Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ti hogy jutottatok be tegnap? Nekem többszöri próbálkozásra sem sikerült! :evil: :evil: :evil:

Csipi!

Jót röhögtem a hőmérőzéseden. :lol: De ne add fel, idővel megszokod, és már szinte félálomban fogod bekapni a hőmérőt reggelente. :wink:
A higanyostól mondjuk én is tartanék, éppen ezért használtam digitálist. De az meg mindig csak 3. mérésre mérte a tutit.
(Aki hasonló módon szív a digihőmérővel, annak innen üzenem, h. időközben megtaláltam a neten a megoldást! Hogyaszongya: Már jóval azelőtt helyezzük be a digitális hőmérőt, h. mérni szeretnénk, hogy átvehesse a környezet hőmérsékletét, és a bekapcsoló gombot csak ezután nyomjuk be!
Szóval higanyossal 5 perc a mérés, digitálissal csak 1, de előtte legyen benn 4 percig! :twisted: )

Mamint!

Hát kicsit nehéz így neten keresztül diagnosztizálni! Talán, ha jól hátrahajtod a fejed és nagyra tátod a szádat, lehetőleg az ablaknál, h. fény is legyen! :lol:
Több dolog is lehet, pl. a kikapott bölcsességfogaid egykori helyét körülvevő csont felszívódása során kialakuló csonttaraj, amit addig tapogattál a nyelveddel, h. már fáj. Mivel szimmetrikus, ez a valószínűbb!
De lehet egy, a műtét során letört csontszilánk is, ami most kerül a felszínre a kilökődése során.
Azonban vannak emberek, akik vmi titkos közös génállományt hordoznak a nagy fehér cápával, és nem csak 8., de 9. sőt 10. fogat is növesztenek. :shock: Ráadásul ezen fogak vmi titkos módon jóval a normál fogfejlődést követően indulnak kifejlődésnek.
A főnökömnek van egy ilyen páciense. Fiatal csaj. Két éve kivettük a két felső nyolcasát, természetesen panoráma és kis rtg elkészítése után. Rá egy évre megjelent a csaj, h. ott neki vmi van. Az újabb rtg-en kiderült, h. tényleg van, sőt immáron egy 9-es és egy 10-es fogat is növesztett. És még az sem kizárható, h. esetleg további fogai lehetnek később! :shock:
De ez azért igen ritka!

Tyche!

Vegyél másik hőmérőt kontrollnak!
Vagy mérd egy kicsit tovább!
Egyébként mivel és hol mérsz?

Gabika!

De jó, h. végre te is itt! :D Majd nézz át a felső topikba is!
Miron nagyon aranyos manó! :D :D :D Már így mosolyog????
Vidd el szemészetre, egy egészen apró beavatkozással meg lehet oldani a problémát (azon csodálkozom, h. még nem csinálták meg, ha már úgyis annyit voltatok kórházban! :evil: )

Ezoterike!

Ugye milyen csodálatos érzés??? :D Én is bőgtem. Gratulálok!

Főzőlap? Szerintem gáz! Nekünk az a panelos villany van, amiről Rejo beszélt és iszonyat lassan melegszik fel, utána meg félórákig meleg. Totál energiapazarlás! Ráadásul a lap mérete is fix. Kicsi fazéknak izzik a füle, a palacsintának meg lassan pirul meg a széle! A gáznál tudod állítani a láng méretét, ha ki akar futni vmi, csak lejjebb zárod (villanynál veheted le a teli fazekat, amíg ki nem hűl a lap!). Az utolsó érv pedig az, h. még a jó minőségű palacsintasütők is eldeformálódnak idővel, egyszerűen kipúposodik az aljuk, ez a gáztűzhelyen nem gond, de a villanynál billeg az edény a lapon és egyszerűen nem sül át a kaja, csak a közepe!
Gázból viszont mindenképpen biztonságit vegyetek, ami lezárja a gázt, ha elalszik a láng.
Sütőnek viszont tényleg a villany süt szebben (pláne, ha légkeveréses!). Olyat keress, aminek kipattintható a sütőtartó rácsa, azt némi hidegzsíroldós tüdőrákelőkészítővel le lehet pucolni!
(Rejo már kimerítette a témát! :lol: )

Pociméret és babaméret nem függ össze! Valszeg inkább a hasüregi zsír függvénye. Sajnos! :( Én is minibálna voltam! :lol:

Lafi!

