Új privát üzeneted érkezett!

Angel,

Köszi! :D En megmondom öszinten meg sem probaltam atallitani az orat a profilban, meg itthon sem allitottam at minden orat... :lol: 8) De most megyek es potolom! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Bodza,
mennek neked is a drukkok!!
Vendég

Macspacs,
én is furcsállottam, hgy nem emel a doki a szuri dózison és végül 15 petesejt lett.. :D
Ne izgulj, bízd rá, ők már tudják tapasztalatból, hogy mit kell lépni és hogy milyen gyorsan megnőhetnek, szaporodhatnak...

Gabi,
én nagyon szarul voltam a duphastontól, iszonyúan fájtak a cicijeim és hánytam is...
Progesteronom is az egekben volt, de végül nem lett semmi belőle...
Mostanáig sem tudom mi volt, de a doki is azt hitte, hogy terhes vagyok, azt mondta ilyen tünetek CSAK a gyógyszitól nemigen vannak.
Persze az is lehet, hogy pszichés volt... :(

De szerintem reménykedhetsz, mindenképp jó jelek!!!!
_ismeretlen_

Az a duphastontól nekem is fájnak a melleim nagyon de hányingerem szerencsére nincsen.
Vendég

Hát jó, akkor várok türelmesen :D
gabi_

Gabi,
Most nézem neked mégcsak 5 napja volt az inszemed azért az még nagyon korai lenne ...
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Sajnos 2 napja nem jutottam géphez mert dolgoztam ezerrel és most látom hogy mennyi minden történt , csupa rossz.

pandácska:
Ma megkaptam a DVD-t köszönöm szépen. Megnézni még nem volt időm de este apával együtt megnézzük. Neked mikor kell tesztelni?
Addig is drukkolok neked és küldöm a babaragacsokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++

hanna:
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. Az én HCG is ilyen volt. Fel a fejjel a következő sikerülni fog!! Hajrá 2. inszem. Kép

csiperke:
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. A következőnek sikerülni kell. Mikor mentek ujra? Kértél időpontot? Kép

zizo, mamula:
Babaragacs szállítmány elindítva++++++++++++++++++++++

kiscsillag:
Örülök hogy jol vagy és hogy minden rendben van.

macspacs:
Nem a mennyiség számit hanem a minőség. A tüszőcskék csodákra képesek!!!!

baba:
Hajrá!!!!!!!!!!!!!

bodza: Menek a drukkok++++++++++++++++++++

coca:
Mi ujság ,hopgy vagy ? Népszámlálás holnap?[/b]

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

[quote="pandácska*"]G írta:pandácska*abi,
Most nézem neked mégcsak 5 napja volt az inszemed azért az még nagyon korai lenne ...

Igen, ezért nem értem, hogy mi ez, és gyanakodtam a gyógyszerre...
gabi_

Nyuszi,
Szívesen jó mozizást este :D
Vendég

Sziasztok!

Csiperke, Hanna, Ági!
Nagyon sajnálom! :(

Pandácska! :?
Dvd ügyben esteleg lehetne még veled konzultálni!Mert valami oknál fogva amit legutóbb írtam ide az valahova elszállt!
Köszi és megy a drukk!!!

Fanni!

Aranyos vagy, hogy nem felejtesz el!
Egyenlőre annyi, hogy szépen növöketnek a tüszőcskék és talán a hét vége felé punkció!!!

Lányok!
A beülti utáni napokban ti otthon voltatatok, feküdtetek vagy dolgoztatok?Kíváncsi lennék a véleménytekre?

Szép délutánt!!
beu9

Beu,
hú, már itt tartasz a stimuval? :wink:

Én nem feküdtem, dolgozni csak azért nem dolgoztam, mert épp nyári leállás v. karácsonyi szünet volt. Igaz nem is sikerült, de nem hiszem, hogy ezen múlt. Most az tervezem, hogy azért a következőnél próbálok többet feküdni, legalábbis az első héten! :)
angel37

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!
Minden rendben volt! Átjárható vagyok. A következő ciklusban inszem és Closty.
Puszi mindenkinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Beu,
Persze akinek még kell nyugodtan szóljon csak írja mega a címét privibe és elküldöm postán.
Vendég

