Sziasztok!
Mamint, Anyoka!
Gratulálok a PÉhez! Megy ez már spontán is!
Ezoterike!
Meg lehetne azt csinálni, ha tudjátok, hogy hol lakik a tesód. Összecsomagoljátok a cuccait, felrakjátok egy autóra (taxi), bemondjátok a címét és husss.
A szerződésbe anno nem állapodtatok meg abban, hogy a cuccait meddig kell elvigye? Van itt két jogász csajszi, megmondják ők mi a teendő.
Ezért szerintem egyetlen könnycseppet se hullas! Nem hiszem, hogy megérdemli!
Mnikike!
Megértem az alkoholizálás lényegét. Én végül elkortyolgattam, de közel álltam ahoz, hogy kihányom az egészet. Nem esett jól.
Köszönjük a híreket Babancsról. A képek láttán nekem is elszorult a szívem! De a lényeg, hogy egészséges és jól van!
Húhh, annyira szétestem a hétvégén a lustaságtól, hogy gyakorlatilag semmit sem tudok felmutatni, mit csináltam. Azonkívül, hogy leszörtelenítettem a lábam és bikini vonalam. (legalább 3 órába tellett, mert közben néztem a műkorcsolyát és néha rámszáradt a gyanta és óriási küzdelmek árán, négyzetcentiméterenként tudtam a gyantát és vele a szőrt leszedni
kellemetlen volt)
Talán volt ez is:
Rájöttem viszont három dologra.
1., Baromi rossz háziasszony vagyok - (egyszerűen nem is értem, hogy a férjem hogy szerethet így. Igaz anno amikor összeköltötünk, megmondtam neki, hogyha tőlem pedáns házvezetést vár, akkor most "Aviszontlátásra" mert én nem leszek házvezetőnő)
2., Főzni sem tudok. Ma nekiálltam gyümölcslevesnek. Tudom, hogy nehéz elkettyinteni a gyümölcslevest, de nekem tökéletesen sikerült. (a párom azt mondta ki ne merjem dobni, holnap megeszi!
) Attól tartok kiönti a WCbe és a csatornalakó patkányok is csak szájhúzással és kizárólagosan önfeláldozás árán fogják megnyalni. NEM MEGENNI-re gondoltam! (Paradicsomlevest is csak én tudok úgy odaSÜTNI, hogy a fazakat is ki kellett dobni!
)
3., Az előző kettőből következik a harmadik következtetésem:
Úriasszonynak születtem! Minden betüjét külön kiemelve! (minden szégyenérzet nélkül
)
Tökéletesen tudnék egy házvezetőnőt és egy szakácsot dirigálni, anélkül, hogy ez nekem bármilyen kellemetlenséget okozna.
Minden topiklakónak.
elég ennyi zebra? Egyre igényt tartok