Új privát üzeneted érkezett!

Mindig én nyitom az oldalt?

Akkor íme a képek:

Anyuval, háttérben a sátor Kép

az ajándékok fele Kép

Kép

Kép

Nézzétek az arcát Kép

Mi
Kép

Kép

az alagútban Kép

Ráadásul, a nyál ömlik a szájából és mindig ráadok egy előkét, a hülye fejemmel elfelejtettem levenni, így minden képen ebben a cseppet sem szép öltözékben virít. :oops:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Persze a szép virágomat elfelejtettem. Ezt kaptam az Istvántól.
(a befőttes üveget ne nézzétek, az Ádám aludt és a szobában volt a váza :oops: )

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi-szépek vagytok,jók a képek.Látom az ajándékok a fél nappalit elfoglalják :lol: :lol: .
A lányom volt ilyen /még most is néha / ,hogy ha csak kicsit is koszos lett a keze,vagy valami nem tetszett neki állanlóan törölte és vágta a pofákat hozzá.De azért nagyon édes a fiad,nyugi majd a köv.szülinapjára már tuti szétszedi az egész tortát és 2 pofira falja. :lol: :lol:
bibolya
 
 

 
 

Ibolya:ügyes kis hegymászód van!!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi:szépséges az Ádám!!!Jókat fogan kergetőzni a Susyval be a sátorba meg ki a sátorból!!!! :lol:
Szegénykém biztos sokkolta, hogy azt az egész nagy valamit neki kéne megennie!!!!És még le sem turmixoltad neki!!!!! :shock: Milyen anya vagy te????? :shock: :wink: Inkább kenyeret kellett volna sütni neki!!!!(Zsombi is csak a kölesgolytót kajálta 8) )

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:a virág is gyönyörű és te is jól nézel ki!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok! :D

Nahat milyen szep napnyitas van ma itt nalatok!!!Ket ilyen gyonyoru fiucska fogad minket!!! :D

Ibolya!!
en csak most lattam eloszor Gergot es nagyon edes!Tenyleg nagy erzekkel es atgondoltan lepeget egyik pontrol a masikra,irto jopofa es jok a szovegek is a kepekhez!!! :lol:

Barbi!!
Azert nem lehet okod panaszra,Adamod szeme igy is ragyogott tegnap,persze lehet hogy nem eppen a tortatol,de az vegulis mindegy.A tuzijatek viszont latszolag nagyon tetszett Neki.Es mennyi ajandek!!!Egy ideig lesz mivel jatszani!!Szepek vagytok Ti is,es a virag igy befottesuvegben is irigylesre melto!!

Marti!!
Te most nem fotoztal az,, ossznepi ''talalkozon?Es ha vannak fotok,vegre Te is rajta vagy????

Edith!!

Akkor Marosvasarhely,jol emlekeztem az Erdelyre.Erdekes,meg soha nem voltunk.Tavaly volt egy felkeresem Kolozsvarra,de tul keson szoltak,mar nem fert az idombe.Nagyonsajnaltam,mert mindig nagy vagyunk volt ellatogatni Erdelybe,nagyon szeretnenk megismerni,de valahogy ez eddig kimaradt.Viszont imadom a Korondi keramiakat,es van is nehany szep darab es van nehany szep himzett parnank is.Feher es kek szinuek.Nagyon szeretjuk ezeket.Most van egy koncertsorozatunk a Zeneakademian aminek Vegh Sandor zenei estek a cime.O egy hegedumuvesz,kesobb karmester volt.Erdelyben szuletett,vegul Ausztriaban halt meg.Fantasztikus muzsikus volt,ugyhogy ezert is buszkek lehettek magatokra !:D

Nalunk is szep ido van es a ferjecskem ma este erkezik Nemetorszagbol.Ugyhogy megyek es viragpompat varazsolok a teraszra egypar arvacskabol,meg ilyesmi. :D
puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Elnézést az eltűnésért, de minden napra volt programunk és hulla voltam mire minden a helyére került....

