Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Anikó,jó lesz nekem is biztosítással.
Ha gondolod, mi is átvihetjük Békésre a pénzt ha csak amiatt jönnél át mert mi sűrűn járunk keresztül ha anyuékhoz megyünk.
De ahogy neked jobb.
Azt hittem hogy a kettős front meghozta a babót nektek,azért nem jelentkeztél.Bár még korai lenne.
Nagyon ügyes Geri.Ha jó óvónénik vannak az oviban akkor ugrásszerűen el fog kezdeni fejlődni,mert ahogy eddig megismertelek te meg otthon biztosítod neki a megfelelő hátteret.És ez a kettő a legfontosabb.

Patriknak is nemrég kezdődött a kérdezős korszaka és szinte folyamatosan beszél még mesenézés közben is.De én ennek nagyon örülök mert mi mindig válaszolunk neki normálisan még ha már nagyon unjuk is hogy 3-szor is megkérdez valamit.De meg is lehet nézni hogy milyen kis okos.Mondjuk én elfogult vagyok,de mamám óvónő volt és teljesen le van többenve hogy sokmindenben ovodás szinten van Patrik.
Viszont a rajzolás nem nagyon megy neki.Szeret festeni vízfestékkel,meg zsírkrétázni de még csak vonalakat szokott.Szerintetek ez nem baj?Bár én úgy vagyok vele hogy amilyen okos,és mivel senki sem tökéletes,lehet a rajzolás nem fog neki menni.De hát annyi baj legyen,én sem vagyok rajzbajnok.

Ildikó.
A házvásárlás nem halad sehogy,elegem van belőle.
Megyünk beljebb a városban albérletbe előreláthatólag májustól,egy nagyobb lakásba.Majd veszünk házat ha a 2.babótol fogok tudni dolgozni.Nem merem vállalni a hatalmas törlesztőrészleteket,azért meg nem veszek egy kis "lyukat" hogy elmondhassam,van saját házunk.2-3 évre jegelve van a téma.
Hát én nem tudom mit fogok csinálni ha Patrik is elkezdi a fára mászást,biztos ott fogok állni a fa alatt egy matraccal :D
Mi nem voltunk sehol a hosszú hétvége alatt.Gabi sokat dolgozott,csak a ligetbe mentünk vasárnap.De ott meg felidegesített a játszótéren az idióta amerikai szabvány szerinti mászóka és hamar hazamentünk.

Ti hogy viselitek ezt a frontot?Nem fáj a fejetek?
Jó hogy kicsit esik az eső mert kell a földnek,csak azért ne minden nap.
Mentek a cirkuszba?Itt lesznek Csabán vasárnapig.Szerintem mi el fogunk menni.De lehet csak Patrikkal,mert a héten megint szinte csak ketten leszünk.

Na befejezem.Nem tudok még mindig képet Patrikról feltenni,pedig van új.
Ha gondoljátok elküldöm e-mailben.
Sziasztok.Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Enikő melyik cirkusz jön ,ha a Nemzeti nagycirkusz akkor megyünk.Nekem az jött be ,a gyerekeknek is nagyon tetzik.Egyszer elmentünk egy nevesincs cirkuszba, hát valami szörnyű volt.Azóta csak ebbe az egybe járunk.
Kezdem megszokni Bálint mutatványait,A nagyok közel sem voltak ilyen elevenek.Bencének semmilyen balesete nem volt kicsinek,Bálintott már kétszer kellet a kórházba vinni,mert egyszer felszakadt az álla meg a fejbőre.És mindíg úgy hogy ott áltunk mellete 2 méterre.Kész élet veszély. :) :) :)

Mielőtt nem hült le az idő szinte minden nap fált a fejem.Migrénes fejfájásom szokott lenni,néha a hányinger kerülget annyira fáj.Nem kívánom senkinek.
Igazad van a házvásárlássa én is félnék belevágni.A hugomék most vettek lakást "ősszel" és rá 2 hónapra a párját elküldték a munkahelyéről.Nagyon sajnáltam őket,fel kéne ujjítani,de bele sem kezdenek aíg össze nem szedik magukat.

Anikó én is szívesen átviszem a pénzt Békésre ha nem akarsz átjönni Csabára.

Sziasztok
Ildikó

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Ildikó,sajnos nem a Nemzeti Nagycirkusz jött,úgyhogy mi sem megyünk.Mi is csak azt az egyet szeretjük.De szerintem fognak jönni ők is még az idén.Tavaly május 1-jén voltak.

Képzeljétek,himlő járvány van nálunk is a bölcsiben.Nekem azt mondták mivel már voltam,nem vészes.A pocaklakóra meg azért nem mert már elmúltam 12 hetes.
Viszont Patrik nem himlős.Hanem a szája körül vannak pici piros pöttyök vasárnap óta,és tegnap láttam hogy a nyelvén és a szájpadlásán is.Reggelre lett egy az alsó ajkán.Olyan mintha allergiás pöttyök lennének,de nagyon sok van neki.Most vannak a dokinéninél Anyuval,mert nekem dolgozni kell.Majd megírom mi lehet.
Most csak ennyit tudok.Szép napot.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 

 
 

Sziasztok!

Jobbulást Patriknak! Nem tudom mi lehet, ilyen Gerinek nem volt. Szerencsére. Ő mindig kinyalta a száját télen... gondolhatjtok hogy fájt neki. Mostmár megérti, na meg rúzsozza labellóval. Ha látnátok, mint egy kiscsaj.
Szóval Remélem Patriknak is hamar elmúlnak ezek a pöttyök. Fáj neki nagyon? Csípi ha eszik? Szegényke.

Én kifejezetten nem szeretem a cirkuszt. A bohócoktól a hideg ráz. Ez valószínű rossz élményből ered. Talán 2x voltam anyuékkal, de kicsi voltammég. Arra emlékszem, hogy egy elefánt engem szemelt ki és jött utánnam. Első sorban ültem és jött azzal a nagy ormányával. Felmenekültem pár sorral, de átlépte a szinpadot vagy mit és felém tartott. Remegtem. A másik cirkuszban meg elszabadult a krokodil, szintén a nézők közé. Olyan visítás fot, hogy sosem felejtem el. Szinte pánik volt.

Na megírta barátnőm a végleges állást. :)
Ildikó!
Nektek minden volt.
Ágynemű: 17,99
póló 8
nacikák 5
------------------------------------
postával összesen 15.495ft lesz.
Jaj, a gipszkép kell? Mert azt is kifestem még. :)

Enikő!Nektek a játék már nem volt meg. Nem talált sehol ilyet Dina. Pár boltban megnézte. DRágábban meg nem akart venni.
Így van az ágynemű, 17,97
és az óra 9,99
-------------------------------------
postával együtt 13.980ft lesz

Sajnos a posta így kicsit több, hogy be lesz biztosítva, de inkább így legyen, mint elvesszen vagy sérüljön a csomag. :(

Ha minden igaz, akkor szombaton megyünk Csabára a tesco-ba. De ha dolgozol Ildi, akkor elmegyünk a piacra érte. Jó így neked?
Enikő! MI hol tudunk találkozni? Jó nektek egyáltalán a szombat? Szerintem délelőtt megyünk, délután már nem nagyon szoktunk vásárolgatni.

Kép

KépKép
anyko
 
 


Majd jövök még, csak nagymosást csinálok.
Éjjel görcsökre ébredtem. Na nem volt vészes, de rendszeres. És akkor ugrott be, hogy semmi nincs még megvéve, amit viszek magammal a kórházba, se Zsófi cuccai nincsenek kimosva, vasalva, stb. Így most a pelusokkal és a kifogókkal kezdtem a mosást.
Majd jönnek a színes rucik is. Utána vasalok. Az én hálósaimat is ki kell mosni.

Sajnos még nem vagyunk kész semmivel sem. Úgyvolt, hogy most tapétázunk, de elmaradt, mert Gabiék dolgoznak. Nagy melót vállaltak be. Így halasztani kell a tapétázást is. Már 33 hetes leszek, mire nekifogunk. Utána jön még csak le akiságy plusz a sok pakolás is. A dokim szerint pedig a 35. héten már jöhet a baba. Úgy érzem nem leszek készen semmivel, mert most 31 és fél hetes vagyok. Gerivel már készen állt minden a 7. hónapban. Nem is izgultam semmin. Na most...

Enikő, te jól vagy? Nem kavart be nálad a hidegfront? Én lehet ezért kezdtem el görcsölni.

Puszi minenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Hali

Nekem jó a szombatÉs kellenek a gipsz képek is.Ha nektek jó Enikő oda hozhatja a pénzt hozzám és én átadom Anikónak.De beszéljétek meg.Már alig várom hátha Bálint a szobájába fog aludni.Mikor Bálint bölcsis volt náluk is volt himlő majdnem az egész csoport elkapta.Egy páran köztük Bálint sem kapta el.A gondozó néni azt mondta hogy már annyira levannak gyengülve a vírusok hogy nem mindenkire veszélyesek.
Azért remélem nincs semmi baj Patrikkal.

Szisztok,Ukdikó

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.

Oké,Ildikó jó lesz nekem úgy hogy kiviszem hozzád a piacra a pénzt és te majd odaadod Anikóéknak.
Pedig jó lett volna talizni Anikó veled is csak nekem most egyszerűbb lesz reggel kivinni Ildikóhoz,mert utána megyünk rokonlátogatásra Patrikkal.Jó hogy kitaláltad Ilikó!!!!!!!!!!!!!

Nem volt gondom a fronttal a fejfájáson kívül,pedig készültem rá.
Azok alapján amit leírtál Anikó,lehet igaza lesz a doki bácsinak.De ne izgasd magad a tennivalók miatt,nehogy a végén azért legyen hamarabb meg a babótok.

