Új privát üzeneted érkezett!

Kacika!!!

Nekem van egy barátnőm, akinek már huszonéves a fia, és ő mondta nekem anno, mikor Dani született, hogy gyakorlatilag a kezdetektől huzogassam.Természetesen ne erőltessem, de ha minden fürdetésnél megcsinálom, nem erőltetve, csak ameddig engedi, akkor mire akkora lesz, és magának tudja csinálni, nem lesz gond.
Én így tettem.Most 13 éves a Dani, és semmi bajunk nincs vele.

üdv Mindenkinek!
vedresandi

Sziasztok!

Üdv mindenkinek Gyuláról! :lol:

Andi
Most nézem csak hogy milyen jó vonalzód van! :D Dorogon lakok,az esztergomi kórházhoz tartozunk,de oda nem akarok menni.Mátét Pesten az Istvánban szültem,de az orvosommal nem voltam megelégedve. :?

Magi
Ti aztán jó sokat utaztok! :lol: Párizs gyönyörű,érezzétek jól magatokat!Azért remélem teszel majd fel nekünk pár képet,hogy mi is gyönyörködhessünk! :wink:
Jó hogy Zoli így elvan a nagyszülőkkel és persze hogy szívesen vigyáznak rá! :D Mátéval mi is ilyen szempontból szerencsések vagyunk!

Többiek? :?:

edoci

Sziasztok!

Júliusban lesz az 5. házassági évfordulónk. Addigra csak sikerül megszervezni egy hétvégét

Úgy látom, én szerecsés vagyok a fiaimmal. Mindkettőnek itthon megoldottuk a fütyihátrahúzást. Most már csak nem tapad vissza.

Próbálkozóknak drukkolok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske, július hányadikán? Nekünk is júliusban, 13-án lesz az 5. évfordulónk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Júl. 20. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Kacika!

Jó, hogy végül nem lettél beteg! :D
Fütyi: nekünk azért kellett megcsinálni most, mert elkezdett alatta gyűlni a váladék! Különben még lehetett volna várni vele, de így nem! A szomszéd kisfiú 3 éves, és még nem csináltak neki semmit vele, pedig majd muszáj lesz! :(

Jó éjszakát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok !!

Hát csajok nekem napok óta reggelente oyan hányingerem van, hogy csak na. Szorítsatok hogy terhesség miatt legyen, és ne más maitt, bár még odebb van, amikor kiderül. Gyanús, hogy ilyen korán vannak jelek, na de majd kiderül...

Nagyon szép idő van, mindenkinek jó sétákat, kellemes hétvégét.

Kati- Peti
Vendég

Kacika!

Én drukkolok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Picurka, Edoci, Heni , Magika, Kicsilány, Viki, és a többiek hol vagytok?
Hátha ez eső végre becsal mindenkit, nálunk már esik.

Boeske! Köszi :lol: Reménykedem!
Bár ódzkodtam egy újabb decemberi szüléstől, de most kiszámoltam dec 9 re volnék kiírva, tehát Karácsonyra már nagyjából beállna a napi rutin.

Nem nagyon megy ez a topik mostanában...
írjatok, kivel mi történt a hosszú hétvégén, Magika milyen volt Párizs?

Puszi
Kati - Peti
Vendég

Jó reggelt!

Kacika:
Nekem is 2008. volt betervezve.Még átcsúszhatunk, ha most nem sikerül.
Na de bizakodjunk:)

És a többiek mostanában merre vannak?
vedresandi

Sziasztok!

Én vagyok.
Tegnap megkaptam a szövettani eredményt. Kiderült, hogy már rég!!! elhaltak a szövetek. (5 hetesen volt a vetélés.) Jó, mi? Normális esetben a havi vérzéssel ki kellett volna ürülnie, de valami miatt bennem a hibás terhességek is megmaradnak. Biztos ragaszkodó típus vagyok. :D
Na mindegy, lényeg, hogy nem szervi, vagy genetikai az ok. Ennek azért örülök.
Júniusban folyt. köv. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske! Ez jó hír mindenképpen, és hajrá nyár! :lol:

Andi, 24-én feltétlen írd meg mi volt a teszttel. Ja, és mikor csinélod reggel??
Aznap lesz a férjem, és apám névnapja, Gáborok! :lol:
Vendég

Kacika!!!!

