Szép reggelt mindenkinek!
Annyira zavart a babanetes óra, hogy átállitottam a profilom - a babanet szerint Bagdadban élek
- de legalább most már tudom ki, mikor irt
Andi, most néztem vissza az irásod - sajnálom, hogy a tegnap kihagytalak a sorból
- úgy látom, te is most vagy pé. közelében - hú, egyre izgibb
A kisfiad biztos élvezte a lovaglást
- nagyon édi.
Esetleg, majd ha a ház-dolog elintéződik, és akarsz, akkor képet is tehetnél fel (ha nem akarsz ide, akkor az iwiw-re - ott is meg tudjuk nézni
)
Ági, sajnálom, hogy a rosszulléteid miatt nem tudsz jönni közénk
- de azért nehogy azt hidd, hogy azt is sajnálom, hogy rosszulléteid vannak!!!! - én is hányingert akarok (de csak baba miatt vállalom!!!!!) !!!!!
Éva, ehhez a te tűsződhöz nem tudok hozzaszólni
- csak nézek bambán, mert már semmit nem értek belőle..... azért drukkolok, hogy ha megvolt, ha nem volt meg a pé-d, az együttlétek annyira jó időben legyenek, hogy a ciklus végén zöld görbével meg + teszttel dicsekedj nekünk
- és majd 8,5 hónap múlva egy egészséges babával
Amikor azt irtad, hogy a Nagykörutat végigtáncolod, hirtelen nem tudtam, hogy könnyezzek, vagy nevessek
- nagyon rendes vagy!!!!
Éva, Zora, a mai talin remélem minket sem felejtetek el!!!! - gondolatban én is veletek leszek!!!! érezzétek jól magatokat, és nagyon csúnyákat ne mondjatok rólunk
Pandácska, amikor következőkor feldobod a táblázatot, légyszi hozzám még tedd be a hőmérőzést - a múltkor irtam, de valahogy kimaradt
Köszi, és ne haragudj, hogy ennyit zaklatlak az adataimmal.......... Már nagyon számolgatom a napokat, hogy mikor tesztelsz
Az az érdekes, hogy mostanában, úgy számolom a ciklusom, hogy még hányszor kell aerobikra menjek - ez azért jó az én szememben, mert sokkal kisebb számok vannak - pl. az helyett, hogy azt mondanám, hogy ebből a ciklusomból még 13 nap van hátra, azt mondom, hogy már csak 5x kell aerobikra menjek
szerintem sokkal jobban hangzik
Krisztinka, te is dobhatnál egy görbét!!!
Zora, soha nem válaszolsz, ha a húgodról kérdezünk
- többet nem akar közénk jönni??
Lányok, Lynán kivül még hiányzik valaki a táblázatból?????
puszi mindenkinek