Először is:

VIRÁGNAK, ÁDÁMNAK, és ÁRPINAK nagyon boldog születésnapot kívánok így utólag, még jó hogy a 8 napba még beleférek :):):)

Ugye a hugomék 15.-én felköltöztek, akkor szombaton jött a család is, utána egész héten majd minden nap Orsiéknál voltunk segíteni nekik, vagy épp velük vásárolgatni, Pénteken apával voltunk vásárolni, tegnap meg Dunaföldváron anyuéknál voltunk, mert apának volt a névnapja tegnap.

Tényleg úgy néz ki rendeződik anyuék kapcsolata, szerencsére :) Én mondtam hogy nem tudnának már egymás nélkül élni :)

Visszaolvastam (mondjuk még 1,5 oldal hátralékom van) és nagyon, nagyon szépeket írtatok, itt könnyeztem :)

Iza, nagyon, nagyon örülök, hogy újra írsz, és annyira sajnálom hogy még nem ismerhetlek személyesen :( Sajnos a mamatalira biztos nem tudok menni, mert tapétázik az uram Orsiéknál, nincs ki vigyázzon a gyerekekre....

Anyaságról:

Én 7 éves voltam mikor megszületett az öcsém, és azóta tudtam hogy nekem ez az életem. Nagyon nagyo nvágytam gyerekre, semmi más nem tudott soha lekötni, és nem éreztem jól magam az életben. A kamaszkorom a meg nem értettséggel, rengeteg bántással, súlyos és kevésbé súlyos depressziós időszakokkal telt el. 17,5 éves voltam amikor véletlenül teherbe estem. Nem akartam még akkor (az eszemmel persze) gyereket, attól meg pláne akitől összejött. Nagyon nehéz dillemma volt ez nekem. Apa állandóan támadott hogy nehogy megtartsam, a srác közölte hogy neki nem kell gyerek, rá ne számítsak. Végül meggyőztek, bejelentkeztem a klinikára, abortuszra. Végigcsináltam a felvételi procedúrát, ott ültem egész délelőtt, de amikor jött a nővér hogy odakisérjen az ágyamhoz, akkor éreztem, hogy én ezt képtelen vagyok megtenni. Apu ott üvöltözött velem a klinikán (és utána hetekig nem szólt hozzám) de éreztem belül hoy ez nem megy. De az egész terhességem ebben a kétségben telt, hogy jól döntöttem-e, jó lesz-e így??? A gyereknek nem volt apja, nekem még érettségim se, és nagyon fiatal voltam, így minden ellenem szólt.

A szülés is hosszú volt, a szülésznők szemétkedtek, stb, Bence utána inkubátorba került, majd fény alá, alig volt velem. Amikor hazamentünk nem volt elég tejem, a gyerek éjjel-nappal üvöltött, én depressziós voltam.... nehéz volt. 8 hét. 8 hétről semmi más emlékem sincs, csak az állandóa idegesség, harag, kialavatlanság, üvöltés. Én azóta érzem magam anyának, és azóta tudtam igazán szerelmes lenni a fiamba, amióta átaludta az éjszakát. Ezzel megszünt a kialvatlanság, lassan helyrerázódott az életem, és minden szebb lett.

Azóta is úgy érzem, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Nem bántam meg. Nekem a Bence segített felnőni :)


Katával már sokkal könnyebb volt a helyzet, hiszen a férjemet imádom, és nehéz nála jobb apát és férjet elképzelni. Mindketten vártuk, készültünk rá, álmodoztunk hogy milyen lesz majd...
A szülés is gyönyörű volt, és ahogy a hasamra tették rögtön jött az az érzés hogy ő az én kislányom :) Az első pillanattól fogva imádtam, olyan szinten hogy a kórházban kiságyat se látott, mert vele aludtam, mellettem volt mindig. Ő azóta is egészen mást jelent számomra. Bence a kitartás, a küzdelem gyümölcse, Kata a szerelemé. De mindkettő az én gyermekem, mindkettő az életem. És úgy érzem én azóta ÉLEK, mióta ők vannak nekem. Előttük a túlélésre játszottam. Most boldog vagyok, és mindenem megvan.
Ha nyernék a lottón (nem játszunk mi sem :)) Akkor én biztos nem mennék dolgozni, inkább szülnék pár kistesót :)

Viszont mennem kell, megcsinálni az ebédet, mert Kata már jó egy órája alszik, lassan fel fog kelni.

