Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Manka! Bettus!
Boldog Hófordulót (kicsit késtem) :oops:

Manka!
Nálunk nem zavart be az óraállítás, sőt egy órával hamarabb elaludt Kata (régi idő szerint 7kor) és aludt reggel sokáig. :shock:
Luca rövid u. bodyban van, és betakarod, nem úgy alszik, hogy a keze a feje mellett van? Mert Katának hiába takarom be majdnem nyakig, a karja hűvös.

Timi!

Nálunk Kata h.u.body + hálózsák (pamut,plüss) alszik. De most vettem 2 pizsit és nem tudom, hogy adjak-e rá zoknit, mert én betakarom polártakaróval + brendonos vastag takaróval. Nem rúgja le, nem izzad.

Beuka!
Én nem hiszek ebben a késői fog későn jövő tesó. Ezt hol hallottad? Van alapja? :shock:

Beusa!
Kata fél 12kor felébredt tegnap, kivettem és cumival megnyugodott, de fél egykor már nem és enni kellett adni, és 5kor is és ¾ 8-kor. De tök jó, mert Kata ma egykor 45g sütőtök-krumpli főzit megevett, ez már haladás. Vagyis a sütőtököt szereti. Múltkor az alma-krumpliba is tettem egy icipici kanállal és jobban csúszott :lol:
Viszont gyümit megint csak 20g-ot evett, többször kínáltam a nap.

Angel!
De mit mondott a doki, miért gondolja Gergőt vérszegénynek? Sápadt?…
Én is 10nappal hamarabb kezdtem :D
Milyen márkájú meggyet, hol vettél? Kiengedted, leöntötted a vizet és utána?? Hogy adtad?

Linda!
Nem kaptam diétáról levelet. :shock:
Megnéztem a fotót amit küldtél ma msn-en. :)

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Beusa
A "buliztunk" idézőjelben volt, ugyanis egész nap paráztam az óraátállítás miatti lefektetés mikorját illetően. Este Luca elaludt rendben, de éjjel 2-kor felébredt és kb 3-ig nyűglődött.

Csengő
A doki azért tágított, mert
1. sietett haza, hulla volt az éjszakai vezetés miatt, akkor éjjel jöttek haza a nyaralásból és én hajnalban riasztottam
2. állítólag jóval tovább tartott volna, azaz én is tovább kínlódtam volna
Ez utóbbiért nem haragszok rá az első indok miatt, mert utáltam volna napokat vergődni.

KépKép
manka22
 
 


Sziasztok!

Az átállás nálunk is lassan megy, sajnos most 11-kor alszik el, mert ezelőtt 10-kor aludt. Nehezen elértem most megint kezdhetem... :(

Sue
Én is használok bimbóvédőt, nekem bevállt. A foltok kijönnek a Be Diamonds termékével a Top Loc-kal. Ez olyan mint az Amway-es folteltávolító, de ezt is csak a tagoktól lehet beszerezni. Nekem még egy egyéves barackfolt is kijött vele a fehér pólómból.

Beuka
Jól Haladunk, ma már 4 kanállal kapott, meg egy kis pürét is, de amilyen pofákat vágott. :lol: :lol:
Majd nézzétek meg a honlapon, meg vannak képek is, csak most a végén vannak az ujabbak.

jaa a cím
http://drakenborg.extra.hu

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 

 
 

Hettie,
a Videó zseniális, lányom ís pontosan ezt csinálta, súlyosbítva hatékony kéz mozgásokkal. A sütőtök azért jobban tetszett neki:-)
Be diamonds-ot hol szerzed? Van honlap is?

Angel,
diófától mi most próbálunk szabadulni, állítólag mindent kiöl. MOndjuk, ha nagy helyetek van, akkor szuper, mert nagggyon finom:-)

Edi,
Grammra hogyan tudod? Rendes konyhai mérlegen méred? Párolás előtt vagy után?

Jubi,
a fülit, - ha mégis akarjátok - jobb kicsi korban, 2-3 éves kor körül az első belövése után lasszóval kell befogni őket a másik fül lyukasztásához.

Mi: Kis reklámot csapnék a www.takoo.hu - nak, zseniális szabadtéri takarót rendeltünk, most vettük át. Az alja sátorponyva-szerű, felül polár, és lányom nevével díszített, szuper lesz a kinti mászásokhoz.
Egy anyukáé a cég a honlap szerint

sziasztok,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Szép napot, Lányok!! :lol:

Szia Hettie!!

Arthúr olyan, mintha Pistikét látnám!! :wink: Az új ízek bevezetésénél ő is ugyanilyen pofikat vágott, meg lehet őket zabálni!! :lol: Ennél jobban még a Cerbion-cseppek bevételekor tud jobb pofit vágni!! :lol:
Az óraátállítás nálunk is bezavart picit, de azért elaszik,igaz 1 órával később!! viszont márcsak hajnalban kel fel egy pár napja enni, olyan fél 5 körül, de aztán 7 elött végleges riadó van!! :lol:

Köszönöm a gartulációkat a megforduláshoz, azóta apának is megmutatta mégegyszer, de azóta megint semmi!! :roll: Biztos úgy gondolja, hogy jó munkához idő kell, most egyenlőre legyen ennyi elég!! :wink:

Manka!!

Én is azokat a bébikajákat adom neki, ami már a vele egy korú babáknak van bébiételben, én csak magamra hagyatkozhatok ilyen téren, nálunk a védőnő 2* volt. abban se volt köszönet!! Úgyhogy utána olvasgatok, meg követem Pistike ízlését, hogy mit ezyik meg szívesen!! Persze nem könnyű, mert van olyan nap, amikor mindenre öklendezik, vagy nem akar enni, de van amikor meg falja a kajcsit!! :wink:
Tegnap pl. az összes brokkolis bébikaját rám fújta, úgyhogy valószínű nem csipázza!! :lol:

Beuka, Edi!!

Nálunk bevállt sajna a késői fog, késői tesó, fatinak 8 hónaposan jött ki az első, és 7 évesen lett tesója!! Persze itt más tényezők is közrejátszottak!! :roll:


Angel!!

Pl. hígabbra készített tejpépbe tennéd a zappelyhet?? :roll: Ez csak egy ötlet!! :wink:

Linda!!

Igen, sajna gyakran fáj a fejem, frontérzékeny lettem a terhesség alatt, és nem múlt el!! Mit tusz rá ajánlani??




Gesztenye!!!!!!! Hol vagyol??????? :cry: :lol:



Mentem lányok, mert dolog van!!

Puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Beusa!
Kata üveges bébiételt kap. Kiveszek belőle, tálkástól lemérem és utána visszamérem, a különbség az elfogyasztott kaja. :)
A takkoot ismerem a másik topikba ahol vagyok egy anyuka már ajánlotta, ő nagyon szépeket varrt. Én is varrni készültem Katának, de aztán annyiba maradt. Lefényképezed majd a takarót? Mennyibe került?
E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Melinda!


Amikor Lindát írtál, akkor rám gondoltál :roll: :roll: ?




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Szia Timi!!

Ha te ajánlottad az Avonos terméket fejfájásra,akkor rád gondoltam!! :oops: :lol:
Bocsi a keverésért!! :oops:
Puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok Lányok!
Nem nagyon van időm visszaolvasni, csak nem akarok megint eltűnni :oops: :D

Beusa!
Köszi, hogy leírtad a fülbevalós buli részleteit, hát mi inkább letettünk a dologról. Nem sokkoljuk a gyereket :D Majd ha már majd ő kéri...

A víznapot tegnap elbuktam :oops: Lecsúszott egy-két gyümi is, de nincs lelkiismeretfurdalásom, nem vagyok mazochista :wink:
Viszont a mérleg újra kevesebbet mutat egy kilóval. Éljen!!! Már csak 9 van hátra. Jön a jó idő, a kert, séták, kirándulás stb... így könnyebb lesz, mint idebent gubbasztva.

Azt még gyorsan leírom, hogy Jazinak tegnap előtt kibújt az első kis nyuszifoga. Nem volt nyűgös, egyszerűen csak megjelent a kis fehér csík...
Na, most megyek gyorsan megsúrolom a kerti pihenőszékeket, hátha szükség lesz most már rájuk :wink:

Pussz: Jubi

Jajj, még eszembe jutott, hogy valaki kérdezte, hogy még mindig főzök-e Jazinak? Hát persze, nekünk ez nagyon bejött. Ízlik is neki a főztöm :D, meg költségtakarékos is, mert a mélyhűtőnk tele van tavaly lefagyasztott - Anyuék kertjében termett - brokkolival, cukkinival, sütőtökkel, répával és paradicsommal. Ezeket szoktam felturbózni csirkehússal, amit delikátos, pici sós vízben főzök meg. A változatosság kedvéért szoktam venni neki olyan bébiételt, amit én házilag nem tudok megcsinálni a hozzávalók hiánya miatt, pl. őszibarackos pulykahusit, gesztenyés csirkét stb. Ezeket is megeszi, bár az abszolút kedvenc az én brokkolis csirkém :D

Mééég mindig eszembe jutott valami:
Úgy kezdett ülni Jazi, hogy az ölemben mindig előredőlt, addig addig, amíg már nem kellett tartanom. Kipróbáltam, hogy a földön is meg tudja-e csinálni, és sikerült. Azóta ülve játszik napközben. Viszont fekvésből még nem tudja magát egyedül ülő helyzetbe húzni. Talán a pocakja akadályozza :oops: :D

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!



Megkezdtük a hozzátáplálást :lol: :lol: :lol: :lol: ! Tegnap adtam Neki almát, és izlett Neki. Ma adtam neki ebédre sütőtökpürét. Az is izlett Neki. Utána semmi más nem jöhetett szóba, csak ANYATEJ!!!!


Melinda!


Nem Avon hanem Aloe, és ha elküldöd a címedet priviben küldök Neked kismintát.Csak annyit kell tenned, ha fáj a fejed akkor bemasszírozod a krémet. Kb: egy kiskörömnyi adagot.





Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Angel: akkor jól telhetnek a kajcsis pillanataitok, hogyha ennyit énekelsz neki. Nálunk csak ez megy: egyet anyu kedvéért, egyet apuért bla-bla. De az se érdekli őt, lehet kipróbálom én is majd a népdalokat :lol:
Amúgy te milyen őszibarit adsz neki, mert én sehol nem láttam még, pedig akartam már venni neki.
Igen nálunk úgy van hogy 7-kor anyatej, aztán 10 felé gyümi, 1-2 felé főzelék (általam kotyvasztott) ma pl. karfiol+reszelt sajt (elfogyott).
Délután gyümi v. tejpépes dolgok, és este 7-kor még egy kis főzi, fürcsi, utána szopcsi és durmi. (Így röviden :? )

Hettie: tök jó ez az almaevős videó :lol: Mintha azt mondaná: mi ez a sz@r? :D

Jubi: gratula a víznaphoz, én is csinálom már egy ideje, de azt ki fogom hagyni. Elég nekem a gyüminapi szenvedés :cry: azt nehezen bírom!

Lányok: akiknél már kijöttek a kis fogak, ápoljátok őket valamivel? Kis fogkefe stb. :?:

Babakötvény: Megkérdezhetem ki hol (melyik banknál) nyitott startszámlát a babaójának?

Kitti elkapta az apjátok a náthát, úgyhogy most megy az orrszívó porszívó. Mi még az elején egy elektromosat vettünk jó drágán, de semmit nem szív, úgyhogy leugrottam a gyogyiba egy porszívósért, na az már valami. Meddig tart egy ilyen taknyos időszak?

Sziasztok: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Timi!

Elárulod nekem is annak az aloes fejfájás csillapítónak a nevét?

Bettus!
Én a jövő havi víznapnak is nekifutok, aztán majd meglátjuk... :roll:
Mi a babakötvényről teljesen megfeledkeztünk :shock:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a foltokhoz való hozzászólást,most válogathatok a sok jó ötletben :)
Képzeljétek vasárnap óta forog a gyerkőc mindkét irányba ,úgyhogy már veszélyes magára hagyni,de annyira élvezi,hogy folyamatosan forgolódik és fülig ér a szája.Tegnap óta krumplizunk,ma kevertem bele almát,de tegnap magába is megevett 20got és ma 55got.Igaz baromira éhes volt majd 1 óra múlva cicizett,most alszik a friss meleg napsütésban.Tegnap felhívtam Sződy Judit szoptatási tanácsadót adjon ötleteket a harapásra,de nemigazán tudott új dolgot mondani,rá kell szólni erőteljesen,hogy ez fáj .De lekopogom tegnap is és ma is csak 2x harapott meg,úgylátszik megunta szerencsére így megint kezdek nem félni a szoptatástól.

Beusa,
a homeopátiás dokit nem felejtettem el,csak annyira rossz kedvében volt a doki,hogy úgy gondoltam nem zargatom,majd ha kijön legközelebb rákérdezek.

