Macspacs
Orsinak igaza van, ez a dolog egyénfüggő. Az Én szervezetem már nembírta a rengeteg hormont. Amúgy abban a ciklusban lettem babás, ugyanis az esély 90%-ék ha hiperstimud van. Úgy mondom, hogy öröm volt az ürömben, „vígaszdíj”.
Zizo
A család nagyon, de nagyon örült, igaz még mindig nem mondtam el mindenkinek. Szép sorban. A keresztmamámnak mondtam el először, szinte repdesett a boldogságtól.
Drukk Neked folyamatosan!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kívánom, hogy hamarosan Te is átérezd a Csodát!!!
Jucmuc
A legeslegcsodálatosabb dolog a Világon, de majd úgyis megtudjátok!!! Épp filmnézés közben jutott a párom eszébe, hogy emlékszel amikor még mások mondták, hogy majd megtudod, Te meg nem hitted el és tessék most Te bíztatsz másokat… Olyan fura, de hát tényleg így van ez, jön mindenki szépen sorban!!!
Bodza
Üdv és drukk!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ez biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!
Fendike, nyuszi
Ti hogy vagytok??
Beu
Én mindig otthon voltam betegácsiban, de nem ezen múlik!!! Inkább valahogy nem kell annyira akarni... Tudom, hogy ez nagyon nehéz, nekem sem ment kezdetben, de ez sokaknak bejött.
Baba
Nagyon örülök a jó hírnek!! Sok sikert az inszemhez!!!
Hanna
Mikor is kezded a stimut???