Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK
Nircee!
Teljesen igazad van az óltásokkal kapcsolatban!! :wink:
Köszönöm szépen a szavazást!
Ha hólnap még mindég nincsen kaki akkor tényleg nem fog ártani a Levolac!Reggel az első szopi után próbáld neki beadni!De esetleg megpróbálhatod a meleg vizet!Kicsit melegebb vízben fűrdezsd meg és legyen több a víz mennyisége,úgy,hogy ellepje a hasát is!!legyetek benne egy kicsivel hosszabb ideig!Ez is szokott segíteni!Remélem lessz kaki!!!!! :wink: :wink:

Mindenkinek köszönöm aki szavazott Zsanira!
Kép

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
Igazad van ez sem jobb!Azt hiszem akkor mi vagyunk a 2 véglet között!Nekem reggel 5-kor elmegy ithonról és este 6 -7 között ithon van,ha nincsen plussz munkája!Akkor viszont csak este 9-10 között jön haza! :cry:

Na megyek fürdetni!

Ja és azért nagyon sokat segít ha nem fáradt!Ő szokta fürdetni a kettő nagyobbikat ha ithon van!Szokot a Zsanival is játszani!Mint egy apuka!De ehhez az kell,hogy ne legyen hulla!

Na tényleg megyek!

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok!

jó rég jártam erre. először is köszi a köszöntést mindenkinek utólag is!
szerdán megkaptuk a 2 hónapos oltást. elég szar volt az a nap(este annyira sírt, h nem is fürdettük meg), de szerencsére másnapra teljesen elfelejtettük a dolgot.

egy kissé nekem is rossz kedvem van, az idő miatt is, meg amiatt is h nem tudok itthonról kimozdulni, csak ide a környékre az meg annyira uncsi már. tök jó lenne egy saját kocsi. na mindegy. ez van.
Giga tökre megértelek. az én párom kosarazik, most csak péntek esténként jár edzésre, de hétvégén meg állandóan meccs van (legtöbbször vasárnap este). és olyankor tök rossz, mert egész nap egyedül vagyok, alig várom már h jöjjön haza. Aztán meg leül a gép elé és csinálja a papírmunkát. ennek ellenére nagyon sokat segít, nem panaszkodhatom.

na pont hazajött, úgyhogy megyek is.
jó hétvégét mindenkinek!

ja még nyelvletapadás: én ugye anno direkt megkérdeztem, azt mondták minden ok. és 1 hónapos korában derült ki, hogy mégsem, mikor gyerekdokit váltottunk. csak annyit jelentett, hogy Lili nem tud rendesen szopizni azóta se és tápszerrel kell pótolni :evil:
a csecsemősök velem is rendesek voltak, sokat segítettek. na tényleg megyek.

pussz mindenkinek

murphyke

Kép
murphyke

Bukás ügyben: ma valami iszonyú volt, vacsikor hiába büfiztettem, a fele kijött belőle... átöltöztettem, aztán megint lebukta... és így öltöztünk át háromszor! Aztán még etettem egy kicsit, hogy pótoljuk, ami kijött... :)

Hát, nálunk elég sokat dolgozik a párom, de meglepő módon, amióta megvan a lánya, többet van itthon. ;) Napközben hazajár ebédelni, aztán kezdi el a délutáni "műszakot". Este így is elég későn jön - de ma pl. kifejezetten korán jött, és aludtak egy hatalmasat a Manóval. :)

Nircee: tényleg jó, hogy voltunk sétálni, mert ami most van, az valami borzadály!!! Szurkolok Marcinak, hogy oldódjon meg a kaki-probléma! ;)
Vendég

Sziasztok!

Ma mindenkit elfújt a szél? :D
Mano, Tiop, ti ilyenkor már minimum egyet szoktatok írni. :wink: Mi van veletek? :D

Nircee, még tegnap akartam csatlakozni a meglátásodhoz, hogy megvannak a hátrányai annak biza, ha az ember "ura" otthon dolgozik. Viszont amikor elmegy egész nap akkor meg már nem olyan jó :? Szóval tényleg meg kell találni az arany középutat. De én ennek örülökjobban,mintha minden nap eljárna, talán mert ezt szoktam meg. LEgfelejbb többet zsörtölődünk :wink:

Katica, hol vagy eltűnve? Nem is voltál a héten! :shock:

thenus

sziasztok!
Murphyke!
Sajnálom,hogy olyan sokat kell neked is egydűl lenned!Az én férjem sokat dolgozik,van amikor vasárnap is!Tudom,hogy nagyon rossz egyedűl,de én mindég arra gondolok,hogy ő tart ell minket és nélküle nem lenne semmink!Mondjuk ő nem edzeni jár meg meccsekre hanem dolgozni,de szerintem mindegy a lényeg ugyan az!Nekem is eleinte nagyon rossz és nehéz vólt egyedűl de megszoktam ,és rájöttem,hogy nem tudok úgyse ellene mit tenni! :cry: :wink:
Gondolj arra,hogy nemsokára megnő a picuri és akkor ti is mehettek a meccsekre szúrkolni apának! :wink:
A párom egyépként ha ithon van akkor sokat van a gyerekekkel!Most is dolgozik,és lehet,hogy hólnap is megy!

