Új privát üzeneted érkezett!

Kata köszi :lol: Juli azóta dumál amióta rájött hogy van hangja de most hogy szavakat is mond - hát igen asszem nagy dumás lesz.

Mircike - nem semmi a kitartásod... Nem tudom hogy bírnám ki hogy ne rohanjak oda.

Zsófi - Samu nagyon ügyi! Pár hete még azon aggódtál hogy "nem csinál semmit" - na tessék mindjárt rohanhatsz is utána!

Edus - ez a vetkőzés nem semmi!!!Na meg persze Te sem. Fú én is éreztem már úgy hogy az élet egy hosszú-hosszú mosás...Pedig mi csak 3an vagyunk... :D

itt leszek egész este ha valaki jön...

Pussz

K

Klári
Kép
ganti

szia Klári! itt vagy???? :lol: :lol: :lol: :lol:
én is leszek asszem...

Zsófi akartam kérdezni h Samu magától áll fel??? már térdel is vagy hogy?? télleg furi hogy 2 hónapja még agyonaggódtad magad, nem????? most meg!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

igen vagyok! csak néha nem enged be...

Klári
Kép
ganti

jajjjj almás képek :)

huncut alma
Kép

fenékkidugós alma
Kép

nagyonmondós alma
Kép
lmkata

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is akarok almás harisnyát!!!

(Mondom én hogy túrórudi)

Klári
Kép
ganti

Klári puszi mégsem leszek... :)
olvastam, majd írok ám az elméletedre ;)

na és persze mindenkinek puszi!!! :wink:
lmkata

ok, én ma egyedül vagyok (mármint Julival) azért őrzöm a frontot!

Jó éjszakát Nektek!!!

K

Klári
Kép
ganti

apja szerint paradicsom :?
férfiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

...férfiak!!!
????
hmmmm
milenneveleteknélkülünk???? :wink:
zs12&i

Na és még ez: A "jómunkás ember" kerti munka után
Kép
mazsolák

Sziasztok!

Jaj de ügyi Samu!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!
No hallod Zsófi, tényleg a végén beelőz szinte mindenkit Samu :lol: :lol: :lol:

Marcsi
Köszi a macisinfót! Meg a fogasat is!

Lizusnak tényleg meseszép szemei vannak! És az almás sorozat eszméletlenül jó :lol: :lol: :lol: :lol: vagyis rudis :lol:
Kata írj légyszi minél többet! Minden tiszteletem a Tiéd, ahogy kezeled a problémákat!

Mircike
Kitartás böcsitémában!!!!!! Nyugodtan írd ki magad ide!
Szívesen meghalgatunk:D

Edus
Lemaradt még legutóbbról: baromi csini kismama vagy!!!! És milyen nagy a pocid már :shock: Hihhetetlen :D
Én eléggé Next-mániás vagyok :oops: Akkor mostmár Ti értitek miért :lol:

Ja, és köszi a dicséreteket!!!!

Ma is csináltam szupi kerti képeket :oops: Kb úgy nézett ki mint kis zs :roll: :lol: :lol:

Niki még csak most kezdett tapsolni pár napja :shock: :lol:

Holnap elutazunk hétvégére anyuhoz! Szóval pár napig nem leszek.
Hogy foglak utolérni benneteket :? :)

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kép
Fogmosás! De ez csak kamu! Nem is mos még fogat :-)

Kép
Igen, jól látjátok! 9900g!!!!!!! :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

na most vagyok egy kicsit. főleg writeonly (by mircike)

de csak kicsit mert majd' elalszom. mostanában annyira nagy a pörgés, h alig élek. a múlt héten samu sokat felírt éjjel ezért szinte semmit nem aludtam, mert bár ő visszaaludt, én nem. + a szombati buli.. ehhez jön a lakásfelújítás, a magánangoltanítás, a sulis angol, csabát is kicsit tanítgatom, sokat fordítok, napi 6 km-et megyek samuval, (mert akkor alszik jól ha a friss levegőn hosszasan sétálunk :shock: :shock: :lol: ), plusz még samut is nevelek. szóval most eléggé összejöttek a dolgok. legalábbis nem untakozom. ennek köszönhetően, egy hét alatt sokat fogytam. a decemberben vett farmerom lóg rajtam, nem kicsit. le tudom venni úgy, h ki se gombolom. még mindig sokat kell fogynom, de már nem annyira rémes a helyzet.

samu fejlődget, igen, de ábris barátjához képest pl fényévekre van. :lol: :lol: a felállás így történt: mindig nyújtja a kezét h fel akar állni. ekkor mi is nyújtjuk ő meg felhúzza magát. gondoltam hátha a járókánál is sikerül. először a gumicsodán ülve, aztán 4rét hajtogatott pokrócról, aztán csak dupla pokrócról, aztán földről sikerült vagy 2x. de azóta persze nem akar....