Timi,
gratula hozzátápihoz,akkor Te most minden nap mást adsz Neki?Fejfájás,ez a szer tutti,mert ha igen Én is kipróbánám,ugyanis vennék ha bejön.Sőt múltkor azon kezdtem gondolkodni,hogy mivel Én csaszis voltam,de még mindig piros a sebem,ez normális vagy sem?Hallottam egy fújókás szerről ami jó sebre azt is kipróbálnám,mert nemigazán szeretném ,hogy ilyen maradjon a hasam

Anita,
ha jól emlékszem TE is császárral szültél neked is piros a vágás helye és dudros vagy csak Nekem van ilyen szerencsém ,hogy ennyire csúnya maradt.

Jaj bocsánat,de nem emlékszem,hogy az ittmaradtak közül ki szült még csaszival,mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam ezzel :oops:

Bettus,
fogak,nekem a doki a nenedentet ajánlotta 8hónapos kortól,de nem az ápolás miatt,hanem ,hogy szokja a fogmosást.A védőnő azt mondta amíg nincs összefüggő fogsora magyarul 2 éves korig semit nem kell csinálni,de ezt nem fogadom el

jubi
gratula víznaphoz,anyukám nem is tartja be.

mentem levegőzni
:)
sue

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Kismanó alszik mint a bunda már 2 óta, ugyhogy irok.

Ma már 5 kanál almát kapott tejjel keverve, de ez az alma nem volt annyira finom, mint az eddigi, ugyhogy még jobb pofikat vágott és ugy csinált mintha öklendezne, azon majd behaltam. :lol:
Vettem neki olyan kis piros edénykét, amiban holnap majd főzök neki krumplit, remélem tetszeni fog neki. :)

Beusa
A Be Diamonds-os termékeket csak terjesztőtől lehet venni, én is csinálom, vagyis mostanában nem d e a termékeket használom, mert nagyon jók, és olcsók is. Van lerakat is Pesten is az tuti csak nem tudom hogy hol, de az a baj hogy onnan csak üzletvezetők tudnak vásárolni. Ha gondolod megérdeklődöm hogy ott kinél tudnál vásárolni. Van a termékek közt fájást csillapító krém is, ami nekem bejött fejfájásra is, sőt amikor terhes voltam a térdem nagyon fájt és azzal kenegettem és 4 nap mulva el is mult, pedig nagyon fájt nem gondoltam volna akkor hogy el fog mulni valamitől is. Ha gondolod akkor ird meg hogy merrefelé laksz én meg megpróbálok ker-teni valakit aki arrafelé csinálja.

Melódia
Első nap nekünk is bezavart az átállás, de tegnap elaludt már fél tizkor. Ma nem tudom mi lesz. :roll:

Víznap: Én még a gyümi napot is ki fogom hagyni mert olyan rosszul tudok lenni ha nem eszem, sőt még egyszeri meleg kaja is kell, mert különben.... Ez azért van mert alacsony a vércukorszintem. Ugyhogy én majd valahogy máshogy csinálom a gyüminapot kihagyom, a víznaprol nem is beszélve. :oops:

Fülbevaló: Tényleg az a jo ha minél kisebb és akkor teszik be neki a fülébe, mert késöbb egyre rosszabb lesz. Nekem még a kórházban kilyukasztották a fülem, ugyhogy nincs rossz élményem róla, nem ugy anyukámnak. Neki 16 évesen lett kilyukasztva, el is ájult. :(

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Szió!

Edi,priviben küldtem a 90 naposat,nagyon sokat írtam kár lenne érte :? A ny ktornáról csak annyit hogy nem szereti Laura ha buzerálom ,egy kicsit feszíteni kell kézzel bal oldalra :? A többi tornát szereti,már majdnem átfordul hátról hasra,nagyon fészkelődik,ha segítek neki akkor azért megy :wink: Én bébis üveggel mérem mennyit eszik:általában fél üveggel :D

Sue,nekem is piros dudoros a vágásom(császár)és néha viszket is meg száraz :? testápolóval szoktam kenegetni.

Beusa,köszi a fül infót,Jubival ellentétben én még mindig nagyon szeretnék Laurának fülbevalót. :D

Jubi,tegnap én is elkeztem a diétát,ma zöldségnap van.Nyárra újra a régi akarok lenni! 8) és szeretném a bikinimet is felvenni,most az usziba egyberészesbe vagyok. :oops: nem mintha az ápolna és eltakarna......

Ma megjött nekem is......először..... :? pedig még szoptatok minden alkalommal.Na mindegy....... :lol:

Mennem kell befejezni a vacsit.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!



Jubi, Sue,Melinda!


Küldök Nektek pici mintát, és majd meglátjátok, h jó-e. Csak küldjétek el priviben a pontos címeteket. Ennek a krémnek a neve ALOE HEAT LOTION. Alkalmazás:reumás fajdalmakra, lumbágóra, ficamokra, rándulásokra, izomhúzódásokra, fejfájásra, orrdugulásnál, és náthánál is jó. Ilyenkor a mellkast be kell kenni. Felhasználás: A fájó testrészt vékonyan be kell kenni. GYULLADT, MELEG TESTRÉSZRE NEM SZABAD!!!!!


Sue!


Szerintem ha jól fogja bírni az ételt, akkor mindennap mást adok neki. Ma kapott sütőtök pürét, holnap már krumlival adom neki. Almáttól nincsen semmi baja, ezért holnap már barival adom neki a gyümit. Most arra gondoltam, h ami a 4,5,6 hónaposaknak vannak kaják azt már mind szeretném neki adni. Persze csak fokozatosan. Igen te a FIRTSRE gondoltál ami fúlyokás. Nézek Neked arra is krémet, és kipróbálod, h a sebed mit csinál erre. Kata baba akkor már nagyon ügyi lehet.


Hettie!


Ezért jó, h Dórinak már a kórházban kilyukasztottuk a fülét, mert nem nyúlt hozzá, és nem kapott bele.Akkor ezek szerint ami krémet használsz hasonló lehet, mint az Aloe.






Linda!


Mensi :( Érdekes Nekem még nem jött meg. És ugyanolyan, mint terhesség előtt?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Elnézést megint csak olvasni van időm.

Köszönöm a paradicsommal kapcsolatos válaszokat, azt hiszem még várok vele.