Patrik kapott a szája körüli pöttyökre krémet,ami mindenre jó és még egy jó zsíros gyógyszertári kenőcsöt az egész arcára is mert száraz lett a bőre.A pöttyöket egyszer bekentem tegnap és már halványultak sokat,mostmár csak rózsaszinűek.Még este a zsíros kenőccsel az egész arcát és tényleg nagyon jó.Reggel is bekentem a pöttyöket,kiváncsi vagyok milyenek lesznek mire hazamegyek.
De nem mondta anyunak a dokinéni hogy mi lehet.A nyelvén levőkre se mondott semmit.Ezek szerint normálisan ilyen nagyok az izlelő bimbói csak én eddig nem figyeltem.Szerintem amúgy allergia.Mert nem ekzema vagy ekcéma mert azt már láttam máson(csak nem tudom hogy kell írni :oops: )

A himlőről csak annyit mondott ,ha elkapta kb. 2 hét múlva várható és a hasán lesznek először.Mondjuk ennyit én is tudtam,de nekem sem a hasamon jött ki a himlő először hanem az arcomon.Egyik unokatesómnak volt a szájában és nem vették észre időben és lement a beleire,sokáig szenvedett vele mire meggyógyult.Ezért aggódtam magam halálra.De ha nem javulnak,hétfőn visszaviszem.
Ja,egyébként Anikó a dokibácsid felesége a gyerekorvosunk.Ha jól emlékszem hogy Baukó a dokid. :?:
Akkor szombat reggel 8-9 körül már viszem ki Ildikó a pénzt.
Sziasztok.
Puszi

Most más nem jut eszembe.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

KÖszi, hogy így megoldjátok a pénz dolgot. Aranyosak vagytok. Mi meg fogunk találkozni biztosan. Majd ha esetleg megyünk csabára, szólok. De ha ti is jöttök erre, írhatsz. Ilditől kérd el a telefon számomat. Majd te is megadhatod. :)

Örülök, hogy Patriknak nincs komoylan gondja és ha ilyen jó ez a krém, egy két nap és nyoma sem lesz. De legalább tudod, ha kezd kijönni, ezzel gyors bekened. Viszont jó lenne tudni mitől jöhetett elő. Nem evett valami olyat, amit nem nagyon szokott, de mostanában evett? És az ízlelőbimbók megdagadhatnak, mert pl, ha én savanyút eszem, vagy olajos magvakat ( dió, napraforgó mag, pisztácia, stb.. ) akkor nekem is megdagadnak és csípi minden.
Igen, Baukó az orvosom. :) Nem is tudtam, hogy a felesége gyermekorvos.
Nálunk az oviban még nincs himlő járvány és remélem ki is kerül minket idén. Jövőre már jöhet. :) Jövő ilyenkor Zsófi is 1 éves lesz, és akkor ha átesik rajta sem gond. :) De most nem hiányzik.

Tegnap előtt éjjel kicsit görcsöltem és akkor villant be, hogy szinte semmivel nem vagyokkész, stb... Na tegnap kimostammindent, ami Zsófié, ma meg kimosom az én cuccaimat is. Kezdtek a táskába pakolni és összeszedem a kisruhákat, amiben Zsófit hazahozzuk. Holnap már vásárolunk pár dolgot és ez megnyugtat. Jövőhéen pedig megint megyünk vásárolni. A legtöbb dolog a patikából kell.

Ildikó!
Holnap reggel megyünk a piacra. Ott indítunk. :) Szerintem mi is olyan 8-9 közt megyünk. Ha esetleg addig Enikő nem érne oda, akkor majd visszaugrunk a tesco után.
Gipszképpből csak egy van. Eg yfajta Thomas-os szalvétám van. Nem baj?

Most vasaltam ki az összes kisrhát...hát írtó fura volt Geri nagy rucijai után ilyen picikéket vasalni. :)
Jaj, képzeljétek! Tudjátok írtam az egyik barátnőmről, akivel a bébihordozón vesztem össze. Na neki anno odaadtam a pólyát és két gyönyörű cipkés pólyahuzatot, a kisruhákat, amiben Gerit hotuk haza és egy olédet, amit bontatlanul adtam oda. Most szedtem elő, kimosni, stb...
Majdnem elájultam, hogy milyen állapotban kaptam vissza őket! :cry:
Több, mint 1 óra hossza alatt hoztam rendbe a pólyabetétet és a két huzatot. Az egyik huzat, ami nagyon drága volt, valami kék csíkkal gazdagodott és 3 sárga folttal. Plusz az egyik megkötője olyan olajosnak néz ki, fekete és nem jön ki. A kisruha Gerin kb fél órát volt, mert csak hazahoztuk benne. Agyon van mosva. :cry: :cry:
A kispléd is olyan, mintha 5 gyereket szolgált volna ki.
Annyira elkeserített, hogy nem igaz. hamár nem akart költeni ilyesmire, és volt képe kölcsönkérni az enyémet, amit mindent újonnan vettem, akkor az a minimum, hogy nem használja rongyosodásig. És egy szót sem szólt, mikor bisszahozta.
Itt megfogadtam, hogy soha senkinek semmit nem adok kölcsön. vegye meg, ha már gyereket akar és szül is. Mert ugye én úgy válllaltam babát, hogy mindent meg tudjak neki adni, venni, stb... Többek közt az alap felszereleéseket is.
Na de nem panaszkodom tovább.

Megyek, vasalom a textil pelusokat tovább! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Én már 7-től a piacon vagyok Enikő hozhatod a pénzt.

Anikó nem semmi hogy kaptad vissza a kisruhákat.Pedig egy baba nem sokáig hordja el se lehet ennyire használni,meg el tudom képzelni hogy nézet ki a baba.Nekem is mindent meg kell vennem a gyerekeknek,nincs kitől örököljünk,de nam is azért szültem.Én is adtam oda Bálintról kisrucikat eggyet sem kaptam vissza.Az unokahugomnak adtam az meg tovább meg sem kérdezte hogy odaadhatja,csak mellékesen tudtam meg.Pedig a hugomnak is lesz majd babája jól jöt volna.

Akkor holnap talizunk,addig is puszi

Ildikó

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Enikő! Tőled is elnézést kérek, hogy a postaköltség nélküli öszeget írtam úgy, hogy postával. Reggel néztem meg. Ildinek is mondtam, jövőhéten jön haza kamionnal a csomag és úgy néz ki, hogy még húsvét előtt ideér. Vagyis remélem. :)

Délben elkezdett fájnia fejem, így lefeküdtem. Addig Geri kikészítette Gabit idegileg és minden játékot széthajigált a lakásban. Úgy látszik Geri valóban teljesen meggyógyult! Rosszalkodik rendesen! :lol:
MOst összepakoltam, de elég is volt.

Megyek is, mert a mosáshoz még hozzá sem fogtam.
Puszi nektek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Semmi baj Anikó,volt nálam pénz.Én meg nem számoltam utána,úgyhogy nem tűnt fel hogy kevesebbet írtál.
Bocsi Ildikó hogy nem maradtunk tovább egy kis dumcsira de a szombat iszonyú zsúfolt volt,és siettünk.

A vasárnapi óra átállítás miatt lekéstük a babaúszást is,utána hogy Patrik baba tudjon egy jót játszani a friss levegőn hazamentünk vidékre anyuékhoz.Este értünk haza,Patrik elaludt a kocsiban.Tegnap munka után rögtön albérleteket néztünk,utána ugye azt hittam ultrahang.6ra értem haza és akkor porszívóztam meg teregettem de már annyira el voltam fáradva hogy este nem tudtam aludni fél egyig.

Ráadásul nagyon beégtem tegnap.Nem is tegnap kellett menni 4D-s ultrahangra hanem ma.Feltünt hogy a kiírás alapján hétfőn nincs is rendelés,és tényleg nem is tegnapra adtak időpontot.De csak az egész családnak mondtam hétfőt meg a munkahelyemen mindenkinek. :oops: Ráadásul Gabi ma fél 6-ig ér rá és 5re van időpontunk,úgyhogy remélem nem lesz csúszása rendelésen mert akkor Apa lemarad róla. :(

Nem akarom elkiabálni,de úgy néz ki találtunk egy nagyon kis tip-top lakást alig 2-3 percre a mostanitól.1,5 szobás,teljesen felújított(új ablakok,laminált padló,járólap,új konyha bútorok)klímás,redőnyös,egyedi fűtéses,de nem konvektoros hanem lapradiátoros.A konyha 3szor akkora mint a mostani és a lényeg,amit el sem merek hinni,hogy a fél szoba akkora mint most nekünk a nagy és gyerek mintás tapéta,macimintás díszcsíkkal,csillagok és Hold a plafonon!!!!
Amikor megláttam,egymásra néztünk a férjemmel és azonnal tudtuk hogy kell,mert ha a gyerekszoba nem lenne ilyen akkor is tökéletes lenne.Csak ki kell takarítani,meg persze jól kifertőtleníteni a fürdőt-wc-t mert az a mániám.De én ilyenre akartam megcsinálni a gyerekszobát és itt hozzá sem kell nyúlni semmihez,el sem hiszem hogy ekkora szerencsénk van.Gabi április 1-2-án szabadnapos lesz és be is költözhetünk.
Ahol most lakunk meg e között a lakás között 50 év a különbség.Na jó,túloztam.
Bocsi hogy ennyit írok,de nagyon be vagyok zsongva mert ha lesz saját házunk ilyenre tervezgettük hogy megcsináljuk és addig amíg ez nem valósul meg,egy ugyan olyanra felújított (igaz kisebben) lakhatunk.
De most már befejezem az ömlengést,mert önző módon csak magunkról írok és még meg sem kérdeztem hogy vagytok?
Hogy telt a hétvége?Mit szóltok a jó időhöz?
Megszoktátok már az óra átállítást?Gyerkőcök jól vannak?
Holnapra remélem tényleg tudni fogom hogy Liliána vagy Milán lesz e a babónk!?

Szép napot nektek.Puszi.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Enikő ez nagyon szuper ,hogy sikerült találnotok egy jó albérletet.A barátnőmék nagyon sokáig kerestek ami megfelelt árban és kinézetre is.Voltak egy olyanba amire azt írták hogy felujjítot és mikor megnézték a80-as éveket látták.
Én nagyon élvezem a jó időt tegnap is 3-ig kint voltam a piacon,igaz hogy vevő nem sok volt,de legalább napoztam.Szombaton nálam is örültek háza volt a piacon,biztos hogy egyszere jön az összes rokon.Már mondtam nekik hogy jöjjenek haza hozzánk.


Anikó sajnálom hogy nem tudtunk egy kicsit beszélgetni.Meg tudtatok állni valahol ,hogy bemenjetek a Brendonba?
Szombaton a parkolás kész káosz.