iszonyú nagy fiú már, minden nap csodálva nézzük, mennyit fejlődött a gesztusrendszere, az akarata, az örömöt, bánatot ahogy kifejezi. labdázni már profin tud, a tessék-kéremszépen egyelőre reménytelen és mindenkinek a véleményével (hogy mindent értenek) ellentétben én nem látom rajta h érti amit mondok, de hát majd sok beszéd után, előbb utóbb csak megérti :) :) :)
a kukucs és az eldugós játék már nagyon megy engem, v bármi mást amit letakarok azonnal megtalál.

pöttyös, almás lizu, kertész zsombi és fogmosós niki cukormacik. én még asszem márkot sem dícsértem meg pedig gyönyörűűűű!!!

mircike kitartás!!! maximális együttérzés!!!

úgy tűnik 18 órában kellenék szeptembertől, de nemtom otthon tudnám e egész délelőttre hagyni samut? lehet inkább új babó kellene... nem tudom nem tudom. most a szívem szakad meg ha erre gondolok!

mindenkinek bocsi h nem reagálok, de a hátam szokás szerint nem műkszik és az álommanók már megtámadtak!!!! ájjájjj menekülök!!!
kerekpocak

samu és barátja albi

Kép Kép
kerekpocak

mármint szívem szakad meg ha arra gondolok h samut itt kell hagynom délelőttönként, nem akkor, ha új babóra gondolok.
kerekpocak

na tessék- amikor végre írok, akkor senki sehol, semmi élet. :lol: :lol:
kerekpocak

gyors reagálások amik elmaradtak:

reni: babakocsi nélküli séta :lol: ez igen!!!húú de várom már én is ezt az időt!!, babázó nikkancs nagyon nagyon édes! és most már totál látszik h vörös a kiscsaj!!

panni: márk hogy van? jobbulást neki. kicsit feljebb írtam, h milyen nagyon szép kisfiú! és nagyon ügyi lépcső fel/s le mászó!!!

zsóka: hogy vagy? mellgyulladás lett belőle? kiheverted? doki láttad? hogy történt? ÍRJ H MI VAN!!!!

szilvi: na hogy álltok? szopizik mint a kisangyal ákos? tejhozam (
:D :D :D ) ne hallgass az irigyekre, fantasztikus h ennyi tejed van! (én a helyedben leadnám, ám ! rengeteg pénz!! napi 1 l az kb 1700 ft :arrow: 1 hónap:50ezer ft!!!!!!!!)

marcsi: medvepark fantasztikus, milyen messze van? idő/km? annyira aranyosan nyalogatja a mackó a képen a mézet!!!

kata: lizu szeme a kék pulcsis képen valami lélegzetelállító!! samunak is van almás cucca, talán emlékszel a sapija. nagyon klassz szerkókat szereztetek be!!!

edu: gyorsan túlesel a kötelező csapolásokon és elfelejted! gratula az angolul egyre ügyibb zsignek! uh mikor lesz??? csak mert most már lassan azt is tudni lehetne h leány e a baba??

anzsi: igen vettünk járókát (hazahoztam- interneten vettem használtan, tök szép, nagy meg minden de valami hiheteten büdös! édes átható tömény parfümszaga van, és bárhogy próbálom nem tudom eltüntetni...) de belül még nem nagyon járt samu. csak ha nagyon szükséges max akkor. még nem tart ott h ha kimegyek vmi szörnyen veszélyeset művel. ha bekövetkezik az a fürge időszak akkor többet lesz benne. mindenesetre lakályos nagyon. tettem bele mindenfélét.
kerekpocak

Sziasztok!

Megpróbálok röviden, tömören! :wink:

Mindent írjatok le nyugodtan. Én is mindent szívesen olvasok, az ember csak tanul a másiktól. Nem tudom ki írta, de igaza van, ha valakit nem érdekel, akkor továbbmegy. Ennyi! És én is tudom, ez kell ahhoz, hogy jobban érezze magát az ember. Ide mindent leírhatok, tanácsot, biztatást kapok, és magamat is győzködöm egy kicsit.

Szilvi
Megy a szopi? Kár, hogy körülményes a leadás. Azt írtad, hogy fizetnek érte, de ennyit????????????? :roll:

Samu csodaszép, és nagyon ügyes. Jók a képek.

Persze az összes kép frankó, almás, fogmosós, kertészkedős.