Mindkét infot tudni fogod, azt is ha megjött.
Nálunk a gyerekem apja gábor :shock:
vedresandi

Sziasztok!!!

Csatlakozni szeretnék hozzátok.Ha minden a terv szerint alakul,szeretnénk 2008ban 4 tagúvá bővíteni kicsiny családunkat.Már van egy 27hós rosszcsont lányom.
Jelenleg munka után szaladgálok,jó lenne előtte kicsit melózni.

Elolvastam minden hozzászólást a kezdetektől fogva,szorítok a már próbálkozóknak.
A gyermekek gyönyörűek,látom többségben vannak a fiúk,kicsit javítom az arányt.:) Sőőőt!!!Nagyon szeretném,ha a második bébink is kislány lenne.

Üdvözlök mindenkit.

Viki
Vendég

Szia Lego!

Gondolom Mindannyiuk nevében mondhatom, üdv közöttünk.
Kicsit hézagosan vagyunk, de szerintem mindenki teszi a dolgát, és közben itt is van néha.
Remélem beindul a kis csapat, ha potyognak a pozitív tesztek! :lol:
vedresandi

Üdv lego köztünk, mikor kezdtek élesben próbálkozni?
Dorka hamar összejött?
Vendég

Helló

Köszi csajok,aranyosak vagytok!

Andi
Majd beindul a topik,én írok egy másikba is,de csak páran vagyunk.2004.dec babák.

Kacika
Látom majdnem egyidősek a gyermekeink.:)
Dorka elsőre összejött.Április elsején elhatároztuk és április 28-án pozitív volt a teszt.:) Úgy terveztük,hogy a júniusi esküvőnk körül sikerül,de végül előbb jött.:) Így arra már 11 hetes volt a magzat.:)
Mivel Dorka téli baba,örülnék egy nyári csajszinak,de a természetre bízom.Ősszel kezdünk bele..ha minden jól alakul.:)

Viki
Vendég

Sziasztok

Megvagyunk mi is,hazaérkeztünk,csak azóta elvagyok havazva. :?

Kacika
Neked a múltkor elfelejtettem válaszolni,bocsánat,azóta lelkiismeretfurdalásom van! :oops: Igen,Máté már teljesen pelus nélkül van (játszótérten is) kb 6 hete.Eleinte messzebb nem mertem vinni,nehogy elfelejtsen szólni.De nagyon ügyes,most az úton Gyulára sem volt probléma.Szólt és visszatartotta addig amíg meg nem tudtunk állni.
Nekem a párom második neve Gábor! :lol:

Lego
Üdv közöttünk!Drukk neked is hogy minden úgy történjen ahogy szeretnéd! :D

Andi
Hú,már csak 3 nap... :D

edoci

Sziasztok,

Edoci, semmi gond! És nagyon ügyes Máté, hogy ilyen hamar szobatiszta lett. Éjszakára azért kap még pelust? Ez nem zavarja össze, hogy akkor pelenka, napközben meg gyatyó?
Mi még a közelében sem járunk ennek, szól ha kaki van, de szigorúan utána, és nem ül rá se a bilire, se a wc-re :roll:
Ha nyáron nem lesz javulás, akkor még a diplomaosztójára is pelenkában fog menni--legalábbis ez az érzésem néha :?

Andi, tökre izgulok már miattad, nekem még csak ápr.1-én lehet leghamarabb tesztelni --lehet hogy egy poénos negatívat tesztelek :shock: De annak is meglesz az előnye. Peti manapság olyan hisztis, és akaratos, hogy az elmúlt 1-2 napban sokmindent kívántam, csak azt nem hogy tehes legyek.
Persze ez az érzés 2 mp alatt elmúlik, de akkor.....

Múlt héten 15-én vacsorázni voltunk apukáméknál, és úgy behergelte magát egy apróságon, hogy kis híjján elájult. Nagyon megijedtem, ilyen még nem volt. Lila volt a szája, meg kékült az egész feje, a szemei már kezdtek fennakarni, húú nagyon gáz volt.

Nektek ilyen még nem volt? Vagy nem ismertek olyat akinél előfordult hasonló?
Vagy mindig engedjek a gyereknek, nehogy elájuljon?? Hát azt csak nem kéne...

na eldugulok, sziasztok :lol:
Vendég

Kacika!

