Új privát üzeneted érkezett!


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Nekem sikerült!!!!!!!4 :D :D :D :D 8)

Mák??????? :lol:

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Mák

Nem sikerült :wink:!
Na de majd én :D:D:D!

Hát izgi volt ez óraátállítás...bár nem panaszkodhatok,mert új idő szt is negyed 8-kor keltek...bezzeg én este aligt tudtam elaludni...mikor máskor :?....

Andi

Na igen,ikrek könnyen kipoytognak korán :Wink:.Igaz,az én kollégám felesége még túl is hordta őket (nem tudom,hogyan :shock: ),mindkettő 3 kiló feletti lett :).
Nálatok spontán volt az ikresedés? :). Amúgy kicsit irigykedek,mindig szerettem volna ikreket... :roll: Bár azt mondják az én alkatommal örüljek,ha egy gyereket simán megszülök,meg kihordok :?....
Egyáltalán nem babásak a gyerkőceid!!!Pont akartam írni,hogy a lánykád azon az ágybólkikelős képen kész hölgyike!!! :):) Látom,azért a 2002-es év akkor nektek is bejött :wink:...na,majd nyáron együtt ünneplünk :).
Tüzijáték,ez jóóóó :D:D:D!
Kép,kép!Nem elfelejteni!!!!


Fioona

Jujj,de régen hallottam a Jácint nevet :)!Nagyon szépek :).
Férjed hogy bírta a starpát? :roll:
Ünnepi dátum :).
Szt nem feltétlen van összefüggés a pocakmozgás és a kinti ritmus között... :roll: Nálunk is Villő volt mocorgósabb,mégis szépen átállt az ájszakákra simán :).Bulcsú meg nyugibaba volt pocakban,mégis megszenvedtünk vele...igaz,utána viszont simán ment az alvás :).

Mák

Nagyon jó a terítő :):)..és tényleg sokat haladtál!!!
Te hogy bírod a hímzőrámát?Nekem baromira nem megy vele a hímzés... :? Pedig azt hittem,milyen szuper lesz,de valahogy úgy szoktam meg a technikámat,hogy szinte akadályoz :? ....
Azért hajnal 3 az duuuurva :shock: ....

Avocado

Nem semmi élmény lehetett :(:8...engem is nagyon megrázott,egyszerűen sokáig képtelen voltam felfogni.Igazából most is...Amúgy sem bírom jól a tragédiákat :(:(...
Azért jó,hogy nektek legalább nem erre kell már 11-én emlékezni :).Ha 10-én megindult,ilyen sokáig tartott???? :shock:

Alvás:

Nálunk Bulcsú volt nagyon problémás az elején. :( Nagyon megszenvedtem vele.Olyan 4 hónapos kora kerül elkezdett nagyon sűrűn felkelni (előtte is nehezen lehetett elaltatni,eleinte a hasfájás miatt csak ölben aludt el,volt,hogy másfél órát sétálgatott vele a párom,mire elaludt :shock: ).Aztán ugye csak cicivel... Ez odáig fajult,hogy 4 hónapos koártól már másfél óránként kelt pár szippantásra,hogy vissza tudjon aludni.Így tk én nem aludtam semmit,mert mire elaludtam volna,ő már megint jelentkezett.Nappal szinte semmit nem aludt,2szer fél óra volt a max otthon,így hóban fagyban vinnem kellett sétálni,mert a babakocsiban aludt többet...
Ezt csináltuk másfél hónapig,mire teljesen zombi lettem,tényleg árnyéke önmagamnak.Emellett Bulcsú teljesen kifáradt,nem akart játszani,nem érdekelte semmi,egész nap csak nyüglődött heteken keresztül...Kezdtem kiborulni,és úgy döntöttem nem mehet tovább.
És akkor jött az alvástanítás (tudom,sokan nem értenek ezzel egyet,de más megoldás nem volt már.Mindketten hullák voltunk,hosszú távon az sem volt jó egyikünknek sem...).Nem volt könnyű az első nap,de a másodikon már alig sírt, a 3.on bedig dumálva aludt el és csak egyszert kelt éjjel enni,utána simán visszaaludt.Az éjszakai szopi sokáig megmaradt,kitolódott hajnalra,majd 1 éves korában abbahagytuk,mert az is csak 2 szippantás volt.Így is 17 hónapos koráig szopizott :).
Szl nekem volt másfél hónap,ami rémálom volt... :? pedig azért bírom a strapát :wink:!


Na,jó hosszú lettem,ha ez nem elég a 27. oldalhoz!!!! :):)
Megyek ,befejezem a sütit... :).

Pusszancs

Ui:én is imádom a pörgős topikokat :):):)!

anyapoc
 
 

 
 

Anyapoc
Látom még reménykedtél! :D Azért nem haragszol, ugye? :wink:

Szülés: dehogy volt hosszú! Éjjel fél 12-kor folyt el a magzatvíz, ezért indult 10-én, de reggel 7-re megvolt Flóra. Sima, mindenféle beavatkozás nélküli szülés volt, és ismét óriási élmény! Főleg, hogy a Gergő 4270 grammja után Flórácska csak 3510 gramm volt, igaz ha bentmarad ő is lett volna 4 kiló, de gondolt rám és igyekezett kifelé. :D Csak engem annyira meglepett (még be sem voltam pakolva, biztos voltam benne, hogy nem jön hamarabb, hisz Gergő ráhúzott 4 napot), hogy először kiakadtam, sírógörcsöt kaptam, meg rámjött a remegés. Aztán lenyugodtam, bepakoltunk (persze a fele itthon maradt :lol: ), szépen bementünk a kórházba és hamar meg is volt.

Hú, neked sem lehetett könnyű az a másfél hónap! Nálunk is a hasfájás volt gond az elején, Gergő is csak APa vállán, meg hasán bírt elaludni, aztán kinőtte. Éjszaka meg az vált be, hogy ott aludt mellettem és amikor mocorgott bedugtam a cicim és már aludtam is tovább. És aztán szépen magától elhagyta. De nap közben ő is a babakocsiban aludt igazán jókat, úgyhogy én órákat sétáltam vele, télen is, több könyvet is kiolvastam közben. És ismerem egész Szilasligetet, egyik végétől a másikig. 8)

Na, lánykám szólongat, csak nem sikerült eddig hímezni, de próbálkozom.