Kerekpocak
Nekem még akkor is összeszűkül a gyomrom, ha csak pár órára kell itthon hagynom. Most, hogy lassan megfordul, mert már az oldalára sikeresen fekszik, nem szeretném másra hagyni. Nem bírnám ki, hogy ne Én vagy az Apja lássa mindenből az elsőt! Így nem megyek a fodrászhoz sem, és az irodába is bevittem dolgozni, nagyon jól elvoltunk. Délután megyünk, kajcsi aztán édesen alszik a kanapén! Amikor felébred, meg sokat dumcsizunk. Ua mint itthon, csak néha a beszélgetés tárgya az épp elkészítendő munka. 8) :lol:

Anaci
Mindenki várja a híreket! Mit mondtak az oviban? Lányok hogy vannak?

Csajok
Tegnap este a kicsi fiam hisztis volt, nem kicsit, így két nap után 2 másodperc alatt cicire tudtam rakni. Semmi ellenkezés, csak élvezkedés. Annyira örültem. Persze ma reggel sem volt gond. :lol:
Most már csak azt nem tudom, hogy milyen serkentőt vegyek. Van amit most szedek, és ajánlott a lányzó egy másikat, amiben van egy plusz gyógynövény. Még boltban nem kapható, csak nála. Szerintetek? Amerikában már évek óta forgalmazzák, és engedélyeztetés is csak bejelentéssel működik, tehát ha jól értettem nem vizsgálgatják. Mindkettő kizárólag gyógynövény alapú készítmény, itt olvastam róla www.boldogmama.hu. A More Milk kapszula így másodjára már nem használ olyan ütemben mint elöszőr, ezért ajánlotta a hölgy a másikat. Egy ici-pici segítséget szeretnék tőletek, mert nagyon bizonytalan vagyok, de még ma döntenem kéne, mert kifogy a dobozom.
Ja, a kolléganőm szerint a hozzátáplálást azért ajánlotta a védőnő, mert a tápszeres babák gyorsabb ütemben híznak. Roland hétfő este 6.950 gramm :arrow: 7 kg, ami a felső határ (szóval még nem kóros) és ezt azért kéne tartani, nem szeretném ha dagi lenne mint most mi. :oops:
Szerintetek mikortól kezdjem a testem helyre tenni? Azt mondták, hogy a császárosok 4 hónap után kezdjenek el tornázni, ezt teszem majd két hét múlva. Fogyizni nem lehet, amíg van tejcsi, mert a fogyás következtében a méreganyagok nagyobb koncentrációban jelentkeznek a tejciben, amit a baba megiszik. Na ez aztán jó mi? Kérdezek, aztán gyorsan megválaszolom. Ez az a rész, amin át lehet lépni. :lol:

Találtam az interneten játék áruházakat, bár már lehet, hogy ismeritek őket, szerintem nagyon-nagyon jók. Majd rendelek is, mihelyt belefér. Rolandnak milyen játékot vegyek? Most már nyúl a tárgyak után, és a szájába veszi. Megfogja az ágyrácsot, le akarja tépni a falvédőt, meg ilyenek. A csörgőt nem értékeli, a gimnasztikáit igen. Van kétféle, mindig váltogatom!
Két cím: www.arzuhanas.com
www.jatekfutar.com (lehet, hogy hu)
Az utóbbinak van üzlete is, csak én nem vagyok egy nagy közlekedő ezért még Apát is meg kell fűznöm, hogy elmenjünk. Tudtok esetleg olyan ruhaüzletet (baba) ahol normális áron lehet jó cuccot kapni? Nem kell brendon, kenguru gold meg ilyenek vannak, de egy-két ruhát már sokallok. Most zsákot szeretnék venni, de az mindkét helyen 3000-4000 Ft, ezt sokallom, hiszen csak körbe kellett varrniuk, és még nem is plüss vagy valami, egy sima pamut, esetleg pici minta. Ebben alszunk, és már kezdjük kinőni, ezért gyorsan kell Anyucinak reagálni. :roll:

Na ennyi!
A rövid és tömör nem sikerült, ezt tudhattam volna előre. :oops:
Bocsika, hogy hosszú lettem.

Pusza, remélem tudtok segíteni.

kati

Kép
übi

a dokim szerint a császárosok is tornázzanak amilyen hamar lehet. a 6 hetes kontrolo mondta h szte azonnal kezdjem a hasizom gyaksikat. szal nem kell ilyen sokáig várni. én torna után is szoptattam. semmi gáz nem volt.
kerekpocak

Kati

itt a babaneten is van egy lista babaruhabörzékről. Nem tudom merre laktok de nagyon sok helyen vannak. Én ilyenen szoktam bevásárolni.
Ezek általában angol használt ruhák, de a minőség a nagyon gagyitól egészen a vadi újig megy. Nem kevés Gap, H&M, Marks&Spencer stb ruhácskát vettem Julinak (nem vagyok márkafüggő de ezek tényleg nagyon jó minőségűek) és valamelyik teljesen új volt, még eredeti cimkével. És a tényleg használtból is van olyan amire nem mondanám hogy használt. Itthon kimosom és kész.
És az árak: body-k 400-800 - ez az amit annyira nem érdemes venni, másol is enni,
nadrágok: 1000-1500
Pulcsik, felsők: 800-1400

És a múltkor vettem egy szintán vadiúj hálózsákot 1200 :!: Ft-ért, ugyanezt láttam utána a brendonban 4000-ért... No comment.

