Hali!
Húúú, elég sokminden történt velünk, amióta nem jelentkeztem.
Lili azóta visszatért eredeti alvási szokásaihoz, hála a jó égnek! Most már csak egyszer kel fel esténként. Kop-kop-kop.
Apócának most vasárnap volt az első olyan versenye, amire nem mentünk el (azt hittük, hogy rosszidő lesz), sikeresen el is zakózott 50 km/órás sebességnél...
Megcsináltattuk Lili útlevelét is, de hogy... Ezt le kell írnom.
Tegnap de.10-re volt időpontunk a gödöllői okmányirodába. El is mentünk nagynehezen meg is csinálták a fényképet róla, de amikor az ügyintézőhöz kerültünk kiderült, hogy nincs nálunk a születési anyakönyvi kivonat, anélkül természetesen semmit!!! Na akkor a férjem nosza hazajött gyorsan, igenám, de az ajtóban jött rá, hogy nincs nála a lakáskulcs. Egy kicsit dühösen (mint egy tűzokádó sárkány)
visszajött, de akkor már azt mondtam, hogy mi is hazajövünk vele, mert nem fogja megtalálni a papírt. Még jó, hogy így tettünk, mert én is alig találtam meg, pedig én tettem el...
Szóval rohanás vissza. Akkor már szerencsére minden rendben volt. Szóval 2 hét és itt lesz. Reméljük.
Ezek után gyors kaja, aztán rohanás le a dokinénihez egészséges tanácsadásra. Lili megkapta a második kötelező oltását. Nagyon jól viselte, lehet, hogy azért mert az apukája is ott volt vele, és fogta a kezét.
6080 gramm, és 60 centi. Minden rendben van vele szerencsére.
Ma meg én megyek edzeni. Megnézem mennyire tunyultam el a kb 1 év alatt. Szörnyű még kimondani, leírni is. Rettenetesen hosszú idő ez mozgás nélkül. Spinningre megyek. Lehet, hogy apának értem kell majd jönnie a teremhez, mert le se fogok tudni szállni a bicajról...
Jutta!
Írtam neked privit.
Pipacs!
Tök jó volt a mai közös séta, remélem ti is jól éreztétek magatokat. Akkor holnap ugyanott, ugyanakkor?
Andibab!
Hatalmas gratula a kis puncishoz! Sok egészséget kívánok nektek! Remélem te is jobban vagy már!
Hát nálunk is rendesen borult a napirend. Eddig azért valamennyire tudtam, hogy sacperkábé mikor mi fog következni, de most halvány lila fingom sincs. Így nem igazán tudok tervezni sem.
Remélem azért hamarosan átállunk rá.
Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de már nem tudlak titeket követni, az ember nem olvas titeket 2 napig és teljesen kiesik a ritmusból...
No további szép napot mindenkinek!