Sziasztok!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szasztok!

Barbi, úgy tünik, nálunk is beköszöntött egy újabb fogzási blokk, bár én sem látom egyelőre a "bűnös...
Samu napok óta tök nyűgüsen ébred a déli alvás után, és tegnap este (ugye amikor bulizni voltunk), este fél11 és éjfél között folyamatosan üvöltött - ebben biztos benne volt az is, hogy nem mi voltunk mellette, de egyébként most már hetek óta végigalussza az éjjeleket. Szegény nagyapáék jól kifogták... Aztán hajnali fél3-kor és 5 körül ismét volt egy-egy rövidebb menet.
És tegnap óta hasmenése van, ma reggelre meg elég masszívan betaknyosodott, de szerencsére láza nincs, kedve tök jó, de szegénykém folyamatosan tüsszög és folyik a nozi. Tényleg remélem, hogy a valamelyik foga okozza ezeket, és nem valami komolyabb betegség első jelei. Ja, és ömlik a nyála 2 napja, én is kénytelen voltam egy előkét adni rá.

Ibolya, nagyon jók a képek felfedező Gergőről.
Barbi, Ádám szülinapos képei is nagyon jól sikerültek, jól néztek ki mindannyian! Ajándékokat hogyan fogadta?

Zsu, jó sűrű napjaitok vannak!
További szép vasárnapot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


SZia Zsu! :D

Udv ujra a topicban,mar nem tudtuk elkepzelni hol jarhatsz ilyen sokaig. :roll: Igy utolag persze minden ertheto,jo sok munka lehetett a koltozoket segiteni...
Olyan szepen irtal Te is az anyasagrol.A tortenetedet meg regrol kicsit ismertem(nyaron kicsit celozgattal ra egyik leveledben)es mar akkor is ugy ereztem es meg is irtam hogy nagyon buszke lehetsz magadra a dontesed miatt,ami nem lehetett egyszeru!!!
Viszont latod milyen az elet a masodik alkalommal megerdemelten a sok szenvedes es jo dontes utan,csodalatos terhesseged volt. :D Remelem meg lesz reszed ebben a csodaban az otos lotto nelkul is! :wink:

Evi!!

Szegeny gyerekek,jol megszenvedik ezt a fogzasos idoszakot!!! :(
Azert legy resen,mert ugy tudom most van egy kis hasmeneses influenza is,igaz ezt 2 hettel ezelott mondta a doki.Remelem Ratok nem vonatkozik!

Puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Iza:próbált apa képet készíteni rólam, de mindet kitöröltem!!!! :oops: :? Nem vagyok kibékülve magammal és nem vagyok fotogén(szerintem emiatt is), de azért van egy-két kép amit a gyerekek tudnak majd nézegetni ...és különben is ők számítanak nem én!!!!! :wink:
Na megérkezett a Dénes????Mit szólt a virágpompához????

Zsu:azért néha pihengess!!!!

Évi:mennek a gyógymanók Samunak!!!!Remélem semmi komoly!!! :roll:

Julcsikám!!!!Megint kirándulgattatok????Merre???

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Marti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Merges vagyok Rad!!!Nem igaz hogy mar megint kitorolted a kepeket!!! :( Irgum,burgum)De en szerettem volna latni!!Mi az hogy fotogen,kit erdekel ez???Hogy lehetne ezt a butasagot egy ilyen okos no fejebol kiverni?????
Na nem baj,csak vegyuk meg vegre azt a fenykepezogepet!!!Nem uszod am meg,egy egesz sorozatot csinalok Rolad!!!! :D
Most indulok a repterre,a viragrengetegbol meg 1 lada mini arvacska es 1 cserep szazszorszep lett,de azok gyonyoruek am! :D
Es ragyog a tisztasagtol az egesz terasz.Anyukam pedig ma sokkal jobban volt,apukam azt mondta Ra sem ismernek.Volt ma nala a miskolco termeszetgyogyasz es kezelgette. :D
Na,rohanok,mert megint el fogok kesni.Puszi
rillisz
 
 