Ja és ezek tök egyedi cuccok, nem jön szembe a játszótéren...

Tej: én nem szedtem serkentőt de mikor elkezdtem nagy mennyisgben tejet inni akkor kicsit megint több lett a tej, de őszintén szólva ez is átmeneti volt... :cry:

Klári

Klári
Kép
ganti

levágtuk samu haját.
néhány kép (szemből sajnos egyelőre nem sikerült, mindig elkapja a fejét) Kép Kép Kép

na szőke?????
kerekpocak

jaj de széééép lett Samu frizuja!!! zsófi, szerintem szuper lett!!!! Mondjuk én a fiúknál rövidhaj-párti vagyok.Géppel vágtad? Nézd csak, most egyforma lett a két fiú kuglófja(majdnem): :lol: Kép
Szerencsére túlvagyok a mellgyuszin, dokihoz nem kellett mennem. Nem tudom,mitől lehetett, még azt sem mondhatom,hogy ritkábban szopizik Marci :oops: . Borogattam, meg kenegettem, reggelre sokkal jobb lett 8) .
Szenzációs hogy ácsorog Samu!!! Őrület!!! nagyon ügyes!!!
Marci továbbra is csak mászik, már felhívtam a gyerekdokinkat, hogy nem gond-e,hogy nem akar ácsorogni (tud már állni, de nem szeret). Azt mondta, hogy ne aggódjak, biztos nem ér rá Marci ácsorogni, mert mindig valahová el kell jutnia, fel kell fedezni valamit, tönkre kell tenni valamit, így inkább mászik :D .

Lizi de édes, milyen csincsi, aztatamindenségit!!! Hol lehet ilyen almás szerkót kapni? Ilyen hari van nagyobban is?(Borcsi
méretben)

Kis kócos Niki annyira szép!! Jó súlyban van a csaj!! Étvágy visszatért? Megveszed a clarks cipikét Reni? megnéztem ám melyiket választottad, tényleg az a legszebb :wink: .A next cuccaitok valami eszement dögösek. Az a két szanda... :lol:
Nektek mindenképpen lány kell 2.gyereknek, annyi jó rucija van Nikkancsnak, szinte nem is kellene semmit vennetek.

Csajok,ilyen drága az anyatej?? :roll: Nem semmi... Szilvi, tényleg érdemes meggondolni a leadást, nem? Vagy nagyon nagy hercehurca??

KözépsőZS-nek micsoda szemei vannak!!! lesz sikere a csajoknál, az tuti :wink: :D :wink: . Igen igen, Edu, mikor lesz UH?????

Kati, én a neten szoktam használt rucikat venni, van egy-két olyan anyuci, akivel már jóban vagyunk, fél-egy évvel idősebb fiaik vannak, és tőlük szoktam venni Marcipánnak szuper jó állapotú rucikat negyedáron. Reni írt néhány netes címet, ahol szuper használt rucit lehet kapni, próbáld visszakeresni, vagy bizti leírja Reni mégegyszer, ha érdekel :wink: .

KépKép
logi

Panni, hogy vagytok????? :roll:

Nóra, mi volt az oviban???
logi

Marcinak fülzsír van a fülében..látszik a fotón :roll: :oops: :lol:
logi

nem is látszik!!!!
nagyon jó marci sérója is!!!! géppel vágtam!
samu imád állni, de mászni, felülni sehol semmi...
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi - igeeeeeen szőke! Mi még nem mertünk "belevágni" ebbe. Épp hogy a nyakánál kurtítottuk meg, elöl olyan kis kevés van Márknak. És nagyon ügyi ahogy álldogál! És az alvós képek... én sosem tudom így lekapni...

Reni - Niki cukkancs! Jó pihit Anyukádnál!

Edus - kertimunkás kisZS :lol: :lol: Márk a lakásban is tudna így kinézni, most a kedvenc időtöltése a virágföld evés lenne, ha hagynám... semmilyen játék nem érdekli és 1 mp alatt teker a virágcseréphez...

Kata - alma! Lizu nagyon édi és milyen ügyi hason is!!! Én nagyon szeretem olvasni amiket írsz, szóval hajrá!