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok,

Avocado gratula a 27-hez, ahogy elnézem még rengeteg kellett hozzá, de közös erővel sikerult.

Mák, nem vagyok szomorkás, csak most eléggé sok volt a melo - adóbevallások stb., meg aztán májusban megyek férjhez, és arra is készülgetnem kéne, de eddig még időhiány miatt nem sok mindent sikerült intéznem, szóval...

Egyébként rendszeresen olvasom az oldalt, tök jó, hogy igy fellendült.

Ja, a legjobb - kezdő bökögető révén - én eddig csak lestem, milyen venusokrol, meg DMC -rol beszéltek, azt tudtam, hogy az a fonal "márkája", de total nem tudtam, hogy nekem milyen van. És tegnap végre megvilágosodtam - szégyen, nem szégyen, így volt. Mivel én most ilyen egyszínű képet varrok, total nem is néztem, milyen fonalat veszek, ráböktem a színre, és megvettem, nem is figyeltem a nevét, de tegnap rájöttem, hogy én meg puppets-et használok. Nekem ehhez a képhez jó, de fogalmam nincs, hogy nálunk (Szlovákiában) lehet e kapni venust, vagy DMC-t. De biztos, majd megnézem.

További szép napot mindenkinek.

UI: tündéri gyerkőceitek vannak
efi
 
 


Sziasztok!

Üdv a 27. fedélzetén!!!!Úgy látom most Avocadó a kapitány:)

Anyapoc: nekem ráma nélkül nem megy..valahogy nem tudom kifeszíteni is az anyagot, meg varrni is, meg számolni is...bár nem is nagyon eröltettem...nekem kezdettől fogva jó volt a rámázás...mondjuk mióta kint voltunk kis családommal Londonban vágyom egy ilyen hiper szuper rámára:),az egyik magazinban (cross stich) láttam..önálló lába van, állítható magasságú, meg van világítva:)...majdnem hogy magától varr :D :D :D ...Na jó, de mindenesetre két szabad kezem lenne mellette, ja és tartja a mintát:)..Mondjuk nekem legnagyobb bajom a hely volt ahol varrni lehet..Nagyon sokat fáj a hátam és hát valahogy sehol nem találtam olyan igazán jó helyet..mondjuk végre végre februárban megvettük az ikeás poang foteleinket és azóta:):):):):):)...most már a helyi világítás is megoldott...szóval lehet varrocskázni..

Egyébként tök jók a maratoni üzik:).

Tényleg ti hallgattok gyerek zenéket?És ha igen milyeneket?Most ez arról jutott eszembe, hogy hallgatjuk Fannival a macskákat..mármint a musicalt Sarah Birghtman előadásában:).Tisztára furán jó hangulatom lett tőle.:):):):)Mondjuk nem mintha amúgy rossz kedvem szokott volna lenni:).

Alvás: hát Fanni vegyesen alszik, hol így, hol úgy.Szopizni mi november óta nem szopizunk, előtte is a vége felé már csak reggel...Az alvás nem annyira jól megy nálunk..Gyerkőc majdnem hogy fordítva él mint mi...sokáig fent van és későn kel, napközben meg szinte semmit nem aludt eddig. Lassan már én is teljesen átállok erre, mert amíg este itt tombol a nyakunkba úgysem tudok fürödni menni és lefeküdni aludni. ( ezért előnyben vagyok az éjszakai varrással, mert ha végre sikerül lerakni nagyon sokszor nem tudok elaludni még). Ez a nem alvás nálunk napközben se jobb, egy pár hete kezdett el ebéd után picit kidölni, lehet összefügg a mostani jóval hosszabb sétákkal. De ez a fordított élet már pocaklakó korában is így ment. Mindig akkor volt a legaktívabb amikor én végre ágyat értem. Mondjuk nekünk a kiságyban tartás ment nehezen, ami a magas szülői ágy miatt egyszerűen muszájjá vált (kb 80 cm magas, mert fiókok vannak az ágyneműknek) amikor elkezdett mászni. Egyszer nagyon megijesztett, mert a szó szoros értelmében vetődéssel kaptam el. Így alkut kötöttünk és ő a kiságyban marad én meg fecsegek, mesélek neki míg nem alszik el.
Mondjuk azt nem mondhatnám, hogy sokat sírós baba:), egy áldott jó kislány, de folyamatosan foglalkoztat:),dolgozom is rajta:), egy nagy játszóház az életem mióta itt van:).Múltkor doktorbácsink egyik ilyen látogatása alkalmával meg is jegyezte, hogy elég aktív a gyerek:):):):).


Lánykám megjött..felkuporodott az ölembe és szemmel tartja a topikot:)....csak tegyetek fel sok sok képet, mert meg szoktuk nézegetni a gyerekeket...nagyon szeretjük a képeket:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Avocado

Dehogy haragszom :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...de legközelebb frissítek olvasás után :D:D:D!
Látod,ez eszembe sem juott,hogy 10-én úgy indult meg a szülésed,hogy már majdnem 11 volt :D:D:D!Hát nem semmi különbség lett így is a két gyerkőc között :shock: !De legalább tényleg könnyebb lehetett a szülés :).Nekem Villő nagyobb lett :wink:...kemény 150 gr-al :D!
Én is örültem,hogy másodráta szinte teljesen beavatkozásmentesen sikerült szülni...ha leszámítom az antbiotikumot,amit kaptam intravénásan a végén...Volt gátvédelem,sétálva vajúdtam ( a végén,mert kihoztak a sodromból :twisted: ) és még burkot sem volt ideje végül a dokinak repeszteni :D!Viszont a szülés az elsőhöz képest sokkal intenzívebb volt... :roll: Pedig állítólag az első szülésem nehéz volt :roll:.....
Hmmm...én valahogy "tudtam",hogy Villő is 2 héttel hamarabb jön :D:D!
Alvás:akkor asszem séta-alvás ügyben kezetfoghatunk...időjárás tuti volt,hóvihar,szél,hó stb... :? Lettem is a végére 43 kiló :shock: ...
Nálunk az volt a baj,hogy szopi közben én képtelen voltam visszaaludni :(.Szl egyikőnknek sem volt pihentető,pedig együtt laudtunk...néha Apa bevállalt egy-egy menetet fagyasztott tejcsivel,de mint halottnak a csók :?...
Efi