Köszönöm szépen a drukkokat!!!! Ez tényleg segít :) úgy látszik tényleg működik ez a távdrukk és közösségi szellem,mert sokkal könnyebben telnek az órák.
Drága férjecském is megpróbálja mindennel elterelni a figyelmemet, még egy kertészetbe is elcipelt. Újdonsült hobbim a kertészkedés, így szegénykém egész délután csak ásott és ültetett az utasításaimra, mert engem ugye nem enged hajolgatni.
Ilyen szép tavaszi napon igazán könnyú a várakozás, szerintem a gyerekeknek is tetszik :P

Beu9:
Én az 1. lombiknál szinte 2 hétig csak feküdtem, utána +1 hét óvatos mozgás táppénzen voltam...sajnos nem sikerült
Most szabin vagyok a punkció óta. Et-után 2 nap fekvés, utána is feküdtem nagyrészt, de már volt séta is az első héten, de a második héten már inkább csak pihi, óvatos mozgás és sok levegőn töltött idő. Hétfőtöl tervezem hogy megyek dolgozni, bár a hasam akkora nagy, hogy tutti felünő lesz a kollegáknak. (szupertitkos minden)

Gabi:
Én az első után kaptam csak Duphaston-t de a puffadáson kívül más tünetem nem volt, pláne cicifájás nem.
Most semmi progipótlást nem kaptam, a pocakom szintén óriási, cicifájás most sincs.

NAGYON GRATULÁLOK a Kismamiknak!! :D
bodzaszörpi

[quote="bodzaszörpi"]M írta:bodzaszörpiost semmi progipótlást nem kaptam, a pocakom szintén óriási, cicifájás most sincs.

hmmm????? rendes lombikod volt és nem kaptál progeszteronpótlást?
ez hogy lehet???

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="bodzaszörpi"]K írta:bodzaszörpiérdéssel kezdeném rögtön hozzátok: Hogyan lehet bemenni a Káliba vérvételre? Be kell jelentkezni? Melyik naptól érdemes?

nem kell bejelentkezni, bemész reggel, ha 9 körülig odaérsz 12ig megvan az eredmény.
ET utáni 11. naptól lehet menni, onnantól elég nagy bizonyossággal mutat (mármint hogy a biokémiai terhesség viszonylag jól szűrhető akkor már).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi! Ezek szerint nem kell hajnalban menni? Elég 1/2 9-re???
Én is nagyon nagyon csodálkoztam, hogy sem utro kúp, se progi szuri, sem pefig a duphaston amit legalább multkor kaptam.
Viszont a transzfer estéjén és rá 5. napra kellett szúrni 1/2 Ovitrelle-t????? amit a tüszőrepinél is.Lehet hogy ebben van progi?
3 embriócskát kaptam vissza (2, 3, és 4 sejteseket, belőlük a legnagyobb kapott maximális osztályzatot, a másik kettő csak közepeset) és a méhnyálkahártyám sem volt túl vastag, csak 7,5mm,de A-s
Már az is eszembe jutott, hogy azért sem ad gyógyszert,mert annyira picik,és nincs is esélyük és ne terhelje inkább tovább a szervezetemet.
Rendesen el is keseredtem és sirdogáltam is a férjemnek, míg végül felhívta a dokit, és ő megnyugtatott, hogy van elég progim, termeli magától a szervezetem, mert most 3-at ültetett vissza, multkor pedig csak 1-et (Mondjuk ő gyönyörű 8 sejtes volt).
Nem tudom honnan tudja, hisz nem volt vérvételem szeptember óta...de maximálisan megbízom az orvosomban,hiszen ő tudja mit csinál és rettentő alaposnak tűnik és kedves, csak biztos más a módszere mint a többieknek.

Bodza
bodzaszörpi

Bodza :D
az ovitrellben nincs progi, az betaHCG-t tartalmaz.
Volt olyan tüsződ, amit nem szívtak le?
(nem igazán értem én ezt... de próbálok utánajárni - mert én még ilyet eddigi pályafutásom alapján nem láttam)

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, elég 1/2 9re menni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Háááát remélem így is minden rendben lesz!!! :shock:
Barátnőmnek is a 2. lombik sikerült hasonló szituval a doktorúrnál ...és januárban gyönyörű kislányuk született :)
Most sajnos mást nem is nagyon tudok tenni, csak bízni bízni maximálisan.
Ha találsz róla bármi infót nagyon köszönném!
Le nem szívott tüszőről nem tudok, legalábbis ilyet nem közölték
bodzaszörpi