A csecsmősőktől meg tényleg kérdezni kell,mert nincsen senkire ráírva,hogy mit nem tud,az meg egy dolog,hogy tényleg maguktól kellene megkérdezni legalább azt,hogy -segíthetek valamit?-Na mindegy tény és való,hogy sok a dolguk! :(

Még akartam mondani,hogy a szopizást ne add fell,mert ha nagyobb lessz a babód akkor lehet,hogy ügyesebben fog szopizni!Próbálkozz rendületlenűl! :wink:
:wink:

Szép délutánt mindenkinek,és kellemes hétvégét!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Henus,
jelentem,megvagyok! :lol:
Csak sok volt ma a dolgom és készülök az esti bulira! :D
Felétek is esik az eső?
Mert itt borzasztó,szinte egész nap esik,de még a teraszra sem tudom kivinni Levit mert fúj a szél! :twisted:

Most éppen az apukájával "harcol" a másik szobában,míg én kibontakozok! :wink:

Tiop,
Képzeld mi történt a csini rucimmal! :shock:
Anyukámnak vasalhatnékja támadt és kivasalta a nacit és a felsőt is! :twisted:
A nadrág nem is lenne baj,hiszen farmer,de a felső....
...csalóka anyaga van,szegénykém azt hitte,hogy vasalható,közben meg nem is! :( :evil:
Így kicsit megégett,szóval dobhatom ki! :twisted:
Nem baj,van másik...de az nem olyan szép! :(

Katica,
igaza van Heninek,tényleg jól eltűntetek! :(
Csak nem egy kis rokonlátogatás?

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
mano83

Heni!
Szia!
Egésznap főztem meg mindenn más dólgom vólt,ja és a fiam bírtokolta a gépet!
De egyszer-kétszer én is megnéztem mi a helyzet itt a bababetten és csodálkoztam én is ,hogy nem írt tegnap óta senki!Köszi de hála az égnek nem fújt ell a szél!Mondjuk eséje sem vólt rá mert reggel mikor bevásáróltam ,úgy megpakóltam a szatyrot,hogy alig bírtam hazajönni!!!!! :( :lol: :lol: :evil: :evil: !Jó érzés,hogy hiányóltál már!!! :lol: :lol:
Katica meg elutazott az anyukájáékhoz egész héten ott van! :wink:
Legalábbis én így tudom! :roll: :?

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano!
Már az előbb is akartam neked írni,mert egész nap rád gondolok,hogy milyen jó lessz neked este!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
Sajnálom a felsődet,de gondolom nem vette ell a kedvedet a bulitól!! :cry: :wink:
Kívánom,hogy érezd nagyon jól magad! :wink: :wink: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Még egyszer köszi a tegnapi válaszokat!
Mano itt is egész nap esik és nagyon fúj a szél. Most is olyan sötét van mintha este lenne... Jó szórakozást! :lol:
Ma kevesbbet adtam Laurának enni és csodák csodája nem is bukott ki sokat. Talán 2-szer 2 kisebb adagot. Ha ez így beválik akkor megnyugszom végre! :oops: A hátról - hasra fordulás viszont már úgy megy neki, mint a huzat, csak most jó lenne ha megtanulna visszafordulni is, mert ha elfárad hason hisztizik, hogy fordítsuk vissza. Ez ebédfőzés közben nyakig husosan nem a legegyszerűbb feladat! :lol:
Vendég

Verna, láttam iwiw-en, hogy varrónőt keresel Csömörön. Nos, anyósom varrónő, ha érdekel még a dolog! :)
Vendég

Pilla: köszi szépen, már találtam, de esetleg legközelebb. :)
Örülök, hogy megoldódni látszik a bukás probléma... nálunk azért van - mi meg éppen hasról hátra forgunk, de nem mindig...

Thenus: válaszolva a blogon feltett kérdésedre: magyar szak. ;)

Lolo meg észrevétlenül átállt 3,5-4 óránkénti evésre napközben... Mivel éjjel már 6-6,5 órát is kibír, így tegnap azt vettem észre, hogy már csak 6-szor eszünk egy nap 7 helyett! :D
Ma megint álomszuszék...
Vendég

sziasztok!
Pilla!

Örülök,hogy javúlni látszik a problémátok!! :D

Mano!
Nemsokára mész a buliba!! :lol: :lol: :lol:
Egyépként nállunk is esik az esső és fúj a szél meg tiszta csúnya idő van! :cry: :cry:
Úgy mennék én is veled!!!!Bulizd jól ki magad!!!

Hól vannak a többiek???
Ma alig ment a fórum!!!!! :oops: :cry:
Mintha mindenkit elvittek vólna az UFÓ-k!!! :shock: :? :roll: :lol: :lol:

Sajna hólnap is egyedűl leszek a gyerekekkel!! :cry: :cry:

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, én itt vagyok :lol:
Náunk nincs rossz idő, délután sütött is a nap :P
Tegnap viszont este olyan erejű szél fújt, hogy kidöntötte a tolókaput a sínből :shock: Jól megijedtünk, de visszaraktuk :D

Mano, jó szórakozást estére!
Nekünk csütörtökre színházjegyünk van egy premier előadásra, de valszeg átadjuk a jegyeket, mi nem megyünk :(

Verna, sejtettem, hogy van valami irodalmi vénád :wink: Én is imádom a nyelvtant is meg az irodalmat is, és nagyon értékelem a helyes szép beszédet! :D

Mit szóltok Kaszás Attilához? :cry: Szomorú vagyok, és nagyon értékes embernek tartottam :cry:

thenus

Heni!
Nagyon megdöbbentem a hír hallatán,és iszónyúan sajnálom a családját!!!! :cry: Nagyon jó szinész vólt és fiatal férfi!!! :cry:
Isten nyugasztalja!!! :cry: :cry: Kár érte!! :cry:

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok csajok!

