Sziasztok!
Mindenkinek koszonom a biztatast!
Boeske!
Soval a 20 honap idealis? Egy kicsit nehez lesz mar osszehozni, de azert nincs minden veszve
Hogy birtad-birod a fiukkal? Gondolom akkor most te is inkabb kislany utan sovarogsz
Valami trukk?
Edith!
En is nagyon orulok, h van honfitarsam, egy ideig vadasztam oket a neten, probaltam meggyozni, h erdemes egy kulon topic, de nem volt tul nagy siker
Pedig szerintem vannak dolgok, amik mas jelleguek nalunk, mint Magyarorszagon...
Mindegy, orulok, h visszajottel !
Tenyleg, a babaink is nagyon kozel vannak korban, Zsolti 15.-en tolti az egy evet! Eszembe jut, h tavaly ilyenkor probaltam megbeszelni Zsoltival (aki ekkor meg csak Pindurka volt
), h, ha lehet, ne gyurodjon elsejen
Aztan olyan komolyan vette, h maradt meg ket hetig! (pedig mar nem bantam volna, ha jon
) Kulonben szerintem az egvilagon semmi nincs abban, h ekkor szuletett, sot, ahogy te mondtad, mindenki megjegyzi a szulinapjat!
Irhatnal arrol, h miket csinal mostanaban Kriszta!
Kacika, Andi!
Szoritok nektek! Hatha csak az kell, h valaki(k) elkezdje(k), es aztan jon a tobbi is
Reszletezne valamelyikotok a homerozest? Lattam az oldalt errol, de kivancsi vagyok, h gyakorlatban ez mennyire kovetheto. En meg sosem probaltam, es most meg eleg nehez a szamolas, mert nem rendezodott meg egyertelmuen a mensim. (csak 3x volt a terhesseg ota)