Sziasztok május 8.-án megyek az első konzultációra Krizsa dokihoz szerintetek kikérjem az előző helyről a leleteimet. igaz hogy már egy éve szünetelünk de legalább rajta vannak a gyógyszer adagok mit kaptam mennyit és mi lett belőle, amikor bejelentkeztem azt monták nem kellenek a leletek hát nem tudom mit csináljak ha tudtok adjatok tanácsot.köszi.
kõszegi bea

Kötelesek kiadni, kérd még 1szer, és vidd el. minden plusz infó jól jön.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea,
Ha tudod szerintem jó ha viszed.
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült bejelentkeznem. Tegnap a b.net nem műkodött este, ma meg az én gépem.

Remélem, mindenki jól van! Még nem tudtam visszaolvasni, de gyorsan pótolom.

Üdv Csajok!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Pandácska!Én is megkaptam, köszönöm szépen még egyszer!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Beu
Én összesen 1 hetet voltam itthon: punkció napján, punkciótól et-ig majd hétfőn volt et, aznap fekvés, kedden-szerdán még itthon, de már sétálgatás, itthoni tevés-vevés, csütörtöktől mentem dolgozni. És a kicsikénk velünk maradt :D Én nem hiszek abban, hogy 2 hét ágyikó....

Kép
Kép
emma1976

Melcsi,
Nincs mit :D
Vendég

Pandácska :)
Tegnap délelött Mi is megkaptuk a dvd-t, este meg is néztük apával. Felidéztük a Mi küzdelmünket. A lényeg tényleg az, hogy nem szabad feladni, kitartás, kitartás, kitartás..... Mindenki kismami lesz!!! :)
Köszönetképp nézd csak ezt a képet. Nemsokára Neked is ilyen sok, gyönyörű kispandád lesz.... :D :D :wink: :wink:

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Macspacs :)
Orsinak igaza van, ez a dolog egyénfüggő. Az Én szervezetem már nembírta a rengeteg hormont. Amúgy abban a ciklusban lettem babás, ugyanis az esély 90%-ék ha hiperstimud van. Úgy mondom, hogy öröm volt az ürömben, „vígaszdíj”.

Zizo :)
A család nagyon, de nagyon örült, igaz még mindig nem mondtam el mindenkinek. Szép sorban. A keresztmamámnak mondtam el először, szinte repdesett a boldogságtól.
Drukk Neked folyamatosan!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kívánom, hogy hamarosan Te is átérezd a Csodát!!!

Jucmuc :)
A legeslegcsodálatosabb dolog a Világon, de majd úgyis megtudjátok!!! Épp filmnézés közben jutott a párom eszébe, hogy emlékszel amikor még mások mondták, hogy majd megtudod, Te meg nem hitted el és tessék most Te bíztatsz másokat… Olyan fura, de hát tényleg így van ez, jön mindenki szépen sorban!!!

Bodza :)
Üdv és drukk!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ez biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!

Fendike, nyuszi :)
Ti hogy vagytok??

Beu :)
Én mindig otthon voltam betegácsiban, de nem ezen múlik!!! Inkább valahogy nem kell annyira akarni... Tudom, hogy ez nagyon nehéz, nekem sem ment kezdetben, de ez sokaknak bejött.

Baba :)
Nagyon örülök a jó hírnek!! Sok sikert az inszemhez!!!

Hanna :)
Mikor is kezded a stimut???

Kép
Kép
kiscsillag

Jo reggelt Lanyok! :D

Babaimado,

Orülök, hogy tul vagy a H.S.G.-n! Es föleg annak, hogy minden rendben! :D

Bea,

Szerintem is jo ha elviszed az eddigi leleteidet az uj helyre! :D

Bodzaszörpi,

Drukkolok, hogy sikerüljön az alenyeg, hogy bizz nagyon benne! :D

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Kiscsillag,
Köszi nagyon édesek :D
Vendég

Mindenkinek köszönöm a drukkolást és a jókívánságokat!