Euthyreosis: normál pajzsmirigy hormonszint, normál működés
Úgyhogy nyugi! :D

Wandrea!

Szia! Na mire jutottatok?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Niki köszi az infót, én semmit sem találtam, ami magyarul lett volna, csak további latin dolgokat.

Rambóka, Neked is köszi, megnyugodtam....végre valamim, ami még jó!

Wandrea, nem kaptam semmi gyógyit. Azt mondta, hogy semmi nem kell, mivel uh nem jelzett semmit.
Vendég

Lafi!

Ilyen kicsi eltérés valszeg inkább mérési hiba, de mindenképpen célszerű időnként ellenőrizni. Ha jársz Tűűhöz, kérdezz rá!
Többi pajzsmirigyhormonod rendben volt?

rambóka

Rambóka, igen, a többi pajzsmirigy eredmény teljesen a ref értéken belül volt, annak is a közepén általában.

Hát engem annyira bezavar, hogy a babanet most másként méri az időt....
Vendég

Sziasztok!

Mamint, Rambóka! Bizony vannak olyanok is, akik a kígyókkal közös génállományt hordoznak :D Na jó, a kígyókénál több fogam van, valójában még van 4 db tejfogam (no nem összesen), ami alatt nincs rendes fog (családi örökség). Szóval neked lehet, hogy több van, nekem meg kevesebb... :)

Dimet! Drukk a védéshez, és tudd meg és is irigyellek, ahogy Rejó! Én is szeretnék már itt tartani. Ügyes és okos vagy, nyugi!!!!

Üdv Jutka

(cn 2) :(
lyutka

először drukkoljatok a tanuláshoz :D május elejéig össze kell kapnom magam.....pffff......de majd eljuttok ti is idáig, és annyira jó lesz (remélem) rajta túl lenni.

annyira fini vacsit csináltam: rántott tök, zöldsalátával. nyami.
most várom, hogy leülepedjen és tornázok kicsit.

lesz ma vészhelyzet és grace klinika. nézitek???? a grace-nek izgi lett a vége!!!!! vajon felrobban a bomba?? :lol:

ér holnap fagyit enni??? :lol: van ott a cukiban fagyi??
dimet

Figyusz.....??

Nektek nem vacakolt ma megint a babanet ???? -hazajöttem melóból-ott még működött ( remélem nem is tiltják le..... :wink: ), itthon meg most kb. 10-15 perce tudtam belépni????
Az itthoni netem vacakol...vagy a lappal van gond???
csipi78

Csipi, nem tom, engem felengedett................. :?:
Vendég

Vészhelyzet....Grace klinika.... :P :lol: :D Imádom mind a kettőt!!!!!
Bomba...nem sütöm el, hogy mit hallottam....... 8)
csipi78

lefead drága!

Köszi....akkor itthon van gond.....mátmint netes gond :) :)
Most beszélten nődokimmal......holnapután megyek UH-ra ( ciklus 14 -dik napja)- vicces... :lol: :lol: :lol: ...ki tudja mikor lesz a ciklusnak vége...50..60....70nap???? de ki tudja....hátha találunk valamit :wink: ....szorítsatok!!!!
csipi78

Csipi sohasem lehessen azt kérem tudni, lehet, hogy most találtok valamit, és hátha most hamarabb lesz vége a ciklusnak. Lényeg, hogy ügyesen mérd a hődet minden nap...........a lényeg:ügyesen és nem átaludva :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt egy tábla: Kép

Aki szeretne még felkerülni (gondolok itt újakra leginkább), kérem hogy szóljon!
beebeey

Bee, ez a tábla fantörpikus.Látom, belejöttél. :lol:
Vendég

beebeey!

Szia...még mi nem csevegtünk...és én új-mondhatni zöldfülű kis tanuló vagyok......és ti vagytok az én kis okos segítőim!!! :lol:
Szeretnék felkerülni a táblába!!! :roll: :roll: :roll:
A kezdés és a c.n mit jelent???? -nem ér nevetni ha megint hülyeséget kérdezek?????? oksi :D :D :D :lol: :lol: :lol:
csipi78

Bee!