Vasárnap a hugoméknál voltunk bográcsozni,Bálint volt a nyuszi pásztor.Nagyon tetszet ,hogy nem kellet kabátot venni.Sokszor a cipőjét is elfelejtette a lábára húzni.Veszekedtem is vele . :wink:

sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Hogy vagytok?Anikó,nem fájdogál a pocakod?Most hogy mondták az esőt Nyugatra,reggel nekem kicsit fájdogált.Geri remélem nem beteg és jól érzi magát még mindig az oviban.Patrik ma sírt,mert nem akart menni.Hát azért ez csak az 5.hete neki is és szerintem szokatlan hogy ilyen sok ideje jár folyamatosan.

Ildikó,hogy van a nagy család?A gyerkőcök fel tudnak kelni rendesen reggel?Nekem kész káosz a reggel mert még nem áltam át és este nem tudok elaludni,reggel meg percre pontosan a régi idő szerint 6kor akarózik felkelni.Úgyhogy 7kor mindig úgy ugrok ki az ágyból mert az órára meg nem kelek fel hamarabb pedig mindig ébreszt.
Ja, a lényeg:
KISLÁNYUNK LESZ!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Liliána Rita lesz a neve.Ma már meg is veszem neki azt a ruhácskát amiben haza fogjuk hozni a korházból.Már 3 hete nézegetem de nem mertem megvenni mert ugye 50% volt az esély hogy Milán lesz és nem Lili.Olyan boldog vagyok hogy el sem tudom mondani.Éppen így képzeltem el már nagyon régóta hogy az első fiú a második lány.Egyszerűen annyira örülök hogy nem is tudok másra gondolni,na de majd lenyugszok 1-2 nap múlva.

Tegnap kifizettük az albérletet,meg is kaptuk a kulcsokat.A Manót már régóta készítem rá hogy költözünk mert nem vagyok annak a híve hogy ide oda rángatni a gyereket mindenféle megkérdezés vagy megbeszélés nélkül és megértette.
Tegnap meg is mutattuk a szobáját és nagyon tetszett neki.Egyből azt kérdezte hogy a játékok itt vannak?Aztán elmagyaráztam neki hogy még párat alszunk amíg költözünk mert Apa nem ér rá.De a szobájával kapcsolatban azt is kérdezte hogy a:Thomasos szoba lesz a Patriké meg Lilié?Olyan kis aranyos.Ő eldöntötte hogy Lili mellette fog aludni és meg is mutatta hogy Ő kihúzódik az ágy szélére és Lili lesz belül.Azt hittem elsírom magam olyan aranyos volt.Megigértem neki hogy napközben aludhatnak együtt majd,de este Lilinek a kiságyban kell aludni,neki pedig a Thomasos ágyban.

Ma meg is rendelem a szoptatós párnát rózsaszin huzattal a netről,láttam 3500 ft-ért egy készítőtől mindenféle szinben.
Anikó nektek lesz szopis párnátok?
Nekem muszáj lesz mert Patrikkal sokat szenvedtem.Sehogy nem volt jó a hátam miatt feküdni,ülve meg nem tudtam szoptatni a 3 hétig gyógyuló sebem miatt.Meg ennyi pénzért még ha nem is fog bevállni,nagyon megéri .
Ildikó,jó Bálintnak hogy 'nyuszipásztorkodhatott'.Szegény Patrik már régóta nyuszit akar,de lakásba nem akarok.Elég a tengeri malac.De lehet húsvétra kap egy nyuszit és le lesz rakva anyósomékhoz.
Befejezem mára.Ne haragudjatok hogy mindig ilyen sokat írok,csak ha elkezdem mindig eszembe jut még valami aztán még valami és már azt veszem észre hogy fél órája írok.
Szép napot nektek.Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Enikő , :D tök jó hogy bejött amit akartatok.Teljesen más egy kislány.Mikor Fanni kicsi volt ,apát mindíg megríkatta.Most már nem nagyon, mert apának elfogy sokszor a türelme.
Bálint most jött haza az oviból,de nagyon nyűgös,és apa megy dolgozni.Ilyenkor elmennék világgá.Itt bőg mellettem. :)
Na megyek
Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Jaj nem akartamilyen sokáig távol maradni, de annyi minden összejött a héten és olyan nem jó dolgok, hogy nem volr sok erőm a netezéshez.
Voltam uh-n ( kész tortúra után ) és most is megerősítették, hogy kislány lakik odabent. Farfekvéses...volt...
Azért csak volt, mert tegnap, ahogy megtudtuk, hogy nem jól helyezkedett el a drága, felhívtuk Imre bácsit, aki Gerit is meggyógyította és aki a szülést is irányítani fogja. Szóval felhívtuk, hogy farfekvéses és ő mondta, hogy akkor megfordítjuk.
El kellett helyezkednem kényelmesen és össze kellett kulcsolnom a kezem. Alig pár másodperc múlva már éreztem, hogy Zsófi eszméletlenül ficánkol, mint még soha és valami mintha simogatná az egész hasam. 1 órán keresztül ment ez, amikor bealudtam. Majd nem sokkal később arra ébrdetem, hogy valami eszméletlenül fáj a hasam, jajgattam és izzadtam ezerrel. Nem kívánom senkinek ezt. Gabi a hátamat masszírozta, mert ép leszakadni készült. Kb 20 percig ment ez, de azt hittem nem élem túl. A bal oldalam fájt nagyon és éreztem, mintha valami haladna lefele miliméterről miliméterre. Én szerintem Zsófi feje lehetett. És egyszer csak vége mindennek. Zsófi nem is moccant meg, így aludtunk reggelig. Kimerült a drágám is meg én is. Így remélem befordult a jó pozícióba és úgy is marad.

Enikő!
jaj de jó, hogy nektek is kislányotok lesz! :) Nagyon boldog vagyok! Majd ha megerősödnek, összeeresztjük a gyerekeket. Bár remélem hamarabb is találkozunk majd. Úgyis mennem kell még vásárolni a brendosnba, meg Tescoba, meg ide oda. Most is megyek, de most a dokimhoz. Alig várom, mert annyi kérdésem van, hogy hülyét kap szegény dokim. :Ö
A lakásnak is nagyon örülök, hogy találtatok olyat, amilyet szeretnétek. Remélem Patrik is könnyen átszokik ide, hisz micsoda szép szobája lesz! :)
Na meg hamarosan jön a Thomas-os ágynemű... :)

Ildikó!
Ti jól vagytok? Bálint? Geri nagyon édes. Tegnap sírt, amikor mentünk érte az oviba. Szaladt felém és mondta, hogy anya megjöttél. Azt mondta az óvónéni, hogy azt hitte ott felejtettük az oviban, mert kb 5 perccel később mentünk érte, mint szoktunk. Olyan erősen szorította a kezem, mint még soha. Édes volt.

Tegnap is és előtte is a kertben voltunk. Tegnap előtt felkapáltam akertet, mert akarunk borsót veti. A nagyon fogy nálunk, imádjuk nyersen is és levesben is. Az eprest is elkezdtem kikakálni, de ott már Gabinak segítenie kellett. Geri is kapált, füvet nyírt, majd tegnap lepókálóztuk a csúszdát és a hintákat is. Mindig segít. :)
Teszek fel egy képet róla. Tegnapi.
Megyek is,mert ma meg kitakarítottam, porszívóztam, a 2 személyes kanapét is kitakarítottam, mostam teregettem és még hátra van a vasalás. De előtte megyek a dokihoz.

Puszi nektek! Jók legyetek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


jaj nekem mit írtam. :)
Az eprest nem kikakálni akartam, hanem kikapálni. :oops: :oops: :oops: Ezer bocsánat érte! :)
Húúú, de cikiiii

Kép

KépKép
anyko
 
 


Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Remélem jobb tegnapotok és éjjeletek volt, mint nekem. :cry:
Tegnap meghúzódott egy izomköteg a hátamban,ami nyom egy ideget. Békéscsabáról a kórházból jött ki hozzám egy aranyos fizikoterápiás csaj, ő próbált segíteni nekem. Nagyon fájt és még mindig eléggé fáj. De már tudok hajolni.
Az éjjel emiatt pokol volt.
Énnem tudom, de annyi minden összejön ennél a terhességnél, hogy ez nem igaz. 4 hónapig ugye mindent kihánytam, majd fulladtam. Most, mikor már jobb lenne, jön ez. Zsófi is nagyonnyommár, aki visszafordult faros helyzetbe. Már most kiakasztja az anyját, mi lesz még később??? :lol: :lol: :lol:
De komolyan, nagyon várom már, hogy megszülessen. Igaz Gyulán fogok szülni sajnos, még ez is ..... :( De ez van, ezt kell szeretni, vagyis nem tudunk kiskaput sajnos, hogy Békéscsabán szüljek. :cry: :?

Tényleg! Gerit beneveztem egy szépségversenyre. :) Szavaznátok rá, ha lesz időtök? Én szavazok rá többször is, de elkelne egy kis segítség! :)
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=5792
értékelésnél 5-öst kell adni. :)
Nagyon szpen köszönöm előre is. A főnyeremény egy benti csúszda. Hú de jó lenne. :)
Puszi nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Nem lehetett kellemes a 'fordító hadművelet'Anikó.De biztosan van valami oka hogy Zsófi mégis visszafordult.Neki lehet úgy jó,és szülés előtt nem sokkal majd megfordul.De ha nem,akkor szerintem a Gerivel történtek miatt ha elmondod a dokinak,lehet megcsászároz mert ugye farral születni nehezebb.Ha nekem faros lesz a babám,inkább kifizetem a császárt.Mert nekem Patrikkal mindig az volt a rémálmom hogy beszorul a feje és megfullad mert ugye a popója nem tágítja ki a fejnek eléggé az utat,és ha sokáig megálla szülőcsatornában....Mondjuk Ő megfordult időben.
Bocsi hogy megijesztettelek,és sokan nem értenek velem egyet,de én kiverném a raplit hogy császározzanak meg mert az Aggódás miatt hogy mi lesz a babóval nem tudnék ugyse lazítani akkor meg nem tágul az ember rendesen,lassabb a szülés .....
Na de befejezem ezt a témát.Majd csak megszületik az a kis csaj.
Azért kell Gyulán szülnöd mert faros,vagy mert Békési vagy?
Geri milyen komoly nagyfiú.
Patrikról még nem tudok feltenni képet,mert 350kbit a legkisebb kép amit csináltam de ha Gabi hazajön majd megmondom hogy csináljon újakat és akkor tudok feltenni.Én nem értek ehhez a géphez még,mert most nagy pakolásban vagyok,vasárnap költözünk,és nem akarom most tanulmányozni,az csak elvonná a figyelmemet a pakolásról.Meg elrontani se akarok semmit.De ha jól tudom a gépben eltárolt képeket amúgy is csak nagyítani lehet kicsinyíteni nem.
Na,de majd ha este haza hozza anyu Patrikot,csinálok újakat és esetleg megpróbálhatok feltenni,de ha elrontok valamit a gépen majd főhet a fejem.

