Sziasztok!
Mák
Nem sikerült
!
Na de majd én
:D:D!
Hát izgi volt ez óraátállítás...bár nem panaszkodhatok,mert új idő szt is negyed 8-kor keltek...bezzeg én este aligt tudtam elaludni...mikor máskor
....
Andi
Na igen,ikrek könnyen kipoytognak korán :Wink:.Igaz,az én kollégám felesége még túl is hordta őket (nem tudom,hogyan
),mindkettő 3 kiló feletti lett
.
Nálatok spontán volt az ikresedés?
. Amúgy kicsit irigykedek,mindig szerettem volna ikreket...
Bár azt mondják az én alkatommal örüljek,ha egy gyereket simán megszülök,meg kihordok
....
Egyáltalán nem babásak a gyerkőceid!!!Pont akartam írni,hogy a lánykád azon az ágybólkikelős képen kész hölgyike!!!
:) Látom,azért a 2002-es év akkor nektek is bejött
...na,majd nyáron együtt ünneplünk
.
Tüzijáték,ez jóóóó
:D:D!
Kép,kép!Nem elfelejteni!!!!
Fioona
Jujj,de régen hallottam a Jácint nevet
!Nagyon szépek
.
Férjed hogy bírta a starpát?
Ünnepi dátum
.
Szt nem feltétlen van összefüggés a pocakmozgás és a kinti ritmus között...
Nálunk is Villő volt mocorgósabb,mégis szépen átállt az ájszakákra simán
.Bulcsú meg nyugibaba volt pocakban,mégis megszenvedtünk vele...igaz,utána viszont simán ment az alvás
.
Mák
Nagyon jó a terítő
:)..és tényleg sokat haladtál!!!
Te hogy bírod a hímzőrámát?Nekem baromira nem megy vele a hímzés...
Pedig azt hittem,milyen szuper lesz,de valahogy úgy szoktam meg a technikámat,hogy szinte akadályoz
....
Azért hajnal 3 az duuuurva
....
Avocado
Nem semmi élmény lehetett
:8...engem is nagyon megrázott,egyszerűen sokáig képtelen voltam felfogni.Igazából most is...Amúgy sem bírom jól a tragédiákat
:(...
Azért jó,hogy nektek legalább nem erre kell már 11-én emlékezni
.Ha 10-én megindult,ilyen sokáig tartott????
Alvás:
Nálunk Bulcsú volt nagyon problémás az elején.
Nagyon megszenvedtem vele.Olyan 4 hónapos kora kerül elkezdett nagyon sűrűn felkelni (előtte is nehezen lehetett elaltatni,eleinte a hasfájás miatt csak ölben aludt el,volt,hogy másfél órát sétálgatott vele a párom,mire elaludt
).Aztán ugye csak cicivel... Ez odáig fajult,hogy 4 hónapos koártól már másfél óránként kelt pár szippantásra,hogy vissza tudjon aludni.Így tk én nem aludtam semmit,mert mire elaludtam volna,ő már megint jelentkezett.Nappal szinte semmit nem aludt,2szer fél óra volt a max otthon,így hóban fagyban vinnem kellett sétálni,mert a babakocsiban aludt többet...
Ezt csináltuk másfél hónapig,mire teljesen zombi lettem,tényleg árnyéke önmagamnak.Emellett Bulcsú teljesen kifáradt,nem akart játszani,nem érdekelte semmi,egész nap csak nyüglődött heteken keresztül...Kezdtem kiborulni,és úgy döntöttem nem mehet tovább.
És akkor jött az alvástanítás (tudom,sokan nem értenek ezzel egyet,de más megoldás nem volt már.Mindketten hullák voltunk,hosszú távon az sem volt jó egyikünknek sem...).Nem volt könnyű az első nap,de a másodikon már alig sírt, a 3.on bedig dumálva aludt el és csak egyszert kelt éjjel enni,utána simán visszaaludt.Az éjszakai szopi sokáig megmaradt,kitolódott hajnalra,majd 1 éves korában abbahagytuk,mert az is csak 2 szippantás volt.Így is 17 hónapos koráig szopizott
.
Szl nekem volt másfél hónap,ami rémálom volt...
pedig azért bírom a strapát
!
Na,jó hosszú lettem,ha ez nem elég a 27. oldalhoz!!!!
:)
Megyek ,befejezem a sütit...
.
Pusszancs
Ui:én is imádom a pörgős topikokat
:):)!