Sziasztok!
Megpróbálok röviden, tömören!
Mindent írjatok le nyugodtan. Én is mindent szívesen olvasok, az ember csak tanul a másiktól. Nem tudom ki írta, de igaza van, ha valakit nem érdekel, akkor továbbmegy. Ennyi! És én is tudom, ez kell ahhoz, hogy jobban érezze magát az ember. Ide mindent leírhatok, tanácsot, biztatást kapok, és magamat is győzködöm egy kicsit.
Szilvi
Megy a szopi? Kár, hogy körülményes a leadás. Azt írtad, hogy fizetnek érte, de ennyit?????????????
Samu csodaszép, és nagyon ügyes. Jók a képek.
Persze az összes kép frankó, almás, fogmosós, kertészkedős.
Kerekpocak
Nekem még akkor is összeszűkül a gyomrom, ha csak pár órára kell itthon hagynom. Most, hogy lassan megfordul, mert már az oldalára sikeresen fekszik, nem szeretném másra hagyni. Nem bírnám ki, hogy ne Én vagy az Apja lássa mindenből az elsőt! Így nem megyek a fodrászhoz sem, és az irodába is bevittem dolgozni, nagyon jól elvoltunk. Délután megyünk, kajcsi aztán édesen alszik a kanapén! Amikor felébred, meg sokat dumcsizunk. Ua mint itthon, csak néha a beszélgetés tárgya az épp elkészítendő munka.
Anaci
Mindenki várja a híreket! Mit mondtak az oviban? Lányok hogy vannak?
Csajok
Tegnap este a kicsi fiam hisztis volt, nem kicsit, így két nap után 2 másodperc alatt cicire tudtam rakni. Semmi ellenkezés, csak élvezkedés. Annyira örültem. Persze ma reggel sem volt gond.
Most már csak azt nem tudom, hogy milyen serkentőt vegyek. Van amit most szedek, és ajánlott a lányzó egy másikat, amiben van egy plusz gyógynövény. Még boltban nem kapható, csak nála. Szerintetek? Amerikában már évek óta forgalmazzák, és engedélyeztetés is csak bejelentéssel működik, tehát ha jól értettem nem vizsgálgatják. Mindkettő kizárólag gyógynövény alapú készítmény, itt olvastam róla
www.boldogmama.hu. A More Milk kapszula így másodjára már nem használ olyan ütemben mint elöszőr, ezért ajánlotta a hölgy a másikat. Egy ici-pici segítséget szeretnék tőletek, mert nagyon bizonytalan vagyok, de még ma döntenem kéne, mert kifogy a dobozom.
Ja, a kolléganőm szerint a hozzátáplálást azért ajánlotta a védőnő, mert a tápszeres babák gyorsabb ütemben híznak. Roland hétfő este 6.950 gramm
7 kg, ami a felső határ (szóval még nem kóros) és ezt azért kéne tartani, nem szeretném ha dagi lenne mint most mi.
Szerintetek mikortól kezdjem a testem helyre tenni? Azt mondták, hogy a császárosok 4 hónap után kezdjenek el tornázni, ezt teszem majd két hét múlva. Fogyizni nem lehet, amíg van tejcsi, mert a fogyás következtében a méreganyagok nagyobb koncentrációban jelentkeznek a tejciben, amit a baba megiszik. Na ez aztán jó mi? Kérdezek, aztán gyorsan megválaszolom. Ez az a rész, amin át lehet lépni.
Találtam az interneten játék áruházakat, bár már lehet, hogy ismeritek őket, szerintem nagyon-nagyon jók. Majd rendelek is, mihelyt belefér. Rolandnak milyen játékot vegyek? Most már nyúl a tárgyak után, és a szájába veszi. Megfogja az ágyrácsot, le akarja tépni a falvédőt, meg ilyenek. A csörgőt nem értékeli, a gimnasztikáit igen. Van kétféle, mindig váltogatom!
Két cím:
www.arzuhanas.com
www.jatekfutar.com (lehet, hogy hu)
Az utóbbinak van üzlete is, csak én nem vagyok egy nagy közlekedő ezért még Apát is meg kell fűznöm, hogy elmenjünk. Tudtok esetleg olyan ruhaüzletet (baba) ahol normális áron lehet jó cuccot kapni? Nem kell brendon, kenguru gold meg ilyenek vannak, de egy-két ruhát már sokallok. Most zsákot szeretnék venni, de az mindkét helyen 3000-4000 Ft, ezt sokallom, hiszen csak körbe kellett varrniuk, és még nem is plüss vagy valami, egy sima pamut, esetleg pici minta. Ebben alszunk, és már kezdjük kinőni, ezért gyorsan kell Anyucinak reagálni.
Na ennyi!
A rövid és tömör nem sikerült, ezt tudhattam volna előre.
Bocsika, hogy hosszú lettem.
Pusza, remélem tudtok segíteni.
kati