Sziasztok!
Edith!
Gratula Krisztának a bilibe pisiléshez, mégha kicsit csel is volt. Erről eszembe jutott, hogy lehet lassan tényleg be kéne szerezni egy bilit, én ezen még nem is gondolkodtam. De hát még annyira nem értik szerintem, hogy talán ráérünk még egy évet.
Kriszta képek szupik nagyon! Olyan aranyos, kis szöszke csaj.
Az én gyerekeim hétvégén a nagymamánál kaptak ilyen kukoricás akármit. Hááát, látni kellett volna, két kézzel tömték befele. Mi van ebben, hogy ennyire nem tudják abbahagyni? Látom Krisztának is ízlik.
Nagy-nagy gratula a járáshoz, nagyon ügyes! Azért 2 méter így az elején nem semmi! Pikk-pakk futhatsz utána!
Márti!
Szuperjók a képek, nagyon kis huncutok a gyerekeid. Látom Zsombi is nagy sátorborogató, nálunk is volt már kísérlet, de szerencsére eddig mindig ott voltam, így megakadályoztam.
Eszméletlen, ahogy a manók már milyen ügyesen bánnak a fogkefével. Enyémek még mindig nem kapizsgálják, hogy nem játék. Sajna minket sem látnak fogat mosni, mert a fürdő tiltott terület, nem mehetnek be. Lehet, hogy ki kéne találnom valamit ezügyben is.
Hogyhogy Rolandék már kezdik a 24-48-at? Nem csak a vizsgák után állnak be dolgozni?
Sok sikert a mai bevásárláshoz.
Julcsi!
Sajna a kis testű házörző nem nagyon kivitelezhető, még a gyerekek pocaklakósága idején vettünk egy gyönyörű, fajtiszta magyar vizslát. Imádtuk, mindig ilyet szerettünk volna, nagyon aranyos volt. Aztán fél évesen, amikor már elég nagy volt, rájött, hogy nem akadály a kapu. Kiugrált, én meg nagy hassal futkároztam utána. Egyszer aztán elütötte az autó. Zsolti 2 napig nem szólt senkihez, én meg csak azt mondogattam magamnak, hogy nem szomorkodhatok/sírhatok, ártok vele a babáknak. Szörnyű volt, úgyhogy nem mostanában lesz kutyánk. Marad a bejárati ajtó zárása, mert a kapunkat nem lehet, örülök, hogy nem dől ki.
Boldog hófordulót kívánok a csajoknak!
Barbi!
Örülök, hogy jobban vagy! Fiúkkal mi a helyzet? Remélem ők ennyivel megússzák.
Edit!
Jobbulást kívánok Virág babának, azért nem lehetett egyszerű! Remélem már rendben van, és a többiek - köztük te is - megússzák.
Évi!
Szuperek a képek, amiket feltettél! És úgy örülök, hogy családi képek is vannak közte, én nem is emlékszem, hogy téged láttalak volna. Talán csak a laptopos képen egyszer. Nagyon szépek vagytok! Látom tetszik Samunak a hordozó, jól elvan benne.
Zsuzsi!
Hogy van Szandi? Hogy telt az éjszaka? Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál, remélem semmi komoly!
Keresztelőt mikor tervezitek?
Mindenkinek sok sikert kívánok a fogyókúrához, aki belekezd/ett.