Zsóka - hogy vagy???? Remélem jobban és nem lett mellgyuszi! Gyógymanók mennek! Most látom csak, hogy közben írtál is. D ejó, hogy nem lett nagyobb baj.

Mircike - kitartás! És gyere, és mondjad, mi meg olvasunk, hogy mi vár ránk 1-5 év múlva, vagy akár pár hónap múlva (kinek mikor jön el az ideje)!

Rólunk - tegnap már egész jó volt a takonykór, de ma megint durvul. Éjszakáink jók, hála a Panadolnak. De már csak egy nap van belőle (és én inkább egészségesen szeretnék 1x-2x kelős éjszakát!!!) Kajálás horror (bezzeg a kölesgolyó az csúszik és ráadásul kéri is, mondja, hogy gogo=golyó), kis üvegben is marad az alján, de már néha bírja a kanalat is. Esti babatej egyik nap pohár, másik nap cumisüveg, soha nem tudhatom mi vár rám. Orrszívás van - nem csipí, alig bírom lefogni. Mozgás is van - elég sok, de az irány nem túl jó, mert mindenhonnan irány a virágcserép.
Most épp alszik, de már párszor megébredt. Teszek pár képet.

Puszi mindenkinek, szép napot!

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

nagyon nagyon édes!!!!!
én azért is vágtam, mert sűrűbb lesz tőle a haja. (vagy úgy tűnik..)
nálunk is a virágcserép a sláger... elég veszélyes.
kerekpocak

Sziasztok! :D

Mielőtt megyek vasalni, benéztem... 8)
Ugyanis mára terveztem, h megyek vérvételre, igen csak gyagya anya reggel induláskor nézte meg, h H-Sze, azaz lefújva. Így marad a hétfő 2 gyerekkel, enyhén izgis lesz, de megoldjuk.. :evil: :roll: :shock: :oops: 8)

Lizus tündéri az almás szerkóban, annyira tutko!!!!!!!!!!!!!!!!És milyen ügyesen tartja már magát!!!!!!!!!!Nagyon ügyes, meg ahogy dumcsizik, behalás! Nagyon jó cuccokat kapott a kis Ribizli!!! :D

Nikkancs ibolyás képei, meg mostanik is fantasztikusak. A bestof nálam, amikor guggol az ibolyák között a rózsaszín szerkóban! Jó utat+pihenést Nektek! :D

Lépcsőtmászó Márk is nagyon szép, és valóban már kész nagylegény! :D

Albival durmuló Samu is nagyon édes!! és mennyire más így a profilja. :D (az enyémek is ha alszank, egészen más lesz a kis arcuk.) Új séró tutkó! :D , és így szöszke!!! :D

Marcinak is nagyon klafi a sérója, és hogy elvan a játékkal! :D

Übi Kata, te már dolgozol?( bocsi, ha félreértettem, de úgy jött le a hszdból) Ha igen, nem semmi, hogy bírod? :shock: :roll: :oops: Hogy tudod megoldani? :)

Nóra, Nóri, Julcsi, Marcsi, Timcsi??!! Nagyon el vagytok tűnve!!! :cry:

Anzsi, Bende hogy van, hogy már nagyábból rendeződnek a lakásban a dolgok? :D

Mircike, nehéz, de kitartás. :oops: :? :cry:
mazsolák

[quote="panni_30"]M írta:panni_30ozgás is van - elég sok, de az irány nem túl jó, mert mindenhonnan irány a virágcserép.
-hihihihihihi :lol: :lol: , hát ja, az irányok nálunk sem a legjobbak :roll: :P,viszont a virágcserépben lévő földet még nem fedezte fel marci. Csodálkozom is rendesen :)
Gyönyörű kisfiú Márk!

KépKép
logi

SZIA EDU!!!! :)
ÉN IS VASALOK :? ,AZÉRT ÜLÖK ENNYIT A GÉP ELŐTT...EZ A PIHI.

KépKép
logi

ami még lemaradt....

Klári, tök jó, h ilyen gyakran jössz! Szeretem olvasni a soraidat! :D :D

Tejleadás, az a baj,h annyi a macera körülötte, főleg - egy ismerösöm mondta, h csak friss lehet a tüdőszűrés eredménye, így pl aznap az egész tejedet ki kell dobnod, mert sugárkezelt, így nem adhatod oda a babónak. Előtte kell lefejned, amit oda tudsz neki adni...Itt pl, ha kéred, már most csinálnak aids szűrést - ugyi az is kell...Szal én elhiszem, h anyatej, és minden vizsgálat fontos, de akkor is egy kcisit megkönnyíthetnék a kismamák dolgát, főleg egy újszülött mellett, és segítség nélkül... :oops: :?

kérdeztétek az uht..., majd megyek, itt - mint Marcsinak is írtam korábban - nem visznek semmit túlzásba. Talán 2 uht csinálnak a 9/10 hónap alatt, így majd kapok vmikor időpontot. Ezért is járok az otthoni dokimhoz is! Nekem kell a megerősítés. néha rossz ez a bizonytalanság. 3. gyereknél más, de ha első lenne, sztem többet aggódnék, rágódnék rajta! :roll: :oops: :?