Bodzácska! Ilyen szép időben fogannak a babák!!!!Drukkolok nagyon neked! :D +++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Kiscsillag, a 90% esélyért simán beállalnék egy hiperstimut!!!!
nekem sajnos biztos nincs az, mert alig érzem a tüszőket.
Igazából mikor mondják azt hogy hiperstimus vagy? Tüszőszámtól függ? Mit éreztél? Ha 90 %-ra növeli az esélyt, miért nem hiperstimulálnak mindenkit?
babimadó, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beu,
Bár nekem is ez lesz az első lombik, sztem én Emmához hasonlóan fogok pihizni. Punkció nap szabi, utána péntek-munka, és husvét hétfő után jövök visza dolgozni. Kibéreltünk egy nyaralót, 2 napig fogok feküdni (de főzni felkelek), 3 naptól pedig sok szabad levegőn (vízpart horgászat) ücsörgés, és sok séta, társasjáték stb... Szorítok neked! +++++++++++++++++++++++++++++
Emma,
Te is hiperstimus voltál?
Bodzaszörpi, Én is nagyon drukkolok +++++++++++ :wink:

Kép
macspacs

Macspacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Mindenkinek

Babaimádó - örülök, hogy túl vagy rajta és hogy minden rendben.

Bodza írja, hogy neki nem volt túl vastag a mhny-ja, mert csak 7,5 mm de legalább "A". Tudom erről már sok szó esett, de ne haragóúdjatok nincs időm visszaolvsni, de akkor most mekkora számít jó mhny-nak? Arra emlékszem, hogy az "A" besorolás jónak számít.

Köszi szépen és mindenkinek drukkolok!!

sok puszi,

Mamula

Oli
mamula

Macspacs,
Bár nekem még ebben semmi tapasztalatom nincsen de a hiperstimu nagyon veszélyes és amit Kiscsillag nekem leírt róla hát nem bizti hogy szívesen bevállalnám.
Vendég

Mamula,
Nem tudom nekem most 10A volt. De már írták a lányok hogy ennek nincs olyan nagy jelentősége.
Vendég

[quote="macspacs"] írta:macspacsmiért nem hiperstimulálnak mindenkit?

azért mert egy életveszéses állapottá tud alakulni
azért mert a tényleg hiperstimus esetek 60%ban ca. elmarad az embriótranszfer a hiperstimulált állapot miatt - mert egy terhességgel már nem lenne tovább terhelhető a szervezet.

Lányok!
Azért egy picit gondolkodjon már mindenki.
Az orvosok a legjobb tudásuk szerint járnak el minden egyes stimulációnál. A hiperstimuláció nem egy kívánt állapot...
Egyrészt azok a nők akiknek nagy adag hormonnal is csak max. 2-3 petesejtje lesz, nem is hiperstimulálhatóak, mert így reagálnak a gyógyszerre, másrészt mellettem feküdt a kórházban egy lány... 22. héten 1 babával, hiperstimulálták. A 7. héttől fogva 4-5 naponta szívtak le 1-2-3 liter vizet a hasüregéből, ami a hiperstimuláció miatt ott választódott ki.
Ez tényleg már közel volt az életveszélyes állapothoz, mert a tüdeje aljánál volt 2szer is víz... folytassam???

ez nem úgy működik, hogy akkor most hiperstimulálni akarunk, mert akkor 90% lesz a sikerarány (legjob tudomásom szerint meg nem 90% hanem, a 30% helyett 50% legalábbi Kr. doki nekem ennyit mondott). Veszélyes és felelőtlen dolog lenne, nem ebszélve arról, hogy egy hiperstimuvel a hormonháztartás is teljesen felborítható.

nem akartam túl durva lenni, de azt látom, hogy itt sokan azt hiszik, hogy a hiperstimu valami csodálatos áhított állapot... pedig nem az!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Macspacs,
Olyat is találtam róla egy lombikos könyvben hogy rossz esetben ha terhes lettél elvehetik a babát mert sok hormont termel vagy mi és a petefészkeket is és intenzívre kerülhetsz ha nem veszik észre időben meg is halhatsz. Na nem akarok itt horrort de ez nem játék ne akarj ilyet.
Vendég

Köszi Icsilya az infót! :shock: :shock:
Így már tényleg nem olyan áhított dolog ez a hiperstimu!
Kiscsillag, nagyon örülök hogy Neked sikerült, és nem kellett félbeszakítani a transzfert!!!
Mamula, nekem azuccsó kettő uh-n 9A volt, és a doki ezt szépnek tartotta. A lányok azt írták itt hogy kb 8-tól jó.
Pandácska, Te hol tartasz?