Grat az eksüvőhöz és sok boldogásgot :).DMC biztosan van nálatok is :).A Venus viszonylag új,nálunk is kevés helyen forgalmazzák még,nem tudom,hozzátok viszi-e valaki...Nézz körül a neten...én is ott találtam :)

Elike


Énisénisénis :):)!Köszike :)
batv@freemail.hu

Tiszta ciki,de nem rossz irányba állítottam az órát :oops: :oops: :oops: :oops: A barátnőm szólt,hogy mi az,hogy az én gyerekeim negyed 2-kor még nem alszanak :shock: :shock: :shock: !tehát akkor ezek szt negyed 10-kor keltek? :shock: 8) :lol:

anyapoc
 
 


Mák

Teszem :)

anyapoc
 
 


Efi: szívesen válaszolunk (szerintem mindenki) ha van valami kérdésed és persze tudjuk a választ:).
Esküvő májusban???Hűűű..az nagyon izgi!!Most muszáj lesz mesélned részleteket mint jó topiklakónak:).Hol, hányan, mikor, milyen lesz a ruhád,stb...Szerintem ez is olyan téma ami mindenkit érdekel:).
Tényleg anyukák esküvős élmények?:)Majd kezdem én ha már felvetettem..Enyém régen volt:):):).Sóskúton. Nagyon sokan voltunk (99) és még sose volt olyan szép napom az előtt:).Még sírtam is:), de nem azért mert szomorú voltam ám:).2004.szeptember 4-én...És magamhoz képest nagyon csini voltam..még sminkem is volt és a kollegák nem ismertek rám:).Aaaa és a férjikém:)...olyan igazi sármos volt szerintem. Amúgy is az én emberem, de van egy számomra olyan tuti esküvői kép róla, hogy ihaj...:)Nem vagyok ám elfogult:).:):):)Picit csélcsap mese, de rólunk szólt:).Ha akartok kerítek képet is, de csak akkor ha ti is, meg aztán meséltek is:)...

Tudjátok hajrá 28:)!!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja és tiszta ciki,de nem nem rossz,hanem ROSSZ irányba állítottam az órát!!! :D:D:D Komolyan,engem jobban megkavart ez a dolog... :?

anyapoc
 
 


Anyapoc látod ezért kell ezt a család férfi tagjaira bízni:).én sem tudtam hogy merre hány óra:).

Elike nekem is átküldöd?:makviraga@freemail.hu

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Anyapoc: 49 kg????Hát szerintem nekem át kéne adnom neked:):):):)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Lendületben a varrás:)!Menek is...de még jövök nem ússzűtok meg!:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na akkor...

Elsőszülöttem,aki ilyen volt :):
Kép


És ilyen lett:
Kép


Lánykám ilyen volt(ez nem mostani képe,de nem tudom beszkennelni a frisset,ami műteremben készült :twisted: :twisted: :twisted: ):

Kép

És ilyen lett:
Kép

anyapoc
 
 


Mák nem akarlak lelombozni, de neked ez a táblázat már megvan. Tőlem kaptad. :wink: :lol:

Nekünk még nem volt esküvőnk

Érdekes, de Lilla pont olyan baba lett, mint a pociba volt. Nyugodt, lányos, nagy alvó. Ezért aggódom.

Na, egy helyzetjelentést fotóztam én is, most úgyis kivettem a rámából a képet. Íme, itt tartok:

Kép

Azért a fogakkal mi is szenvedünk, de az csak 2-3 alkalommal 1-1 éjszaka. Igaz elég sokára jöttek ki, így alkalmanként akadt, amikor egyszerre 4 is. Most még 2 soron van, bár már nagyon rágja hátul az ujjat, sztem nemsokára kint lesznek. :D

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Mák

43-at írtam :shock: :shock: :shock: ...Hát rámfért volna néhány plussz kiló :(:(.Most is jöhet,mert "csak" 46 vagyok... :wink:!
Ja, rábíztam volna,de sajna egy darabig nem lesz itthon :?....
Esküvő tuti :):):)...Szt pont az ilyen sztorik a jók :)!KépetképetképetKépetképetképetKépetképetképetKépet
képetképetKépetképetképetKépetképetképetKépetképetképetKépet
képetképetKépetképetképetKépetképetképetKépetképetképetKépet
képetképetKépetképetképetKépetképetképet :) :):):):)

Mi történetünk:Mákból kiindulva mi már borzasztó régóta vagyunk házasok,már az 5. házassági évfordulónkat is megünnepeltük :lol: .
Szl 2001.12.01.én volt az esküvőnk,egy gyönyörű,napsütéses téli napon :).Az egyik legszebb nap volt az életünkben,nagyon jól éreztük magunkat mind az esküvő,mind pedig az előkészületek alatt.... :)
Ha jól emlékszem,52 vendég volt,rokonok és barátok :).Hajnal 5-ig bírtuk,életreszóló emlék maradt :).

anyapoc
 
 


Fioona

Ez mindjárt kész :):):)....Vagy nem? :roll:

Fogak:Bulcsúnál szinte észre sem vettük,Villő viszont az elsőkkel megszenvedett.Hónapokig gyötörte,duzzadt volt az ínye alul-felül,aztán kapott egy borostyánkő nyakláncot és 2 nap alatt kijött 4 foga.A többi is szinte problémamentesen jött,néha volt éjszakai nyivákolás,felkelés,de semmi több :).

anyapoc
 
 


Hihi:). A gyerkőcök nagyon jó fejek.

Ezennel meghirdetem a sziesztázzunk, jógázzunk M. Fannika módra, avagy az alvás művészete mozgalmat (FIGYELMEZTETÉS: alábbi pozíciók gerinc, nyak táji fájdalmakat okozhatnak, ezért használatuk előtt kérdezze meg orvosát, vagy gyógyszerészét:)...férjét, ((van-e megfelelő fájdalomcsillapító)))

Kép

Nem probléma tudunk így is:

Kép

:)Meg így:

Kép

Kép


De azért jókislányosan is tudunk:

Kép

Gyengébb idegzetűeknek ez utóbbi megoldást kínáljuk:).

Imádom ezt a nőt!!!!

illetve várom az egyéb jó kis tornagyakorlatokat, kicsavart alvási pózokat:).

Ja és rájöttem ezzel még nem is dicsekedtem el, pedig már ezer éve kész vagyunk:

Kép

Ez meg Fanni kiságytakaróján van:

Kép

Azt hiszem kitettem a 28-ért:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Állati :D:D:D:D!

