Sziasztok!
Tiszta lökött vagyok de elfelejtettem, hogy ki mit írt. Úgyhogy vegytem, válogassatok. (tudjátok a feledékenység babás tünet
)
Bocsánat a kimaradásomért de teljesen álomkóros vagyok (babás tünet
), úgyhogy már a Barátok Köztöt sem tudom végig nézni. Leér a popóm a fejem már alszik
. Pedig én nem ilyen vagyok. Mindig csak onnan tudom, hogy aludtam, hogy nem értem miről beszél a párom
.
Anyuék nagyon örültek, bár kicsit csalódottak voltak hogy nem mondhatják el senkinek. Főleg az öcsikém. De megértették. Azóta hívogatnak hogy hogy vagyok
. Dolgozóba mégsem mondhatom nekik, hogy hányingerem van, fáj a pocakom, és én ezt nem így képzeltem. Szóval mindenki úgy gondolja élvezem a dolgokat nagyon. Pedig tényleg nem így képzeltem. Ugye rosszul emlékszem, hogy a hányinger a 12. hétig tart? De legalább nincsenek reggeli rosszulléteim. Nekem egész naposak vannak
. Nem panaszkodom ám, én akartam, (én is mindenkinek azt "mondtam, hogy te akartad örülj neki". Az lesz a vége, hogy visszakapom
)
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, a köszöntést, a hiányolást. Olyan édesek vagytok.
Olik
nagyon cukorfalat a kiskópé.
Editke
itt vagyok, élek jól vagyok.
Kata
asszem te írtad. Én a mai napig fenntartom, hogy az úgy megy, hogy kitalálom, és már nemsokára szülöm is. Mi csak kivételes esetek vagyunk. Ugye lányok? Aki most kezd bele a gyártásba, ne gondolja, hogy sokat fog várni rá, mert akkor tényleg sokat fog.
Különben ha fordítva nézed a dolgot, nyáron több gyümölcsöt és vitamint eszel, ami jó a babának, nem kell annyi mű bogyó, szóval erősebben születik, és nem árt neki a tél
. Valaki mondta, hogy kevesebb ruha kell, ráadásul még jobban is látják a hatalmas pocid, nem takarja el a nagykabát
.
Asszem ki leszek utálva annyit írtam már megint. Bocsi érte és még egyszer köszi mindent
Puszi
Hajni
Ui: A szájmenés is babás tünet?