Vmit szerettem volna még, de szita vagyok ismételten, ráadásul már kicsizs is nyűgöl, a vasalásról nem is beszélve. :roll: :oops: :?
Ha eszembejut, megírom, addig is pusszok, vigyázzon mindenki Magára!

Üdv:e
mazsolák

Zsóka, hát igen, vasalás... :roll: :shock: 8) :wink: Örülök, h megusztad a melgyuszit! :) Fzs meg nem látszik! :)

Panni, Márk csudahelyes kispasi! Nagyon vagesz abban a sapiban! :lol: Jobbulást a nagyfiúnak! :( Virágföld nálunk is sláger volt, így lassan nem lett virág a lakásban, v olyan magasságban,ahol nem érték el.. :roll: 8)

Mi is hajnyírozunk, sztem nagyon jó, eccerű, kényelmes. Fiúk kedvelik, nem félnek tőle. :) (bár újabban olló, lásd nagyZs :oops: :? )

Dícséreteket köszönjük!!!!!!!!!!!! :)

na most már tényleg tűztem... :oops: 8) :wink:

Pusszok!
mazsolák

sziasztok!!!

nagyon nagyjából olvastam vissza, majd du. vagy este tudok jönni érdemben :wink: = majd megint jól írok sokat :lol:

olyan nagyon jófejek vagytok, hogy bíztattok az írással, így majd akkor nem kell nagyon visszafognom magam csak kicsit :wink:
de tényleg terápiás néha... :roll:

Ma visz anyósom masszőrhöz! kivett ezért egy nap szabit.
meg hozott nekem ebédet. most épp vasal.
azt hiszem isteni jó dolgom van!!!!!!!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

én meg tudok rendetrakni legalább... őrület h mekkora kupit képes csinálni az ember... :shock: :roll:

Lizusnak új gyógyszert kezdünk megint. tudjátok 2 fix, és a 3-at megint cseréljük. még átmeneti szakaszban vagyunk, majd vasárnapra érjük el az adagot.... :roll: :wink: hátha........ :wink:

ma fél 11-ig aludtunk Lizuval!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)
reggel 7-kor fenn voltunk, de mire összeraktam a gyogyliszát, meg csináltam teát visszaaludt. így gyorsan én is. mellettem volt az ágyban. aztán néhányszor egymásra néztünk félálomban, de mindig visszaszenderedtünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

isteni volt!

na megyek, lejárt a pihi idő :wink:

Zsóka gondoltam is rád tegnap meg a mellgyuszidra :wink: de örülök hogy nem lett baj.

na akkor este :wink:

csokik!
lmkata

Kata, ezeket az összebújós együttalvós pillanatokat én is nagyon szeretem. :wink: Pl este úgy nézzük a barátok köztet (bori is nézi :roll: :? ), hogy egyik oldalamon Bori fekszik, másikon marci szopizik :D .Aztán sokszor úgy kell átvezetnem Borcsit az ágyikójába, hogy közben alszik :D .
Jujj de jó lesz neked!!! Egy masszírozás rám is rámférne már.
meg egy kis kozmetikus,fodrász,torna, fogyi.....stbstbstbstb
Köszi a rámgondolást :D :wink: ,tuti,hogy az segített :wink: .

Marci ebédre benyomott két és fél deci husis finomfőzit (saját gyártmány) utána egy egész körtét, majd szopizott egy sort, aztán kidőlt 8) .
Bori csak este 8 körül jön haza.Már most hiányzik, komolyan. :roll: .
Egy ovistársához megy délutáni játékra, már ők viszik el délután az oviból. Olyan furi. Kezd leválni a csaj. :shock: :roll: Most volt picibaba, ma meg már szerelmes.Őrület.Mingyá nagyi leszek :? :D :lol: .

KépKép
logi

óóó lányok úúúgy szeretnék még1 babát... :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

zsóka samu szopizott, utána 170 ml borsófőzit evett és éppp folyamatban van neki (apája által) 100 gyümi után még gyümi... :shock: :shock: :shock: ennyit még sose evett.....
kerekpocak

még 100 gyümi... lecsúszott és még tátog...
kerekpocak

Nocsak nocsak Zsófi :lol: .Hajrá!!! Én a babának drukkolok!! :wink:

Akkor most is van valami a levegőben, múltkor az alvásra hatott ez a valami negatív irányban, most meg az étvágyra pozitív irányban :wink: :lol: .Samunak is jó a huzata :wink: :D :wink: .

