Sziasztok!
Ti hogy jutottatok be tegnap? Nekem többszöri próbálkozásra sem sikerült!
Csipi!
Jót röhögtem a hőmérőzéseden.
De ne add fel, idővel megszokod, és már szinte félálomban fogod bekapni a hőmérőt reggelente.
A higanyostól mondjuk én is tartanék, éppen ezért használtam digitálist. De az meg mindig csak 3. mérésre mérte a tutit.
(Aki hasonló módon szív a digihőmérővel, annak innen üzenem, h. időközben megtaláltam a neten a megoldást! Hogyaszongya: Már jóval azelőtt helyezzük be a digitális hőmérőt, h. mérni szeretnénk, hogy átvehesse a környezet hőmérsékletét, és a bekapcsoló gombot csak ezután nyomjuk be!
Szóval higanyossal 5 perc a mérés, digitálissal csak 1, de előtte legyen benn 4 percig! )
Mamint!
Hát kicsit nehéz így neten keresztül diagnosztizálni! Talán, ha jól hátrahajtod a fejed és nagyra tátod a szádat, lehetőleg az ablaknál, h. fény is legyen!
Több dolog is lehet, pl. a kikapott bölcsességfogaid egykori helyét körülvevő csont felszívódása során kialakuló csonttaraj, amit addig tapogattál a nyelveddel, h. már fáj. Mivel szimmetrikus, ez a valószínűbb!
De lehet egy, a műtét során letört csontszilánk is, ami most kerül a felszínre a kilökődése során.
Azonban vannak emberek, akik vmi titkos közös génállományt hordoznak a nagy fehér cápával, és nem csak 8., de 9. sőt 10. fogat is növesztenek.
Ráadásul ezen fogak vmi titkos módon jóval a normál fogfejlődést követően indulnak kifejlődésnek.
A főnökömnek van egy ilyen páciense. Fiatal csaj. Két éve kivettük a két felső nyolcasát, természetesen panoráma és kis rtg elkészítése után. Rá egy évre megjelent a csaj, h. ott neki vmi van. Az újabb rtg-en kiderült, h. tényleg van, sőt immáron egy 9-es és egy 10-es fogat is növesztett. És még az sem kizárható, h. esetleg további fogai lehetnek később!
De ez azért igen ritka!
Tyche!
Vegyél másik hőmérőt kontrollnak!
Vagy mérd egy kicsit tovább!
Egyébként mivel és hol mérsz?
Gabika!
De jó, h. végre te is itt!
Majd nézz át a felső topikba is!
Miron nagyon aranyos manó!
Már így mosolyog????
Vidd el szemészetre, egy egészen apró beavatkozással meg lehet oldani a problémát (azon csodálkozom, h. még nem csinálták meg, ha már úgyis annyit voltatok kórházban!
)
Ezoterike!
Ugye milyen csodálatos érzés???
Én is bőgtem. Gratulálok!
Főzőlap? Szerintem gáz! Nekünk az a panelos villany van, amiről Rejo beszélt és iszonyat lassan melegszik fel, utána meg félórákig meleg. Totál energiapazarlás! Ráadásul a lap mérete is fix. Kicsi fazéknak izzik a füle, a palacsintának meg lassan pirul meg a széle! A gáznál tudod állítani a láng méretét, ha ki akar futni vmi, csak lejjebb zárod (villanynál veheted le a teli fazekat, amíg ki nem hűl a lap!). Az utolsó érv pedig az, h. még a jó minőségű palacsintasütők is eldeformálódnak idővel, egyszerűen kipúposodik az aljuk, ez a gáztűzhelyen nem gond, de a villanynál billeg az edény a lapon és egyszerűen nem sül át a kaja, csak a közepe!
Gázból viszont mindenképpen biztonságit vegyetek, ami lezárja a gázt, ha elalszik a láng.
Sütőnek viszont tényleg a villany süt szebben (pláne, ha légkeveréses!). Olyat keress, aminek kipattintható a sütőtartó rácsa, azt némi hidegzsíroldós tüdőrákelőkészítővel le lehet pucolni!
(Rejo már kimerítette a témát!
)
Pociméret és babaméret nem függ össze! Valszeg inkább a hasüregi zsír függvénye. Sajnos!
Én is minibálna voltam!
Lafi!
Euthyreosis: normál pajzsmirigy hormonszint, normál működés
Úgyhogy nyugi!
Wandrea!
Szia! Na mire jutottatok?