Iza:ne nevetess, mindjárt lefordulok innen a székről :lol: :lol: én okos?????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: na majd a Julcsi meg a Barbi megcáfolják ezt!!!!! :wink: És mire ti fényképezőt vesztek!!!!! 8) :lol: 8) most jól megijesztettél!!!! :wink:
Pusziljuk Dénest, isten hozta itthon!!!!Ő is írhatna nekünk, ha nem derogál neki ennyi "lökött" nővel fórumozni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök nagyon, hogy anyukád jobban van!!!! 8) 8) 8)


Szonó úgy elaludt fél 6kor, hogy fel sem tudtuk ébreszteni, csak átöltözött és aludt tovább!!!! :shock: :roll: Hiába no fárasztó volt ez a 7vége és aki hajnali 5kor kel..... :roll:
Na megyek elkapom a szobacirkálót...ő bezzeg annyira nem fáradt!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Iza, nagyon köszönöm, hogy írtál :)

Én nagyon szeretnék harmadikat, nem most, majd 5-6 év múlva, de apa egyenlőre egyáltalán nem. Nem csak anyagi okai vannak, hanem szegénynek elég kicsi a tűrőképessége.... hiába mondom neki hogy ne higyje hogy később jó lesz :) És hogy összeteheti a két kezét, mert nekünk "csak" két jó gyerekünk van :) De lesz harmadik, ez egész biztos :) Csak ha nem kellene az anyagiak miatt rettegni, akkor lehet lenne 4., 5. is simán.

Márti, persze, mikor most meg úszik a lakás??? :):):):) Ma pakoltam, mostam, csináltam rakott karfiolt (Kata bevágott egy teli tányérral) és most sül a holnapi süti :) Nálunk holnap van vasárnap, ma nem volt itthon Tamás :(

Megyek is, még sok a dolog.

Ja, Márti, én is ki szoktam törölgetni a rólam készült képeket :)

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


SZép jó reggelt!!!!
Remélem a héten már jön a jó idő!!!!
Na tessék mondani mi a helyzet????? :shock: 8)
Zsuzsi,Zsandi,Julcsi,Edith,Edit,Timi:milyen volt a hétvége????

Iza:időben odaértél???? :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Közérdekű infó, ha valaki átakarná állítani a babaneten az időt akkor azt a profilban kell.(nyári időszámítás :lol: )

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt!

Nálunk szépen süt a nap,de már most elég erős a szél.Már fáj is a fejem,csak nem tudom,hogy a -2 óra alvástól vagy csak a széltől.
Ma mi is korán keltünk,igaz a Mártiékat meg sem közelítjük :lol: /hála az égnek :roll: /,sikerült 6-kor ébredni,igaz este már 8-kor elaludt a drága.Mostanában nagyon küzdünk az alvással.Az 1 kevés,a 2 néha sok.
A fényképeket én is szoktam hanyagolni,én sem vagyok megelégedve az alakommal,de inkább a súlyommal.

Csatolok egy képet a fiam kora reggeli ténykedéséről.Ha apa meglátja,szerintem agyon vágja :lol: :lol: :roll: :roll: /majd én megvédem!!!/
bibolya
 
 


na a kép csak lemaradt Kép
bibolya
 
 


Ibolya:az pont befér oda!!!!!Miért gond ez???? :shock: :lol: :lol: :lol: A mi manóink is szeretnek a hangfalba dugdosni apróbb dolgokat!!!! :lol:
Meg a Szoni a cipőkbe is, múltkor apa talált benne valami kincset!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Már az este akartam írni, de anyira vacakol nálunk a net, hogy hol megy, hol nem. Inkább nem is vágtam bele, mert mire megírom, biztos nem lett volna net. MOst sem kit tudja mi, de délután majd kérdőre vonom kicsit a szolgáltatót. :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval, hétvége? Jó volt, már ami a tegnapot illeti. Szombaton koradélutánig István is itthon volt, addig csak a legszükségesebbeket csináltuk, inkább lustiztunk és élveztük a hármasban létet, aztán IStván elment zenélni, tegnap reggel fél 9-kor jött haza, aztán meg délben elmentünk Anyuékhoz a húgomat ünnepelni. Gyönyörű lett az idő, szabályosan meleg volt a napon, és Kriszta is elég sokat volt kinn. Tyúkocskát, nyulat, cicát simogatott, annyira élvezte, és nem félt tőlük egyáltalán. Még a csőrét is megfogta a csirkének! :roll: :roll: :roll:
Ahogy hazaértünk, István és Kriszta rögtön lefeküdt, én még szerettem volna netezni, de annyira sikerült, hogy legalább elolvastaak titeket.