KépKép
logi

Milyen gyümit csinált Apája, Zsófi????? :shock: :lol:
Egyem meg a husát a kis tátogónak :lol:

KépKép
logi

sziasztok,

ma volt itt de. a védőnő. egész normális volt, de tegnap azért fel kellett hívni, h. hányra jön. mondtam, h. nekünk a 9 a jó, mert 10-kor el kell mennünk. pontos is volt.
amúgy normális volt, megnyugtatott egy csomó dologban, pl.tapsolni, pápázni, labdázni ilyesmik kb. 1 éves korban szoktak a gyerekek. {átlagban}. és mivel Laura nagymozgásait fejlesztette előbb, a kettő együtt nem megy, majd most jönnek az ilyentípusú finommozgások.
a másik, h. mondtam, h. rövid ideig képes figyelni vmire, van, h. játszom vele, azt ott hagy, talál magának érdekesebbet, mint amivel játszunk.. :lol: :lol: mondta, h. ez is normális, mert a 6 éves gyerekek iskolaérettségének a feltétele, h. 20 azaz húsz percig tudjanak vmire figyelni egyhuzamban. szóval ne várjak sokat egy 10 hónapos babától.

tegnap du. elmentem itthonról, találkoztunk Apájával az Europarkban. Laura a szeparációs szorongás iskolapéldáját adta elő.. :cry: amikor megjelent anyukám, akivel amúgy nagy spanok, érezte, h. gáz van, mert ez azt jelenti, h. Anya elmegy. üvöltött is rendesen, aludni-enni sem akart, csak sírt.. :cry:
úgy sajnáltam szegényt, meg anyukámat is, meg magamat is, meg az egész helyzetet.., h. mit csináljak. mert szerintem nem az a megoldás, h. akkor én sehová nem megyek csak vele, főleg, h. 2 hónap múlva dolgozom.
mikor hazaértünk nagy volt az öröm, de este nem akart {mert} elaludni, félt gondolom, h. megint eltüünök. állt az ágyban és sírt. mondtam neki mesét, akkor magától lefeküdt alvós pózba, nem kiabált. amikor vége lett a mesének ki akartam menni, de Laura résen volt, és kezdtük elölről. aztán beszéltem még hozzá úgy, h. feküdt a kiságyban, meg megszeretgettem, aztán elaludt végre.
remélem ebből nem lesz tendencia, mert este azért ő mindig nyikk nélkül elaludt.
védőnő szerint ez hosszú ideig fog tartani, mármint a szeparációs szorongás.
tapasztalatok?

tegnap voltunk mázsáláson, 7940 g, és 74 cm. a szokásos 20 dkg helyett 40-t produkált Laura, és összement 2 centit, valszeg rosszul mérték múltkor.
Zsófitól plagizálva, nálam is kéretik, h. az én babám már 2,5 hónaposan, sőt már születésekor volt ennyi kg stb-- mellőzni.. :lol:

babák egytől egyig gyönyörüüek !!!!!!!
kifogytak már a jelzőim !

Marcsi

KépKép
alon

alma banán 7 ganonás vacakkal
kerekpocak

nálunk semmi nem hat a jó étvágyra ! :lol: mármint Lauráéra !! semmilyen front ! amit megeszik, azt is úgy kell szinte bevarázsolnom a szájába nagy cselekkel.
mikor megkapta az etetőszékét, akkor az újdonság miatt falt rendesen, de most megint büüvészkedni kell a falatokkal ! ha sikerül elterelni a figyelmét, akkor eszik rendesen, amúgy ilyesmire nincs ideje, szállna kifelé.
{erre illik az, amit a védőnőtök mondott Zsóka, Marcinak állni, Laurának enni nincs ideje.}

Marcsi

KépKép
alon

Az nálunk is nagyon menő (a hipp ugye?).

Marcsi,most te is jól megnevettettél az utolsó előtti mondatoddal :lol: :lol: :lol: Tök normális, hogy sír Laura,így van rendjén!!Édesem, nem mert elaludni, imád téged ez a csaj :wink: .

KépKép
logi

nagyon cuki lehet Márk, ahogy mondja, h. gogó :)
látom ez a kölesizé mindenkinél menő. nálunk is. minden zacskócsörgésre azt hiszi Laura, h. az van benne.

homokos-maszatos kisZs. :arrow: :lol:

Kata, nagyon frankó anyósod van ! de az egész családod hihetetlen összetartó !