Verna: Elcsó nekem is sokat bukott, aztán kinőtte. :lol:
Ja, vannak alternatív világmárkás parfümjeim, ha valakit érdekel, priviben írjon, és küldök terméklistát!!! A bolti ár 5-ödéért. nagyon jók, én is használom őket. van gyerekparfüm is, de Elcsó még nem használja. :lol:
Kaszás Attila a legjobb hangú magyar színész volt...

K.
Kép
klauszka

Sziasztok!
Hát estére én is ideértem, egész nap lótottam-futottam, anyuék pedig jöttek délután. Este baráti pár volt nálunk, szóval volt nyüzsi. Dóri szerencsére jól viselte, a tegnapi nap után ma tündérien viselkedett.
Tiop, minden elismerésem a felfogásodért és hogy ennyire türelmesen viseled az egyedüllétet. Hasonló nálunk is a szitu, bár a hétvégék azért félig megmaradnak szabadnak. :)

Egy kis buli nekem is hiányzik, reméljük Mano helyettünk is mulat egy nagyot. 8)

Jó éjszakát!

KépKép
tüccs

Kép

Sziasztok!
Hát ezt az óra előre állítást aki kitalálta annak nem tudom mire vólt ez jó :? :roll: :cry:
Tiszta kóma vagyok,de nem fekszem már vissza mert nemsokára felkell mindenki(értem én a gyerekekre)!Apa már rég dolgozik(szegény)!!!!!! :cry:

Tüccs!
Köszi szépen.jól esik az elismerésed!! :P Tudod muszály így gondolkodni mert akkor az ember belebetegszik az állandó önnmarcangolásba! :? :roll:
Nem gondolkodtam én sem mindég így ,de az évek megkeményítettek!Rolandnál vólt nekem is nagyon rossz ,mert akkor még csak ő vólt és egyedűl vóltam vele,csak a sírás vólt meg a szoptatásstb...!Nem vólt könnyű helyzetem nekem sem!De ahony nőnek a gyerekek,úgy befogja látni mindenki,hogy ez van nincs mit tenni ellene! :cry: Sokat vitatkoztam annak idelyén a párommal(csoda,hogy nem vált ell töllem),hogy ne menjen annyit dolgozni,de tényleg beláttam,hogy nélküle éhen halnánk!!! :cry: :wink: Írtam már ,hogy ő is foglalkozik a gyerekekkel,csak ő ritkábban van velük,de szerintem ez normális,hiszen ahól 3-om gyerkőc van oda nagyon kell a pénz!Jó nem mindenn a pénz (de jó ha van) :lol: !Rendes apa a férjem,mert mindent megtesz értünk,tényleg!Nem bántam meg semmit ami eddig történt velem!NEHÉZ DE KILEHET BÍRNI CSAJOK!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Mikor meg a gyerekek tényleg nőnek,akkor úgy lessz "egyre több szabad időtök" nektek is!Eltudtok a gyerekkel-gyerekekkel,menni majd bár hova!!!!Na jó elég a lelki fröccsből!Szoktam azért kiborulni én is!!! :lol: :lol:

Legyen szép napotok,úgy látom ma mehetünk sétálnistb....!
Szépen süt a nap nállunk!!Remélem így is marad!!! :D

Mano!
Majd elfelejtedtem!
Milyen vólt a BULI???????????? :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

így utólag is köszi mindenkinek!!! :lol:
A buli jó volt,rengeteget táncoltam! :lol:
Csak sajnos öcsémbe belekötött az egyik részeg haverja így beroncsolt és jobbnak láttam,ha hazaviszem! :?
Úgy is indultam volna Levihez!

Képzeljétek,aolyan jó baba volt,hogy nem ébredt föl csak 3/4 1-kor,apu megetette és amikor hazaéretm békésen aludt,majd csak reggel 8-kor kelt föl! :lol:
Szóval most tudtam úgy aludni,hogy nem kell felugrálni hozzá hajnalban! :lol:

Most meg apa elvisz minket hamburgerezni,szóval ma már szerintem nem jövök!

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
mano83

Sziasztok!

Hogy viselitek az óraátállítást? Szonja szegény nehezen, nem nagyon tartotta az eddig megszokott napirendet... Most aludt el, pedig ilyenkor már nem szokott, nem tudom mi lesz este, de nem birtam már nézni szegényt ahogy kínlódik. Legfeljebb éjfélig játszunk, végülis nincsen holnap semmi sürgős dolgunk :lol: Remélem holnaptól viszaáll a régi rend! :roll:

Mano, örülök, hogy jól szórakoztál, és Levi is tudta, hogy anyának most kell egy kis kikapcs, ezért alukált nyugiban. :wink: :D
Én még nem merem itt hagyni estére, ezért is nem megyünk színházba. Múlt héten volt az első olyan nap, hogy apával és anyósommal volt 2 órát még fodrásznál voltam, és nem szóltak utánam egy fél óra múlva, hogy ordít. Következő, egy délutáni mozi lesz, és majd csak utána az esti program. Túlságosan cicifüggő. Nem is evett soha cumiból, és ez szilveszterkor sem jött be :?

thenus

sziasztok!
Mano!
Örülök,hogy jól érezted magad! :lol:
Írigyellek nagyon,olyan jó lett vólna nekem is végigtáncolni legalább egy fél éjszakát!!!! :wink: :lol: Imádok táncolni!!!! :P :wink:
Nagyon jó dolgod van mostanába neked csajszi!!! :lol: :lol: Apa hamburgerezni viszi,bulizik! :lol: :lol: Mint egy tini!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: Örülök,hogy kitudtál kapcsólni!! :wink:

Heni!
Már reggel írtam,hogy nem valami okos dolog ez az óra átálítás!!! :( Zsani is észre vedte,hogy valami nincsen rendben!! :? Elaludt 8-kor de már fel is kellt háromnegyed 9-kor!Remélem azért éjjel aludni fog!! :roll:
Estére én sem hagyom még senkire de ,fodrásznál én is vóltam a héten!!Már 1-2 órát teljesen nyugiba kibír nélkülem meg a cici nélkűl!
Szoktunk havonta egyszer nagybevásárlást csinálni,akkor anyuéknál vannak mind a hárman!Olyankor 3-om és fél órát nélkülem van Zsani!De hála istennek jól bírja! :lol: :D

Hólnap viszem Rolandot szemőlcs szedésre reggel! :cry:
Remélem nem fog neki fájni!!! :oops: :? :cry:

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Útálom az óraátállítást. Elcsó tisztára zizi lesz tőle. meg én is. :x
volt egy napirendünk, ma felborult. hiányzott az az egy óra. és ősszel is így volt, tisztára felborította a napunkat - ott a plusz egy óra. akkor kezdett el kelni éjszakánként, előtte soha!!!! remélem nem lesz ez megint.
Szép estét mindenkinek!

Ui: én sem megyek esti programra, moziban egy éve voltunk lassan utoljára... Elcsó sem eszik cumisüvegből. (na ezt azért annyira nem sajnálom :twisted: )

K.
Kép
klauszka

sziasztok!
Mivan már megint mindenkivel???? :lol:

Mi nemrég jöttünk haza a Roanddal,vóltunk szemőlcs szedésen! :cry:
Szegénykém nagyon hősiesen tűrte az egészet!!! :) Elfagyasztották neki és úgy kaparták le,de még így is érezte a naggyát!!!! :cry: :twisted: :evil: !Annyira sajnáltam,hogy utánna mindent megvettem neki csak legyen jobb kedve !!!! :( :oops: De nagyon bátran viselkedet a lelkem!!!!!!! :) Kapott egy jó nagy kötést a hüvelyk ujjára!! :( :? !Kérdeztem,hogy mi miadt jött ez ki?Azt mondta a doktornő.hoghy vírúsos szemőlcsök vóltak az ujján!(állítólag azért jött ki mert elkapart egy sebet és az okozta neki ezt! :? :shock: :roll: :oops:
Lényeg az,hogy túl van rajta! :roll: :)

Szép kint az idő csak nagyon fúj a szél nállunk(fáj is a fejem)!
Zsani most szépen alszik,őt is megviselte ez az óraátálítás!! :( :roll:

Remélem azért estefelé lessz itt valaki! :( :roll:
Nagyon lelassúlt az egész fórum!
mi van a pocakosokkal? :P :roll:

Szép délutánt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

tüccs!
Dórikának boldog 1 hónapos hófordulót!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

A bébike még nem nagyon akar kibújni - végülis van 5 napja. De azért én már örülnék, ha történne valami..
Múlt éjjel óránként felébredtem, mert folyton keményedett a hasam, reggel úgy voltam vele, lezuhanyozok, aztán szólok Apucinak, hogy lehet, hogy elkezdődött, de utána teljesen elmúlt. Azóta se éreztem hasonlót - sőt inkább olyan energikusnak érzem magam.
Miben más a fájás a haskeményedéstől?? A párom anyukája azt mondta, neki a fájás olyasmi volt, mint a menstruációs görcsök - de én sose görcsöltem, úgyhogy fogalmam sincs. Remélem azért rájövök, mikor kell elindulni a kórházba.. :roll:

Nagyon szép az idő - én is kimegyek egy kicsit levegőzni.
Sziasztok!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre!
Nyugi tuti,hogy megfogod érezni ha itt az idő! :lol:
A fájások abból különböznek a keményedéstől.hogy elősször elkezd a hasad fájni(egészen lent),aztán kezd átsugározni a derekadba,és ez a fájdalom egyre sűrűbb és erősebb lessz!(persze közben keményszik a pocakod!)Ahogy vége a fályásnak úgy megszünki a keményedés is!Anyósódnak igaza van ,csak a menstruációs görcs az egyfolytában van,a fályások pedig (először 20 percenként majd 10 és 5 majd végűl teljesen besűrüsödik)Akkor már a szülőszobán leszel rég!!!!!! :wink: :D Persze ahogy leírtam egyre erősebben jelentkezik!
Lehet,hogy valami elkezdődött az éjjel azért nem bírtál aludni!! :D :P
Kitartás,már nincsen sok hátra!! :wink: :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, köszi a bíztatást :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Tiop! Köszi a köszöntést!

Tényleg eltűnt mindenki az utóbbi napokban. Biztos a jóidő csalja őket el mindenfelé..
Rolinak gratula a hősies viselkedésért! :D

Szantre! Én is azt hittem, hogy nem fogom megismerni a fájásokat ha eljön az idő. De hidd el, tudni fogod. A legfőbb ismérv, hogy rendszeresség van bennük. Nekem a 10 percesek nem is fájtak, inkább csak kellemetlen érzés volt a hasamban, viszont az tényleg rendszeresen. Úgyhogy mindenképp figyeld az órát !! És nyugi !!

Dóri is felborult az óraállítás miatt. Össze-vissza alszik, este meg fent van, alig akar elaludni. Remélem pár nap és megszokja.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Szantre!
Nincs mit,hiszen ezért vagyunk itt!!!!
Ha bármiben tudok segíteni csak írj!! :wink: :D

Tüccs!
Nagyon szívesen!!!
Roli nevében is köszönöm szépen!!!! :D

Zsani is nagyon nehezen aludt ell tegnap este!Nagy nehezen negyed 12-kor sikerűlt elaltatnom! :roll: :?
Remélem ma hamarabb alszik,mert hólnap Anettot viszem oviba! :? :roll:

Jóéjszakát mindenkinek!Remélem hólnap azért többen leszünk! :wink: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok!