Szép a tábla :) Ügyes vagy :wink:
Vendég

Sziasztok még1X! :lol:

Ne haragudjatok, de ezt a maratoni termést most nem tudom visszaolvasni. :roll:

Kavicska végre! :lol: deeejóóó látni! Ezt a dalocskát azóta hallgatom vezetés közben, mióta láttam az Első 50 randi című filmet. :lol: Hogy vagy?

Hagyma: tegnap éjjel hazaért párom melóból, s mivel ő vállán tudok a legjobbakat aludni, egyből cuccoltam a zzuuurramra. Azonban egy dolog megállított, s kipattant a szememből az álom: Te hagymát ettél!!!! Mire ő: igen, délben! Azóta rágózott, mosott fogat... :lol: Hát nyilván állapotos lehetek, ha már ennyire jó a szaglásom. :lol:

Pandúr! 4 héte vérzel??? A duphastont nem azért kell szedni lányok, hogy megjöjjön a vérzés? :roll:

Rejoka megnéztem Hajasbabát! :lol: Fodrász közelbe ne engedd!

Ella és Csakegy! Gyönyörűek a dedek! Ha majd lesz időtök (tudom, hogy nem mostanság) remélem szüléstörit raktok fel. :lol:

De jót vigyorogtam: Rambóka rendel :lol:

Kandika ciklusod hogy áll?

Dimet én nagyon foglak szidni a védéskor! :wink: :lol: Hátha segít...

Lányok! Tanácsot szeretnék kérni:
Szóval bejött amire számítottam: tegnap voltam endós dokinéninél, s felírta: metforminnal azonnal le kell állni. Persze megvan a véleményem, de előbb kiváncsi vagyok rá, hogy ti mit gondoltok erről. Szedjem, vagy ne? S meddig szedjem? - csak megsúgom, de nagyon halkan: van utánpótlásom, s ha szerencsém van, akkor végig tudnám szedni..... de nem igazán akarom orvosi vélemény ellenére szedni.
Amit jelenleg érzek: a progipótló valóban növeli az IR-t. Küzdök ellene. :twisted: Ha abbahagyom a bogyót..... még jobban kijön rajtam. Véleményetek?
Amúgy nem kell mennem többet. Vett vért (hormonokat (?!) néznek: tesztoszteron, progi, shbg), s 3 hét múlva lesz eredmény. 3 hét múlva már betöltöm a 12. hetet..... :roll: Ha baj van, akkor már mindegy. Nagyon úgy érzem, hogy nagyon felesleges volt a vérvétel.... Mindegy, ez van.
Nődokihoz 10-én megyek genetikai uh-ra. S majd utána mehetek védőnénihez. Remélem nem lesz gond ebből, hogy nem mentem hamarabb.....

Megint alszok folyamatosan. Ennyit rólam.

Nóra1 nemsokára szül! :lol:

Bee
beebeey

Hi!

Bee!
Légyszi javíts a táblában 28 éves lettem. :shock:

Kép
lara26

Tyche!

Szerintem átver a hőmérőd, beállt egy szintre. (vagy " megmakkant"?)

Kép
lara26

Helló Csajok :D :D :D :D

A technika ördöge végre beköltözött új lakásunkba :D . El sem hiszem, hogy végre itthonról netezek. Sajnos visszaolvasni nem volt időm, de holnap mindenképpen pótolom és ragálok mindenkinek.
Rólam röviden: végre átköltöztük a házikónkba, amit szeptember óta újítunk fel. Rengeteg utánajárás melósok, rohangászás volt ebben a fél évben. Közben persze melóztam is ezerrel. Ja és persze nem utolsó sorban növesztettem a pocimat, ami már nem is olyan picike. Holanap rakok fel képet, ami pár napja készült. A költözés is megvolt, a dobozokat is kipakoltuk végre, tisztaság van és NET is van. Komolyan mondom el sem hiszem :D .
Vilmoska jól érzi magát odabent még nem rögzült a feje, sokat mocorog. Múlt hét szerdán 2800g-nak mérték, úgyhogy ha kihúzzuk a 40. hétig biztosan 3kg fölött lesz :D .
Szóval velünk minden rendben :D .
Most nekilátok és visszaolvasok vagy 2 hetet, mert nagyon le vagyok maradva az eseményekkel.
Mindenkinek jó pihenést.
nóra1

Nóra1! :lol: Lehet hogy kevés lesz egy nap a visszaolvásásra! :wink:

Köszönöm csajok a dicséreteket! :lol: Meg kell hogy mondjam, hogy jó volt a tanárom (Kandika)! :lol:

Csipi dejóóóó! Következő tábla felrakáskor már megtalálod magad! :lol: Addig kérlek, hogy add meg a paramétereidet. Nem mosolygunk: cn a ciklusnapot jelent. Ezt a tickereken is láthatod.