Zsófi, gratula Samunak ! nem semmi !
Laura is fel-felsír álmában, de én betudtam annak, h. rosszat álmodik és sok inger éri. én simán visszaalszom :wink: :oops: sőőőőt...
macifarm tőlünk kb.1 óra kocsira volt, de mi dél-pesten lakunk, ez meg észak-pesttől még felfelé van.

Reni, jó utat ! Niki gyönyörüü ! aranyos ahogy mossa a 2 fogát ! nem írtad meg mi ez a játszóasztal v. mi és hol lehet venni !

megyek, mert nemsokára jön egy barátnőm a 15 hós kisfiával, aztán még el kéne pakoljak, amíg alszik Laura.

majd próbálok még jönni

M.

Marcsi

KépKép
alon

majd később olvasok most csak annyit:

BENDE MA ÁTFORDULT A HÁTÁRÓL A HASÁRA (ez még ne ment és ma agyaltam ezen, hogy mikor kell) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

szóval, Márk, Lizu, Samu, Marci, Niki, M2Zs, annyira édesek, az én jelzőim is elfogytak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edu, rendeződni látszik a helyzet, de még nem kiabálom el :wink: :wink: :wink:

viszont szerintem nagyon jön a foga, szinte tépi a kezünket amikor a szájába veszi, és ölbe lenne most állándóan kb. 3 napja van ez.......

de úúúúúúúúúúúúggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyy imádom!!!!!!!!!!!!

Zsófi megértelek baba ügyben!!! mi lesz a döntés?? :D

Zsóka, akartam kérdezni, Marcipán mond már valamit? Borka szerelmes?? de édes!!!!!!!!!!!!

Marcsi, de édi lehetett Laura!!!!!!!!!!! és nagyon csini csajszi.

ÜbiKati, szerintem már lehet tornázni, de nyilván ne kökeményen és akkor a tejci sem fog elmenni, szerintem.

Katám, úúúggyy megpuszilnám az édes bogyokádat!!!!!!!!!!!

én is úgy tudom, hogy nagyon sok vizsgálatot csinálnak itt is azoknál az anyukáknál akik leadják a tejcit, aids vizsgálatot is, nagyon sokan a sok macera miatt gondolják meg magukat.
mangó

vizsgálatok nem vészes: tüdőszűrés, aids, és a védőnő bőrgyógyászatilag megvizsgál. kell még széklet vizsgálat de azért házhoz mennek és wassermann (szifilisz) de elfogadják azt amit a terhesség alatt csináltak.
ez azért nem olyan vészes. a tüdőszűrésnél pedig elég egy szopit kihagyni- akinek meg ennyi taja van az meg tudja tenni. 50 rugó/hónap az nagyon durva pénz.... csak azért h háztól elvigyék a tejet...

naprakész vagyok mert én pl nagyon fontolgattam. de aztán a barátnőm kapta ingyen a tejet.
kerekpocak

BENDÉNEK GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

HURRÁ HURRÁ KICSI BENDE, NAGYON ÜGYI VAGY!!!! :wink:

KépKép
logi

Angi, nem igazán beszél még Marcipán, annyit mond,hogy hamama ->ez a kaja meg papa,mama, baba, bo->bori, va->kutyus gyagyi->nagyi cccc->cici Ennyi. :D De szerintem a papa mama baba még nem tudatos :roll: .Már úgy értem,hogy ezeket csak úgy mondogatja, de nem ismeri a jelentésüket.
puszi

KépKép
logi

sziasztok

Bendének nagy gratuláció!!!

Marcsi, ezt Juli is előadta 1-2X, asszem pont ebben a korban. 9,5 hónapos volt mikor elkezdtem suliba járni és anyunál hagyom ilyenkor. Néha előadta a hisztit de anyu mondta hogy miután elmentem kb 2 perc múlva már semmi baja nem volt. Aztán rájött hogy visszajövök ám!

Juli étvégya is ijesztő néha... Van hogy már én vagyok rosszul, annyit evett de még tátja a száját. :shock:

Zsófi! Hajrá a kistesóért! Van ami ellene szól egyébként? Már úgy értem most.

Kata irigyellek az anyósod miatt... Mi egy udvarban lakunk (szerencsére külön házban), de egy fél órára nem lehet Julit rábízni. Más segítségről nem is beszélve (pl. mindennap megy boltba kocsival de még egyszer nem kérdezte meg hozhat-e egy liter tejet :roll: - de ezek még az enyhe példák)

Edu ott kint is ilyen macerás a szülés? mármint macerás hogy ki az orvos, bejön-e éjszaka, stb? Vagy csak amikor rádjön besétálsz és aki éppen ott van az segít?

Puszi mindenkinek!

Klári

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?