Timi - köszönöm, hogy kérdezed, most jól vagyok, de még vár rám egy kardiológiai vizsgálat. Fejfájás elleni aloes cucc engem is érdekelne, január óta migrénem van, tenziós típusú. Ez azt jelenti, hogy jó sok napon át fáj a fejem, napi több mint négy órát, de szerencsére csak tompán. Remélem elmúlik egyszer. De más aloés termékek is érdekelnének, ha van testápoló, meg ez first is.

Most mennem kell, megyünk megint a dokihoz, ma már voltam egyszer, de kilencen voltak, ami több mint két óra várakozást jelent. Most megint szerencsét próbálok!

Jubi - gratula az üléshez,
Melódia, nektek meg a forgáshoz !
Angel - de jó, hogy újra itt vagy!
Hettie - mi is megnéztük a videót, Artur nagyon - nagyon aranyos, tetszik ahogy pörgeti a csörgős játékot!

Gesztenye mizu?

Kép
nózi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Sue köszi a foginfót, én sem hiszem hogy 2 éves koráig semmit nem kell vele csinálni. Én már most mosogatom neki az arcát, száját kajcsi után.

Csajok akit esetleg érdekel a 90 napos diéta az klikk ide:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381
szerintem itt elég jól levan írva, és még receptek is vannak hozzá.

Na mentem, remélem nem szenved éjszaka a Kitti az orrától :cry:

Jó éjt:Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!



Nózi!


Írd meg priviben a címedet, és küldök mintákat, termékkatalógust.



Sue!


Küldök olyan mintát is amit a hasidra kenhetsz. Ez gyulladásra van, és hámosító. De Neked is küldök termékkatalógust. Vikinek a pöttyök múlnak? Én meg itt ülök tétlenűl ahelyett, h küldeném a megfelelő krémet :lol: :lol:



Jubi!Melinda!


Nektek is küldök termékkatalógust.



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


sziasztok.
Edi, igen, csinálok majd takoo-s képet. A mérés így már egész logikusan hangzik....:-)

Jubi,
hát nem akartalak azért lebeszélni...

Bettus,
mi CIB-nél nyitottunk, akkor tuti az volt a legjobb kondíciókkal, párom táblázattal tesztelte... kapucnis fürdőlepedőt is adtak vele.. Bátor vagy a sajttal, épp ma hallottam a játszótéren, hogy egyes dokik 1, mások 3 év alatt nem javasolják a tejes dolgokat. Nem volt semmi gond vele?

Sue,
köszi a dokit, most szerencsére nincs aggasztó, de ugye sosem lehet tudni...

Hettie,
Biatorbágyon lakom, ez Pest megye, és BP. is csak 15 perc. Köszi, ha van tipped, folt ellen jó lenne az a csodaszer.

Halihó,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa: köszi a Cib-est én is azt néztem, mert ők nem számolnak fel éves számlavezetési díjat, csak kivi voltam ki hol nyitotta, de nekem is ez volt eddig a legszimpibb.
Sajt: nekem védőnőci mondta, hogy nyugodtan valamelyik főzire szórjak egy ki reszelt sajtot. Én megtettem, de nem látom hogy bármi baja lenne, hacsak nem attól fázott meg :roll: :lol:

Na most már dugultam mert sok belőlem, nem bírok aludni.
Betti

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!


Egy gyors kérdés. Kinek van felesleges meghívója IWIWRE?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!


Megint ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha van valakinek kedve azért bejelölhet :lol: :lol: :lol: :lol:




Most elhúztam a csíkot :wink: :wink: :wink:




Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Saisztok!

gyors leszek, mert 3 órán át kerítést festettem, hulla vagyok...de legalább addig gergő aludt a kertben, hurrá...

Edi, meggyet a sparban vettem, valami névtelen márkát, magozott mirelitet. pár szemet kiolvasztottam, és egy kis szűrőn addig préseltem, nyomkodtam, amíg a leve meg a húsa is át nem ment, csak a héja maradt fent. Őszibarackhoz kevertem, minden nap kicsit többet, és ízlett neki. (lehet, hogy a héját is ehetné, de amíg ilyen zöldfülűek vagyunk kajaügyben, addig nem kísérletezek...)
A vérszegénységet csak sápadtságra mondta, de már nem először...mindenesetre most már kapja a gyümit rendesen.

Beusa, igen,a szomszédban van egy diófa, annak az átlógó leveleit zsákszámra szedjük, mert tényleg kinyír mindent...a miénket olyan helyre tesszük, ahol nem tud kárt csinálni. Mondjuk van két kutyánk, akik mellett minden kártevő kismiska...hihetetlen, mit tudnak csinálni a kertben... :D

Melódia, ez jól hangzik, csak akkor be kéne vezetnem a tejpépet...még nem került rá sor eddig. viszont érdekes lehet a barackba tenni főtt zabpelyhet, és leturmixolni...hmmm, na majd kipróbálom...Azért köszi a tippet, köv. hónaptól kipróbálom a pépet, és akkor teszek bele pelyhet!

Bettus, őszit kecskeméti üvegeset adok neki, bár a piacon már van méregdrága eredeti is, de egyrészt az ára tart vissza, másrészt ki tudja, mivel permetezték, mennyi mesterséges anyag van benne...majd ha lesz szép kövér, lédús mosolygós hazai őszibarack, akkor aztán kilószámra nyomatjuk majd...tudod, az a fajta, amit csak mosogató fölött lehet enni, mert egyébként az embernek át kell öltözni...hogy én azt hogy szeretem...nyammm...Gergő ebben rám ütött, máris kalimpálni és tátogni kezd, ha meglátja a barackadagját.
A karfiolt hogy csinálod? párolva, vagy főzve? Az szuper, hogy már sajtot is esztek...mi még csak krumplizunk, holnap jön répa koma, kíváncsi vagyok, hogy fogadja.

Gesztenye, merre vagy? hiányolunk!


Puszi, áááááááágyat akarok...valszeg vörös színű zománcfestékkel fogok álmodni, de jó lesz, hmmmm... :D


Jó éjt, Angel
Vendég
 


Sziasztok!

Na úgy néz ki sokan járunk ugyanazon cipőben éjjeli keléseket tekintve :(

Én vagy nem kaptam, vagy elhagytam a rosszmannos kupont :(
A keresgélés közepette találtam viszont Libero pelenkamintát 2 db volt a csomagban, kívülre „discovery” volt írva, belül viszont „new born” volt :evil: még jó, hogy kibontottam. Azért ma felhasználtam, szerencsére nem történt baleset

jól értem, hogy ha leteszteltek egy-egy ízt a babával utána szinte mindent mindennel lehet vegyíteni??