Ildikó,Patriknak is szoktak bőgős napjai lenni,olyankor annyira nem tudok vele mit kezdeni mert a szeretgetés se használ.Biztos frontérzékenyek.Ma reggel is kezdte a sírást de ma én is szédülök,úgyhogy szerintem csak az lehet.
De mostmár Patrik anyuéknál van,mondtam is neki hogy készüljön fel a mai napra,ilyenkor semmi nem jó neki.
Este még jövök de most pakolnom kell.
Szép napot
Sziasztok

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Nálunk ma nagyon nyugis nap volt,itt vopltak a barátnőmék és Bálint élvezte.Már a végén egy kicsit eldurvult ,de ez várható volt.Náluk is van egy fiu és,ánk akkorát fopciztak. ketten meg a kutyánk akkorát fociztak!!!!!!!!!!!!!
Szegény blöki most meg sem tud mozdulni,Bálint meg alszik.Annyira szeretem ezt a csöndet.
Anikó megkérdeztet a dokidat hogy nem szülhetsz itt?Mikor én bent voltam a kórházba azt mondta a nővérke hogy engedélyezettni kell a kórház igazgatójánál a nem illetékes kórházban szülést, és általában meg is adják az engedélyeket.
Biztos nem volt kellemes a baba megfordítása,hál istennek nekem ilyen bajom nem volt.Rendesek voltak a gyerekek időben megfordultak.
Mekor jön meg a Thomasos cucc? már nagyon várjuk. :D


Enikő sok erőt a költözködéshez,biztos nagyon sok munkával jár.Mikor mi költöztünk alig volt valamink,hát ha most kellene biztos nehezebb lenne..... :) :) :)
Apával szoktunk beszélgetni hogy mikor jöttünk 2 utánfutó cuccunk volt, most nem biztos hogy 2 kamion elég lenne.

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


bocs de nagy hülyeséget írtam
"és,ánk akkorát fopciztak. ketten meg a kutyánk akkorát fociztak!!!!!!!!!!!!! "
A kutyával olyan jót fociztak

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Remélem valahogyan el tudod olvasni. Ildikó mondta, hogy már pakoljátok a bútorokat. Ezóta lehet be is költöztetek.
Megjöttek a cuccok! valami álomszépek. Az óra teljesen elbűvölt és nem is gondoltam volna, hogy ilyennagy. nagyon szép!!! Patrik biztosan nagyon fog neki örülni!
Úgy beszéltük Ildivel, hogy beviszem hozzá a piacra, így ha arra jártok, oda tudja adni. Hamarabb kapod meg így, mint ahogy mi egy talit szerveznénk. Majd azért áprilisban még jó lenne találkozni, mert ugye én utána bármikor szülhetek. Na akkor már nem lesz időm csavarogni minimum 2 hónapig, amíg meg nem erősödünk és meg nem szokjuk egymást. Utána meg te szülsz... :) :) De ha mind a ketten ( te is én is ) már bírjuk magunkat, majd összejövünk egy babatalira. :) Jujj de jó lesz. :)

Most megyek,mert képzeljétek. Geri olyan gyógyszert kapott, hogy annyira megy a hasa, hogy mikor érzi kakálni kell, már be is megy neki. Így pelust tettem rá. MIvel olyan híg, hogy folyik... :( :( Úgy sajnálom szegénykémet. Amúgy már egész jól van, csak köhög még. Olyan fura így pelusos fenékkel. :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Ildikó! A gipszképet is viszem! nem felejtem! :wink:

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Köszi Anikó,jó lesz úgy.nagyon kiváncsi vagyok rá.Éppen most voltam a piacon Patriknak szobacipőt venni és mondta Ildi hogy odaadod majd a Thomasos dolgokat.Egyszerűen most nem tudtam volna megmondani hogy mikor érek rá átvenni mert annyit kell rohangálnom hogy hihetetlen.
Már minden fontos dolog az új helyen van,vasárnap már ott is aludtunk.A net még itt marad egy ideig a régi helyen amíg nem sikerül elintézni az átiratást.
Szegény Geri,nem lehet kellemes.
Én benne vagyok a babataliban,ha mindent átvittünk és elintéztem a hivatalos dolgokat is,majd megbreszélünk egy időpontot.
Holnap odaadom Ildikónak a számomat,mert a multkor elfelejtettem.
Nagyon köszi hogy fáradtál a rendeléssel,Patrik már nagyon várja az ágyneműt.Az órát nem is tudja,majd lefényképezem hogy mit szólt hozzá.
Mennem kell,mert még sok dolgom van,és hamar elfáradok ha rohanok.Most is csak neked írni jöttem netezni.
Köszi mégegyszer.
Szép napot.
Puszi Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok


Anikó,Bálintnak nagyon tetszik az ágynemű.Ugrált örömében így még semminek nem örült.A kisgatyákat is beosztotta minden napra.
A poló is nagyon aranyos,mégegyszer köszi.
Sikerült megnyugtatni aztán Bálintot az OBI-ba,mindíg így indul a vásárlás,nem nagyon szeretünk a gyerekekkel menni,de néha muszáj.Ez a mai nap nem nagyon volt sikeres,a talin kívül.Bocsi hogy nem tudtunk többet beszélgetni,de nagyon nyügi voltam én is meg a gyerek is.Jön a front!!!!!!!!!!!!! :) :)

hali

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Szia Ildi!

jaj ne is mond. A front engem is megviselt. Majd ha jön a jóidő és túlleszek a szülésen is, akkor összejövünk egy kicsit valahol.
Geri kifejezetten jól viselkedett, de autó volt a feneke alatt!

nagyon örülök, hogy ennyire örült Bálint a cuccoknak. Mikor megláttam a pólót, azt hittem eldobom magam. Annyira szuper. Szerintem az anyaga is nagyon jó. A kisgatyók jók lettek méretben? A nasit megtaláltátok?

Mi még elugrottunk a tesco-ba is obi után, de nem sok mindent vettünk. Csak épp ami húsvétra kellett. De Geri ott már álmos volt, menni akart. hazafele meg el is aludt. :) De anak ellenére este sem volt vele gond és 9-kor már horkolt! :)

Tegnap nagyon kiakadtam a hülye barátnőmmiatt, tudod, az ágynemű miatt. Éjfélig ezen rágtam magam. De érted, ha nem mondtam volna el neki 100x, hogy milyen és mi van rajta, milyeneka szinek, stb, akkor egyszer sem. De tudod mi a baja? Hogy látott a qwelle katlógusban egy neki jobban tetszőt olcsóbban. És ő úgy gondolta, hogy ezt majd megveszem én Gerinek ő meg azt veszi meg ehelyett. Na de ilyen nincs a világon! És azt mondta, hogy ezt meg sem mutatja a fiának. Persze, mert fél, hogy a végén ez is tetszik majd.
Úgy felkaptama vizet, amikor telefonáltam vele ( pont a brendonban ) hogy azon kaptam magam, hogy mindenki engem néz. Olyan szar volt. Még nekem van lelkiismeret furdalásom,meg bánt az egész, holott ő nem vállal feleőségett a tetteiért. Tudod, ő a bébihordozós, meg neki adtam kölcsön a szép és új dolgainkat, amit agyonmosottan hozott vissza, az olajos pólyáról nem is beszélve... :x Úgy döntöttem, hogy letojom a fejét, de én többet nem rendelek neki az biztos. Miatta telefonáltama legtöbbet és ez a hála. Bocsi, hogy kifakadtam, de olyan nagy gond ez a vállamon, hogy ilyen hülye és észre sem veszi magát! De én is hülye vagyok,mert foglalkozom vele.

na megyek is, mert rendet teszek a lakásban. A dokit már megjártuk Gerivel.

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Anikó,küldeteés teljesítve.
Nagyon sajnálom hogy ilyen emberekkel kel foglalkoznod,ha nem tudod mit csinálj az ágyneművel akkor én megkérdezem az egyik ismerősömet hogy nem -e kell nekik.Az ő kisfiuk is nagyon szereti a Thomast.A mienket megmutattam tetszet neki,csak lehet hogy drágának fogja találni.Írd meg pontosan az árát.
A kisgatyák nagyon jók még egy kicsit nagyok is de nem baj gyorsan növünk.a nasit elosztottam Emikő is megkapta.

Enikő remélem sikerült kimosni az ágyneműt hogy Patrik abban aludjon.
Most ennyit ,megyek Bálintért az oviba.
Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Szia Ildikó!

jaj, én nagyon hülye vagyok. nem is tudok aludni emiatt a dilis volt barátnőm miatt. megfogadtam, hogy én többet tényleg nem foglalkozom vele. Állandóan kellemetlen helyzetbe hoz, nem vállalja a felelősséget semmi után, stb... És engem esz az ideg...

Itt van egy kép az ágyneműről. Nem Thomas-os, csak munkagépes.
Kép

Bár én tuti nem hívom fel az ex barátnőmet, mert emiatt az ágynemű miatt kb 1000ft-ot eltelefonáltammár. Csak azért, hogy legyen neki. :? Hát ez a hála. De ugye ezt az 1000-st meg sem említi, hogy telefonálgattam miatta........
6000ft volt az ágynemű. ( ja és 1500ft-tal olcsóbban adta barátnőm neki... ) és 480ft volt a posta rá.
Majd írj, ha van valami, bár fixre ne mond, mert mondom nem hívom fel ezt a hülye nőt emiatt, az biztos. majd telefonál, ha valami baja van.