Néhányszor már beleolvastam a fórumotokba, tündériek a babók :D :D

Szeretném a segítségeteket kérni! Nemrég költöztünk, és kiderült, hogy lakóhely szerint a Flór F-be tartozom.

Mivel még csak most próbálkozunk a babával (nem akar jönni már 9 hónapja :( :( ), ezért szeretnék alaposabb kivizsgálást. Viszont senkit nem ismerek ott, de annyira máshol sem, hogy hajlandó legyek százezreket fizetni érte.

Szóval, ha valamelyikőtök tudná ajánlani a dokiját, aki esetleg magánban is tudna fogadni, de az se gond, ha nem, azt nagyon megköszönném! Akár priviben is, nagyon várom a véleményeket, tapasztalatokat!

Köszönöm előre is, nagyon sokat segítene!

Viki

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Tüccs, boldog hófordulót Dórikának! :D
Rohan az idő, még nemrég írtad, hogy megszületett. :)

Tiop, gondoltam ma rátok, hogy mi lehet Rolanddal, de sajna nem volt időm géphez ülni. Elfelejtettem, hogy be kell mennem az oviba.
Másrészt meg nálunk is át kell állni az új idő szerint és ez nem zökkenőmentes.
Tegnap nekem is 10-kor aludt el Szonja, mondjuk hunyt is egyet fél 7-kor. :roll: Reggel meg régi idő szerint kelt, így csúszásban volt az egész nap :?

Mano, azt nagyon csodálom, hogy te ma egyszer sem voltál itt
:shock: ,NEm jó a géped? VAgy baj van Levivel?
Reméljük valóban csak a jó idő vonz mindenkit. :wink:

Tüccs, neked akartam, még írni, hogy a sógornőmék ÚJ Zélandon laknak, és az egyik ott élő rokonuk, aki szintén magyar most szült, 3 hete. Neki is begyulladtak a mellei, magas láza is volt, és egyből megakarták műteni :shock:
Kicsit meglepődtem, mert nálunk nem eszik ilyen forrón a kását, ráadásul egy olyan országban, mint Új Zéland, ahol minden hipi szupi, modern felfogás, alternatív szülés stb, egyből nyiszálni akarják az embert. Elmeséltem ehhez képest, mi volt a te kalandod a hatvani kórházban... :wink:

thenus

Sziasztok!

Henus,
Köszi a hiányolást! :lol:
Nincs semmi bajunk,szerencsére,csak el voltam havazva a vasalni való cuccokkal,így vasaltam.
Aztán meg anyukámnak segítettem elcsomagolni a téli árut és beárazni a tavaszit! :wink:

Később jövök,még elintézek 1-2 dolgot!
Szép napot mindenkinek!

Kép
mano83

Sziasztok,

minket szerencsére nem viselt meg nagyon az óra átállás. Viszont Lelle már hetek óta nagyon keveset alszik napközben, már két napja séta közben is felkel és nem alszik, eddig mint a bunda úgy aludt.
Igaz itt Miskolcon kicsit nagyobb zaj van és beszoktam vele menni néha a belvárosba, ott meg még ismeretlen neki a sok busz és villamos hangja.
Még mindig nem pakoltuk helyre a cuccokat a lakásban, nincs időnk, vagyis én egyedül Lellével nem tudok menni, itt mindenki dologzik, a férjem 6 után jön és a fürdetésig lévő 1,5 órában tudunk ott lenni, de akkor már Lelle kezd nyűgösködni így sok mindenre nem jutunk.
Most mennem kell, de ha lesz időm akkor jövök.
Néhány kép a kicsi Lelléről.

Üdv Mindenkinek!

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sziasztok!

Lilit se nagyon viselte meg az óraátállítás, igaz nálunk még mindig vannak kisebb nagyobb csúszások napközben, gondolom azért. Sajna Lili egyre kevesebbet cicizik, mostanában szinte már csak ráncigálja a szopi alatt. sajnos az a rossz érzésem van, h nemsokára teljesen tápszeresek leszünk. amíg tudok azért fejek, h minél tovább ki tudjam húzni tejcsivel.

Lili amúgy nagyon jó kisbaba (kivéve most, mikor hisztizik mert le mertem rakni), nagyon sokat nevet, éjszaka is csak egyszer kel föl (kopp-kopp).
amilyen nehéz volt az elején, annyival jobb mostmár.
Ja és még az egyedülléthez akartam hozzátenni, h amúgy se nagyon van okom a panaszra, kiköltöztünk Pestről egy családi házba. szóval szavam se lehet, nem tudom mit kezdenék valahol a városban egy panellakásban. itt meg bármikor kimehetünk a kertbe, lesétálhatunk a Duna-partra. csakhát az embernek ugye sose elég jó ami van :roll:

Pimpoka: Lelle nagyon édes! Rossz lehet nektek most ez a költözés-pakolás mizéria. Én nagy hassal csináltam decemberben, nem volt vmi király, de sokkal könnyebb mintha már kint rosszalkodik a picúr :D

Mano: tökre irigyellek a bulizásért, már én is úgy vágyom valahova! májusban lesz Zorán koncert, arra nagyon szeretnék menni (hol van az még?). remélem Lili meg fog maradni a nővéremmel (ha egyáltalán kapunk majd rá jegyet).
Nálunk egyelőre a bulizás annyiból áll, h Lilivel csatlakozunk a többiekhez vmi "lájtos" helyen, aztán ők mennek tovább, mi meg jövünk haza tollasbálba :lol:

mennem kell, nagyon hisztizik a kisasszony :(

üdv mindenkinek

murphyke

Kép
murphyke

Thenus!
Hát ez nem semmi, egyből műteni mikor még menthető a dolog ! :shock: Meleg zuhany és masszírozás és egyből jobb lesz. Persze ezt én is a saját bőrömön tanultam meg. Jobbulást az sógornődnek!