Nekem nem volt ilyen behergelősdi, de van olyan barátnőm, akinek igen.
Ilyenkor egy pohár vízzel arcon löttyintette a kisfiát.Kétszer csinálta meg, utána többet nem fordult elő!

Igen már csak 3 nap.Nagyon izgi.
A reggeli hőm 3 napja 37.0.Azt hiszem ez jó, cak ne essen le :shock:
vedresandi

Kacika!

Nekem nem volt ilyen behergelősdi, de van olyan barátnőm, akinek igen.
Ilyenkor egy pohár vízzel arcon löttyintette a kisfiát.Kétszer csinálta meg, utána többet nem fordult elő!

Igen már csak 3 nap.Nagyon izgi.
A reggeli hőm 3 napja 37.0.Azt hiszem ez jó, cak ne essen le :shock:
vedresandi

Bocsánat, hogy kétszer ment el, a rendszer hibája.....
vagy én vagyok a szőke :roll: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Sziasztok!

Olvaslak ám én is titeket, csak sokszor időm nincs írni!

Kacika!
Hát igen, mi ismerjük ezt a helyzetet, csecsemőkora óta ilyen Viola, van egy szép neve is, affectív apnoe. Szóval, nem kell megijedni, teljesen ártalmatlan, csak kicsit ijesztő. Nálunk már eszméletvesztéses formája is volt, de kezdjük kinőni! Csak akkor indokolt a kivizsgálása, ha nagyon sokszor ismétlődik. Természetesen ne engedj neki, mert remekül megtanulja "használni", és ezzel mindent elér! :) Nálunk legalábbis ez volt! Most már fel sem veszem, és abba is hagyja hamar! Ja, és nálunk a locsolás nem nagyon használt, a szervezet kompenzál, és előbb-utóbb vesz levegőt!

Lego!
Én is üdvözöllek, az én kislányom is hasonló korú.

Mi most kezdünk bilibe pisilni, még nem tökéletes, de már alakul a dolog!

Felébredt Violka közben, mennem kell: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!!!

Edoci
Köszike,remélem így lesz.:) Húú,de irigyellek a szobatisztaság miatt. :) Dorka nem halad vele. Csak pelusba hajlandó produkálni.Ha egész nap nincs rajta pelus akkor egész nap nem pisil,kakil... Ráadom és egyből bele... Nem tudom mit tegyek. :?: :?

Kacika
Ilyen dili nálunk is volt már,bár kékülésig nem jutottunk.Én szinte nem is foglalkozom vele,otthagyom,átmegyek másik szobába.Perceken belül megnyugodva jön utánam.Eddig csak így sikerült lecsillapítani.Ha megölelgetem,nyugtatgatom még jobban hergelem. :? Én is próbáltam arcon önteni,de csak pár mp-re szeppent meg utána még jobban sírt...Nálunk ez nem jött be.:(

Andi
Szorítok én is.:):)

Jevi
Téged már "ismerlek". :lol: Folyamatosan olvasom a '05 januári babások topikját,anno még én is írtam,de kimaradt pár hó netezés és utána nem csatlakoztam vissza.Már csak követem a történéseket.:)
Nagyon aranyos Violka.:)

Íme egy kép Dorkáról
Kép

Szép estét

Viki
Vendég

Sziasztok!

Parszor beleolvastam, most eldontottem, h akkor irok ide is, hatha en is lenditek a forgalmon :wink:

Lassan 1 eves a fiam es mi is ugy gondoljuk, h jovore nem artana, ha jonne a kisteso. Ugy vagyok vele, h elegge felek attol, h mennyire fogom birni kettovel, de ugyanakkor tudom, h barmikor jonne, lenne kifogas, es tobb szempontbol elonyosebb, ha nem halogatjuk. (nem kene visszamenni munkaba, kis korkulonbseg, egyszerre nonek stb.) Ugyhogy mi nem bannank, ha nyaron meglenne a ket csik (Zsolti is tavaszi baba ), de ha elobb, hat az se gond. :wink: KIcsit felunk attol, h nem jon egybol ossze, igy aztan hamarabb belekezdunk. :)

Drukk mindenkinek! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Szia Móni!

Személy szerint örülök Neked, és drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön.
vedresandi

SZia Andi!