István nemrég indult munkába, holnap meg ismét elutazik. Szóval rengeteget vagyunk mi is hármasban. :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: Csoda, hogy kihasználjuk, amikor lehet?

Ibolya, ügyesen mászik Gergő-fiú, ki tudja, lehet, hoyg hegymászáshoz gyúr! ;) Kriszta még nem fedezte fel, hgy a kezén kívül mást is lehet a hangfalba dugni, de már tudom, hoyg ami késik, ... :D :D :D

MÁrti, Ibolya, szerintem butaság, hogy kitörüljétek magatokat a képekről. Olyanok vagytok, amilyenek. A mostani manók és a majdani gyerekek, felnőttek, akik lesznek belőlük úgyis úgy fognak szeretni, ahogy vagytok. De természetesen ti döntötök. Velem sincs túl sok kép, főleg mert általában én fotózok, de azért akad néhány! :)

Zsu, örülök, hoyg írtál, jó munkát, rendezgetést továbbra is. Amit az anyaságról írtál, az tényleg nagyon szép, és minden tiszteletem a tied, hogy olyan fiatalon képes voltál a leghelyesebben dönteni. Nem biztos, hogy ezt mindenki megtenné! :) Szórítok, hogy harmadik babátok is összejöjjön akkor, amikor úgy érzitek, hogy itt az ideje! :)

NA, megyek, mert Kriszta betermelt egyet. Most pótolja a tegnapi kimaradást! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot, hetet mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbi, nagyon jók a szülinapi képek! És legalább most már "személyesen" (azaz képről) is ismerlek! :D :D :D Gyönyörű Ádám baba, és nagyon, nagyon hasonlít rád! :) NAgyon szép ajándékokat is kapott, az alagútazást látom élvezi. Nagyon aranyos, ahoyg megrökönyödve nézi a tortát! Amikor Kriszta evett spenótos rizset egyedül, neki is az volt az érdekes és a furcsa, hogy a keze maszatos. Nos, azóta még hagyom, hoyg maszatoljon. Tegnap a húgom tortáját elcsipegette volna, ha hagyjuk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Iza, ha erre jártok, mégis, akkor szeretettel várunk hozzánk is! És persze, bárkit innen a topikból :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Évi, remélem, hogy tényleg csak a foga bántja Samut és nem lesz náthás vagy hasmenéses! Különben Krisztának amilyen észrevétlenül előállt a múltheti orrfolyása, éppogy gyorsan és észrevétlenül el is tűnt! Aminek ersze, nagyon örülök, és remélem, nálatok sem lesz semmi következménye! :)

Nem tudom, hoyg akartam-e még valamit! :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti-semmi gond nem lenne,ha csak ebbe a hangfalba dugdosna,mert ennek van olyan hálós hátulja és nem esik bele semmi.De multkor még egy másik fajta volt/apa mániája a cserélgetés 2 féle van neki/,és annak nincs hálós része és a lyukon a drágám betette és benyomta majdnem teljesen a telefont.Én meg csak hallgattam a csörgést és négykézláb mentem a nappaliban a hang irányába. :lol: .Naaagyon izgi volt!Tesióra.Erről jut eszembe:van izomlázad,tornázol még?
bibolya
 
 


Edith-drága lánykám azt szokta mondani nekem-hogy anya én igy szeretlek téged ilyen kicsit ducin.És hogy tudom,hogy azért vagy kövér mert engem vártál a hasadban. :lol:
Komolyan olyan édes.De azt hiszem fel kéne világosítanom,hogy nem mindenki hízik el a babavárásnál,vagy legalábbis más le tud fogyni.Érdekes,hogy a fiammal 9 kilót hiztam,azt 3 hónap alatt ledobtam magamról.