Lara hát Isten éltessen sokáig! :lol: Köv. táblakor téged is módosítalak!

Ezoterike 10 perccel ezelőtt eszembe jutottál! :roll: Így a 10. hét táján Vuk becsöngetett hozzám! De végülis nem engedtem be! :lol: De irtó közel álltam hozzá.....

Bee
beebeey

Sziasztok Csajok!

Basszus lányok, nem jegyzeteltem! :shock:
Semmire sem emlékszem, tutti sokakat ki fogok hagyni! :?

Először is szégyenteljes iruló-piruló pofival bejelntem, hogy borzasztóan irigy vagyok a holnapi tali miatt! :oops: De ha megfeszülök sem tudok ott lenni! :( Sajnos! :(

De ugye még lesz olyan talink, ami szombati napra fog esni? :roll:
Érezzétek nagyon nagyon nagyon nagyon jól magatokat! :D

Lara!
Boldog születésnapot!
:D

Csipike!
A hőmérős történeteden hangosan röhögtem! Micsoda kezdés! :lol: :lol: Biztató! :lol: :lol: :lol:
Erre már nem is merem azt mondnai, hogy "csak így tovább!" :lol: :lol:

Gina!
Ilyen zuhanás után talán már nincs lejjebb (???hogy írják helyesen ezt a szót :!: :shock: :? :!: ). Kíváncsi vagyok a holnapira :)

Rejokám édes!
Te aztán kimerítetted a fézésre alkalmas eszközök tárházát! :lol: :lol: Nekünk a jól bevált klasszikus, alulisgáz, felülisgáz. Szószerint GÁZ! Jól rá tud sülni a gyanta! :roll: Kaparhatom utána! :lol:

Lafi!
Pm probléma miatt ne aggódj! A leleteidet mindenképpen vidd el Tűűhoz! :)

Kandi!
Merre vagy???? Azért met nincs táblázat néha beugorhatsz. Úgy is jó, ha csak egy mosolyt, vagy egy éppen hangulatodat jelző képet teszel be. :D

Ezoterike!
Örülök, hogy megoldódtak a problémák. Valóban "nehéz" az ügy, ha két testvér között (családon belül) ilyen nagy "szintkülönbségek" vannak. Az "alulmaradtnak" nehéz feldolgozni. Függetlenül attól, hogy az ő, vagy más hibájából nem tanult tovább.
Szerintem nyugodtan szülj a felújítások kellős közepén. Lazán kimaradsz az egészből! :lol:
Gratula a szívhanghoz! :)

Zsizsik!
Akkor mostmár mehetsz teniszezni! Kép Akarom mondani fallabdázni! Kép

Tyche!
Hogy neked micsoda egyenesed van! :shock: Mert ezt azért nem nevezném görbének! :lol: :lol: :lol:
Sikerült a párdoat rávenni a spermavizsgálatra?

Wandrea!
Már nagyon régóta nem jelentkeztél! Huhh, nagyon régen írtál. :)

Mamint! Anyoka!
Nektek most is egy nagy széles mosoly jut! Kép

Norka egyetlenem! Kép
Azért elképzeltelek Bogival, amint emeled a babakocsit az aluljáró lépcsőjén lefele haladva. :? :lol: :lol: (bocs...)
De amilyen udvariasak Bp.-én a fiatalemberek, kénytelen lennél egyedül cipelni. Előbb segít egy hetven éves lumbágós nénike! :roll:

Bee!
Te vagy az új táblázat kezelő! Gratula hozzá! :)

Rambóka Úrihölgy! :lol:
Most vagyok és egyértelműen a hangulatom is jobb. :D Jókat röhögök a topik hszon. :lol: Asszem néhány hete is pont ilyen vidám volt minden, csak én voltam magam alatt. :?

Cuppp.
Most kell az Embernek a számítógép, mingyá folytatom.
Vendég

aranykavicska....rambóka...és mindenki.....!!!