Tegnap adtunk Botondnak egy zsömlét. nyalogatta. nagyon édes volt!
MEgjöttek ma a könyvek, amiket rendeltem, az egyik a babatáplásról szól. kíváncsi vagyok...


Sue próbáltad a nappal kiszívatni a foltot? Hogy van a mellbimbód? Én nem használtam védőt, nem tudok sajna segíteni :(
Akkor látom a Ti éjszakáitok sem nyugodtak még :(
Gratula a forgásokhoz!

Edi szerinted Kata tényleg éhes, amikor éjjel felkel, vagy csak Rád, vagy a cicire vágyik? (é nem tudok rájönni) én nem adok éjjelre zoknit. (hálózsákban alszik)
én úgy gondolom ez a fog – testvér dolog csak mende-monda, nem is úgy gondoltam, hogy komolyan vegye valaki. Szerintem egyáltalán nincs alapja :)

Timi Te milyen jól bírod ezeket az éjjeli keléseket, legalábbis amilyen vidáman előadod! Én tegnap reggel, már szinte négykézláb mentem át.
Ez a fogas dolog csak valami népi mende-monda :)

Beusa fülbevaló :( no igen, látod még nem adok hozzátápit a kisfiamnak, nem is gondoltam bele, hogy egy pelenka simán átázhat. No de majd teszek alá előkét. Éjjelek :(

Angel köszönöm a válaszokat! Az almát elég lereszelni? Akkor már eheti?
Ne aggódj a védőnő miatt! Ha nem érti meg, akkor csessze…
Cicamica… :lol: :lol:

Hettie nagyon édes Artúr, ahogy kóstolja az almalét!

Jubi gratula a foghoz! De jó, hogy ilyen észrevétlenül!

Betti jobbulást Kittinek! Mi K&H-nál nyitottunk startot

Linda mensi :(

Nózi ez a fejfájás borzalma lehet :(

ha sok hibát vétettem, bocsánat, de már alig látok ki a szememen, valami van a kontaktlencsémmel :(

jó éjt!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy az utóbbi pár napban elmaradtam, de eléggé el voltunk foglalva és Barni sem hagyott nekem sok szabadidőt (csak séta alatt, de akkor meg vele voltam :lol: ).
Megvagyunk, de Barni néha elkezd nyűgösködni és akkor csak vele kell foglalkozni. Talán a fogacskája is mocorog, mert nagyon rágcsál a drágám (az ujjam pedig már nem nagyon bírja a kiképzést :lol: ).

Melódia!
Remélem holnap fel tudok tenni pár közös képet a talinkról. Szerintem nagyon jók lettek, bár néhányon piros a szemünk, de ezt még utólag is lehet korrigálni :wink: .

Timi!
Ezek szerint te is az FLP-s aloe termékekkel foglalkozol. Én is csatlakoztam, mert nagyon szeretem a termékeit (használat során bevált a hozzájuk fűzött remény) és így olcsóbban és közvetlenül juthatok hozzá. Anno még a terhesség alatt ajánlottam is a lányoknak, de akkor még nem érdekelt senkit különösebben. Ehhez képest most mindenki ezeket szeretné kipróbálni :shock: . Ha tudtam volna, hogy ilyen gyorsan változik az igény akkor gyakrabban írtam volna a lehetőségről, hogy tőlem is meg lehet szerezni a termékeket nagyker áron és szívesen adok mintát is a kipróbáláshoz (sőt egy beszélgetés keretében olyan bővebb tájékoztatást is adhatnék a termékekről, ami a katalógusban nem található meg + olyan orvosok telefonszámát, akik hisznek ebben a gyógymódban). Egyébként én is csak ajánlani tudom ezeket a termékeket, mint ahogy ezt eddig is megtettem.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
gyors leszek, mert késő van, nagyon fáradt vagyok, ma kétszer 2órát sétáltam Katával, kicsit sok volt nekem is (neki annyira nem :lol: )
Majd jövök bővebben holnap :lol: :lol:

Jubi!

Gratula a fogacskához! Volt vmi előjele Jazinál?

Sue!

Császáros heg: nekem nagyon szép, már nem annyira lilás és egyenletesen szép vékony. Nem viszket.
Én is tök örülök, mert Kata ma majdnem 60g sütőtök-krumpli pürét megevett, viszont a gyümit pár napja nem fogadja el de. viszont du. apa majdnem 40g alma-őszi pürével megetette :lol: asszem én adom a főzit délben és ő meg a gyümit délután.

Linda!
Nem kaptam privit :( ide küldted a babanetre? mert akkor a kimenő üzenetek között megvan és újra el tudod küldeni. Köszi.

Beuka!
Tegnap éjjel "csak" 4x kelt fel Kata. 1kor visszaaltattam, 2kor evett, 4kor visszaaltattam és 5kor megint evett. Nem tudom, de ma fájdalmasan sírdogált és az ujjait harapdálta sokat. Lehet, hogy lassan jön a foga? Nem tudom. Mindenesetre a tej elég, mert hízik szépen.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Gesztenye!
Talival mi a helyzet? Időpontokkal kapcs. sikerült vmit kideríteni?

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok a babanetre. Tegnap reggel írtam egy csomó mindent, és mikor az "elküld"-re kattintottam elszállt az egész. Aztán meg nem tudtam belépni. Útálom ezt! :twisted:

Manóm úgy néz ki meggyógyult, bár még adni kell neki a gyógyit, meg az egyik inhalálót, de hál' Istennek egyáltalán nem köhög már. Tegnap evett és aludt is rendesen, délután rekordot döntött 4 órát aludt a kertben, amíg mi az apjával kertészkedtünk. Olyan szép lett a kertünk, bár eddig sem volt csúnya, tele van virággal, de most, hogy le lett vágva a fű tényleg szupi. Imádok ilyenkor kinn lenni. :D

Sue, igen én is császárral szültem, és nekem is van olyan része, ahol dudoros, de idővel az is "kisímul". Ha időváltozás jön viszket, egyébként meg totál érzéketlen az a rész.

Bettus, nekünk is CIB-es babaszámlánk van, és bár nekünk egyébként is ott van a folyószámlánk, most nagyot csalódtam bennük. Illetve az ügyintéző volt rettentő béna, valszeg ez volt az első ilyen számla, amit csinált, mert két hónap elteltével még mindig nem volt rajta a pénz és a sokadik reklamálásom után derült ki, hogy egy papírt elfelejtett velem aláíratni, és azért nem tudnak az Államkincstárnál arról, hogy mi megnyitottuk a számlát. Ja, és persze semmi elnézést.... :evil: :x

Jubi, nekem is megvan a 90 napos, most ért véget, 13 kg a végeredmény. De az enyémben nincs víznap. Az mikor csinálod? Egy hónapban egyszer kihagyod a gyüminapot, vagy a gyüminap után?