Majd jövök én is,de kiganyézom az állatainkat előbb :D!

anyapoc
 
 


:oops: :oops: ...Fiona na tessék...ezt bebuktam..Be kell vallanom elikéé most nekem nem nyílt meg, de gondoltam olyan szuper mert mindenki kéri, hogy nekem is kell...


Elike bocsánat akkor mégsem kérem:)...

Esküvő esküvő lássuk csak (ja igen a fehér ruhás vagyok én a másik a férjim:):):), csak biztos ami biztos szólok:):):):))


:)na most aztán elárasztalak benneteket:

Nem mondom hogy nem élveztem a helyzetet:)

Kép


Kép


Kép

Többször is nagyon röhögtünk a fényképezés alatt:)..

Kép
Itt a férjikémről a kedvenc képem

Kép

Na ez voltam én:)...

Kép

efi ha uszájt fontolgatnál és lebeszélnélek..látod nekem volt..Patentos, első fél órában kis koszorúslánykáim letépték és innentől végigszenvedtem vele a napot...

Kép

Ezek nem mi vagyunk, sőt fogalmam sincs kicsodák, de valami miatt a fényképész rábénázta őket a cd-nkre gondoltam megmutizom milyen boldogok:):):)..Ja és mellesleg klasz a csajszi ruhája :lol:

Kép

Kép

Kép


:D :D :D Gondolom ennyi elég is volt belőlünk:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Anyapoc: állatok????tevék, elefántok , tigrisek? Vagy valami más:)?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Most nézem itt az idegen párnál milyen jó lehet ha rizzsel arcon dobálnak a templomból kifele jövet:):):):)...Még jó hogy nem estek le a lépcsőn csukott szemmel:):):):). :D :D :D De kis gonosz vagyok:):):)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fiona: Szép a nyusziiiii...tök jó:)!!!Még a végén én is kedvet kapok hozzá:).

Anyapoc:):)majd én is keresek ilyen volt ilyen lett képet:).Tök jó..nagyon édesek.:)olyan jó ilyeneket nézegetni:)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Anyapoc a készről sajna nincs képem, de a félkész kacsán kívül lesz még egy maci, meg egy zsiráf is rajta. Körülöttük csillagok, hold, hangjegyek. DMC mint. Van még munka vele. :roll:
Tök jók az alvós képek....... :mrgreen:
Mák, te milyen kis gonosz vagy! :wink: Szegényt párt így kitenni gyanútlanul. Hát hogy merjünk ezek után fotót feltenni ide!? :mrgreen: :wink:
Párodról tényleg jó képe ez, de te sem panaszkodhatsz! :wink:

Ti láttatok már magyar segédletű mintát? Vagy csak max. angolul léteznek? Illetve lehet valahol (neten) magyar helyről rendelni MP képeket? Csak mert feltűnt, hogy még azt se láttam. :shock:

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Húúú, csak győzzem követni az iramot! :D

Ha már esküvőről van szó, akkor én vagyok itt e téren a legöregebb, én jó korán mentem férjhez és már idén 11 évesek leszünk és 13 éve együtt! :shock: Hú, durva így leírni, pedig még nem is vagyok olyan öreg (33 :roll: ).
A mikénk is életre szóló élmény lesz, de volt 1-2 olyan dolog, ami még emlékezetesebbé teszi! :lol: Az egyik, hogy a fotózáskor még nem volt ott a barátunk a kocsijával, ami az esküvői kocsi lett, így az unokatesómék kisteherautójával mentünk ki a Ligetbe a Vajda Hunyad várhoz fotózni. Azért eléggé néztek az emberek, mikor kiszálltunk. :lol:
Aztán minden ok, kocsi megjött, házasságkötü terem, férj-feleség lettünk, kijövés, ünneplés, kocsiba menyasszony behajtogatása, majd indulás. A barátunk kérdezte, hogy víjjogjunk-e, hát persze, mondtuk mi és indultunk volna....de a kocsi nem indult miközben víjjogott, mindez Pesten a Körúton. :lol: Násznép nekiveselkedik, betolja a kocsit, ami csak nem indul, közben mi röhögőgörcsöt kaptunk, mire a barátunk rájött, hogy a riasztó blokkol, tehát víjjogva nem is fogunk soha elindulni, így riasztó kikapcs, kocsi száguld. :lol: Mindezt egy kabrió bogárhátúval, aminek a hátulján ült egy idétlen szőrös figura (annó a Muppet Show-ban voltak ilyenek). Szóval a hangulat megvolt, mindenki ezen röhögött, amíg odaértünk a buli helyszínére. :D

Bocsi, kicsit sok voltam! Nyugodtan lelőhettek virtuálisan! :wink:

Gyerekekről még 1-2 képet akkor felrakok:

Gergő újszülötten:
Kép

Flórácska újszülötten:
Kép

És ilyenek lettek:

Gergő:
Kép

Flóra:
Kép

De annyi fotóm van, olyan nehéz választani! Bocsi, de ezt meg kell mutatnom, ez a Kismama újságban is benne volt.
Kép

Na leállok, mert nem bírom abbahagyni! :roll:

Ja, sikerült hímeznem! DE sajna még nagyon messze a vége. :?

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Fiona: :wink: Mondjuk ha így beugrottak a mi cd-nkre amiért keményen megfizettünk:).Nem én kértem rá őket...csak lestem mint a moziban mikor megláttam, hogy ezek kicsodák:).Néztem hogy na jó a férjem kopaszodik, kopaszodik, no de nem ennyire:):):)...De így még lehet sztárok lesznek aztán nem is tudnak róla..Fioona egyébként innen nem szoktam képet lementeni és továbbadogatni, ezt viszont a fényképész eladta nekünk:) súlyos pénzekért:)....

Tényleg ti nem ismeritek őket véletlenül:)?:):)Ez is egy jó téma fejtsük meg kik ezek az idegenek mákék esküvőjén:):):)...hihi:)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Amíg irogattam még lett egy csomó olvasnivaló! Segítsééééééég! 8)

Mák
Még meg sem köszöntem, hogy lekapitányoztál! :D Az még nem voltam, így megtisztelő! :wink:
Képeitek szuperek! Rizsdobálás: nekünk is volt, kihagytam volna. :lol:

Ja, még annyit a mi esküvőnkhöz, hogy a bulin rámjött a hasmars, ami abroncsos ruhában igen kellemes dolog, Anyukám hajogatott be, meg ki a wc-re-ről. Aztán a 2. kör után :oops: lenyomattak velem egy fél konyakot és minden rendben volt. Igaz kicsit imbolyogtam :lol: (na jó, ez vicc volt :lol: ).