Huuuu,megyek én is naagyon illatos az én fiam hátsója is.
bibolya
 
 


Ibolya:úgy tervezem, hogy 2 naponta tornázom, eddig megy; ma lesz a harmadik másnap :lol: :lol: :lol: , combom még fáj, de szerintem túl lehet élni.Máshol semmi sem fáj :shock: !!!
Valamelyik nap is egy hős voltam, mert csak 1 joghurtot vacsiztam...szóval igyekszem nagyon!!!!!! :wink:
Akkor vicces fiad van neked is!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Apa hazajött,és a Gergő élve maradt!!!! :lol: :lol: :lol:

De majd most mindjárt kap,mert most a DVD lejátszó ajtaját próbálja több-kevesebb sikerrel kinyitni /letörni/.De ha ez nem jönne össze akkor jó neki a video ajtaja is. :twisted:

Ma még verés lesz,ugy érzem :roll:

Torna-kitartás,meglesz az eredmény nyárra!
Én nagyon "gyúrok a 90 napos diétára" ,tegnap találtam egy megreformált 90 napost ,ez is ugyanolyan hatásos,csak több az engedmény.Ha valakit érdekel szóljon ,belinkelem az oldalt.

Lehet,hogy nekiesek ma,3 hónap múlva megyünk nyaralni :lol: :lol:
Tök jó lenne,ha végre azért bámulnának a strandon mert jól nézek ki és nem azért mert egy bálna bement a vízbe és az összes vizet kiszorította a medencéből :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Ibolya:én is bálna vagyok :lol: :wink: :lol: , és én is gondolkodom a 90 naposon, de a délelőtti csak gyümitől lehet, hogy megbolondulnék!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
Azt hiszem én maradok a tornánál, meg az odafigyelésen!!!!
Tegnap is maradt apukámtól tiramisu, és én nagyon okosan gyorsan szétosztottam a gyerekek közt, mielőtt hazamentek!!!! :lol: :wink: Ha itt figyelt volna a hűtőben, akkor nem álltam volna jót magamért :roll: !

Tényleg:Évi,Barbi,Edith:hogy megy a 90 napos diéta?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drágáim, csak elköszönni jöttem. Szerintem nem élem meg a holnapot. Egész éjjel nagyon magas lázam volt, reggelre már "csak" 38. Kicsit fáj a torkom, de nem vészes. Viszont ettől a láztól még a hajam is fáj. Nem tudom mi a szar lehet, kb. 10 évente szoktam lázas lenni. De akkor aztán belehúzok.
Nemsokára jön át az anyu, mert éppen élni nincs erőm, nemhogy az Ádámmal játszani.
Majd jelentkezem, vagy az István, hogy elpatkoltam.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:mennek a gyógypuszik, TARTSÁL KI!!!!!! :roll: :wink:
Ne merj kinyiffani nekem!!!!! :shock:
Még szerencse, hogy anyukád tud segíteni!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szegeny Barbi!!! :(
Vigyazz nagyon magadra,es hivjatok mindenkeppen orvost!!!!En is regen voltam ilyen vacakul mint a mostaninal pedig nekem lazam sem volt,viszont amint abbahagytam az antibiot,ujra kezdodott az egesz.Nagyon vacak virusok vannak mostansag!!!!Gyogyulj meg hamar!!!

Edith!!!
Aranyos vagy,koszonjuk a meghivast,ha egyszer arrafele jarunk elugrunk Hozzatok is es megnezzuk a Krisztat,vagy talan mar a kistesot is :D

Martikam!!!Csak vard ki a veget annak a fenykepezogep vasarlasnak,legalabb mostmar van igazi motivacio,es ezzel foglak kergetni!!! :lol:
Denes megjott,a gep kesett 1 orat,ugyhogy kivetelesen idoben erkeztem,addig meg elszorakoztattam magam egy 2 ev koruli gyerkoc talalekonysagan,ahogy a terelvalaszto pantjat butykolte es anyukaja ketsegbeesesere ismerkedett a ter adta lehetosegekkel.Kozben a kistesoja edesen aludt a kocsiules hordozojaban(mi ennek a hivatalos neve?)Ezert az anyuka a nagyobbikat csak szemmel tudta kovetni,mar amikor lehetett :lol:
A terasz nagy tetszest aratott.Meg csinaltattam nevjegykartyat is meglepinek(soha nincs es neha mar ciki )csak nem vettem eszre hogy a nocike a Denes e-mail cimebe betett egy folosleges pontot.Most vihetem vissza,ha egyaltalan elfogadjak a reklamaciot,mivel elvileg megneztem a mintapeldanyt is :roll:

Kulonben mi a helyzet a talival?Hanyan leszunk?Es hol?