Melódia, Manó az óraátállítást észre sem vette. Ugyanúgy 6-fél7-kor kel reggel - most pl. nem akar visszaaludni :( - és este 8 körül fürdés, kaja, alvás.

Timi, nekem szerintem nemsoká lesz IWIW-es meghívóm, e hó 8-án kértem. Kicsit lassú ilyen téren az IWIW. :(

Valamit még akartam, de elfelejtettem. :(

Megpróbálok még ma jönni, de most megyek, mert Manó nagyon nyügi. :?

Üdv, és szép napot

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

látom, tegnap olyan álmos voltam már, hogy sziasztok helyett saiztok-ot írtam... :oops:

az amúgy is vacak térdem reggelre úgy bedurrant, hogy ülés közben nem tudom keresztbe tenni a lábam, csak ha kézzel megemelem... :shock: A szimpla járás sem vmi kellemes, guggolni abszolút nem tudok, úgyhogy teljesen kripli vagyok. persze már rég meg kellett volna a műteni a térdemet, de félek..pedig állítólag rutinbeavatkozás. Mindegy, holnapra jobb lesz (mindig így szokott lenni.)

Beuka, az almát lereszelem, és eheti is, de ki fogom próbálni, hogy a reszeléket még nagy lyukú szűrőn is átnyomom, hogy még pépesebb legyen. Ma répa-nap lesz.

gergő 4 napja jött rá, hogy neki voltaképpen csodaszép hangja van, azóta a sima kurjongatástól a vérfagyasztó halálsikolyig mindent kipróbált már...nem egyszer mindent eldobva rohanok hozzá, hogy mi baja lehet, mert éppen fuldokolva hörög, majd sikít egyet -és arra érek be hozzá, hogy éppen a macinak tart kiselőadást..én meg az infarktus határán vagyok.

Anita, örülök, hogy jobban van Máté! kitartás, hamarosan túl lesztek rajta! 13 kg-ot fogytál? ez nem semmi...gratulálok! az első hónapban mennyi ment le?

holnap megyümk bcg újraoltásra...Bujkamelinda, ti voltatok már?

Edi, sztem a foga miatt kell éjjel Kata. Dentinoxot próbáltátok már?

Bettus, nekünk otp-s számla van, nyitásnál kaptunk egy otp-s hűtőrágókát is.

megyek, vasalni kellene, de ahhoz állni is kell...ajajajaj, nem lesz egyszerű ez a nap... :D


puszi, Angel
Vendég
 


És a képek....

Kép


ez egy kicsit nudis, bocsánat, de Apa megrészegülten fotózott, és nem takarta el a nem oda való dolgokat.. :D

Kép


Gergő egy naposan:
Kép

Az első kanál alma...


Kép


Fél évesen: (mínusz egy nap)
Kép
Vendég
 


Angel!
Én is szoktam Jazinak énekelni. Evésnél a Vuk-ot, egyébként pedig a Mély erdőn ibolya virág-ot szereti. Ezt még ő is szokta velem „énekelni”.
:D Úgy látom, Gergőnek nem annyira jön be az az alma. Nagyon szépek és meghatóak az újszülött képek.

Beusa!
Megnéztem a takoo oldalát, nagyon tetszik! Az ötlet is jó, a termékek is igényesnek tűnnek. Én is sokat gondolkozom azon, hogy mivel tudnék itthonról pénzt keresni...
Füles: annyira bizonytalan vagyok, vagy nem? :oops: :D Ma reggel megint úgy ébredtem, hogy mégis csak kellene...

Bettus!
Nálunk kb. 2 hét volt egy-egy betegség lefolyása. Úgy tűnik, ők lassabban gyógyulnak.

Linda!
Én a bikinimet a diéta után sem fogom már hordani (max. itthon a kertben)...majd beszerzek egy jó kis egyrészest.

Edi!
Annyi előjele volt a Jazi fogának, hogy nagyon meg volt duzzadva az ínye, mindent rágott és ömlött a nyála. De tulajdonképpen már hónapok óta ezt csinálja. Nyügi nem volt. Most várom, hogy mikor jelenik meg mellette a második.

Goodfairy!
Örülök, hogy meggyógyultatok!!! Küldtem privit.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


...Nnna, azt meg el is felejtettem írni, hogy ma kaptam a Libero-tól egy csomag Megapack Discovery Maxi pellust kárpótlásként, amiért bosszúságot okozott nekem a termékük. Most már újra elégedett vásárló vagyok :D ....és még gyorsak is voltak.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!



Gesztenye!


Komoly nagy fiad van :lol: :lol: :lol: 1/2 ÉVES. GRATULÁCIÓ :wink:


Angel!


Szépek a képek :lol: :lol: Dórikám, is hasonló arcot vág az almához. Nem is értem amikor a legédesebb IDAREDES almát adom Neki :roll: Dóri is úgy tud sikítani ,h a dobhártyám fogja megsinyleni egyszer


Anita!


Hála, h jobban Van Manód :lol: :lol: A meghívót akkor megköszönném, ha nem probléma. Egy ismerősömnek ígértem egyet, de Nekem még nincs szabad meghívóm.


Beuka!


Ez a sokszori felkelés :cry: :cry: Vidáman adom elő, mert különben nem tudnám csinálni. Amúgy régen sokkal jobban kivoltam ettől, mert minden felkelésnél cicin volt. Most kipróbáltam, h nem cicizem csak cumit adok Neki, és ha igényli akkor babusgatom. 2-3 napja csinálom így, és eddig úgy látszik eredményes :lol: Most 1*szoptattam hajnalban,és fent voltam 3*szor. Reménykedjünk mindannyian, h ez egyszer megváltozik :wink: Mondjuk este 20-tól, reggel 6-7ig alvás???? Azt kibírnám :lol: :lol:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Lányok 1 órája csak Nektek írok, erre elküldöm levelet és nem ment el.Nem bírom mégegyszer leírni,feladom,mennem kell Vikivel sétálni.Utálom ezt a netet,és hogy mindig elfelejtek menteni.Holnap leírom,amit most írtam mindenkinek
Most csak képeket rakok fel.
sue Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!
A mai nap is egy kicsit zsúfoltra sikeredett, de azért egy pár képet megpróbálok feltenni. Melódiáéknál voltunk látogatóban:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Ma egy párszor probálkoztam de nem volt bnet.