Örülök, hogy ha mosolyt csaltam arcotokra...kis szerncsétlenkedésemmel!! :lol: :lol: :lol: - én most azon mosplygok-hogy elképzellek titeket miközben olvassátok...és hasat fogva nevettek... :wink: :wink:

beebeey-ke küldöm paramétereim: 90-60-90... :lol: :lol: -no komment..szőke tincseim vannek :P

kor:28
lakhely: Gödöllő
ciklus hossz: változó
poz.teszt nincs
babóca nincs..még!-de lesz :wink:
cn: ma a 12-dik

Köszike!!!!
csipi78

Sziasztok!

Én is el vagyok havazva (így tavasszal :)). Csak bejelentkezni jöttem: élek, virulok. És olvasok, csak jegyzetelni nincs erőm.

Rambóka, köszi a távdiagnózist! ;) Ha időm engedi, felkeresem a fogdokim. De lehet, hogy előtte megint megsugaraztatom a szájüregemet. Hátha azon látszik valami.

Szép időt holnapra a talisoknak (is)!!!

Norka, megkaptad az emailt?

Kép
mamint

Mamint ment pü!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

assssssssszem, mert sz...xik a netem.
most az enyém.....
Vendég

Sziasztok!
Jó éjt Mindenkinek!

Nem tudok írni! Kép

Az Ember le akar fektetni! :lol: menni kell. Úriasszony vagyok, de az Ember az Ember! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kavics,
szia :D amikor még fiatal voltam... :lol: de mint mondtam, olvasó üzemmódban mindig itt vagyok :oops: :roll:

Rambóka,
nagyon köszi még egyszer az infót. Mondtam, hogy csak 2,5 hónappal későbbre kaptam volna időpontot, de anyukám elintézte, hogy mehessek már múlt héten. Nagyon aranyos volt a dokinő, olyan alapos és nekem úgy tűnt, mindenhez ért :roll: Az egész "életemet" el kellett neki mesélnem. Két hónap múlva megyek vissza. Úgy érzem, most végre jó helyen vagyok 8) Nem tudod, meddig tarthat, amíg a pm beáll?
Nézem mindig mind2 topikot, Gergő már kész nagyfiú!

Beebeey,
bekéretőzhetnék én is a táblába? :roll: Ha ritkán írok, akkor is? :shock:
Ha igen, bedobom az adataimat:
31, Pécs, 2 x 850mg, 2006.08, 32 nap, 19. cn, Benjamin 1996.11.29

Kép
wandrea

Kavicska! Most irigyellek ám......én kincsem messze van dolgozni... megint! :cry: :cry: :cry:

de majd ha hazajön.... :oops: :P :wink:
csipi78

bee johanna neked is küld egy puszit a bókodért! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Helloka!

Boldog Szülinapot Lara !

Hát lányok, én sem értem a hőmet, de szerintem nem a mérőben van a hiba hanem bennem...asszem elromlottam... :shock: .....
Mérek digivel, és higanyossal egyaránt, (na persze csak miután nem akart mozogni) nyelvem zugában szoktam mérni :lol:
és meglepően mindkét mérő ugyanazt méri... de ma reggel megtörtént a csoda és leesett 36.ra, bár nemtom mennyire hiteles ez mivel egész éjszaka nem aludtam csak kb 5-8ig.. (Megsúgom telefonon, csevegtem át az éjszakát :oops:
Már váorm a reggelt hogy vajon hány fokos leszek :)
Hjaa és a párom, még nem sikerült elimátkoznom a vizsgálatra. de azt hiszem haladok a gondolat szoktatásával, és azt mondta hogy ....lesem merem írni míg nem bizti :roll:

Szia újak, bár én sem vagyok régi :)

lafead: csukd be az ablakot mert megint jön az a fránya migrén...nálam már kopogtat... :evil:

Szép babagyártós éjszakát ! :roll:

tyche

Na lányok akkor ma TALI!!!! :D

Kikka!
Te még nem jeleztél vissza, telószámot sem küldtél, de ugye jössz??
nagyon várunk ám!!! :D :D

Kép

Kép
rejo

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Csajok, megyünk akkor a torna után 7 felé. Fél 7kor vége van kb és utána megyünk.

Fényképezőgép nálam.

Remélem, megtaláljuk, mert most kb el sem tudom képzelni, hol van, de majd utvonaltervezőn megnézem....
Vendég

Lafi hívj majd fel, ha nem találtok oda! Hol van pontosan a torna?