Most már muszáj mennem, egész nap csak itt ülök. 8)

Orsi

avocado
 
 


Na lányok ugye ti is tesztek fel esküvős képeket????Nem csak mi maradunk itt az idegenekkel négyes párosban fent...

Avocado nagyon arik a gyerkőcök:):):):)!!!!Jó ez az alvós kép:)..tudtam én, hogy ez egy jó téma:)...Mi kiscsajónk még a babykompban szokott elaludni:)...elég vicces, de azt még nem örökítettem meg, de mai késik nem múlik:).Avocadótól vérszemet kaptam:):):):)....

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Avocado:):):):):):):)...Ez nagyon viccesen hangzik...Az abroncsos ruha előnyei közé tényleg ez is odatartozik:)..vagy valaki behajtogat, vagy nincs wc:)...Mondjuk nekem a kocsiba beszállás is élmény volt:):):)...az abroncsra nem jó ugyanis ráülni, mert akkor a menyasszony elé szépen feltornyosul a karika és rajta a ruha:):):):)...ezt is megtapasztaltátok:)?Efi látod micsoda hasznos tanácsokkal látunk el:):):)?Jó hogy felvetetted ezt az eskvő témát...
Képzeljétek először ahol tartották volna az esküvőnket felajánlottak egy lovas kocsit:):):):)...amit miután megnéztünk és egy szekér volt inkább nem kértünk:)...Mondjuk jól festett volna az abroncs a szekéren felhajtódva:):):):)....Úgy röhögök mindjárt leesek a székről..és tessék megint nem varrok:):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mondjuk a rizsdobálásról az is eszembe jutott, hogy nem mindegy ki dobja:):):):)...meg hogyan...rizszápor:) ....tényleg láttátok a márc. 15-i tojásdobálózást?:)Most attól függetlenül hogy illetlen volt-e vagy sem, vagy megérdemelték-e vagy sem ( bár ugye nem azokat érte akiknek szánták) azért izgalmas lehet esernyővel tojászáport hárítani..vicces volt szerintem ahogy szegény biztonsági őrök kapkodták a tojások elé az esernyőket...De azért milyen leleményesek, biztos rutinosak már ebben a tojásdobálosdiban. Ti már láttatok ilyet az előtt?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Már megint mennyi téma :roll: :lol: Nem győzöm kapkodni a fejem. Délelőtt játszótereztem a gyerekekkel, csak elfelejtettem vinni a fényképezőgépet, de most csináltam róluk gyorsan. :lol:
Grti egy kicsit kócosan:

Kép

Gergőt tegnapelőtt kopasztottam meg:

Kép

Mák! De édesen tud aludni lánykád. A kitekert pozíció nálunk is ismerős. Gergő szokott ilyeneket csinálni. Arról van is képem:

Kép

Kép

Gréti pedig így tud aludni :lol:

Kép

És ezeken a képeken tök komolyan alszanak, mert éjszaka fényképeztem kb. 10 óra körül :lol:

Esküvői képeim nincsenek digitálissal csinálva, de majd megmondom a tesómnak, hogy szkenneljen be egy párat, és akkor majd bemutatkozunk.

Mák! Szépek voltatok (vagytok :lol: ) Az én uram is kopaszodik :lol: Szegényeknek sok a gondjuk :lol:

Orsi! Ez a biciklis kép is tök jó! :lol:

Most mennem kell, mert a gyerekek, meg férj követeli a gépet. Így most van egy kis időm, ha békén hagynak, akkor varrok :lol:

Majd este még jövök.

Andi

Kép
gandi75
 
 


Hűűűűűűűűűűű, ez aztán a tempó, én ezt még tuti egy darabig nem fogom birni a kis hercegnőmmel, mert jelenleg még 2 óránként szopizunk, ezért mire vegzek az előző etetéssel, teszek valamit és már megint ciczünk :roll:

Nálam csak kéthetes tapasztalatok vannak az alvásról :lol: , azok viszont jók, ezért nem is kiabálom el :lol:

A számokról volt valami szó, ezt muszáj megosztanom veletek - a lányom a férjem szülinapjára lett ajandék, ráadásul úgy, hogy a férjem 70.03.08 a lány meg 07.03.08. Ez nem lett elég, a gyerek személyi száma teljesen megegyezik az általam használt pin-kóddal... 8)

elike
 
 


Kép

Ez meg a kincsem, Sára Erzsébet. Asszem hazaérkezésünk másnapján készült, azaz 6 napos volt

elike
 
 


Sziasztok!

Egynlőre röhögök a sztorikon ....

Ha abbahagytam,jövök bővebben... :roll: :lol: :lol: :lol:

anyapoc
 
 


Meg még ilyenünk is van, bár ebbe belemozogtunk kissé

Kép

elike
 
 


Sziasztok :D

Elike
Édes a lánykád! Istenem, még olyan kicsike! :) Annyira gyorsan elment nekünk is ez a fél év, még nemrég szültem, most meg már ilyen nagylány Flóra is! :D
Ne is akard tartani a tempót, most még legyetek együtt, amennyit csak tudtok. Meg pihenj sokat, de tényleg, használd ki a 6 hetet, aztán már úgysem lesz sok időd piheni. :roll: :wink:
Dátumok :D Én különben hiszek a számmisztikában! Nálunk az enyém 74.06.26, Gergő meg 04.08.18, ráadásul a 8-as a szerencseszámom. :D

Anyapoc
:D :D :D

Mák
Igen, az abroncs ezért izgi! :wink:
Lovaskocsi jó lehetett! Kár, hogy kihagytátok! :( :wink:
Tojásdobálás: Hát ige, kicsit röhelyes volt az egész. De elkeserítő, hogy egy ünnepet így elrontanak! Tényleg függetlenül a jogosságtól. :(

Andi
Jók az alvós képek. :lol: Nekem is van még pár alvós:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt elmentünk sétálni, de közben elfáradt, az APja felvette és mire hazaértünk elaludt. :D
Kép
Kép

Bocs, jó sok lett. De van még egy csomó autóban elaludt kép, azt már nem teszem fel, így annyira ne haragudjatok, jó? :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok,

ujra megjelentem. Látom sikerult jó témát indítanom. Nem fogom most mindenkinek név szerint hozzáfűzést mondani a képekhez, ahhoz tul sokat irtatok, hogy le tudjam írni, kinél mi játszodott le a kicsi fejemben, de elképeszto aranyosak a gyerekeitek, és az alvós képeken sokat kuncogtam. Azt hiszem babanet függú leszek, vagy már az is vagyok :roll: , lehet. Magamban elképzeltem az abroncsos ruhát is a szekéren, hát, nem semmi. Jók az esküvős sztorik, itt kuncogok a gépnél, öcsém meg nem tudja mi bajom.

