Kataa,
Az új lakásból a kilátás biztosan gyönyörû lesz. Egyébként eddig nálunk is úgy volt, hogy Budapesten kívülre megyünk, de aztán addig filóztunk rajta, míg végül úgy döntöttünk, hogy inkább egy kertvárosi részt választunk és nem megyünk olyan messze. Hasonló megfontolásból, mint ti is
.
Nekem már szerencsére megállt a hajhullás, jó 2 hónapig tartott.
Nekünk még elég 80x80-as fürdõlepedõ, de lehet nagyobbat is kapni.
Az igaz, hogy a víz szárít, de úgy kompenzálhatod ezt a hatást, hogy kicsivel hidegebb vizet készítesz. Nem hideget, csak langyosabbat kicsivel, mi is így szoktuk, mert Lilinek is elég száraz a bõre. Mindig vannak rajta száraz, pirosodó foltok, hol több, hol kevesebb. Mi olajozzuk a fürdetés elõtt, és olajos Eucerin fürdetõt használunk, aztán még krémezünk és mégis. Kb. nálunk 10 percig tart a locsi. Azért abban bízom nagyon, hogy ezt az extra bõrszárazságot kinövi Lili és akkor késõbb a fürdés is tovább tarthat majd
.
Bringa,
Fürdetés elõtt a nagykádat Frosch tisztítóval szoktam kimosni, ez amolyan környezetbarát termék. De szerintem sem kell túlzásba vinni a fertõtlenítést. Hamarosan a padlón fognak csúszni-mászni, akkor aztán mindent összeszednek majd, edzõdniük kell lassan. Nekünk is a kádba folyik a mosógép vize, szerintem ne aggódj miatta.
Brokkoli,
Ha jól emlékszem Lili 3 hetes volt, amikor kifogytak az itthoni készleteink és megcéloztunk egy hiper-szupert. Tök jól viselte, persze nem voltunk ott sokat.
A fokozott nyáladzás lehet attól, hogy kezdenek leereszkedni a fogak az ínyben, nálunk is viszonylag hamar kezdõdött. Lilinek is 2-3 hónapos korától ömlött a nyál a szájából a fogai pedig csak most kezdenek el kijönni
.
Szerintem elég a 26 fok a fürdéshez, nálunk olyan a klíma a fürdõben is mint a lakásban. Ha kihoznám a nagyon meleg fürdõbõl a hidegebb szobába, akkor félõ, hogy megfázna. Mert az öltöztetés, tisztogatás az a szobában zajlik már.
Beszti,
Ismerõs ez a férfi vásárol szitu. A párom nekem is néha olyan dolgokat tud megvenni, amiket az életben nem használtunk
.
Hát én is egybõl a játéktartóra figyeltem föl a képen
. Nálunk is már egy zsáknyi fürdõjáték van. Azt szoktam csinálni, hogy minden este 2-3 darabot kiválasztok és azt adom oda Lilinek, így minden nap mással játszik és ezt nagyon élvezi.
Zsuzsaa,
Nektek is ilyen bulizós szomszédotok volt? Minket is csak megerõsített abban, hogy minél elõbb költözzünk.
Bringa,
Nagyon édes Hanna!
Zsani,
Látom tetszett Julinak a torta
. Elõre is köszi a bogyós segítséget! Juli miatt ne izgulj, az apuja biztosan ügyes lesz. Látom a te párod is tud alakítani a vásárlást illetõen. Ezekrõl az esetekrõl könyvet lehetne írni
.
Nyuszi,
Már sokkal jobban vagyok
, de azért este még írok, majd, hogy mi a helyzet. Köszike a képet, nekem szimpi ez a szék, az a játéktartó is hozzávaló?
Forti,
Levi ilyen gyakran ébred éjjelente? Hát akkor most nem könnyû, gondolom a foga, ugyi?
Gumicukor,
Hát én is ezen csodálkozom, hogy szedek vitcsit, eszek sok gyümit, aránylag vigyázok is magamra és mégis elkap minden nyavaja. Jobbulást neked!
A film nagyon jó volt (Jókat nosztalgiáztunk, mert nekünk is görög katolikus esküvõnk volt
, és a szitu is hasonló volt, mert a párom nincs megkeresztelve, így az én vallásom szerinte házasodtunk össze.), azért látni kellett volna minket, ahogy apával ott ültünk
, mindkettõnk kezében a telcsi, hogy érezzük ha hívás van, mert ugye némán volt. Szerencsére nem ébredt fel Lili míg távol voltunk
.
Ügyi vagy, hogy meg tudod oldani az otthoni munkát.
Én nem hinném, hogy a szauna káros lenne a tejcsitermelésre, persze mértékkel alkalmazva. Sõt azt mondják, hogy a meleg úgy egyébként segíti a tejelválasztást.
Csics,
Hogy van Petike?
Macsek,
Próbáld ki, hogy hagyod még kicsit forgolódni, lehet, hogy visszaalszik magától. (szerintem nem az éhség lehet az oka, mert akkor többet enne) Lili is szokott néha ilyet csinálni. Persze ha nem akkor én is gyorsan etetek, aztán zsupsz vissza kiságyba
.
Pszi,
A biopiac Újpesten van, ha érdekel akkor megadom a pontos címét. Én már vásároltam ott, de végül úgy döntöttem, hogy bolti gyümit is fogok Lilinek venni, fõleg, hogy múltkor találtam az almán apró kék pettyeket, mintha permetes lenne. Ez egy kicsit (na jó eléggé) kedvemet szegte.
Bocsánat a hosszú levélért.
Puszi,
Ilke