Sziasztok!
Egész hétvégén nem volt netem, hibaüzenetet írt ki a gép, délelőtt hívtuk a t-online-t, 3 kattintással rend lett...
Timi, a kiskádat mi sem sikáljuk ki,a nagykádra gondoltam, csak hülyén fogalmaztam. Ciffel, vagy mivel ajánlott kimosni? vmi bababarátabb jobb lenne, de nincs ötletem...
Nagyon jó a tolatós kép! és milyen komolyan néz közben!
Gesztenye, a tali nekem sajnos nem jó a közlekedés miatt. De lélekben ott leszek...képeket majd csináljatok ám! Tök jó, hogy voltatok állatkertben! Ilyenkor a szülő is jól kikapcsolódhat, ami nem egy hátrány.
Tegnap sétáltunk Gergővel először úgy, hogy nem kocsiban volt, hanem kenguruban. Nagyon élvezte, tátott szájjal nézelődött, sikongatott, gurgulázott, nevetett. Ki fogom próbálni a kendőt is, hátha most már bejön...
Köszönöm az aloe infót! most egy darabig várunk, aztán ha megint előjön, akkor lehet, hogy megpróbáljuk mégegyszer a kúrát.
Beusa, egyszer énekeltem neki eddig angolul, nagyon furán nézett, a magyart sokkal jobban szereti, úgyhogy abba is hagytam. Hogy fertőtleníted magad?
Anita, az én nagyim dettó ilyen...sőt, főleg a nagynéném....jajajajaj..
ne hagyd magad, sajnos ilyenkor a sarkunkra kell állni, mert néha hajlamosak elfelejteni egyes családtagok, hogy nem ők a szülei a gyereknek...
holdkomp a rémálmom...már jó előre leszögeztem, hogy nem és nem fogom használni, úgyhogy senki ne költsön rá pénzt. Szerencsére megértették. A hinta viszont jól hangzik!
De jó, hogy meggyógyult Manó! Gratula!!!
A babatáplálással volt néhány kemény meccsünk nagyiméknál: felelőtlen vagyok, mert nem teáztatom a gyereket, aki miattam ki fog száradni, nehogymár csak szopizzon 6 hónapig, nem elég a tejem, túl híg, túl sűrű, én ennyi idősen már xyz-t ettem...aztán adtam nekik egy szakkönyvet, amin megsértődtek, de végül elolvasták, azóta béke van...
Egy szopis tan. adó írta nekem, amikor bepánikoltam, hogy Hozzátok hasonlóan keveset hízott Gergő hogy
fejl. ugrás később is lehet. Azt mondta, hogy néha annyira érdekes számára a világ, hogy a hízás huszadrangú, minden energiája az agyi/mozgási/nyúlási fejlődésre összpontosul.
Ebben a hónapban kb. megint 100 grammot híztunk, de legalább 6 hós korra megdupláztuk a születési súlyát. Az éjszakai kelésekre csak tippjeim vannak, mert Gergő dec. óta nem kel éjjel, nappal viszont nem alszik semmit. Azért őrület, hogy eddig 2 egyforma védőnői állítást nem hallottunk...
Mennyit fogyott Manó a betegség alatt? Remélem, gyorsan visszaszedi, most biztos jobb lesz az étvágya, hogy rendbejött!
Nem szabad egy éves korig vágni a haját? hoppá.....
most már mindegy, már 2x volt nyírva, tök jó tüsis lett, és mintha erősödött is volna... ezt nem tudtam.
Tina, szuperek a képek!!! Marvin már egyedül ül? Felhúzza magát, vagy csak úgy marad?
Edi, imáááádjuk a sütőtököt...falja, tátog, ma fél üveggel evett, nem akartam annyit adni neki, de követelte...szóval teljes a siker! de látom Kata is bebanánozott...
A tejpéptől én is ódzkodom, próbálom majd minimalizálni, ha adom egyáltalán. éjjeli kelés...
Jubi, mailt megkaptam, levél megy!!! nekem a doki meg a védőnő a tejpépet meg sem említette, de picit tartok tőle..
Viszont 2 napja érzem, hogy már nem elég neki annyi időre a tej, mint régen...Régebben a reggeli szopi után 3, 3,5 óra múlva jött a kaja és a szopi. Most 2 óra múlva zokog, dobálja magát, és fél üveg répát felfal, aztám még tejezik is rá. 2 óra múlva, du. gyümölcsöt is adtam neki, befalta, meg szopizott is. Estére elég a szopi, de nem tudom, meddig...és a grammok alapján van tejem.
Vkinek hasonló tapasztalat? vagy ne aggódjak, ez a dolgok rendje?
Puszi, bocs, hogy ilyen hosszú voltam...
Angel