Nózi
Köszi a bókot! :)

Beusa
Ok akkor holnap felhívom az ismerősöm és kerítek valakit, ha mást nem akkor küldök Neked, mert nekem most van 2 is.

Melódia
Olvastam hogy Te is adsz neki cebion cseppeket. Te hogy adod be neki?

Bocsi hogy most csak ennyi, de mennem kell. Ja ma megkostoltuk a krumplit. Az jobban izlett neki. :D
Holnap majd jobban visszaolvasok.
Jo éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Persze 6-8-ig Gyuri focit nézett, Kata aludt, elvolt a babanet meg nem jött be! :evil:

Babakötvény: mi nem nyitottunk, de vhol asszem automatikusan nyitottak és rátették a pénzt, nem tudom. Van vki hasonló cipőben, h. nem nyitott?

Jubi!
Na tök jó, hogy kárpótoltak a pelus miatt. Gyűjtitek a libero pontokat? Milyen ajándékaitok vannak már?
Jazi ülés közben mennyi ideig van el? Nem dől oldalra, hátra?

Bettus!
Nektek a csiga megjött már? Még nem ugye? Mi lesz a második ajándék amit kértek? Jobbulást Kittinek!
Főzelék után nem szomjas Kitti? Mit adsz neki inni?
Este 7-től reggel 7-ig alszik? Nem ébred fel egy kis kajcsira? Hogy érted el, hogy átalussza az éjszakát?
Sokat kérdeztem :lol:

Anita!
Gratulálok a fogyókúrád eredményéhez! Nagyon ügyes, kitartó vagy. Még mennyit akarsz fogyni? Örülök, hogy Máté is rendben van.

Timi!
Na mizu hozzátápival? Aloe verás cucc érdekel, van vmi oktatóanyagod? :wink:

Gesztenye!
Boldog hófordulót! Barni is féléves lett. Hozzátápi?

Angel!
Dentinox, nem próbáltuk, gyógyszertárban simán kapható ugye? Te hányszor milyen mennyiségben kented Gergő ínyét?
Nagyon szépek, meghatóak a születés képek. Az uccsó képen nagyon okosan néz Gergő. :)

Sue!
Nagyon szép Viki baba, ez a tátott szájjal vigyor. Te is jól nézel ki!

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Gesztenye/Melódia!
Nagyon édesek a fiúk, látom jól elvoltak. A végén még egymás kezés is megfogták, tök jó :D

Gesztenye!
Taliügyben tudni valamit? Aktuális még?

Tényleg akkor kit érdekel a tali?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi!

Előfordul, hogy akár egy óráig is elüldögél Jazi. De persze ilyenkor sincs egyedül, hiszen a nappali közepén van a "játszótere". Párnákat is rakok köré, ha véletlenül eldőlne, és rengeteg játékot. Meg persze én is ott tevékenykedek körülötte. Igen, gyűjtjük a liberós figurákat. A múltkor 5 db-ért küldtek egy aranyos kis csörgős szirmú, tarka textil virágot. Nagyon szereti Jazi. Most egy textilkönyvre gyűjtünk, ami 10 figurába "kerül", most 7-nél tartunk. Tényleg, esetleg nincs valakinek 3 felesleges libero figurája, aki nem gyűjti?

A fiúk nagyon aranyosak! Miyen jó nektek, hogy tudtok találkozni - kicsiben/nagyban! A mi környékünkön nincsenek kisbabák, így Jazi mindig csodálkozik, ha lát egy magához hasonló méretű gyereket :shock: :D Ő a nagyobbakhoz van szokva.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Beusa!
Lefotóznád nekem a takoo-s takaró mintáját közelről. Azt szeretném megnézni, hogy milyen módszerrel van rávarrva. A honlapjukon nem elég nagyok a képek ahhoz, hogy lássam.
Köszi!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok Csajok!

Van egy nagy gondom: Luca 1. születésnapján lesz egy jó barátunk esküvője, mert ugye augusztus 25. most szombatra esik. Nem tudom elképzelni, hogy a kislányom első születésnapján ne legyek vele, ja, mert ráadásul az esküvő Debrecenben lesz, mi pedig Siófokon lakunk, tehát oda nem tudom magunkkal vinni. És pont az első születésnapja ne azon a napon legyen ünnepelve, ez is olyan durva, nem?

KépKép
manka22
 
 


Sziasztok,
Hettie,nagyon köszi, rendes Tőled.

Jubi, Fülink rendeződött, kaptunk egy újat, ezt már nem kellett lőni, csak berakni. Így egyik fülben most zöld, másikban fehér van...
Képet csinálok este és küldöm priviben.
A munka gyerekvállalás után engem is kezd érdekelni, egyre kevésbé tudom elképzelni....

Angel, Azt hiszem Te érdeklődtél zabpehely recept ügyben, találtam jókat a " Kismama babakonyhája" c. könyvben, felrakom a receptes topikba. Gergő nagyon szép baba:-)

Edi, az Államkincstárnál üdül a pénzed, vagyis állambácsi tárolja. Így nem kamatozik, nem kapsz extra kedvezményeket a családi befizetések után, stb. Szóval, érdemes banki számlát nyitni. Tali minket érdekelne, ha el bírok jutni a város túloldalára...

Manka, miért nem tudod magaddal vinni? Mi most úgy megyünk bulizni, hogy egy barátunk közeli lakásában lesz Kicsim tesómmal, és ha ébred - még szopizik - akkor riasztást kapunk és 5 percen belül ott vagyunk. Debrecenben biztos Ti is megszálltok valahol, ott nem lehetne Luca családtaggal / rokonnal / bébisintérrel míg mulattok?

Beusa
Kép
beusa
 
 


Megint én,
Azt mondta egy védőnő ismerősöm, hogy a babáknak hetente egy adag répát vagy sütőtököt szabad csak adni, mert megsárgulnak (Nem ua. mint a besárgulás, ez a karotintól van)

Hallottatok már erről? Az tény, hogy Minna kissé sárgás - napsütötte, mivel egy hete sütőtökkel etetem, de eddig még mindenki más azt mondta, hogy ez hülyeség....
Mit gondoltok?

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa!
Nem hülyeség :D Tényleg meglátszik - főleg az orrcimpájuk melletti mélyedésben - ha túl sok "sárgát" esznek. Én mind a három gyerkőccel így jártam :D De ez nem betegség!