Geri is kiakaszt! Ma csak veszekedtem vele. Elvitettem magam a piacra Gabival hogy vegyek virágot a kertbe, de Geri olyanhisztit levert, mint még soha és nem is tudtamsemmit venni. Nemhogy venni, de még megnézni sem. A veteményesem is horror állapotban van, mert szétdúrta az egészet. Az eprek már nincsenek is benne. Kész rémálom az életem 2 napja..... Anyum is beteg lett, így húsvétra én sütök főzők két családnak. Ráadásul oda szoktunk menni ebújni a locsolósok elől, na most oda sem tudunk menni, mert anyu valami vírusos nyavaját kapott el.

Szóval rémálom minden. nem is panaszkodom tovább, mert ideges vagyok, inkább elszaladok világgá!

Puszi!
Anikó

U.I.: Enikőnek tetszett minden?

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Jaj, Anikó nagyon tetszett az ágynemű,köszönjük szépen.Csináltam rengeteg képet mert Patrik leterítette a földre és azon játszott,ha sikerül a férjem felteszi holnap vagy kedden.De talán sikerül még ma a babaszobás albumos oldalra feltenni mert oda fel tudtuk a többit is.Ja,még nem mondtam hogy Patrik is fent van,Ő a Nagy Patrik.Ott meg tudsz nézni engem is.
Ildikó,te is nézd meg és szavazz légyszi Gerire meg Patrikra. :D :D
Remélem ti nyeritek meg az első díjat Anikó mert nekünk a csúzda nem férne be a gyerekszobába úgyhogy én annak is örülnék ha Patrik 2.-3. lenne.És ezt most nem azért mondom hogy én milyen kis rendes vagyok,hanem tényleg főhetne a fejem hogy hová tegyük a csúzdát.Kettőjükre szoktam szavazni,az az igazság hogy a többi babót meg sem néztem :oops:
A csokikat külön köszönjük mert Patrik azoknak is nagyon örült.Bocsi hogy bunkó módon nem köszöntem meg rögtön,
de nem tudtam eddig jönni mert kész rohanás minden napom és a gépünk augusztus elejéig itt marad a régi lakásban mert férjem uncsitesója megengedte,de nincs időm minden nap átjönni netezni.Igaz így nehezebb de legalább nem lesz olyan sok a számlánk.
Szegény,nem unatkozol!!!!!Gyerekként én nem gondoltam hogy anyunak minden ünnep előtt mennyit kell dolgoznia :roll: de mostmár......
A "barátnődet" én is jól kiosztanám mert én is eléggé törekszem a precizitásra és ami meg van beszélve az meg van beszélve.
Különben én nem is adtam ruhákat senkinek kölcsön mert nem akartam hogy tönkretegyék.Inkább majd eladom ha Lili is kinőtte őket és akkor már úgysem fogom látni ha szétnyűvik.Persze Patrik előtt is ezt mondtam aztán minden ruháját cipőjét szépen bezsákoltam és felvittem anyósomék padlására. :lol:

Ildikó,Patrik is rögtön fel akarta tenni az ágyneműt de megértette hogy ki kell mosni előbb és aztán együtt teregettük ki.

Holnap és hétfőn rokonoknál leszünk,nem jövök csak leghamarabb kedden.
Kellemes húsvéti ünnepeket Nektek és a családnak.
Gerinek és Bálintnak sok meglepit a fészekben.
Sziasztok
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!
Szia Enikő!

Nem kis munka ez a költözés! Főleg pocakosan. Hogy birod?
Örülök, hogy ekkora örömet szereztünk Patriknak is! :) Majd várom a képeket. Jó lesz a babaszobára feltöltött album is. Én nagyon régen csináltam már albumot, ezért a játékban is egy nagyon régi van. És köszi, hogy szavaztál, én is szavaztam Patrikra, de most nem volt sok időm. Majd az ünnepek után. A lényeg, hogy az első 90-ben benne legyen az ember, mert a lottószámok döntik el, ki is nyer a végén.
Én 2003 decemberében nyertem meg a játékot, akkor is volt itt, csak más volt a nyeremény. Akkor 60 ezer ft értékben hoztunk haza Johnson's termékeket, amiből még mindig van. Főleg sampon. Na az elég lesz még pár évig. :)
Kép
Gabi nem is tudott róla, hogy játszunk, csak mikor néztük a lottósorsolást, elkezdtem nagyon örülni, hogy nyertünk, nyertünk. nem értette, majd megmutattam neki, hogy hol nyertünk. Nagyon örült, mert fel kellett érte menni Pestre! :lol: De ezért már érdemes volt.

Én rucikat nem tartottam meg, sőt nagyon sok mindent eladtam, ami Gerié volt. Most újakat vettünk és egyedül csak a babakocsi volt borsos árú. De a rucik nagyon jó árban voltak, kiságy, pelenkázó, szekrény volt. De ruhácskákból lényegesen kevesebbet vettem most, mint Gerinek. Na meg mindent átgondoltunk, hogy felesleges dolgokat ne vegyünk. Játékokat mindent eltettem. Rágókákat majd sterilizálom, bár Geri semmit nem vett a szájába. És az összes játék fent van a padláson. Rengeteg van, ami piciknek való. Lego, kelj fel maci, meg ilyenek. Sokat kaptunk, nem is nagyon vettem játékot eleinte. Szóval azért sokat félretettem Geri után. Most lényegesen kevesebb is a kiadás, de azért van. MOst a Brendonban akciós a mellszívó és a sterilizáló is, azt meg is vettem. 5000ft-ot spóroltunk meg vele. Ebből szinte ki is futotta Zsófinak a szép Brendonos ágyneműgarnitúra. Igaz használtan vettem egy ismerősünktől, de alig használták. kapok mellé egy zsebes tárolót és egy plédet ami a garnitúrához tartozik.
Kép

Na jól el vagyok itt magamban. :)
Megnéztem Patrikot is és titeket is! Nagyon rokonszenvesek vagytok. Remélem mi is azok leszünk nektek. :)
Nem tudom mutattam e már Geri honlapját, ott fent vagyunk elszórtan. :)
www.gportal.hu/kisvakondbaratai
Megyek,mert mindjárt megfürdenek a fiúk és utána lefekvésig programom van Gerivel. Nagyon anyás lett.
Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolóst és a fiúknak sok sok szép pirostojást kívánunk!

Anikó, Gabi, Geri és a kis Zsófi. :)

Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Kép


[/b]

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Remélem kellemesen telt a húsvét mindenkinek.
Én úgy elfáradtam hogy hétfőn este 9kor "elájultam"és 5kor úgy keltem fel mintha egy pillanatra csuktam volna be a a szemem.
Nagyon jó a honlapotok Anikó.
Köszike,reméltem hogy szimpatikusok leszünk,ti is azok vagytok,de már képek nélkül is azok voltatok,a beírásaid alapján.
Mert mint írtam mindig "IQ harcosokkal" hozott minket össze a sors,vagy olyanokkal akik mindig pénzt kértek.Nem nézem le a szegényeket de Ők cigiztek állandóan,de kenyérre se volt sokszor pénzük,de a cigit megvették.Egyszer 1,5 hónap múlva adtak vissza 5 ezer ft-ot amit egy hétre kértek és akkor mondtam a férjemnek hogy itt van befejezve a 'pénzkölcsönadás'.Na,de jól elkalandoztam.

Mennyi mindent nyertetek :o :o,nem is csoda hogy még van belőle.
Szép az ágynemű garnitúra,én valószinű rózsaszinűt veszek,bár még először a kiságyat kéne összeszerelni.
Hogy vagy amúgy pocakügyileg?Remélem jól.
Mi is már 26 hetesek vagyunk és már nagyon ég a gyomrom,esténként is majd elalszok Patrik mellett.Talán nem írtam hogy ügyesen külön szobában alszik,de mindig mellé fekszek este és ha elaludt,akkor megyek át a mi szobánkba.Már lassan nem férek a pocakomtól,de pár héten belül kap új ágyat anyuéktól és az kicsit nagyobb lesz.
Mi is szeretjük a Kisvakondot.Nálunk mindig hetente-2 hetente változik mit nézün a dvd-n Patrik kivánsága szerint.Most Thomas kicsit pihen,Kisvakond+Lolka és Bolka hetek vannak most.
Én nagyon le vagyok maradva hozzád képest a számítógéppel,mert nincs időm ilyen szép dolgokat csinálni magunkról meg nem is igazán tudom hogy kell.De ez így szokott lenni, mint ahogy a mondás tartja.Az autószerelönek van a legrosszabb kocsija.Én számítógéppel dolgozok,de 1 hete még azt sem tudtam hogyan kell képet feltenni.Ide továbbra sem sikerül,de a babaszobában már fent vannak a húsvéti képek is.
Ide a régi helyre őszig nem költözik be a férjem unokatesója,addig itt maradhat a net,utána valószinű átiratjuk a főbérlőre.

Ildikó,bocsi hogy tegnap úgy siettünk,de Patrik alig bírt magával ahogy láttad,mert már annyira várta a markolót amit igértünk neki a locsolós pénzéből.Találtunk is egyet ,kamion is volt hozzá.Még fürdeni is a markolóval akart.Kapott még egy kismotort is mert a régit kinőtte.Ezzel még gyorsabban 'kavar',alig érem utol.
Most mennem kell.Mivel még mindig van itt pár doboz amit át kell vinni az új helyre(már nagyon unom hogy mennyi felesleges dolgot megtartok)még lehet jövök ma,de 99% hogy pénteken lesz időm írni.Csak fejezném már be a hurcolkodást.Mert ami még itt van azok már nem lényeges dolgok,csak nekem,és minden nap átviszek 2 dobozt aztán helyet kell nekik keresni.
Na,megyek.
Szép napot nektek.
Olyan jó hogy süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi nektek.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Néha úgy elmaradozok, de annyi gondunk meg bajunk van állandóan...
Most Gerivel. Jár oviba, nincs is ezzel gond, de ma hajnalban pl arra kelt fel sírva, hogy nagyon fáj a lába. Simogattam reggel, bekentem sósborszesszel, de muszáj volt elvinni azért oviba. Na ott ültem mellette egy darabig, nagyon sírt, aztán csak elvitte az óvónéni. A szivem..... nagyon sajnálom Gerit, mert biztos tényleg nagyon fájhat a lába. Gondolom én, hogy nő és azért. De ha holnap is fáj neki nagyon, akkor csak elviszem a dokihoz.