Vasalni kellene ma nekem is, kb. 2 tonna vasalatlan ruhánk van. Megyek is, nekikezdek.

KépKép
tüccs

Sziasztok :!:

Nálunk is minden rendben ,kivéve hogy Ádámka nem akkar napközben aludni.Vagy nézeget, vagy sirogat.Szerencsére éjel alszik rendesen :D
Most már a sulyunk 4.380gram.És 3.880nal jötünk haza.
Ma szép idö lesz a sétához ,igy egy nagyot sétálunk mi is :D :D
Csak a szél ne fujon :?
pimpoka:Nagyon édes Lelle,olyan huncut a mosolya :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot, és jó sétát :!:

Kép
pipacs80

Sziasztok!

Mi sem vesztünk el :) csak a jó idő kicsal minket is a kertbe meg az ismerős babákkal sétálni és ez tök jó csak egy hátrányát látom :cry: kicsit elmaradtam az itthoni teendőimmel :oops: :cry: ezért mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok jelen.

Tüccs,
boldog hófordulót Dóri babának, tényleg szalad az idő még csak most drukkoltunk nektek is :wink: :lol: :lol:

Mano,
én is csatlakozom az irigykedőkhöz, mi is tervezzük, hogy ketten elmegyünk májusban megünnepelni a 10 éves házassági évfordulónkat, remélem jól fogja majd bírni Detti nélkülem, Bencével nem lesz gond az tuti.

Vickybabe,
üdv köztünk, ha jól tudom a Surányi ebben nagyon otthon van és biztosan tud neked segíteni én nem nála szültem hanem a Várkonyinál akiről én csak jókat tudok írni és nyugodt szívvel ajánlom is ha kell.

Puszi mindenkinek

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szült valaki közületek dr Kovács Rékánál? Ha minden igaz, akkor én nála fogok és érdekelne a tapasztalatotok. Priviben is jöhet.

Előre is köszönöm
cukorfalat

Sziasztok!

Szoktalak olvasgatni benneteket, azért még nem tűntem el teljesen! :)

Tegnap voltam a genetikai uh-n, jó bő félórát nézegettük Kismanót. Minden rendben van vele (legalább ő egészséges). Viszont az AFP eredményem még nem érkezett meg annak ellenére hogy már 2 hete is megvan, hogy levették a vért. Így újra kell mennem majd a dokihoz csütörtökön is, remélhetőleg addigra meglesz. Míg én "moziztam" a picit, addig Bogi és az apja csavarogtak egy hatalmasat, bementek a belvárosba apának cipőt venni, mert indul a tavaszi fociszezon, és neki feltétlenül kell egy salakcipő... Ki érti a pasikat??? :roll: Bogi így életében már másodszor metrózott, nagyon élvezte, a mozgólépcsőn dupla kört kellett menniük. :lol: Szoktunk ugyan tömegközlekedni, de a busz és a hév volt eddig étlapon, a metró kiesik kicsit. Eddig a hév volt a kedvenc, most a mozgólépcső miatt komoly vetélytárs akadt a metró "személyében".

Ja, és a legfontosabb: Kismanó úgy néz ki, KISLÁNY!!!! Szóval lesz még egy hisztis kispicsa itthon. Szegény férjem már most rosszul lett a gondolattól, hogy anno majd nagytételben kell betétet venni, és micsoda harcok lesznek majd a körömlakkok és a fürdőszoba használat körül! :wink: :lol: De nagyon örül, titokban ő reménykedett, hogy kiscsaj lesz, és ez is őt fogja majd imádni. :D

Üdv: Andi
andibab

Sziasztok!
Flóra már új időszámítás szerint ébred éjjel - viszont így egy órával kevesebbet alszunk. Ráaduásul már megint nehezen alszik vissza...
Este meg valami nagy baja lehetett, vacsi közben elkezdett keservesen sírni. Átvettem Apától - mert ő etette cumiból, akkor büfizett, kicsit megnyugodott, de ahogy folytattuk volna az evést, megint sírni kezdett... ciciből hajlandó volt még enni egy kicsit, de közben is állandóan nekikezdett sírni, míg be nem aludt büfiztetés közben a mellkasomon. Akkor aludt 4 órát, de még nem etettem, csak a következő ébredéskor, vagyis 6 óra szünet után. Aztán még kibírt reggelig 4 órát.
Amúgy tegnap már csak 5x ettünk!