Hu, ez gyors volt! :D :D :D

Koszi, en is drukkolok, ti mikor kezdtetek? Es hogyan lehet ilyen vonalzot csinalni? Esetleg tudnal irni arrol (priviben, ha tul szemelyes :wink: ), h ti milyen technikat hasznaltok? Nem testhelyzetre gondoltam( :oops: ), hanem mikor, esetleg fiut v lanyt szeretnetek :D

Milyen nagy fiad van :o

bangham

Móni!!

Mi nincs egy hónapja, hogy elkezdtük, és nem használunk semmilyen technikát.Mivel még nem tudom, van e bármelyikünknek is bármilyen baja, ami akadályozna ebben, nem is fogunk.Nekem tuti nics, ebben biztos vagyok.A jelek szerint van rá esély, hogy sikerült, de még van 3 nap, hogy kiderüljön.
Mivel ez az első közös gyerekünk (elváltam 7 éve), ezért a párom fiút akar.
Nekem mindegy, de én egy kislánynak örülnék, mert fiam már van:)
vedresandi

Móni!
Szia!
Szerintem a 20 hónap különbség ideális! :D Úgyhogy hajrá!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok, lányok!

Itt vagyok.
Remélem, nem lesz több akarom-nem akarom-féle ingadozás, illetve eddig is akartam/akartuk a babát, de én bepánikoltam. Tudjátok, elmeséltem.

Állandóan olvastalak benneteket, s közben nagyon drukkoltam mindenkinek. Továbbra is megy a drukk! :)

Nálunk most "mikulásjárás" van :P , ápr. 2-án megyek dokihoz, aztán hónap közepén ismét Mikulás, és ha a doki is mindent rendben talál, akkor április végétől hajrá! :) :D

Móni, üdvözöllek, és örülök, hoyg van egy honfitársam is, ugyanis én marosvásárhelyi vagyok. Na jó, mellette lakom csak, de a falu össze van már nőve a várossal. Látom, a gyerekeink is majdnem egyidősek, Kriszta 1-én tölti az egyévet! :) :D Ismerős a ti gondolatmenetetek, ugyanilyen okokból szeretnénk mi is a kistesót. :P
Na, most megyek, mert vásárolnom kell, és ki kell használnom Kriszta alvásidejét.

puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bocs, hogy egy kicsit eltűntem, de olvasni azért jöttem ám! :) :oops:

Móni, Viki!

Üdv. itt, és legyen akkor 2 csíkotok, amikor szeretnétek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Évi! Közben én is olvastam a jelenség nevét, remek, hogy nekünk mindenből van egy kis ízelítő. Volt hasfájás, volt kólika, most meg ez az apnoe-s hiszti...király! :twisted:

Edith! üdv újra :lol:

Móni, üdv köztünk!

Picurka merre van? Nagyon eltűnt :shock:

Andi! A hőmet én is mérem, egyelőre nekem is 37.0, de ez igazán jövő héten, vagy az azt követő hét elején lesz izgi, hogy a mensi időpontja előtt 1-2 nappal , esetleg ha nem jön meg utána is fent marad-e.

Tudod mi a legújabb? Farkas éhes vagyok, amikor viszont kész a kaja, -mondjuk, hogy nem én főzőm, hanem rendelem, tehát nem tudok eltelni a szagával, ill. illatával- elkezdem enni, 2 falat után nem kell, hányingerem lesz tőle...így aztán mostanában kicsit költséges az étkeztetésem :P

na puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

KAcika Nagggyon drukkolok neked.

Az én hőm megint feljebb ment reggelre, már 37,1 volt.Remélem marad is így.Alig várom a 7végét.
A kajálásom nekem is ilyen volt.
Tegnap délután 4 kor hazamentem, és onnantól fogva feküdtem, mert hulla voltam.Nem fájt semmim, de álomkóros voltam hányingerrel vegyítve.És hogy a hányingert émelygést ne érezzem, lefekvésig folyamatosan ettem.
Nagyon vicces lesz ha megjön:)
vedresandi

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Drukkolok a nemsokára tesztelőknek!!!!!!!!! Hajrá lányok! Micsoda kis karácsonyi ajándékcsomagok lennének ezek a kisbabók! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki
Már pont hiányoltalak volna!De akkor örülök hogy megvagytok! :D

Kacika
Drukk!Ne hiába legyenek ilyen tüneteid! :lol:
Mátéra már éjszakára sem adok pelust 2 hete.Előtte már 3 hete figyeltem reggel a pelusát és tök száraz volt,így feleslegesnek tartottam,s ráadásul éjszaka ha felébredt szólt hogy pisilni kell! :D

Lego
Nagyon helyes kislány Dorka!Szerintem a bilizés alakúl majd magától!Én azt javaslom hogy TÜRELEM!!! :lol:

Móni
Üdv közöttünk!Hajrá!