Én is idétlenebb vagyok már. MIndenem fáj, aludni nszinte nem tudok, feszültebb vagyok.
Most veszem meg a cuccokat is, amiket még nem vettünk meg és a sebhintőporral is megszívtam. Múltkor vettem egyet, kiderült, hogy sem gátsebbre, sem a baba köldökére nem jó. MOst vettem egy másikat, az meg 1200ft volt és olyan picike.
Megvettem végre a tena betéteket is, de persze extra nem volt. Így vettemmég valami német ultra extra betétet is, ami szintén olyan, mint a tena. Megvettem végre az intim mosakodót is, mert csak most sikerült megkérdeznem barátnőmet, hogy melyik a jó. A Dove detergente intimo. Szóval költöm a pénzt a pénzt rendesen.
Az akasztott ki, hogy ami kúpot írt a nőgyógyászom, a gyógyszerész szerint kismaminak nem lehet használni. Ezt aranyérre kaptam. Gondoltam kiváltom szülés utánra. Na 2200ft volt. Minden olyan drága, hogy mire Zsófi megszületik, 15000ft-ba lesz mindennel együtt. Pedig azért Geriről maradtak vissza dolgok. Na mindegy.

Enikő!
Megnéztem a húsvéti képeket is. A múltkor meg a Thomas-os képeket. Olyan édes Patrik. És hű.... mennyi mindent hozott neki a nyuszi! :) Geri is rengeteg édességet kapott, de csak 2 tojást ehetett meg, a többit eltettem a kamrába. majd lassan megeszegeti a nyár folyamán. Pénzt is sokat gyűjtött, pedig mindenkinek a lelkére kötöttem, hogy pénzt nem kérünk. Na de hallgatnak is az anyára az emberek. Majd bútort veszünk neki. Ami meg most Gerié az lesz Zsófié.
Szavaztam is egyúttal rátok, mert már az 5. helyen voltatok. Én is haladok, mert a 62. helyen voltam 1 hete és most a 34 körül vagyok. Csak alig van időm leülnia gép elé. Ha Geri oviban van, akkor mosok, takarítok, vasalok, pakolok, főzök, stb, ha pedig itthona van, akkor úgysem nagyon hay, mert anya gyere, anya játsz velem, stb...
Tegnap is a kád mellett kellett ülnöm, mutatta, hogyan úszik. :)
Azért jó lesz már ameleg, mert kint vagyunk az udvaron.

Hogy álltoka költözéssel? Hogy birod? Nyugi, mindenki rakosgatja a sok kacatot. Mi pár éve 3 kamionnyi szemetet vitettünk el. De mi aztán tényleg mindent. A ruhákat zsákoltam, és kivitték Romániába erdélybe. Ott nagy szükség van mindenre. Persze még mindig van ramaty, amitől nem tudtam megválni, de ha költözünk egyszer, akkor kidobok mindent.

Az ágyneműm olyan krémes, sárgás, de kis enyhe szín. Én is szemeztem a rózsaszínnel, de aztán a sárga mellett döntöttem. És volt olyan szerencsém, hogy megláttam a babaszobán ezt és meg is vettem. Olyan szép, tegnap megkaptam.
Megyek, mert van még dolgom, csak gondoltam írok nektek!

Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Jó régen nem voltam,de olyan jó idő van hogy sokat vagyunk kint.Bálint be se jön az oviból hazafele hanem kint játszik.
Mi husvétkor a Körösnél voltunk horgászni,Bálint nagyon élvezte ,a nagyok annyira nem.Őket haza is hozta az egyik barátunk mert ők hamarább mentek haza. :D Olyan mocskosak voltak a gyerekek,hogy mikor a dédi meglátta őkt csak nézet. :D :D
Jó lenne ha sűrűbben lenne időnk ilyen kirándulós napokat csinálni,de mindg van valamilyen dolog.Apa egy hét mulva jön szabira és festeni fogunk.nagyon nem szeretem ,de a mi szobánkra már ráfér egy kis szépítgetés.Új függönyt is akarok venni,csak sötétítőt.
Aztán kívülről kell az ablakokat festeni,ez jo lesz mert az emeleten ki kell mászni a tetőre,habár apa olyan mint egy macska.Ha valamelyik ismerősnek a tetőre kel mászni,apánkat szokta hívni.Én meg szívbajt kapok!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

Anikó remélem jól vagytok!Jó drága minden ,én nem tudom hogy gondolják azt hogy a családok több babát válaljanak.Már az hogy megszülessen a baba egy vagyon.Tudod már hol fogsz szülni?

Én is szavaztam a fiukra aranyosak mind a ketten.Remélem valamelyikőtők nyerni fog.Enikő ti előrébb áltok .Méd fogok Gerire is szavazni.

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi vagyok, Békéscsabán lakom. 35 éves vagyok és van egy két és fél éves kisfiam. Csatlakozhatok hozzátok?
bpzsuzsa
 
 


Szia Zsuzsi.

Persze hogy csatlakozhatsz,jó hogy te is megtaláltál minket.
Én csabai vagyok és 3 gyerkőc anyuja.Gyere sűrűn.

Anikó , ha majd rendelsz a barátmődtől még akkor kellene nekem Hello Kittis ágynemű.Előszőr ,ha nem gond megkérdeznéd az árát.Az ágyneműt meg sajnos nagyon sokalják ,pedig mondtam hogy milyen jó minőségű.Remélem kellet a barátnődnek.
Miattam ne telefonálj Angliába,csak ha neked is szükséged van valamire.
Megyek mert bálint ruháit ki akarom válogatni.Tegnap volt fényképezés az oviba és alig tzaláltam neki nem kinőt ruhát.
A cipésznek a cipője a legrosszabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Nálunk a ruhák kicsik. :D :D :D :D

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.

Szia Zsuzsi.Üdv köreinkben.
Remélem jól telt a hétvégétek.Nekünk jól mert Gabinak végre 2 szabadnapja volt.
A hétvégén Salgótarján felett egy kis faluban voltunk,Szécsényfelfaluban.Szombaton elmentünk Hollókőre is.Patrik nagyon élvezte a hegymászást(inkább csak domb volt),rengeteg fényképet csináltunk.Nagyon szépen sütött a nap,a jó levegőn Patrik alig köhögött és este úgy beájultunk az ágyba mint akiket leütöttek.Töltök fel délután képeket a babaszobába,kár hogy nem tudom feltenni mindet.Lehet nyitok új albumot hogy minél több képet tudjak nektek megmutatni.Nagy PatrikII.lesz,úgy találjátok majd meg.
Jaj,Anikó ne is mondd mennyi szavazata van Patriknak. :roll: Nekem 2-3 naponta van időm szavazni,de akkor is párat benyomkodok és többre nem nagyon jut idő.
De anyuék nagyon sokat szavaznak rá mert tesómék is nyomják 3-an meg nagynéném Angliából.Én nem is tudom mennyi időt töltenek el vele.De hát keveset látják a Manót,szerintem úgy vannak vele hogy legalább akkor szavaznak rá eleget. :lol:
Gabi is szokott néha éjszaka a munkahelyéről,de anyuék a csúcstartók.
Ma jöttem dolgozni 2 hét után,eddig tavaszi szünet volt,meg vettem ki pár nap szabit is.ha minden jól megy,június 15-ig szeretnék dolgozni,akkor leszek 36 hetes.
Kicsit vizesedett a bokám a hétvégén,úgyhogy visszafogom magam a só fogyasztással,megpróbálok kevesebbet is enni.Most könnyebben fog menni hogy már lassan lehet venni mindenféle magyar gyümölcsöt-zöldséget.
Külföldi mindenféle vegyszeressel nem mérgezem magunkat.A multkor is venni akartam paprikát.A sima sárgas édes paprika izraeli volt,a kaliforniai meg marokkói.Hát nem is vettem meg.Igaz hogy a magyarban is lehet vegyszeres,de valahogy a lelkemet megnyugtatom vele ha magyart veszek megbízható zöldségestől.Bár mostanában már nem lehet megbízni senkiben ha pénzről van szó :(
Na de befejezem,kicsit megint elkalandoztam. :oops:

Az aranyérrel én is küszködök,de megmondom az őszintét,ha már nagyon nem használ semmi,én is a beöntésre szavazok.Egyszerüen nem tudok mit tenni,hiába eszem az áztatott lenmagot,vagy reggel meleg vizet iszok.Minden nap megyek vécére,de akkor is csak fájdogál.De a beöntéstől kicsit javult,és nincs annyira megdagadva.A krémek,kúpok nem érnek semmit.Nekem legalábbis.Bocsi hogy ilyet írok,de hát ez van.

Ma nem fogok átvinni egy zsákot sem a régi helyről mert ma nincs kedvem pakolászni.Majd talán holnap.De már csak pár edény,tányérok,2 szék,téli cuccok,mindenféle papirok vannak ott.

A vásárlással kapcsolatban én is máshogy terveztem sok mindent,de már ott tartok hogy mégsem veszek új babakocsit,és ruhácskákat sem veszek már egy ideig.Kiválogattam Patrik régi ruháit,és rengeteget tudok Lilire is ráadni majd.Nem is emlékeztem hogy ennyi semleges színű rugdalózója volt Patriknak.Ha semmit nem vettem volna lányosat,akkor is lenne elég ruhája 1 éves koráig Lilinek mert még az állapotuk is szinte új.
A babakocsi igaz hogy kékes-világos kheki színű,de olyan jó nagy.Nem látok ilyen jó nagyot sehol.Mindegyiknek olyan rövid a lábrésze,és enm igen van a lábtartónak vége.Ebben Patrik még most is elfér ugy hogy kicsit "háton fekvő béka tartásban" van a lába és simán alszik 1.5-2 órát ha elmegyünk sétálni.

Anikó,pontosan hányadikára is vagy kiírva?