Akkor most mesélek én, igaz, nálam még csak tervek vannak. Hát a násznép kb. 70 tagú lesz, és a lakodalom Párkányban (Esztergom túloldalán) lesz. Már várom. A ruhámrol még fogalmam sincs, eddig még nem igazán volt rá időm, hogy ezzel foglalkozzak, el voltam boritva meloval rendesen. Majd amit meglátok, és megfog elsőre. Szivem szerint díszmagyart szerettem volna, de a jövendőbelinek nem fűlt hozzá a foga, és mivelhogy neki szeretnék tettszeni ezen a napon a legjobban, hát alkalmazkodnom kell, de a menyecskeruhám tuti díszmagyar lesz :D , már csak attól függ, hogy fogok kinézni benne.

Mák,

egyébként én az idén ültem lovashintón. Nálunk még mindig élnek a szüreti felvonulások, és az idén mi voltunk jövendőbelimmel a bíro, és bíróné, ha sikerul, teszek fel pár képet.

Asszem most nem megy, de ami késik, nem múlik, holnap mindenképp jönnek a hintós képek. Addig is szép estét mindenkinek :wink:
efi
 
 


Sziasztok Lányok:):):)!!!


Andi-gandi, avocado nagyon jók ezek az alvós képek!!!!

Elike tündér ez a kislány:)..Milyen kis törékeny, picike:):):):)...Hú milyen hamar nagylány lesz...majd csak nézed ezeket a képeket pár hónap múlva..Én is csak lestem, hogy csajóm már egy éves aztán csak most született...

A tojásdobálás számomra meglepő volt..bevallom őszintén eszembe sem jutna bárkit ezzel megilletni, még ha rühellem is, mert nem süllyednék idáig, én inkább a semmibe veszem elvet követem..akiket nem szeretek azokat egyszerűen levegőnek nézem, nem veszek róluk tudomást...mert szerintem egy ünnep elrontása nem éppen magas szellemi szinvonalra utal . Ez az ünnep nem erről kellett volna hogy szóljon..De azért vicces volt ahogy a biztonsági őrök, mint Marry Poppins ugráltak az esernyővel:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Lányok!

Olyan jó volt ez a hétvége,hogy ilyen sokan írtatok. Ezek a sztorik, képek, jobbnál jobbak.
Holnap mennem kell dolgozni, és nem tudok jönni egéééééész nap. :cry: Na jó, ha minden jól megy 2 óra körül már itthon leszek :lol: És jövök :lol: És ez nem fenyegetés :lol:
Addig írjatok sokat, tegyetek fel képeket, hagy gyönyörködjek a picurokban.

Jó éjszakát, holnapra szép napot mindenkinek: Andi

Kép
gandi75
 
 


Efi na igen hintó, de nem szekér....És ráadásul az én súlyommal fel le, huzatba mondjuk szélben esőben egy ilyen taligán viccessen festettünk volna...de az abroncs így is buli volt...nekem szerencsére csak egyszer volt kis dolgom, de tényleg segítségre szorultam a ruhával:):):)..Attól függetlenül, hogy azért szép volt, meg izgi is mert sosem volt még ilyen ruha rajtam...Mondjuk egy előnye van azért ha valakivel szemben nagy lendülettel megindulsz tuti félreáll, mert olyan tekintélye van a ruhának:):):):):)...Az első ami a kezedbe akad????Áááááá ezt csak úgy mondod, a lányok választani szoktak:), hogy a legszebbek legyenek ezen a napon, erre úgyis lesz időd, majd meglátod az első felpróbált ruha után:)..én vagy 6-7-8-at próbáltam...és rá akartak dumálni mindenféle a válla legyen ki ruhára és én meg nem engedtem, mert attól hogy az volt a divat éppen akkor én ahhoz viziló lettem volna:)...Na kíváncsi leszek...majd elmeséled ugye?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Andi -gandi: hát jó igyekszünk!!Meg várunk majd...és írunk jó sokat:)..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok,ragyogok :).Kiröhögtem,kigyönyörködtem magam és a holnapi kirándulásra is kisült a sütike :):)....

Mákviárg

Nagyon szépek a képeitek :).És tényleg szuper jól nézel ki,bár "csak" anyuciként nem ismerlek :wink:!De tuti,hogy minden nő az esküvője napján kicsit királylány :):):)...
Uszály ide vagy oda,azért csak jól néz ám ki így az a kép :):)!
Idegen pár: retusálásra nem is gondoltál???Vannak ám nagyon profi fényképészek :wink: :mgreen:!
Rizsdobálás:nálunk volt,munkahelyemen hagyomány :D!Nem volt vészes,tényleg függ attól,hogy hogyan csinálják :wink:!Na azért kifejezetten jónak nem mondanám :D!
Állatok:halak ... :lol: :lol:!De végre rávettem magam,hogy kipucoljam az akváriumot :shock:! Egyébként tevéket és elefántokat is tartokcsak az egy PC program :D...állatkertet kell építeni :roll:...


Fioona

Akkor tessék majd a készről is képet feltenni :):)...azért jó lenne egyben látni :roll:...
MP-ből szt nincs magyar nyelvű és amennyire én tudom,csak a honlapján tudod megvásárolni horribilis összegért.illetve lehet,hogy van olyan kézimunkabolt,ami importtal foglalkozik,de akkor az tuti még drágább :(...

