Basszus, tegnap írtam egy töki hosszú levelet, mindenkire válaszoltam, vagy fél órát írtam, erre elszállt a babanet!!!
Tinu: én is örülök, hogy kicsit megnyugodtál, és a védőnő is megnyugtatott! Na látod, én ezért nem használom rendszeresen a mérleget, mert nem akarok parázni a számok, adatok miatt, meg hogy mennyit is kéne ennie a nagykönyv szerint, és atya ég, nincs meg a mennyiség, és stb.....ha Tünde nyugodt, nem üvölt egész nap, nem sápadt, van motyó a pelusban, akkor nincs baj!!!!
Különben meg a legjobb mérleg sem pontos mindig! Ha ficánkol a baba, akár 20-30 deka eltérés is lehet, na és én egy ilyen alkalommal dobtam félre a földre a (digi) mérleget!
Egyébként a nyuszitól melegítőt kértem itthonra, mert a mostani már olyan sittes állapotban van!
Szóval most egy jóideig ez lesz a kedvenc ruhadarabom!
Mágnes: hékás-békás, no para, te szuper anyuka vagy, és tudod miért??? Mert aggódsz a babád miatt, és azon vagy, hogy a legjobbat nyújtsd neki. Mindent megteszel, és azért ezt ám ő is érzi. Nem a te hibád, hogy nincs literszámra tejcsi. Az a pár csepp is valami. Örülj, hogy ennyi is van, a többit meg szépen tudod pótolni. Katának igaza van, ha nem stresszelsz, nyugi van, kisüt a nap, és minden rendben lesz! A rossz anya az, aki meg sem akarja próbálni szoptatni a babáját, mert félti a cickókat, vagy mert túl macerás neki!!!!! Fel a fejjel!
Hát szerintem ne kezdjük el hasonlítgatni a babák méreteit, mert ez annyira nem mérvadó, és nehogy elkezdjen ez miatt parázni bárki is. Minden baba más, és szerintem Ákos veri a mezőnyt a gyarapodásával! 5,5kg, 61 cm!!!!és 6 hetes! Tehát ő nem átlag, sőőőőőt!
Zsuzsu: Pelenka: eddig egyik sem vált be. A kis Liberó elfogyott, a Pampersből a kaki folyik ki hátul a háta közepéig, éjszakaiból is,a Midi Liberó most két napig bevált, de pont most ázott át megint a pisi! De látod, az öko pelus is használhatatlan! Szóval próbálkozunk tovább, de most elhasználom őket, mer tényleg tele a szekrény pelenkával!
Antekirt: tegnap volt a párom lebeszélni a keresztelőt, hozzáteszem, jól ismeri a lelkészt. Nem kerül semmibe, és részt kell venni az istentiszteleten. Az első ének után lesz a keresztelés. Tesómék katolikusok, sőt a barátnője spanyol, de nem probléma. Aztán mondja a lelkész, hogy akkor hozzunk teát a babának, ha elkezdene sírni.....de most gondoltam csak bele, hogy szegény gyerkőcnek ki kell bírni a hidegben 1 órát lehetőleg sírás nélkül, mit csinálok, ha rázendít. Teát még nem kapott, csak cuija van, majd azt nyomom a szájába! Remélem nem égünk be ott egy tucat ember előtt!
Remélem nektek is szerencsétek lesz, és egy kedves lelkészt fogtok ki!
Mot: Krisztina nagyon okos kiscsajszi lesz, olyan, mintha már most érteni a mese minden részletét, úgy fekszik melletted. Rendes apa vagy, tök jó hgyo így foglalkozol a kislányoddal! Sok baba megirigyelne téged, vagyis Krisztinát. Hozzáteszem, nekem sem lehet egy rossz szavam sem a férjemre!
Winnie: hát ez a bóbita sapka egyszerűen tündéri!!!
Kata: Leon is mekkora baba, nagyon édes a kis szőkeség. Alex is ilyen szőke volt kiskorában? De ti mindketten barnák vagytok, nem?
Köszi mégegyszer a szerkót, volt ám sikere a családban. Lehet, hgoy ez lesz a keresztelős szerkó is,nagyon csini benne. Van még egy ilyen mellény-ing kollekció, de az még kicsit nagy rá, de majd felpróbálom!
Na, Demcsák Zsuzsa visszalépett. Gondolom kicsit kikészült idegileg, és inkább a nyugalmat választotta.
Mit kaptatok a DM babalap visszaküldéséért? Milyen kuponfüzet jött?