Patrik is nagyon anyás egy hete,tegnap mikor raktam be a kádba,szorította a kezem és mondta hogy Anya fogod a kezem el ne csússzon Patrik?A rokonoknál sarokkád volt és nagyon félt benne.Meg se mozdult,pedig csak annyi vizet engedtem neki hogy éppen a popójáig ért.
Még külön alszik,de a játékait egyre sűrűbben hozza át a mi szobánkba.Ha Lili meg fog születni,biztosan vissza fog szokni a velem alváshoz,most még elég ha melette fekszek amíg elalszik.
Úgy terveztem hogy egy szivacsot fogok rendszeresíteni az éjjeli szopizásokhoz a gyerekszobába,mert fotelünk egy nagyon régi van,azt már nem is vittük magunkkal.De hogy Patrik megnyugodjon,valószinű inkább a kihúzhatós kanapénkat fogom áttolni a gyerekszobába és lemondom az új ágyát.Ott fogunk aludni ketten és az lesz a szopiztatós hely is.Mert Lilit szeretném a kiságyba szokatni ha már Patrikkal nem sikerült annyira.De különben nekem is jól esik Patrikkal aludni,ha nem rugdossa a hasam.Jó összebújni vele mert mostanában újra kis bújós lett én meg szeretem ha lehet puszilgatni.
Mielőtt elköltöztünk,alig vártam hogy végre elférjünk az ágyon Gabival(már amikor otthon tud aludni éjszaka)de most meg ha egyedül vagyunk,állandóan felébredek és mászkálok át Patrikot megnézegetni,betakargatni.Viszont nem akarom hogy visszaszokjon az "apa és anya ágyába".
Nagy dilemma,de majd megoldom.
Úristen,mennyit írtam.Megyek is mert dolgoznom kell még.
Szép napot nektek.Sziasztok.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok


Akülön ágyban alváshoz mi is hozzá tudunk szólni.Bálint az itenért sem akar a zobájában aludni.Mindent igértünk neki ,szombaton apa át is vitte és pepisilt,mert azt mondta hogy fél.Én nem tudom hogy mikor lesz egyszer olyan éjszaka hogy ketten fekszünk le és ketten is kelünk.Ha már csak mondom hogy ott kéne aludni ,már keresi a kibújókat.Nem nagyon szeretném erőltetni.


Mi is kirándultunk a hétvégén.Visegrádon voltunk a bobpályán.Bálint nagyon örült alig akart hazajönni.Apával ültek egy bobban, mentek 6 szor,de ez kevés volt.Utána meg gumikötélen ugrált.Annyit nevettünk rajta,mert nem nagyon ment eleinte neki,egy kis segítség elkelt.Amikor lejárt az idő nagyon elfáradt,de azért manni akart még egyszer.Sírással jöttunk el.
Mikor hazajöttünk mondta apának hogy siessen haza a munkábol holnap ,mert megyünk megint Visegrádra. :D :D :D :D Persze ,minden nap jó lenne ha mennénk.De megigértük neki hogy hamarosan megyünk megint.Úgy is megyek árúért ,össze kötjük a kellemest a hasznossal.

Anikó veletek minden rendbe,vagy már szültök?

próblok én is képeket feltenni.
Sztisztok


Ezt azért elküldöm el ne tünjön.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
Apa és Bálint
Kép
Készülődés a gumiasztalon
Kép
Így tudok ugrálni,itt még nem volt annyira fáradt
Kép
Hazafelé
Kép
Apával még egyszer,nagyon nehéz volt hazajönni

Ilyen volt a mi hétvégénk.Szuper!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Szia Zsuzsi! Nagyon örülök, hogy te is idetaláltál. Nagyon jó kis társaság lettünk, szeretek ide járni és remélem, hogy a nyáron már nem csak a neten keresztül találkozik a kis csapat, hanem össze is tudunk jönni.
Én vagyok csak békési, a többiek csabaiak. nekem van egy 4 éves kisfiam, aki ovis és hamarosan megszületik a kis hugi, Zsófi. Májusra vagyok kiírva. Először 26-ra írtak ki, most 17-re.

Ne haragudjatok, hogy jelt sem adtam magamról, de nagyon el vagyok fáradva és progmaok is voltak. Most is csak leültem enni egy kicsit. Utolsó nagytakarításban vagyok nyakig, de olyan hamar fáradok, hogy sűrűn kell pihennem.
Majd megint elolvaslak benneteket, mert ugyan egyszer elolvastammár mit írtatok, de fele ha megmaradt.
Enikő! Csak te is annyit pakolássz, ami nagyon fontos, a többi majd a helyére kerül. Bár tudom, hogy mikor babát vár az ember,amúgy is fészekrakó ösztön van az agyában, de ne hajtsd magadt túl és pihenj is. Muszáj olyan sokáig dolgoznod? Vagy azért jól birod?

Ildi! Szuper hétvégétek lehetett. Ez igen. Ezer éve voltam utoljára visegrádon a bob pályán. És hogy én hogy féltem rajta!!!! :lol:
Mi pénteken orosházán voltunk, meg Gádoroson. Ott laknak Gabi nagybátyjáék. Lelkészek. Geri meg imádja a templomokat, így hát kinyittattuk a templomot és bemehetett mindenhova. Szombaton is volt program, mert anyuék voltunk szalonnát sütni. Vasárnap meg babalátogatóba voltunk délelőtt, délután meg a reptéren. Úgy volt, hogy a barátunk repülni fog, de nagy volt a szél, így nem mert. Geri meg be lett zsongatva, hogy beülhet és vezetheti a repcsit. Hát volt is histi, hogy ő be akar ülni, stb... Volt aki felszállt, de arra nem ülhetett fel. Sírt ám rendesen a drága. Mindegy. Azért sok repcsit megnézhetett, a hangárba is bemehetett. majd valamelyik hétvégén megint kimegyünk, ha jobb idő lesz. vagy akormár lehet csak a fiúk mennek???? :lol: Jaj de jó lenne. :) :wink:
Jaj, tegnap meg elmentünk egy utolsó nagy bevásárló körútra. Megvettünk végre mindent. pelenkázótáskát, bébiőrt, gumis lepedőt, törölközőket nekem, kaptam Gabitól egy dr batz papucsot is. Azt mondta megérdemlem. nem szoktunk egymásnak venni semmit sem így, de most ezt kapom. Gondolom Zsófiért. :) Nagyon kényelmes, csak épp 9000ft volt! De nagyon szééép. :) nagyon boldog vagyok. :)
Szóval vettünk még sok mindent, de ezek voltak a nagyobb dolgok.
Már csak a tapétázás van hátra és hogy lehozzuk végre apadlásról Zsófi ágyát. berendezzük a kuckót és mostahtom az ágyneműjét végre. :) Nagyon várom már, hogy minden rendben legyen, hisz lassan itt az ideje, hogy Zsófi előbújjon. A 27. héttől már nem számít koraszülöttnek és onnastól kezdve bármikor jöhet. lehet csak a 40. héten szülök, de jobb az a tudat, hogy minden a helyén van.

megyek takarítok tovább!
Puszi nektek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Geriről egy kép a reptéren. :)
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


De hülyeséget írtam. Szóval nem a 27. héttől nem számít koraszülöttnek, hanem a 37. héttől. Elütöttem, de gyors ki si javítom!

Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Ildikó!

Most tudtam meg árat hello kitty-s ágyneműre. Tegnap mentek vissza barátnőmék Angliába.

Ez van csak:
http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... 323842.htm
17.99 font, azaza 8995ft.
Ha kell, még ahéten tudnál szólni? Mert jövőhéten biztos nem tud vásárolni menni.

exbarátnőm mégis megmutatta a fiának, de úgy adta elő, hogy tök lelkiism. furdalásom legyen. Szóval ennyit mondott, hogy ezt mondta a fia. Hát anyu, nem baj, jó lesz ez is. Már nem is idegelem magam rajta, azóta sem beszélek vele.

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.

De jó volt nektek Ildikó.Bálint nagyon bátor kissrác!!!!!!
Mi még nem voltunk bobozni,viszont Visegrádon a várban már sokszor.Ott már bejártuk az egész Duna-kanyart(Így kell írni?)mert unokatesómék ott laknak és minden nyáron jól bebarangoltuk a környéket.Szobon minden nyár végén szedünk barackot és közben degeszre esszük magunkat.Nem tudom tudjátok e,de ott úgy van hogy van sok barackos,ahol fáról árulják és neked kell leszedni magadnak,de közben ehetsz amennyit akarsz.Hatalmas mézédes Őszibarackok vannak.Na már éhes is lettem :lol:

Anikó.
Akkor már nem valószinű hogy összefutunk szülés előtt?
Megadtam a számom Ildinek,Ő megadta a tiedet is,csak most nem tudom még a számomat sem megírni neked,lefogyott a pénz róla és most spórolok még a feltöltő kártyán is annyira elköltöttük a pénzünket hétvégén.A férjeméről viszont tudok válaszolni holnap reggel ha van kedved talizni és írsz egy időpontot.Pénteken 12től és szombaton is egész nap ráérünk.De te tudod.
Biztos hogy Gyulán fogsz szülni?Szeretnél látogatókat majd,vagy inkább nem?
Nekem Patrik után egy perc pihenőm sem volt,most megfogadtam csak anyuék,anyósomék jöhetnek egyszer,a férjem és Patrik minden nap,de más ne zargasson.
Dolgozni én akarok, meg birok is mert úgyis csak ülök és gépelek 4órában,azt meg kibirom.A pénz is jobb így.De ha valami nem lesz jó,mondjuk nagyon fog fájni már a farokcsontom a sok üléstől,akkor beiktatok pár nap pihenőt addig is.

Én is szeretném kivinni Patrikot a reptérre de eddig még nem jött öszze,mindig mást találtunk ki.Talán szombaton kinézünk ha ki lehet menni.
Mindig nyitva van? Hétvégén szoktak lenni bámészkodók? Mert nem akarok ott lézengeni mikor senki sincs kint a pilótákon kívül.