Kép
macspacs

Látom az enyém jó parásra sikeredett :oops:

Macspacs,
Inszem után lombik elött.
Vendég

Köszi Pandácska neked is az infót! Tényleg nagyon ijesztő, és már nem vállalnám be! :oops:

Kép
macspacs

Pandácska,
Akkor nagyon drukkolok! Most látom a tickereden hogy már csak 6 nap a tesztig :lol: :lol: :lol:
Tényleg jó parásra sikeredett, petefészek kivétel, terhességmegszakítás Brrrrrrrrrr. Így legalább nagyon tudom értékelni, hogy a dokim nem emelte az adagot, és a kevés de biztosat választotta! :wink: :wink: Igazából nem gondoltam volna hogy egy hormonstimu ilyen veszélyes is tud lenni!!!

Kép
macspacs

Macspacs,
Csak azt írtam le ami a könyben van. Persze ezek a legrosszabb esetek amik nagyon ritkák. Köszi a drukkot!
Vendég

Macspancs, csillag :D
Orsi megírta a frankót :D :D Én is csak annyit akartam írni, hogy nem 90%, és nem egy kívánt állapot. A túlstimulálásnak ezerféle fokozata van. Mivel 17 tüszőm lett, én is ebbe tartoztam, de megúsztam 2 rosszabb nappal, és - Istennek hála - nem kezdtem vizesedni. Szóval csak meglegyintett a szele, de még azt az állapotot sem kívánom senkinek, nem egy durvább variációt. De persze azt megértem, hogy mindenki fejében az jár, mi az a két nap ahhoz képest, hogy itt a baba... csak - mint Orsi írta - nagyon veszélyes dolog ez...
Azt kívánom, hogy hiperstimu nélkül sikerüljön babásodni mindenkinek

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
Már egy pár hete olvasgatom a hozzászólásaitokat, de még nem írtam.
Rólunk annyit, hogy 1 évi sikertelen próbálkozás után 1 hete
voltunk konzultáción a Kaáli-ban.
Most a szükséges vérvételeket intézem és várom (nem várom)
a menstruációt, mert utána megyek HSG-re.
Szeretném megkérdezni, hogy a Kaáli-ban hogy zajlik az átjárhatósági vizsgálat, meddig tart, és hogy nagyon fáj-e?
Köszi
beacs

Sziasztok lányok!

Én a babás topikról néztem át hozzátok, csak mert Orsi és Pandácska megírta már a lényeget, de azért én is hozzátennék.
Nekem a 4. lombikom sikerült. Az elsőnél és a harmadiknál (a második fagyis volt hormon nélkül ) engem is túlstimuláltak, kb. 4-6 napig jártam be transzfer után minden nap fehérjeinfúziókra a Kaáliba. Az elsőnél egy hajszál választott el a vízleszívástól, de végül betartottam a doktornő utasításait (rengeteg víz és fehérje - főleg hús ), így megúsztam. A hatalmas hasamtól, és a rengeteg víztől, ami felhalmozódott a hasamban csak ülve tudtam feküdni (aludni egyáltalán nem ), annyira nyomta a víz a belső szerveimet.
Mindezek ellenére nem nagyon bántam, ugyanis a hiperstimu tényleg növeli az esélyeket. Ami annyit jelent, hogy a harmincegynéhány százalékot kb. 50%-ra!!! Nem többre!!! Mintahogy ez nálam be is igazolódott: a két hiperstimus lombikom közül egyik sem sikerült, el se indult semmi!!! A negyediknél nem volt hiperstimum - ez sikerült.

Mamula,
a nyálkahártya vastagsága 8-tól már jó, a 10 az optimális, és az fölött meg már nagyon tuti. A 7 az kicsit gyenge, de amelyik baba meg akar tapadni, az megtapad 7-nél is. Az alatt nem csinálnak transzfert, ha jól tudom. A minősítésből az "A" a legjobb! Nekem az első három lombiknál 10A volt a nyálkahártyám, az utolsónál 12,5A. Befolyásolni a vastagságot viszont sajna nem lehet.

Bocs a belekottyért, remélem segítettem. Mindannyiótoknak sok sikert, meglátjátok csak idő kérdése!

Hajni
20140901102739

Beacs,
Babaimádo most volt hsg-n majd ő elmeséli a részleteket. Akkor szokott fájni ha elzáródás van. Remélem azért nem lesz rá szükséged :wink:
Vendég

Köszi Pandácska, akkor várom Babaimádót! :?
beacs

Beacs,
Leírnám de nekem röntgenes volt neked meg uh-os lesz és kicsit más a kettő.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?