Sedith
Neked is újra üdv!Örülök hogy sikerült helyretenned a lelki világodat! :wink:

Andi
Ez már tényleg nagyon izgi! :lol:

Tegnap voltam vérvételen(Svábhegyen),a végén meg a kezembe nyomták a kémcsövet hogy akkor vigyem el a Szabolcs Utcai Kórházba! :shock: Nem semmi! :roll:

edoci

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom a biztatast!

Boeske!
Soval a 20 honap idealis? Egy kicsit nehez lesz mar osszehozni, de azert nincs minden veszve :lol: Hogy birtad-birod a fiukkal? Gondolom akkor most te is inkabb kislany utan sovarogsz :roll: Valami trukk? :wink:

Edith!
En is nagyon orulok, h van honfitarsam, egy ideig vadasztam oket a neten, probaltam meggyozni, h erdemes egy kulon topic, de nem volt tul nagy siker :( :roll: Pedig szerintem vannak dolgok, amik mas jelleguek nalunk, mint Magyarorszagon... :roll: Mindegy, orulok, h visszajottel ! :D
Tenyleg, a babaink is nagyon kozel vannak korban, Zsolti 15.-en tolti az egy evet! Eszembe jut, h tavaly ilyenkor probaltam megbeszelni Zsoltival (aki ekkor meg csak Pindurka volt :) ), h, ha lehet, ne gyurodjon elsejen :lol: :lol: :lol: Aztan olyan komolyan vette, h maradt meg ket hetig! (pedig mar nem bantam volna, ha jon :roll: ) Kulonben szerintem az egvilagon semmi nincs abban, h ekkor szuletett, sot, ahogy te mondtad, mindenki megjegyzi a szulinapjat! :D :D :D
Irhatnal arrol, h miket csinal mostanaban Kriszta!

Kacika, Andi!
Szoritok nektek! Hatha csak az kell, h valaki(k) elkezdje(k), es aztan jon a tobbi is :wink:
Reszletezne valamelyikotok a homerozest? Lattam az oldalt errol, de kivancsi vagyok, h gyakorlatban ez mennyire kovetheto. En meg sosem probaltam, es most meg eleg nehez a szamolas, mert nem rendezodott meg egyertelmuen a mensim. (csak 3x volt a terhesseg ota)

bangham

Móni!

Nekem azért volt jó a 20 hónap, mert a nagyobb még nem kezdte el a dackorszakos hisztit, mikor a kicsi megszületett. Szóval a kezdeti nem-alváson kívül nem volt gond. (Na jó, Márkkal voltak gondok a fejlődési rendellenessége miatt.)
Állítólag a 3 év korkülönbség a legrosszabb. Akkor fogadja el a legnehezebben a nagy az új jövevényt. De ez senkit ne riasszon el, át lehet vészelni ezt az időszakot is!
Ha minden jól ment volna most 22 hónap lett volna a kisebbeim között. Most megcélzom a 26 hónapot. :)

A hőmérőzés szerintem csak akkor használható a peteérés kimutatására, ha éjjel eleget alszol, nem kelsz föl, és reggel rögtön ébredés után, még felkelés előtt méred a hődet. :D Hááát, ez nekem sose jönne össze.

Kislányra trükk: peteérés előtt kell elkapni Apát.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok lanyok!

Ismet itt vagyok, ma megjottunk Parizsbol.
Szep volt, jo volt es nagyon hideg volt, de minden ok volt.

A honapban ment a homerozes nalami 1000-rel.
Kicsit el is keseredtem, mert 18-napon keresztul 36,5-36,6 volt a hom. A ciklusom 30 napos. Teljesen kibuktam, hogy nekem nincs is PE-m. Erre 19. napon 36,2 lett. Vettem DM-ben LH tesztet es olyan erosen ott volt a ket vonal, hogy van PE-m, hogy hihetetlen.
Masnap lett 36,6 akkor is volt PE a teszt szerint.
Azota meg 37,2. Szoval minden rendben.
Ugy orultem neki, hogy el sem tudom mondani.

Igy tuti minden rendben nalam, ket honap es mehet a babaproject.

