Saisztok!
gyors leszek, mert 3 órán át kerítést festettem, hulla vagyok...de legalább addig gergő aludt a kertben, hurrá...
Edi, meggyet a sparban vettem, valami névtelen márkát, magozott mirelitet. pár szemet kiolvasztottam, és egy kis szűrőn addig préseltem, nyomkodtam, amíg a leve meg a húsa is át nem ment, csak a héja maradt fent. Őszibarackhoz kevertem, minden nap kicsit többet, és ízlett neki. (lehet, hogy a héját is ehetné, de amíg ilyen zöldfülűek vagyunk kajaügyben, addig nem kísérletezek...)
A vérszegénységet csak sápadtságra mondta, de már nem először...mindenesetre most már kapja a gyümit rendesen.
Beusa, igen,a szomszédban van egy diófa, annak az átlógó leveleit zsákszámra szedjük, mert tényleg kinyír mindent...a miénket olyan helyre tesszük, ahol nem tud kárt csinálni. Mondjuk van két kutyánk, akik mellett minden kártevő kismiska...hihetetlen, mit tudnak csinálni a kertben...
Melódia, ez jól hangzik, csak akkor be kéne vezetnem a tejpépet...még nem került rá sor eddig. viszont érdekes lehet a barackba tenni főtt zabpelyhet, és leturmixolni...hmmm, na majd kipróbálom...Azért köszi a tippet, köv. hónaptól kipróbálom a pépet, és akkor teszek bele pelyhet!
Bettus, őszit kecskeméti üvegeset adok neki, bár a piacon már van méregdrága eredeti is, de egyrészt az ára tart vissza, másrészt ki tudja, mivel permetezték, mennyi mesterséges anyag van benne...majd ha lesz szép kövér, lédús mosolygós hazai őszibarack, akkor aztán kilószámra nyomatjuk majd...tudod, az a fajta, amit csak mosogató fölött lehet enni, mert egyébként az embernek át kell öltözni...hogy én azt hogy szeretem...nyammm...Gergő ebben rám ütött, máris kalimpálni és tátogni kezd, ha meglátja a barackadagját.
A karfiolt hogy csinálod? párolva, vagy főzve? Az szuper, hogy már sajtot is esztek...mi még csak krumplizunk, holnap jön répa koma, kíváncsi vagyok, hogy fogadja.
Gesztenye, merre vagy? hiányolunk!
Puszi, áááááááágyat akarok...valszeg vörös színű zománcfestékkel fogok álmodni, de jó lesz, hmmmm...
Jó éjt, Angel