Sziasztok!
KAVICS!!!!!!!
DE JÓ, H. ÚJRA KÖZTÜNK!!!!!! ÉS MÁRIS HOZOD A FORMÁD!!!!
Az ima nem gyenge!!!!!
Szanálni muszáj, de az ember mindig utólag jön rá, h. az a vacak, amit 5 év hányódás után kidobott, az most pont jó lenne valamire!
(Éppen most akarok varrni egy Ergo típusú hordozót és igen jól jönne a tavaly kidobott 3 hátizsák vállpántja és csatjai!
)
Leszőrtelenítettél? Szerintem az kimeríti a kemény fizikai munka fogalmát!
Úgyhogy aznapra semmi mást nem szabad bevállalni!
Rájöttem, h. ezek szerint valszeg én is naccságának születtem! Már csak a körülöttem élőkkel kéne vhogy elfogadtatni a dolgot!
Csipi!
Hőmérőzni mindenképpen, mert azzal kiderítheted, h. ciklus x+1. napján azért befigyel-e egy kóbor PÉ, v. sem! Ha pedig befigyel, akkor rá egy hétre el lehet osonni vérvételre, h. a progeszteron szinted megfelelő-e! (standard ciklus 21. napi vérvételnek ilyen esetben nincs sok értelme, mert lehet h. olyan korán nincs is még PÉ-d!)
Babancs!
Mihamarabbi felépülést a kis Dominak és sok tejcsit neked! Próbálj megnyugodni, ha tudsz és legyél mellette, amennyit csak lehet!
(A szobatársam a 33. héten szült, megengedték, h. bennmaradjon a gyerekágyon, amíg haza nem vihette a babát. Így 3 óránként tudott menni etetni, a benti motoros fejővel pedig gyönyörűen fenntartotta a tejtermelését! Mostanra a baba bőven behozta a lemaradását!)
Istenem, Domi de kis picúrka!
Én is megkönnyeztem!
Mamint!
Gratula a PÉ-hez!
Aztán kihasználni ám!!!!!
Anyooka!
Rád is vonatkozik a fenti intelem!
Ezoterike!
Én tuti kiraktam volna a holmijait a garázs elé, aztán telefonáltam volna neki, h. ha előbb ideér, mint a lomizós cigányok, akkor még van esélye a cuccaihoz!
Távoltartási végzés? Fordulj a NANE-hez, hátha ők tudnak segíteni!
Lafi!
Ezt nem mondod komolyan, h. nem rakhatja ki!
(Eddig azt hittem, csak a mi szakmánk zűrös Kaviccsal, de most egy újabb bizonyítékát adtad, h. a hazai jogrend körül is bajok vannak!
)
A 197-est én is másként értelmezem, hiszen, ha a felújítás miatt szükségük lenne tárolóhelyre, akkor szerintem túlzott elvárás velük szemben, h. ők béreljenek ki egy másik helységet a saját holmijaik elhelyezésére, pusztán azért, h. a bátyó cuccai ott maradhassanak.
Én, ha a bátyó egy újabb, konkrét határidőt kijelölő írásos felszólítást követően sem cuccolna ki, akkor minden további nélkül kiárusítást tartanék a cuccokból, majd a befolyt összeget a kezébe adnám! Ez így törvényes lenne, nem? (Legalábbis szerintem!
)
Rejo!
Érdekes! A lyukasra forralt teáskannának is totál ugyanez a receptje!
Brühühühű! Mire én idejutok, már mindenki csucsukál!