tudok róla! Végtelenül őszinte ember, aki büszkén vállalja magát, a rossz tulajdonságaival együtt is.
Na jó, ennyit a nyálról! Én komolyan szeretnélek mindannyiotokat megismerni!
Tulajdonképpen hiányoznak a csajos délutánok,hiszen mióta megszületett Balázs nem nagyon van lehetőségem ilyesmire.
Most futok ebédet főzni, utána jövök és írok mindenkinek!
Szép napot kívánok!