Lanyok az uj teszteloknek megy a drukkkk ++++++++++++++++++

Az ujaknak is megy a drukk ++++++++++++++++++++++++ es udv koztunk.

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Végre elolvadt a hó,de nagyon hideg van. :evil: Soha nem lesz már tavasz???? :cry: Lehet csak nem jó helyen élünk...

Magi
ÓÓÓ,Párizs.Régóta szeretnék eljutni,de mindig közbejön vmi. :? Tegyél fel majd képeket,irigykedni akarok. :lol:

Ez a hőmérőzés engem is érdekel,még nem próbáltam,nem is volt rá szükségem,de jó lenne többet tudni róla...(Kicsit bosszús vagyok,mert anno még tanultam is róla-eü-s vagyok... :roll: )

Móni
Én is üdvözöllek,bár még új vagyok.A korkülönbséggel kapcsolatban:én is úgy hallottam,olvastam,hogy 3 év nem a legjobb több okból is,pl: ovi kezdés, szobatisztaság-látja,hogy a tesónak pelus kell,stb.De biztos ezt is meg lehet oldani.
Én úgy gondoltam gyorsan leteszek a babázásról és 1-max 2 év korkülönbséggel szülök...Ebből semmi nem lett,nem is bírtam volna két gyerkőccel,pláne Dorka nagyon eleven,minden percem leköti.
Bár nem vagyunk egyformák,szorítok hogy sikerüljön.Segítséged lenne?

Edoci
Nálam türelmetlenebb ember nincs a világon. :lol: De tudom,hogy ez nem megy egyik napról a másikra...Ma pl reggel óta bugyiban van,még nem volt "baleset"...lekopogom. :lol:

Andi
Holnap?Kibírod addig???:)

Szép napot
Viki
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan egy par kep!

Magi

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Szep lehetett Parizsban! :D Veletek volt a kissrac? Mennyi ideig voltatok?
Mi mindenkepp 3 ev elott szeretnenk, mert bar nem a legjobb az idopont, sosem lesz jobb. Vagy ha lesz, meg mindig johet egy kovetkezo :wink: Komolyan, nem tudnek meg kettonel tobben gondolkodni, egyelore testverket szeretnenk Zsoltinak, lehetoleg kislanyt. En meg remenykedek benne, h meg tudom csinalni, bar Zsolti sem az az egy helyben levo tipus, mar 10 es fel honaposan elindult, es azota szalad :lol: Sokat voltunk magunkra (apuci nelkul), es azt vettem eszre, h mindig azt a helyzetet birom, amiben eppen vagyunk :roll: vagyis, ha ketto lesz, megketszerezodik az erom. :roll:

Andi! :?: :?: :?:

Segitseg?
Itthon vannak anyumek, nagyon kozel laknak, csakhogy mi a jovo iskolai evben Angliaban leszunk, ugyhogy gondolhatod... Inkabb nem is gondolok bele :?

Boeske!
Mi volt a gond Markkal?
Nektek is van meg idotok a 3 ev elott!
A homerozest megprobalom, mert Zsolti rendszerint atalussza az ejszakat, reggel meg apa megy at hozza, de nekem sem volt mindig ilyen tejfol az elet :lol: Hogyan kell valtozzon a ho? Peteereskor no meg?

bangham

Halihó!

MAgika! Jók a képek nagyon. Sokfelé jártam már, de Fr. o. eddig kimaradt, de mindenképpen be szeretném pótolni.
És miért vártok még 2 hónapot?

Lego! Elkezdesz hőmérőzni?

Én nem akartam dec-i babát , a kisfiam akkor született annó,,,,,de most már azt sem bánnám. De majd alakul, ahogy akar :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!
Tök jó idő van megint végre, lehet kint lenni :lol:
Vendég

A "Segitseg" kezdetu bekezdes meg Maginak ment...

bangham

Sziasztok!