Amúgy mi tegnap kimerészkedtünk, a szél ellenére, nem is volt vészes, Lolo aludt, mint a bunda, csak a végére ébredt fel. Mostanában már ő se alussza végig a sétát, inkább nézelődik! :)

Vickybabe: 9 hónap még belefér, 1 év próbálkozás után szoktak egyáltalán foglalkozni a problémával - legalábbis a lelkiismeretes dokik, a lelkiismeretlenek elkezdenek kivizsgálás nélkül hormont nyomatni... :( 1 év után meg inkább érdemes meddőségi centrumba mennetek, ha addig se sikerül, mert ott tudtok a legkomplexebb kivizsgálást kapni - először ugyanis mindig a FÉRFIT kell kivizsgálni!
A tarcsai kórházban amúgy Surányi az, akiről tudom, hogy endokrinológus is, tehát meddőségi kezelésekben is jobban otthon van, mint az átlag nőgyógyászok (egy ismerősöm az ő betege, és most kezdődött el náluk a meddőségi kivizsgálás, de kb. 2 év spontán próbálkozás után - jó, mondjuk ott volt más is, de egy év próbálkozás alatt Surányi is csak annyit mond, hogy türelem, és nyugi...)
Megjegyzem, nekem Flóra 8 hónap próbálkozás után jött össze, az előző terhességem (vetélés lett sajna) 7 hónap után... szóval van, hogy csak picit többet kell várni...
Gondolom, a különféle trükköket ismered a megfelelő időpont elcsípésére... (én az LH-tesztre esküszöm amúgy).
Vendég

Kép
Sziasztok!

Végre hallok mindenkifelől! :lol:
Reméltem is ,hogy nem versztetek ell! :lol:

Heni!
Roli nagyon szépen tűrte a szemőlcs levételt!Büszke vagyok rá!(bár egy kis pityergés az vólt)De én is elsírtam vólna magam az ő helyébem!
Amit meséltél ,hogy egyből műteni akarták a sogórnődet!Hát öcsém ilyet! :shock: :shock: :?
Nállunk a mamának (annó)vágták fel a cicijét.és a papa szívta ki a gennyt!!!!!!!!!!)Bocsi,hogy ilyeneket írok! :oops: :?
:oops:
Zsani nagyon nehezen aludt már megint ell és éjszaka negyed 3-ig óránként kelt fell!Azután aludt reggel 6-ig és csak cicizni kellt fel majd úgy kelledt nekem felkelteni fél 8-kor,hogy indúlhassunk Anival az oviba!!
Mi már reggel vóltunk kint (megyünk délben is mert Anett csak ebédig van)!Szép az idő,igaz reggel kicsit csípős még de mire hazaértünk addigra már kezdett melegedni! :D

Mano!
De jó te is itt vagy!!!!! :lol:
Azt hittem ,hogy hamburger mérgezést kaptál és a korházban ápólnak! :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó félre a tréfával!! :oops:
Képeket várom!!! :wink:

Pimpoka!
Nagyon édes a pici fiad és mekkora már!!!!!! :D :P :wink:
Mi is lassan másfél éve lessz,hogy költöztünk de nem kívánom senkinek!!! :?
Én majdnem 4 hónapos terhes vóltam akkor(tetőtérbe költöztünk) és nagyon megviselt az egész!Főleg,hogy Zsanival nagyon rosszúl vóltam állandóan! :cry: :? Kitartás,egyszer ennek is vége és helyén lessz minden!! :) :wink:

Pipacs!
Ádámkának bóldog 1 hónapos hófordulót!
Kép
Nagyon szépen gyarapszik! :P

Viki!
Küldtem privit!

Délután nekem is lessz dolgom de este felé valószínű.hogy itt leszek!!!!Szép az idő,sétáljatok nagyokat,mi is megyünk csak Zsani keljen fel mire indúlnunk kell! :? :)

Szép napot mindenkinek!Majd jövök!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Andibab!
Ha az AFP még nem jött meg akkor valószínű,hogy semmi baj nincsen!Mert ha valami gond lenne akkor már értesítettek vólna!
Legalábbis nállunk így működik! :roll:
Szóval még egy nunis???????!!!!!!! :lol: :lol:
Még nem gratulálok,mert lehet ,hogy még is csak fiú!!! :? :roll:
De most ólvasom,hogy "moziztál"!Akkor 4D -en néztétek??Akkor valószínű,hogy jól láttátok! :roll:
Na mindegy azért is GRATULA!!!!! :lol: :lol:
Te ,hogy érzed magad???? :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Újból hozzátok szeretnék fordulni.

Már egyszer segítettetek a kórházzal kapcsolatos kérdéseimben, most pedig a dokiról kérdeznék! :lol:

Nekem Szabó doktort ajánlották (ismerős ismerőse ajánlotta).
Tőle azt halottam, hogy nagyon jó keze van, ami szülésnél fontos lehet. Ő is mondta, hogy nem az a tutujgatós fajta, de erre nincs is szükségem, hiszen nőgyógyász és nem lelkigondozó...

Azonban valahonnan azt hallottam, hogy nem igen foglalkozik a betegeivel, és hogy "futószalag" szindrómás, persze a pénznek örül. :?

Nekem eddig (összesen 2x láttam) nagyjából OK, megnéz, mondja, hogy mi a következő lépés... de túl sok időt nem szán rá.

Azon is gondolkodtam, hogy egyáltalűn írjak -e, mert nem akarom a választott orvosom jóhírét rombolni, főleg ha alaptalan a dolog!
De hát aggódom... :oops:
És első baba, tehát viszonyítási alapom sincs! :roll:

Valalki tud róla információt adni akár priviben is!