Avocado

Akkor nektek is gratula a maratonhoz :D!
Tényleg haláli sztorik voltak,itt rihegtem-röhögtem,gyerekem meg nézett értetlenül :D!
Ez a két poronty meg nagggyon hasonlít újszülöttként is,meg most is...főleg az orruk környéke... :roll: :):):)
Alvós kép haláli :).ÚJabban nem veszem a KIsmamát :(...
Grat a hímzéshez :).
Alvós képek nálad is szenzációsak! :D


Andi

Jól látom,hogy ez a két csibész nagggyon hasonlít egymásra???Komolyan,ha nem tudnám,hogy nem lehetnek egypetéjűek... :roll:
Az alvási pozíciók pedig egyenesen haláliak!!!!

Elike

Köszi a táblát :).Azért még pár dolgot meg kell fejtenem rajta :?...
Nagyon tündér a csajod :).És tényleg olyan gyorsan rohan az idő :(:(...Nemrég az enyimek is így szuszáztak... :(


Abroncs:
nekem előre mondták,hogyan üljek le vele :D:D:D...asszem csak egyszer, a kocsiba beszállásnál volt gáz... :roll:

Tojásdobálás: én éppen felpillantottam a dolgomból és nem igazán értettem az esernyős koreográfiát :?...hirtelen elkezdtem agyalni,hogy ez milyen motívum egy ünnepi műsorban,vajon hogyan kapcsolódik az ünnephez :shock:...aztán láttam a miértjét :wink:!
De szt is borzasztó...Azon túl,hogy primitív dolog,elég furának tartom,hogy az "éhező" nép 600 Ft-os paradicsommal és 30 Ft-os tojással dobálózik :shock:...

Ruhaválasztás:én eredetileg egyenes vonalú,egyszerű ruhát szerettem volna,mert az olyan elegáns :).Na aztán azon túl,hogy baromi hülyén áll egy pöttömön az ilyesmi,felpróbáltam az egyik abroncsost és eldöntöttem,királylány leszek :)...képek majd jönnek :wink:!...a ruha saját tervezés,de nem saját kivitel :D:D:D!


Na első körben ennyi ...huh...egyszuszra :D!

anyapoc
 
 


Anyapoc: látod én itt az árakra nem is gondoltam...Mondjuk megjegyzem mi helyi tyúkpopiból kipottyanó tojást kapunk (anyósom tart tyukszikat), paradicsomot meg most mellőzzük, mert nem nagyon szeretjük a kényszeréretteket, majd ha lesz a kertben akkor is jó lesz, de tökéletesen igazad van az éhező nép kérdéssel....Mondjuk szerintem azok akiket igazán szivat ez az egész rendszer nem feltétlenül itt, ilyen módon fejezik ki magukat. Másik véleményem és ezért ne kövezzen meg senki, szerintem a média felfújja ezt az egészet ,beharangozza , én még azt is kinézném belőlük, hogy megrendezik..Ki nem állhatom ezeket a közvetítéseket, amikor a megmutatjuk az eseményeket és akkor 3 ember halad a Blaha Lujza tér felé, ó most már öten vannak...Függetlenül attól , hogy most valójában mi történik és attól is hogy mennyire háborít fel egy egy Gyurcsány hír..Sajnos nem gondolom hogy a politika bármelyik oldalon a valódi hétköznapi problémás emberekről szól...Ezért én nem is foglalkozom vele, azon kívül, hogy azért, ha kell szavazni elmegyek.:)Hú ez nagyon komoly lett...Menek varrocskázni...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Alvós képek(felkészülni,vigyázz...rajt! ) :D:D:D:

Jelentem,minden kszen áll a szopira :):
Kép

Jesszus,hova kerültem :shock::

Kép

No,ennek az a lényege,hogy itt a lányom teljesen keresztben fekszik az ágyban...és nem éri át :shock:!!!

Kép

Abszolút megfordulva..és nemtom,hogyan :?...:

Kép

Itt is teljesen keresztben,pedig esküszöm,hogy nem így raktam le... :roll:

Kép

Na,itt a bal lábát és kezét figyeljétek!!!Lehet,hogy támasztani kellett az ágyat? :shock: ???? (ja,és gőzöm sincs,mivel kente össze az ágyat,de hót retek :oops: )
Kép

Fiam kidőlt...:

Kép

Egész napos kirándulás végén...:
Kép

És után :):

Kép



Hát nagyjából ennyi...lehet fellélegezni :D:D:D!

anyapoc
 
 


Hahó :D

Efi
Kuncogás :D Én is olyan jókat röhögök néha itt magamban a gép előtt. 8)
Díszmagyar: az tök jó menyecskeruhának!!! De azért esküvőinek a fehér az igazi, majd meglátod mikor belebújsz az elsőbe! Csodás érzés, és tényleg olyat kell választanod, amiben a nagy napon életedben a legszebbnek érzed magad! Én így voltam vele, nagyon jó érzés! :oops: :D

Mák
Marry Poppins :lol: Jó hasonlat! 8)
Ruha: teljesen egyetértünk. Engem is rá akart beszélni a család egy másikra, pontosabban Apukám, de én hajthatatlan voltam és nem bántam meg, ez volt a tökéletes! Nekem legalábbis! :wink:

Andi
De jó Neked, hogy már 2 körül otthon vagy! :roll:
Mi zenetanárok vagyunk a férjemmel mindketten, így délután tanítunk, este 6-7 között keveredünk haza. Persze én most nem, de majd ha vissza kell mennem dolgozni a gyerekeknek nem lesz könnyű. :( És persze nekem sem, előre fáj a szívem értük. :(
Megvárunk különben, ne aggódj! Majd kicsit visszafogjuk az "írókánkat". 8)

Anyapoc
Királylány :D Milyen jól megfogalmaztad! Na ezért lett nekem is abroncsos a ruhám, pedig én magas vagyok és engem is egy egyenes vonalúra akartak rábeszélni, szép is volt, hosszú, szűk, de én akkor is azt a ruhát akartam, amit viseltem. :wink:
Halak: nem irígyellek. :roll:
Gyerkőceim: köszi :D Orruk táján szegénykéim mind a ketten jól be voltak duzzadva a szülés után, igazándiból most alig hasonlítanak az akkori képeikre. :shock: :D
Kismama: ez még egy régebbi szám, azóta én is leszoktam róla, már nincs időm elolvasni, igaz a Hugim elhozza, mert Ő még csak 1 gyerekkel küzd, van ideje rá. Én inkább hímzek. 8) :wink:
Tojásdobálás: de jó, amit írtál!!!! Ez eszembe sem jutott, pedig milyen igaz! :?

