Sziasztok!
Tegnap este óta nem volt netünk...
Nem tudom, mi a fene történt, de most van.
Már tegnap is fel akartam tenni a keresztelő ruháról a képet, most pótolom.
Hát ebben lesz a kislányom, remélem hogy szép idő lesz!!! (Persze viszünk kardigánt is, ha hűvösebb lenne.) Remélem, jól látható. Nagyon szép kis ruha, utolsó darab volt, mázlink volt vele. A kis blúz alatta nem volt "tartozék" az itthon volt, én tettem hozzá, mert amúgy ujjatlan a ruha. Remélem, jó idő lesz, de azért kell alá egy kis blúz. Fehér harisnya és fehér cipő lesz még rajta. Ez utóbbiakat még meg kell venni.
Klauszka!
Virslit és sajtot is eszik már Eliza? Melyik fajta virslit adod neki, és milyen sajtot? És mióta? Bocs a kérdésekért, csak érdekelne, előre tájékozódom.
Mi volt előtte, gondolom nem rögtön virslivel kezdted a húsevést. Amúgy a virsliről az ember olyan sok rosszat hall, hogy mikkel van tele, nem tudom mennyi igaz belőle, de nem félsz neki ilyesmit adni?... Biztos tele van E-betűs adalékanyaggal is.... Nehari hogy ezt írom, csak én félek az ilyesmiktől. Geszti szigorúan hipp bébiételeket kap, és néha házi húslevest turmixolva, (sárgarépa-burgonya-csirke mellhús, pici lével és vízzel).
Gratula a fogakhoz, nekünk is kibújt már az alsó kettő, de még nőniük kell, mert még csak a kis csipke látszik. Elég lassan nőnek...
Bárány!
Gondolom, Szindi most már türelmetlen, hogy lekerüljön a kötés, és remélem a kis különbség is eltűnik majd.
Anita!
De igen, mi is használtuk az Infacolt, de emellett néha sajnos kellett a szélcső is... Geszti nagyon hasfájós volt, egészen kb. 5 hós koráig. Nagyon kellett figyelnem, hogy mit eszek. Az Infacol egyébként jó volt, de a végén szerintem már immunis lett rá, úgy vettem észre hogy már nem nagyon használt. Igaz, csökkentettem is az adagot, már 4 hós kora után nem adtam minden kajáláskor, hanem csak esténként. Mivel egyszer úgyis le kell vele állni, gondoltam hogy ne hipp-hopp hagyjuk abba, hanem szép fokozatosan. Végülis bejött, mert lassan megszokta hogy nincs Infacol és elmúltak a hasfájások. Hálistennek!
Nem tudom ma mi van, front vagy mi a fene, de Geszti annak ellenére hogy nyűgös, ma már másodszor alszik mint a bunda...
Délelőtt aludt 10-től 12-ig, most 4 óra óta alszik megint.
Kihasználom és megyek mosni...
Este még jövök!