Nagyon köszi előre is a segítséget! :)

Jutta

KépKép
jutta

Hali!
Húúú, elég sokminden történt velünk, amióta nem jelentkeztem.
Lili azóta visszatért eredeti alvási szokásaihoz, hála a jó égnek! Most már csak egyszer kel fel esténként. Kop-kop-kop. :wink: Apócának most vasárnap volt az első olyan versenye, amire nem mentünk el (azt hittük, hogy rosszidő lesz), sikeresen el is zakózott 50 km/órás sebességnél... :-(
Megcsináltattuk Lili útlevelét is, de hogy... Ezt le kell írnom.
Tegnap de.10-re volt időpontunk a gödöllői okmányirodába. El is mentünk nagynehezen meg is csinálták a fényképet róla, de amikor az ügyintézőhöz kerültünk kiderült, hogy nincs nálunk a születési anyakönyvi kivonat, anélkül természetesen semmit!!! Na akkor a férjem nosza hazajött gyorsan, igenám, de az ajtóban jött rá, hogy nincs nála a lakáskulcs. Egy kicsit dühösen (mint egy tűzokádó sárkány) :evil: :evil: :evil: visszajött, de akkor már azt mondtam, hogy mi is hazajövünk vele, mert nem fogja megtalálni a papírt. Még jó, hogy így tettünk, mert én is alig találtam meg, pedig én tettem el... :oops: :D Szóval rohanás vissza. Akkor már szerencsére minden rendben volt. Szóval 2 hét és itt lesz. Reméljük. :lol:
Ezek után gyors kaja, aztán rohanás le a dokinénihez egészséges tanácsadásra. Lili megkapta a második kötelező oltását. Nagyon jól viselte, lehet, hogy azért mert az apukája is ott volt vele, és fogta a kezét. :D
6080 gramm, és 60 centi. Minden rendben van vele szerencsére.
Ma meg én megyek edzeni. Megnézem mennyire tunyultam el a kb 1 év alatt. Szörnyű még kimondani, leírni is. Rettenetesen hosszú idő ez mozgás nélkül. Spinningre megyek. Lehet, hogy apának értem kell majd jönnie a teremhez, mert le se fogok tudni szállni a bicajról... :wink: :lol:

Jutta!
Írtam neked privit.

Pipacs!
Tök jó volt a mai közös séta, remélem ti is jól éreztétek magatokat. Akkor holnap ugyanott, ugyanakkor? :lol:

Andibab!
Hatalmas gratula a kis puncishoz! Sok egészséget kívánok nektek! Remélem te is jobban vagy már!

Hát nálunk is rendesen borult a napirend. Eddig azért valamennyire tudtam, hogy sacperkábé mikor mi fog következni, de most halvány lila fingom sincs. Így nem igazán tudok tervezni sem.
Remélem azért hamarosan átállunk rá. :roll:

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de már nem tudlak titeket követni, az ember nem olvas titeket 2 napig és teljesen kiesik a ritmusból... :D

No további szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

sziasztok!

mikor kell csípő uh-ra vinni a gyerkőcöket? Ma rájöttem, hogy én Kistarcsára akarom vinni Dórit, miközben Hatvanhoz tartozunk. :shock: Ezért nem is tudom a beutalót hogy fogom kapni. Azt kifejezetten kórházba írják, vagy csak az adott vizsgálatra ??
Ráadásul a dokinénink 2 hétig szabin lesz.

KépKép
tüccs

Giga!
Irigyellek ám a testmozgásért. Én még elég nyomorultul érzem magam 1 hónappal a szülés után is.
Jó szórakozást!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Annyira elfáradtam,hogy írni sincs erőm! :wink:
Csak gyorsan pár sor:

Tiop,
szerencsére nem kaptam hamburger mérgezést,de lehet,hogy egyszer azt fogok,mert imádom,de csak egyfajtát,de ez itt nem a reklám helye! :wink:
Örülok,hogy Roli jól van és hogy ilyen hősiesen tűrte a dolgokat! :D
Képem nekem nincs,mert itthon felejtettem a gépet,bár a haverunk csinált párat,de csak deréktól fölfelé látszok,majd msn-en megmutatom!

Murphyke,
Remélem sikerül elmenned a Zorann koncertre! :lol:

Fú,ma jól megszívattak a postán!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Utánvéttel akartam feladni 2 csomagot és 20 perc sorbanállás után közölték,hogy vigyem a másik ablakhot!
Na,ott megint vagy 20 perc,mire közlik,hogy ki kell még egy másik lapot is töltenem,mejd jöjjek vissza ha kész!
Erre álhattam megint sorba! :twisted:
Magamban szitkozódtam is rendesen! :twisted:

Na jó,elég a mérgelődésből,megyek megnézem a fiúkat! :D

Kép
mano83

sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam,mert megyünk fűrdeni rögtön!

Giga!
Jó hallani felőletek!
Jó neked,hogy van energiád még elmenni edzeni!!
A három gyerkőc mellett nekem semmi energiám nincsen ilyenekre! :( :oops:
Mondjuk mozgog éppen eleget!Reggel ovi dombnak főlfelé(naponta 2x)Közben a babakocsit ugye felfelé tólni(kb:10Kg+ Zsani 8200gr)Nem egyszerű feladat!! :lol: :?
Múlthéten méreckedtem megint fogytam 2 kg-ót!Ha így haladok nyárra megint 65 leszek!(69 vagyok most)85-tel mentem szűlni! :oops: :?
Na mindegy!Minden elismerésem annak aki eltud járni edzeni!!! :wink:

tüccs!
Nekünk a körzetink írt beutalót Zsaninak!!Kérdezz rá!!!!!! :wink: :roll:
Ne aggódj észre sem veszed és regenerálódsz! :lol: :wink:

Jóéjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Végre sikerült kábé ezer bénázás után kiszednem néhány képet a dvd-felvételből, amit picuriról készítettek az uh-n. Itt az én 18 hetes és 3 napos babócám, akinek ha minden igaz, apa már kiválasztotta a nevét, és ha tényleg kislány, akkor Veronika lesz!

Kép

Kellemes estét mindenkinek!

Üdv: Andi
andibab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?