Kép

Kép
rejo

A Vas utcába. Ez a Blahától vissza az Astoria felé félúton egy kisutca. a Közelben van még a Kálin tér is, kb 5-8 perc gyalog.
Vendég

Tyche, jaaaaaaaaaaaaaaaj érzem már, hogy kopogtat................. :twisted:
Vendég

sziasztok
lara, boldog-boldog!!!!!!!!!

én is kb. negyed 6ra leszek ott. de lehet hamarabb, nemtom belőni pontosan. viszont a fényképezőt otthon hagytam :( béna vagyok....de a telómban jó fényképező van, úgyhogy nyugi :D
mingyá megyünk UHra. fogdokit is már megjártam. lehet holnap betömi.

kissé hüvibb van,mint gondoltam:(
alul öltöztem...na, mindegy..... :?
dimet

Szia Rejoka!

Köszönöm, hogy hiányoltál.... kicsit búskomorságba estem, éppen azon tanakodtam ma reggel, hogy mi legyen :roll:
De olyan aranyos vagy, hogy gondoltál Rám is, elmegyek (kb fél6) :wink:

Kép
kikka

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Itthon vagyok, minden rendben van velünk. Sietek, mert "fut a lakás", meg megyek tejet fejni.

Majd jövök részletesen.
Köszi a gratukat.

Ella! Csakegy!

Grat nektek mégegyszer!!

puszi

Kép
babancs

kikka gyere mindenképp, meg szeretnénk ismerni, aki olyan okosakat és szépeket ír, mint te, az nem maradhat otthon!! (én személy szerint nagyon kiváncsi vagyok rád!)

majd megvigasztalunk! :wink: meglátod mennyit fogunk nevetni, egyből jobb kedved lesz! :lol:

Lafi akkor sétáljatok el az Asztoriáig, üljetek föl egy villamosra, szálljatok le a Fővám térnél. (híd előtti megálló, Kálvin-tér után rögtön) ha a villamosmegállóban nem a Duna felé indultok, hanem a másik irányba, lesz egy zebra, azon gyertek át, ott van egy kis pici tér, és onnan indul az új Váci utca, ez a kávézó sztem már a villamosmegállóból látszik, mert rögtön az utca elején kell legyen, a címe is Fővám tér akárhány...te tudod az én telószámomat? ha nem küldök egy sms-t!

Dimet hozz képet uhu-ról! meg írdd mefg mi volt!

Szia Babancs!

Kép

Kép
rejo

Rejo, nem tudom a telkószámod.........
Vendég

Bebeey, igen, 4 hete, de nem erős, néha barnázás, néha megindul, aztán megint csak koszolós. Szóval nincs nagy "vérveszteség" :roll: De ha a Duphastontól most lesz egy normális, akkor talán PÉ-re is van kilátás.
pandur

na, UH megvolt. örülök,hogy már elmentünk hamarabb fizetősre. ez a kórházi katasztrófa. rövidebb volt,mint a 12 hetes, alig látszódott vmi. vittme videokazit. az 1500 Ft. ez az 5 perc...képet nem tudott nyomtatni,mert szar volt a nyomtató.....de a gyerek megvan, nem szökött el :lol: nagyon nagy!!!!!!!! hatalmas combcsontok és talpacskák.....2 hete is már 2,75 cm volt a talpa :lol: de nálunk mindneki magas! most idősebbre saccolták....21+4 napra. de azt nem hiszem.
lényeg,hogy okés minden. igaz a kórházi AFPm magas lett...1,6. na, nem vészesen. de tök mindegy, mert minde okés. ezentúl csak az istenhegyire megyünk UHra. inkább kifizetem a lóvét.
még azt sem tudta megmondani,hogy kisfiú-e vagy kislány. vagyis azt mondta valsezg kislány :lol: persze mi tudjuk,hogy az.

na, most patkányozás. grrrr. NEM AKAROK DOLGOZNI :cry: BRÜHÜ
dimet

Sziasztok !

Lara :P Boldog születésnapot !

Lafi, örülök, hogy mások is megerősítetted abban, h a pm eredményeddel nincs gáz. Talán jobban kell figyelni majd, de ennyi.
Tuti megtalálod a kávézót, lesz telefonos segítséged :lol:
Egyébként kisétálhattok a Múzeum krt-ra is (ez talán még közelebb van, mintha az Astoriára sétálnátok) és onnan már tényleg csak 5 perc. Szerintem 10-15 perc alatt gyalogosan is eléritek a kávézót.
Nagyon várunk !!