Magi, gyönyörűek a képek! És ti is jól néztek ki. Tudd meg, irigyellek! :P :P :P :P :P Anno '96-ban voltam én is Párizsbn és mndhatom, hoyg gyönyörű város! :)

Móni, mit csináltok majd Angliában? Tanulni vagy tanítani fog valamelyikőtök? Netán munka? Akkor úgy lenne, hogy ha jövőben szülnél, a második babát ott kellene megszülnöd? :shock: Nem ijesztegetni akarlak, de az angol egészségügy olyan szörnyű, hogy ugyancsak egy fórumos ismerősöm, aki tegnapelőtt szült, hazajött szülni Magyarországra, annyira félt volna bevállalni Angliában a szülést. HA esetleg érdekelnek részletek, akkor megmondom, hol olvashatsz róluk. :roll:

Mi nem szeretnénk nagy korkülönbséget a gyerekek között, de ha visszamennék dolgozni, akkor, tudod, még egy évet legalább kellene, de úgysem lenne jó, hoyg néhány hónap után azt mondom, ismét babát várok! Különben a régi munkahelyemre nem is akarok visszamenni, hanem a sajtóban szeretnék elhelyezkedni, az ismételt megszakítás pedig abszolút nem tenne jót a munkámnak. Így lenne két gyerekünk, majd keresnék egy normális munkát is. A harmadik baba nagyon kecsegtető lenne számomra/számunkra is, (hisz tudod, két gyerek magad helyett, a harmadik a szaporítás! :D ) de ez nagyban fogaz anyagiaktól függni. A mostani körülmények szerint pedig nem úgy nézn ki hogy majd bevállalnánk! NA, de hátha a jóisten megsegít és egy harmadik baba sem lenne gond. De az mindenképpen csask később! :)

Nagyon ügyes Zsolti, hogy már jár. Kriszta most tanulgat, pedig 7 hónaposan állt fel először kapaszkodva! De én rábízom az indulás időpontját, nem siettetem. Ma viszont már többször is tett 2-3 teljesen egyedül, anélkül, hogy mászni kezdett volna. Szóval, a szülinapjáig még "szembemehet az évvel"! :D

Andi, tényleg, mi az eredmény????????

Hőmérőzni én is kezdtem egy időben, de sosem tudtam rögtön ébredéskor, az ágyban mérni, mert áltlában Krisztához keltem olyankor. De mondjuk, nekem nem is igazán van szükségem rá, mert ismerem magamat. Sőt, a neten vannak ovulációkalkulátorok is. Őszintén, Kriszta harmadszorra jött össze, de elsőre azután, hoyg ezzel a kalkulátorral kiszámítottam a peteérés körülbelüli időszakát. Én most is így szándékszom tenni. Különben nagyon meglepődtem, amikor azt láttam, hogy a ciklus első napjától számított 7. és 11. nap között van peteérésem, és nem is igazán hittem. de azt mondtam, semmi veszítenivalóm nincs, így megpróbáltuk. És nagyot nyertünk! :D :D :D :D

Többiek, merre vagytok? Picurka, tényleg nagyon régen nem írtál! Még diétázol? Én folytatom, ma van a 43. napom, úgyhogy fele szintelejárt már. És nagyon elégedett vagyok. tegnap a húgom szülinapozásán a régi, terhesség előtti nadrágomban voltm, és olyan büszke voltam magamra! :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Na, megyek, szép napot, hetet, mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Móni!

Márk ajak- és szájpadhasadékkal született. 2 műtéten már túl vagyunk, most már "csak" a fogaival van/lesz problémánk.
Igen, peteéréskor felmegy a hő, és a mensturációnál leesik. (Terhesség esetén fennmarad.)

Andi?
Bár a vonalzódból látom, mi a szitu. Türelem.

Én is várom már, hogy megjöjjön. Múlt hétfőn már 11 mm-es méhnyálkahártyám volt, szóval bármikor indulhat az újabb ciklus, és a visszaszámlálás.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Boeske!!!!

Még mindig semmi....várok :lol:
Ha most nem, akkor folytatjuk...benne van a pakliban.Meg miért is sikerülne elsőre...bár, még lehet + a tesztem.
vedresandi

Én a tesztre gondoltam, amikor azt írtam, hogy legyél türelmes. Valakinek csak a 7-8. hétben lesz pozitív.

Egyébként nekem eddig 4 terhességem volt, és mindegyik elsőre. :) Mindig úgy indulok neki, hogy nem lehetek ennyire mázlista, és tuti hónapokig kell várnom.
Kíváncsi leszek, mi lesz ötödszörre. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske!

Én azt érzem sikerült...csak lelomboznak a tesztek! :lol:
vedresandi

Megértem...

Mennem kell, a kisebb fiam óbégat. A férjem meg még sehol. :x

Boeske
KépKépKépKép