Sziasztok.
De jó volt nektek Ildikó.Bálint nagyon bátor kissrác!!!!!!
Mi még nem voltunk bobozni,viszont Visegrádon a várban már sokszor.Ott már bejártuk az egész Duna-kanyart(Így kell írni?)mert unokatesómék ott laknak és minden nyáron jól bebarangoltuk a környéket.Szobon minden nyár végén szedünk barackot és közben degeszre esszük magunkat.Nem tudom tudjátok e,de ott úgy van hogy van sok barackos,ahol fáról árulják és neked kell leszedni magadnak,de közben ehetsz amennyit akarsz.Hatalmas mézédes Őszibarackok vannak.Na már éhes is lettem
Anikó.
Akkor már nem valószinű hogy összefutunk szülés előtt?
Megadtam a számom Ildinek,Ő megadta a tiedet is,csak most nem tudom még a számomat sem megírni neked,lefogyott a pénz róla és most spórolok még a feltöltő kártyán is annyira elköltöttük a pénzünket hétvégén.A férjeméről viszont tudok válaszolni holnap reggel ha van kedved talizni és írsz egy időpontot.Pénteken 12től és szombaton is egész nap ráérünk.De te tudod.
Biztos hogy Gyulán fogsz szülni?Szeretnél látogatókat majd,vagy inkább nem?
Nekem Patrik után egy perc pihenőm sem volt,most megfogadtam csak anyuék,anyósomék jöhetnek egyszer,a férjem és Patrik minden nap,de más ne zargasson.
Dolgozni én akarok, meg birok is mert úgyis csak ülök és gépelek 4órában,azt meg kibirom.A pénz is jobb így.De ha valami nem lesz jó,mondjuk nagyon fog fájni már a farokcsontom a sok üléstől,akkor beiktatok pár nap pihenőt addig is.
Én is szeretném kivinni Patrikot a reptérre de eddig még nem jött öszze,mindig mást találtunk ki.Talán szombaton kinézünk ha ki lehet menni.
Mindig nyitva van? Hétvégén szoktak lenni bámészkodók? Mert nem akarok ott lézengeni mikor senki sincs kint a pilótákon kívül.
Képzeljétek!Olyan "jó" volt a tegnapi napunk,és még a mai is "jól" kezdődött hogy már csak röhögni tudok magunkon.
Tegnap elromlott a gépünk,újra kellett telepíteni,mert össze szedett valami vírust,pedig Avg vírusírtó volt fent.
Dolgozni se tudtam mert nem volt net a suliban,csak ültem bent.Fél 11-kor elengedtek,és ma mondták hogy 10 perc múlva lett internet hogy eljöttem.
Du. 5 körül elzárták a vizet mindenféle figyelmeztetés nélkül az utcánkban.Fél 8ig vártunk,aztán elmentünk fürdeni anyósomékhoz.Hazaértünk negyed 9re,éppen töltődött a wc tartály,visszajött a víz.
Ma indult volna a férjem dolgozni fél 7-kor,nem tudta kinyitni az alsó zárat a bejárati ajtón.Nem tudta leemelni az ajtót mert mindenféle szerszámunk a másik helyen van még,felfeszíteni meg azért nem,mert nem fért a zárhoz a fal miatt.15 perc után felhívta a munkatársát hogy jöjjön és rugja be az ajtót,de alig rakta le a telefont,már ki is tudta nyitni kulccsal.
Ráadásul nem mertem bezárni csak a felső zárat mikor eljöttünk mi is reggel Patrikkal,most idegeskedhetek nehogy valaki éppen hozzánk akarjon bemenni mert az meg olyan zár hogy kivülről kulcsos,belülről ráfordítós.
Gabi holnap reggelig nem jön haza,úgyhogy szóltam apósomnak hogy jöjjön el vagy kicserélni vagy ha lehet megcsinálni mert így éjszaka sem tudnék nyugodtam aludni.
De érdekes módon nem húztam fel magam,csak nevetek az egészen,pedig nekem hamar"eldurran" az agyam.
Mi pont a héten vagyunk 27 hetesek.Jövőhéten megyek méhszáj vizsgálatra.De a Lili babó mintha keresztben lenne állandóan,majd meg is kérdezem nem baj e.Végül is még van helye és ideje ide oda forgolódni,de.kb egy hete mindig ugyan oda rug és bokszol egyszerre.
A bal oldalon a bordáim alatt a jobb oldalon pedig egészen lent,és általában egyszerre.
De biztosan meg van az oka miért így szeret lenni.
Már Ő is nagyon szereti az apukája hangját,tegnap este is olyan ficánkolásba kezdett mikor Gabi hazajött 10 körül és beszélt neki.Pedig előtte fél órával mocorgott nagyon aztán elaludt.De hát ha Apa hazajön,köszönni kell neki,ugyebár.
Patrik inkább odasimult a tenyere alá és megnyugodott mikor megfogta a hasam s beszélt vagy énekelt neki,sokszor negyed óráig-20 percig is úgy maradt.
Lili viszont éppen akkor kezdi magát elemében érezni.Odasimul ő is először mikor megérzi a meleg kezét,de ha beszél neki akkor olyanokat rúg hogy beleremeg az egész hasam.
Na,de most meg elérzékenyültem.Amúgy is bőgős vagyok,de így még rosszabb.
Be is fejezem. A munkatársaim nem tudják mi bajom van.
Dolgozni is kéne még egy kicsit.
Aztán mehetek haza hallgatni az "ítéletet" hogy kell e új zárat venni.He kell,lehet inkább fizetünk még rá és kereszt zárat veszünk.Az sokkal biztonságosabb mint ezek a kis semmiségek.Az előző helyen az is volt,nyugodtan is aludtam.
Na puszi.
Ui:Zsuzsi,írj bővebben magadról te is.
Sziasztok.