Előre is köszi a képet!

Manka22!

Én biztosan vinném magammal Jazit ilyen esetben.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Angel: Tök jók a képek, az utolsón Gergő tényleg olyan nagyfickós, és olyan szép szál legénynek tűnik. Hány kiló ő mos?
Barack, már én is várom, de én még a piacon se láttam.
Karfiolt kis sós vízben főzicskéltem egy ideig, aztán szétturmixoltam neki. Fincsi volt, nekem is ízlett :D
Jaj most olvastam a térded. jobbulást!!!

Goodf: Köszi az infót Cib ügyben, valószínű ott nyitjuk meg a startját, azt hiszem ma el is megyünk. Egyik dolog hogy ott nincs szla vezetési díj, és a másik ami nagyon kedvező hogy 6-ig nyitva vannak. K&H-nál csináltattam a páromnak egy énkártyát azóta szívunk vele :evil: Úgyhogy én meg rájuk vagyok nagyon pipa, ráadásul minden nap 4-ig vannak nyitva kivéve pénteken mert akkor csak 3-ig :twisted: Szeretnék bankba dolgozni.

Jubi: azért én reménykedem hogy hamarabb kigyógyul, ma már nem is szörcsögött nagyon az orra.
Füles: megértem a dilemmád, annyi fiú között kell hogy lássák ő nő :wink:
Pelus: tök jó hogy kaptál kárpótlás pelust. Én is akarok csak találkoznék már egy selejtes darabbal :lol:

Sue: Viki nagyon aranyos abba a kerek fotelba. Az olyan fincsi beleülsz és nem is lehet belőle kiszállni :D

Edi: az államkincstár nyitott neked egy szlát amire rátett 40Ezret a babának, de ha nem viszed el egy bankba akkor elesel a többi támogatástól. Kuksi meg ha lesz időd: http://www.babakotveny.info/
Csigusz még sehol :? Sőt sokat olvastam a neten hogy volt aki több mint fél évet várt rá. Valószínűleg most már megsürgetem őket, mert már a másodikat is megrendeltem, az a járássegítő csodamasina, én csak fűnyírónak hívom. Kivi vagyok mikor jön meg, addigra már futni is fog :D
Főzi után nem tudom hogy szomjas-e mert nem "mondja", de én mindig adok neki, hol teát, hol pedig nestlés vagy kecskemétis lötyiket.
Alvás. Este 20-tól alszik reggel 5-6 ig. Mindig változó mikor ébred. Védőnő mondta hogy egy ilyen nagylány már ne egyen este. Az első nap tényleg rossz volt, de most már nem kel azért hogy egyen. Ha nyüszizik kb. 4 felé akkor magam mellé veszem és alszunk tovább amíg fel nem kel. Ez tényleg tök változó még mindig össze-vissza kel. Hol 5-kor, van hogy 6-kor, de az igazán tutti a 7 óra, de ez ritka ajándék :lol:

Megyünk ebédelni, most meg nekem fáj a torkom :cry:
Jelentem reggel próbálkozott a Kitti az üléssel, és egy darabig nem is borult, csak egy idő után volt hupp :lol:

BETTUS

Kép
bettus79
 
 


Szaisztok!



Manka!


Bébit én is vinném magammal :lol: :lol: Szerintem ne csináljál magadnak ebből lelki problémát. Biztosan meglehet oldani, h ott legyen Veletek :wink:


Beusa!


Én is csak megerősíteni tudom amit Jubi írt, h nem hülyeség ez a besárgulás. Hála ez nem betegség :lol: :lol: Én pont ma hallottam a barátnőmtől akinek 2 éves a kislánya. Nekem most ő a babatáplálási segítőm.


Sue!


Viki nagyon cuki abban a fotelben :wink: Persze az összes képen :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Beuka!


Régen voltál már :roll: :roll: :roll: Nektek BOLDOG HÓFORDULÓT. KOMOLY 5 HÓNAPOS BOTI :lol: :lol: :lol:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


szép napot Lányok!!

Gesztenye!!

Nagyon jók lettek a képek, át tudnátok majd küldeni valamikor MSN-en??
Elhiszem, hogy nem sokin időd van napközben, engem is foglalkoztat pistike folymatosan, csak délután eszmélek mindig, hogy már ennyi az idő?? :roll: Közben mindig van valamit csinálni, úgyhogy nem unatkozom!4aztán délután hazajön a család másik fele, és kezdődik a 2. műszak!! :lol: BOLDOG FÉLÉVET NEKTEK!! :wink:

hettie!!
én simán kanállal adom be neki a cseppeket, furi pofit vág, de lenyeli!! :wink:

Timi!!
Megkaptad a privimet??Mert ha nem, megírom az IWIW-en, nekem olyan bonyolult ez a privi!! :oops:

Edi!!

Mi sem nyitottunk Startszámlát, nyitott az állam, meg egyenlőre nincs is keretünk rá, hogy rakogassunk be pénzt rá, majd ha lesz idővel, megoldjuk!! :wink:

Beusa!!
Igen, a karotin megszinezi az orrukat, unokatesómék lányának is mindig sárga!! :lol:

Jubi!!

Azért látszik, hogy a Liberó komoly cég, hogy küldtek másik pelust!! :wink:

Angel, Sue!!

Szupik a képek!! :lol:

Hogy nőnek ezek a lurkók!! :roll: :lol:

Mensi kérdés: Múlt hónapban megvolt 16-án, most meg sehol sámli!! :roll: Vajon még nem állt be rendesen, azért késik?? Passz!! pedig már 1 hója nem szopiztatok!! Volt valaki így

Tényleg!! akkor lesz tali?? Én mennék!! :lol:

Puszi, lányok!!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!

Edi78
Most láttam, hogy tegnap volta szülinapod.
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Manka
Szerintem se hagyd otthon a kis drágát. Én sem tudnám az első szülinapját külön tölteni. Igy legalább dupla ünnep lesz.

Gesztenye
Boldog Hófordulót! Vagyis Boldog Félévet! :lol:

Melódia
Valószinű hogy még nem állt be, azért nem olyan pontos. Nekem december 3 -án jött meg, azóta semmi. :shock: :roll:

Ma kb 9 kiskanál alma-krumplit kapott szopi után. Nem tudom hogy milyen mértékben lehet növelni naponta az adagot. Ti hogy növeltétek? Mert sztem én tul lassan csinálom. Na meg abban is tanácstalan vagyok hogy mikor legyen már csak főzelék, szopi nem. Persze ez csak a déli kaja.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?