Most már lefordulok a székről, és még hímezgetni is szeretnék, úgyhogy jó éjt mindenkinek! :D

Orsi

avocado
 
 


Mák

Vacsora :shock: :shock: :shock: ...ja,elfelejtettem,hogy Te 3-kor fekszel :shock: :shock: :shock: ...
No,nekem az első gondolatom pedig ez volt :D:D:D!
Egyébként erről csak annyit,eegy jó kis mondás szt aki sír,attól el kell venni... :roll:...
Anyósomék nagyon szarul állnak,apósom otthon segélyen,mert a szíve rossz,lerokkantani nem akarják.Anyós 3 műszakban dolgozik és éppen ,hogy hazavizs 67000 Ft-ot.És mégsem hallom őket hőzöngeni... :roll:
Médiáról a véleményem detto...Sokmindent felfújnak,hiszen ez hozza a nézettséget.A szörnyű az,hogy sokan hiszenk is nekik és nem gondolkodnak...

Ha reggel alacsony a vérnyomásom,vagy nehezn ébredek,elkezdem nézni a Mokkában az sms falat :D:D:D!Tuti felébredek :wink:!

anyapoc
 
 


Na, csak nem tudok lefeküdni. :? :D

Mák
Tökéletesen egyetértek, mindennel, amit írtál!!!!

Anyapoc
Jaj de édes mindegyik!!!! :D Csúcs, hogy el bírnak aludni!!!
A borostyán nyakláncról majd holnap kérdezgetlek, jó? Addig szedd össze a gondolataidat. :wink:

Most már lehet, hogy nem is bírok hímezni, lezsibbadt az agyam a sok írástól. :roll: 8)
Így rátok tudom fogni, hogy miért nem haladok a képemmel! :wink:

Pusssssz :D

Orsi

avocado
 
 


Avocado

Ugye,ugye?Szt minden nő/lány legalább egyszer királylány akar lenni életében :).ilyenkor lehet...Én ugyan mondtam a férjemnek,hogy ismételjünk évente...Sajnos már az első elmaradt,mert nem fértem volna bele a ruhába :D:D:D!
Azért elég húzós lehet,hogy így délután kell tanítanotok :roll:..ráadásul délelőtt hiába vagytok otthon, a gyerkőcök majd oviban és suliban...Gondolom,segítségetek van...
Általában én is otthon vagyok 2-3 körül,pedagógus lévén :wink:!
Na de azért van mit tenni itthon is... :?

Efi

Az egyik kolléganőm díszmagyarban esküdött,igaz,ők olyan kis bohám jházaspár és elég idősek is voltak már.Szt hozzájuk nagyon illett :).De abban tökéletesen igazad van,hogy ha tetszeni akarsz a leendőbelidnek,esetleg másként döntesz :).



Jaj,és holnap én sem leszek kb 4-ig,így kíméájetek,plíííz (Andi veled vagyok :wink:)!

anyapoc
 
 


Anyapoc:):):):)nagyon jók!!!Hogy ki van tekeredve egyik képen lánykád lába keze...Csúcs!!!

Lányok örülök egyébként, hogy nem csak én látom így ezt a mai helyzetet. Bevallom őszintén engem mindig meglep a vandálság..Milyen kettős, hogy miközben egy csomószor a kátyúzáson vannak fennakadva közben feltépik az utcaköveket és azzal dobálóznak..olyan megrendezettnek tűnik az egész, meg aztán az sem semmi,hogy a média előre beharangozza általában az eseményeket..napokkal előtte elkezdik szajkózni, aztán jé megtörténik...

Avocado : látod én is mindig visszalyukadok ide..de azért közben picit varrocskázok is.

Anyapoc: Vacsora?Mondjuk nem mintha kéne nekem enni erre a pille súlyra amim van, de már túl vagyok rajta jó ideje:).

Efi úgy látom nagy egyetértésben a tapasztaltak ugyan azt az irányt mutatják:). Ez a nap igazándiból egyszer van az ember életében, még akkor is ha esetleg elvállik és újra férjhez megy, erre a napra mindig emlékezni fog és megéri...Ott mindenki a menyasszonyt figyeli:) és igen is nagyon jó királylánynak lenni...Vicces volt mikor kollegák a kis farmeros, bakancsos,laza pulcsis csajó helyett engem találtak:):):)...Nálunk volt előtte egy ilyen kerti gyülekező itt ahol lakunk, sátrakkal és mi gyakorlatilag úgy estünk ide, hogy a vendégsereg nagyja tényleg itt volt...Hát megleptem őket:).És nagyon jó volt:):):):):)...Mondjuk magamat is..összeszámoltam ( barátnőm sminkelt, szerintem profin) 12 féle kence fice volt az arcomon:):):):) és nem nagyon látszott...olyan kis szolidra sikerült:).Hozzá kell tennem, hogy nálam nagyon ritka a smink...de ha van is főleg alapozó és a szememre irányul, valami nagyon szimpla szájfénnyel, de akkor egyszer igazánmeg akartam mutatni, hogy én is tudok lány lenni:).

Ti is figyeltetek a hagyományokra?: valami kék, valami régi, valami kölcsönkapott..ja és a vőlegény ne lássa a ruhát....?izgi volt:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na,akkor még az esküvői képek,hogy ne unatkozzatok holnap,amíg meg nem jövünk Andival :wink:!

Szkennelt anyag,szl a minőségért felelősséget nem vállalok .... :D

Ilyen az erőltetett vigyor :D!Tudjátok,amikor már remeg a szátok széle... :roll:... :?

Kép

Ez a kedvenc képem :):

Kép

Itt próbálja a férjem (akkor már :D) levenni a harisnyakötőmet,hogy a szingli pasik közé vágja :D! Illetve szingli csajok közé is...mert ugye a dobócsokromat ott hagyta a virágosnál :?....

Kép

Egy barnított kép :):

Kép

És ilyen a rizsdobálás :).Akinek jó a szeme,láthatja a rizsszemeket :D...meg hogy a kolléganőim hogy élvezték... :? :D:D
Kép


Szuper időnk volt a téltől függetlenül :)...a háttérben a karácsonyi forralt bor árusok... :shock: ...tök jó,hogy a videón a háttérben a Jingle bells szól 8) ...és hát néhány vendég útban a lagzi felé meglátogatta a bódékat... :roll:


Kép


És itt talán látszik teljesen a ruha is :):

Kép

anyapoc
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?