Képzeljétek!Olyan "jó" volt a tegnapi napunk,és még a mai is "jól" kezdődött hogy már csak röhögni tudok magunkon.
Tegnap elromlott a gépünk,újra kellett telepíteni,mert össze szedett valami vírust,pedig Avg vírusírtó volt fent.
Dolgozni se tudtam mert nem volt net a suliban,csak ültem bent.Fél 11-kor elengedtek,és ma mondták hogy 10 perc múlva lett internet hogy eljöttem.
Du. 5 körül elzárták a vizet mindenféle figyelmeztetés nélkül az utcánkban.Fél 8ig vártunk,aztán elmentünk fürdeni anyósomékhoz.Hazaértünk negyed 9re,éppen töltődött a wc tartály,visszajött a víz.
Ma indult volna a férjem dolgozni fél 7-kor,nem tudta kinyitni az alsó zárat a bejárati ajtón.Nem tudta leemelni az ajtót mert mindenféle szerszámunk a másik helyen van még,felfeszíteni meg azért nem,mert nem fért a zárhoz a fal miatt.15 perc után felhívta a munkatársát hogy jöjjön és rugja be az ajtót,de alig rakta le a telefont,már ki is tudta nyitni kulccsal.
Ráadásul nem mertem bezárni csak a felső zárat mikor eljöttünk mi is reggel Patrikkal,most idegeskedhetek nehogy valaki éppen hozzánk akarjon bemenni mert az meg olyan zár hogy kivülről kulcsos,belülről ráfordítós.
Gabi holnap reggelig nem jön haza,úgyhogy szóltam apósomnak hogy jöjjön el vagy kicserélni vagy ha lehet megcsinálni mert így éjszaka sem tudnék nyugodtam aludni.
De érdekes módon nem húztam fel magam,csak nevetek az egészen,pedig nekem hamar"eldurran" az agyam.

Mi pont a héten vagyunk 27 hetesek.Jövőhéten megyek méhszáj vizsgálatra.De a Lili babó mintha keresztben lenne állandóan,majd meg is kérdezem nem baj e.Végül is még van helye és ideje ide oda forgolódni,de.kb egy hete mindig ugyan oda rug és bokszol egyszerre.
A bal oldalon a bordáim alatt a jobb oldalon pedig egészen lent,és általában egyszerre.
De biztosan meg van az oka miért így szeret lenni.
Már Ő is nagyon szereti az apukája hangját,tegnap este is olyan ficánkolásba kezdett mikor Gabi hazajött 10 körül és beszélt neki.Pedig előtte fél órával mocorgott nagyon aztán elaludt.De hát ha Apa hazajön,köszönni kell neki,ugyebár. :lol: :lol:
Patrik inkább odasimult a tenyere alá és megnyugodott mikor megfogta a hasam s beszélt vagy énekelt neki,sokszor negyed óráig-20 percig is úgy maradt.
Lili viszont éppen akkor kezdi magát elemében érezni.Odasimul ő is először mikor megérzi a meleg kezét,de ha beszél neki akkor olyanokat rúg hogy beleremeg az egész hasam.
Na,de most meg elérzékenyültem.Amúgy is bőgős vagyok,de így még rosszabb.
Be is fejezem. A munkatársaim nem tudják mi bajom van.
Dolgozni is kéne még egy kicsit.
Aztán mehetek haza hallgatni az "ítéletet" hogy kell e új zárat venni.He kell,lehet inkább fizetünk még rá és kereszt zárat veszünk.Az sokkal biztonságosabb mint ezek a kis semmiségek.Az előző helyen az is volt,nyugodtan is aludtam.
Na puszi.

Ui:Zsuzsi,írj bővebben magadról te is.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

Ki akartam kapcsolni a gépet, aztán gondoltam előtte benézek, hátha írtál, és..... :lol:
Szerintem még tudunk találkozni. Majd megbeszélem a barátunkkal, hogy kimegy hétvégén repülni vagy sem. Ha kimegy, akkor megyünk mi is és össze is futhatunk. Szerintem jól ellene a két fiú. Bárki bemehet a reptérre, de meg van határozva, hogy hova mehet be idegen bámészkodni. A gyerekeket szabadjára lehet engedni a füves kifutón, mert csak egy picike részt használnak a kisgépek. Van egy kerti fedett pad asztallal, mi ott ücsörögtünk meg ettünk. Szerintem nagy jó, ha nem fúj a szél. De ezt akkor még megbeszéljük. Elkérem Ilditől a telefon számodat. Ha nincs pénz a kártyádon én attól fel tudlak hívni??
Biztosan nem szülök még szombatig. :) Most úgy érzem, hogy május 5 lesz a nagy nap. Egy szép kora nyári szombati nap. Na majd meglátjuk, hogy bejönnek-e a megérzések vagy sem.
Úgy néz ki, hogy Zsófi befordult. Hú de fájt. gabi segített. Ő szellemgyógyász szeretne lenni, már egy kezdő tanfolyamot elvégzett és úgy látszik, hogy tudott is segíteni. Én meg hiszek is benne. :) A hasam lejebb ment egy picikét és máshol rugdos Zsófi. Bízom benne, hogy mostmár jól helyezkedik el a drága.

Micsoda peches napok! De van ez így. ha elindul a lavina...
Amúgy mikor békéscsabán laktunk a Gyóni 1-ben, akkor hozzánk fényes nappal törtek be és rámolták ki a lakást. Alig 1 hónapja laktunk ott. Kiderült a rendőröktől, hogy előttünk egy kápszeres banda tanyája volt, és beköltözésünk előtt 2 héttel 5 embert tartóztattak le. Rengeteg adóságuk volt és a rendőr mondta, hogy tudták hogy be fognak törni a lakásba. Csak a főbérlő ezt elfelejtette velünk közölni. Még meg is fenyegettek minket a betörők, hogyha szólunk a rendőrségnek, végzetes baleset fog érni. Tudták hol dolgozom, mikor megyek a munkába mikor jövök haza, stb.. ilyesztő volt.
Azóta sincs peches dolgunk szerencsére. Na most nem megilyszeteni akarlak, csak tudom, hogy milyen félelmetes zár nélkül.

megyek, mert kimosott agép. Az előző adagot már ki is vasaltam. Most Zsófi ágyneműgarnitúráját mostam ki. :) Olyan jó. :)

mennem kell.
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Na végre beengedet a net.Tegnap nem tudtam jönni mert nem nyitotta meg az oldalt.

Anikó nagyon tetszik az ágynemű,majd haza jön Fanni és megmutatom neki.Biztos fog tetszeni neki.
Képzeljétek egy nagy álmom fog hamarosan megvalósulni.
Repülni fogok. :D :D :D :D :D :D :D :D
Apával édes kettesben elutazunk Egyiptomba.A gyerekeket lepasszoltuk a mamának és csak ketten. :D :D :D
Ilyen nem volt a nászutunk óta.Annyira boldog vagyok,Ma egész nap szárnyalok. :D :D
Majd jövök még,csak a gondolataim állandóan az utazás körül forog.Ha jártatok már ott minden tanács hasznos infót elfogadok.

Puszi nektek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Ildikó!

Ez fantasztikus!!!!!! Juhéjjjj! Teljesen hatása alá kerültem a jó hírnek, mintha én utaznék! :lol:
Mi még nem voltunk. Repülni pedig csak 2 személyes oktató géppel repültem. Biztos szuper élmény lesz!
Az utazási irodában nem világosítanak fel benneteket? Melyik iroda szervezi? Az egyikbe barátnőm dolgozik az andrássy-n. Talán tőle megtudhatok pár dolgot.

Szerintem is szép az ágynemű. Majd írj, hogy Fanni mit szól hozzá. Bencének nem kell egy focis??? :lol: Persze vicc, ő már nagy. :)

Megyek, mert fáradt vagyok! Majd még ma benézek!
Puszi!
és szárnyalj csak, én is ezt tenném! :wink:

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Anikó jöhet az ágynemű.Fanninak nagyon tetszet és még puszit is kaptam ami nagy ritkaság számba megy .Bálint annál nagyobb puszis.Ha valami motoros ágyneműt találna a barátnőd Beninek az jöhetne.Nem baj ha egy kicsit olcsóbb.De pont most reklamált jogosan ,hogy ő nem kaphat? :) Kawasakis az lenne a leg jobb,neki már nem kell babás!

A Continenttel megyünk ott is mondtak jó tanácsokat,csak hátha valakinek vannak még praktikus tanácsai.Nagyon hosszú lesz ez az egy hónap,de valahogy kibírjuk.Bálintot próbálom most idomítani ahoz hogy nem leszünk itthon,de már most mondta hogy nem akar sehova menni aludni.Azt hiszem a hugomat fogom megkérni ,ő jöjjön ide hozzánk.Aztán majd csak kialakul a dolog.nekünk is nagyon nehéz lesz itthagyni a gyerekeket,de nekik is nehéz lesz.Sokakat megkérdeztem,de mindenki azt mondta ,hogy el kell menni kettesbe egy kicsit, úgy döntöttünk belevágunk.A nagyok nagyon élvezik hogy nem leszünk itthon,ők már azt várják mikor megyünk.Azt szeretnék hogy egyedül maradjanak,de ez nem fog menni.Én nyugodtbb leszek ha ide jön valaki hozzánk.

Majd írd meg hogy pontosan mikor jön a cuc.Köszönöm előre is.

Enikő nagyon pehes napotok volt.Van olyan hogy minden össze jön egyszere,az a szerencse hogy komolyabb baj nem történt.Akkor nektek nem a péntek 13 a rossz nap.

Puszi nektek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Fel tudsz hívni Anikó,csak nem akartam hogy fogyjon az egységed,azért írtam hogy üzenetben,mert az nem kerül annyiba.
Vagy csak én vagyok ilyen hülye spórolós? :oops:
Apósom megcsinálta a zárat délután,újat kellett venni.Kiderült hogy az ajtó felfüggesztéssel volt baj,lefelé "lógott" pár millimétert az ajtó,azért ragadt be a zár.
Nekünk a szombat kora délelőtt,vagy a vasárnap egész nap is jó.Szombaton délután megyünk anyuékhoz,vasárnap viszont Gabi nem fog ráérni.
De mi Patrikkal tudunk.Majd meglátod hogy érzed magad.

Ildikó.Ilyen jó híreket!!!!!De jó lesz nektek.Én nem tudok semmit írni mert ott még nem voltunk,majd ha megöregszünk. :?:

Most csak ennyit tudok,hétfőig nem jövök .Jó hétvégét,szép napokat nektek.
Puszi
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?