Kavicska, ahhoz képest, hogy nem jegyzeteltél, szinte mindenkinek írtál - nekem mondjuk nem, de megbocsájtom :lol: -, jó a memóriád :wink:
A szombati talit meg összehozzuk, csak legyen kicsit jobb az idő és szervezünk valami szabadtéri összeröfit ! Puszillak !!

Tyche hőd mennyit mutat ?

Kikka, örülök, hogy eljössz, majd felrázzuk egymást :wink:

Babancs :) várunk vissza !

mniki

Sziasztok,

Igenigen, ma találka végre !! :lol: :lol: :lol:
Persze én is otthon hagytam a fényképező gépet, remélem, valaki azért hoz !

Dimet, nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak a kis druszámnál, alias big foot...! :lol: :lol: :lol:
Valami Uh képet azért hozhatnál már, különben el sem hisszük, hogy tényleg a pocakodban van.... :wink: :lol:

Én is fagyizni fogok .... :oops:
zsizsik

megpróbálok a dvdről kinyomtatni képet....áááá, de nemtok. a dvd otthon van:( lesz vkinél video és TV??? :lol: akkor megnézzük.
na, megyek ebédelni. töltött paprita......
mit ebédeltek???
dimet

Új nagyjából azért sikerült visszaolvasnom.
Csakegy, Babancs gratulálok a babákhoz. Babancs azért nagyon meglepődtem, hogy így beelőztél és még így utólag is izagalmas volt elolvasni, hogy mennyivel előbb jött és milyen picike a babád.
A topictali remélem legközelebb nekem is jó lesz, érezzétek nagyon jól magatokat. Ígértem pocakfotót, rakok egyet, 2 napja készült ez a 38 hetes pocim.
nóra1

Na hát ez a kép feltöltés nem jött össze, majd apával este még próbálkozunk :D
nóra1

Sziasztok!

Lara, boldog szülinapot! :)

Rejo Johannának boldog névnapot! :)

Kavicska, jó látni Téged újra! És végre vidámnak! :lol:

Tyche, Ginuska, hő?!

Niki, unokahugid?

Lányok, nem tudok menni a talira :cry: :cry: :cry:
Apa allergiás és iszonyúan sípol a tüdeje. Ma reggel elment orvoshoz, asztma-gyanús, elküldték a pullmonológiára ahol délután fél 4-től van orvos (és csak hétfőn meg szerdán :evil: ) Ráadásul nem is itt van helyben. Dorkát nincs kire hagynom, magammal húzni be Pestre nem akarom...
Annyira szomorú vagyok! Nagyon szerettelek volna megismerni Benneteket! Remélem a Petrányis talira sikerül eljutnom.

Lafi, fényképezz szorgalmasan és kérek majd képeket! :wink:

Érezzétek nagyon jól Magatokat - és egyetek sok finom fagyit! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóóóóó: de kár..... én is szerettelek volna megismerni téged .... :cry: de a petrányisra remélem tényleg el tudsz jönni !!
zsizsik

Anyoo :(
Párodnak jobbulást, remélhetőleg hamar rendejön a nehézlégzése!!!

Évekig, amíg non-stop allergiás voltam, gyakran volt ilyen bajom, fújtam is a hörgőtágítót, majd amint az allergiám csillapodott, nem is volt rá szükség. Évek óta nem jött elő, de ne kérdezzétek, hogy az allergiám mitől lett enyhébb.

Unokahúgomnál egy ritka betegséget állapítottak meg, Hanoch-schönvein szindróma, vagy mi a csuda a neve, érgyulladás, ami lehet egy sima vírusos fertőzés szövődménye, de az is lehet, hogy autoimmun betegség. Minden héten nézik majd UH-val a hasát, mert rossz esetben gyomrára, veséjére húzódhat. Reméljük nem. Nagyon nehéz egy 4 éves örökmozgó gyereket ágyban tartani úgy, hogy semmijét nem mozgathatja,egyelőre ezt tudják csak tenni, merthogy gyógyszer az nincs erre a betegségre :?

Ritka szar volt az ebédem, alig várom, hogy kikérjem a fél étel-és itallapot a kávézóban :mrgreen:

mniki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?