Sziasztok,
Hát visszaolvasni még nem nagyon volt időm, csak bele-bele olvasgatni, de ma megpróbálom bepótolni.
Először is Lilinek boldog-boldog szülinapot.
Málna, a closty reméljük tényleg meghozza a várva várt hatást, jó, hogy nem keseredsz el, nem is szabad.
Szisz, remélem minden jól fog alakulni, nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, drukkolok ezerrel.
Gabi, Esztike gyönyörű, azért én még félek a szüléstől, elég rendesen:)
Meli, hogy vagy a látom pörögsz még mindig:)
Musz, nyúlgyerek nagyon kis aranyos, mondtam Apának vegyünk mi is, a kertben elfér, tök jó lenne, még sosem volt, de nem lelkendezett, no meg a kutya.
Viki, Hoppá, ma azért jobb lett az idő, hála istennek.
Bocs akit kihagytam.
Na hát rólunk, szóval nagyon-nagyon-nagyon jó volt,:):)
Iszonyat sokat mentünk, izomlázam lett a sok lépőcsőzéstől, és egy ideig ki metróztuk magunkat:)
Az időnk egész jó volt, egyedül pénteken esett, a többi nap, néha eleredt, de hamar elállt. Voltunk minden felé, nagyon jól telt. Sok mindent láttunk, amit másfél éve mikor ott voltunk kihagytunk.
Az Eiffel torony még mindig egy csodás látvány, az egész forgatag ami Párizsban van tök jó.
A repülőt nagyon jól bírtam, és csak egyszer hánytam a 6 nap alatt.
Szegény Anya maradt itthon, mondta, hogy elég szar volt az idő, ehhez képest nekünk egész jó időnk volt, no azért hideg volt, de tudtunk menni, ide-oda.
Vettünk nekem egy nyári kismama ruhát, meg Plutó kutyát a disney boltban, hát az a bolt, több órát el lehet ott lenni, mondtam Robinak vegyünk a "kislányunknak" ezt-azt, de nem engedett vásárolni, pedig azok a köntösök, türcsik, amik voltak.
Ahhoz képest, hogy tél volt javából jó sokan voltak mindenhol. Képzeljétek a Louvre-ben pedig már nem lehet fényképezni, ami nem baj, csak fura volt, mert eddig lehetett.
A Díadalívre is felmentünk, hát 287 csigalépcső, az azért nem volt egyszerű. Pedig azért bírni szoktam, hát most nem bírtam:)
A metro is nagy élmény, olyan alagút rendszer van ott, hogy hihetetlen.
Na megpróbálok képeket feltenni.
Mindenkinek szép vasárnapot, én még visszaolvasok:)
Hát ezek még a pár hete készült képek, nagyon korán reggel, és csak a hasimat nézzétek, a többit tilos!