Ibolya a fiacskad nagyon talalekony,kar lenne ezt a kepesseget letorni,neha en is szeretnem hasonlo batorsaggal felfedezni a vilagot :D

En sport ugyben heti 3xvagy4x 3 vagy 4 kilometert setalgatok az utcakban.Nagyon nincs latszatja,de lelkileg jo erzes.Mondjuk kover talan nem vagyok,de mar karcsu sem.Viszont 30 folott valahogy eleve atalakul az ember teste.Ami fantasztikus,bar nem alakformalo igazan,hogy elkezdtem jogazni.A kozelunkben van egy joga kozpont es nagyon jo oktatok vannak.Ugyhogy igyekszem minden heten 1 x menni.
Na megyek,mert rohan az ido.Puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Barbi, jobbulást!!! Elhiszem, hogy vacakul vagy, remélhetőleg nagyon haamar jobban leszel! Mész dokihoz?

Edith, örülök, hogy jól telt a hétvége - jól hangzik a program. Az sajnos kevésbé, hogy párod ilyen sokat nincs otthon. Én nagyon nehezen bírnám...

Voltunk dokinál: vírusos torokgyuszi - szerencsére az enyhe fajtából. És dokinéni megnézte, tényleg jön valami fog (legalábbis duzzad az ínye hátul), az lehet a bűnös. Most egyelőre "kuruzslás" van - dokit idézem :) - azaz Cvitamin, orrcsepp, gyógytea, calcium és ha hőemelkedik, akkor panadol vagy nurofen. Szóval nem komoly, de szegénykémnek folyamatosan folyik az orra.

Megyek, mert itt szurkol mellettem

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Barbi,Évi jobbulást nektek!!!Nekem a barátnőm volt hasonlóban hogy még a haja szála is fájt.5 napig volt lázas /hol több,hol kevesebb hővel/ és még kb 5 nap mire teljesen rendbe jött.Ha felkelt állandóan szédelgett,étvágya 0 volt,ezért nehezen erősödött,gyógyult.10 napig jóformán csak a wc-re kelt fel.Még jó Barbi,hogy anyukádat mozgósítani tudod,pihenj ,feküdj sokat.Kérj tőle húslevest,szerintem az csodákat tesz.

Márti-nagyon jól csináltad a süti szétosztást.Én azért nem szoktam sütni /vagy csak nagyon ritkán/,mert ált.én eszem meg a tepsi 2/3-át.Inkább elmegyünk a cukiba /még ha sokkal többe kerül is/ és veszünk 1-2 szeletet.
Ez a reform 90 napos diéta kicsit lazább,én azt hiszem inkább ezzel próbálkozom.Én sem birom a gyümölcsöt,főleg ha muszáj.
http://www.wellnesscafe.hu/reform_90.ph ... ddbccdf20e
nézd meg ezt az oldalt,itt nem kell csak gyümit enni délig.

Iza-te nagyon ügyes vagy hogy a teraszt ilyen gyorsan meg tudtad csinálni.Láttam a régebbi képeket itt a topicban,hát nem semmi a kerted is.Én is kertes házban lakom,de én a kertbe max.napozni járok ki néha /ha nincs túl meleg :lol: /.Még jó ,hogy anyósommal lakunk egy telken ,igy ő megcsinál mindent a ház körül. :lol:
Nem tudom mi lesz velünk,ha már ő nem lesz,de erre nem is akarok gondolni.Talán majd a lányom örökli tőle a kert szeretetét :lol: ,ő szokott a mamának segíteni.

ó,mennem kell a fiacskám felébredt.
bibolya
 
 


Évi:mnnek a gyógymanók a Samunak!!!!

Ibolya:megfontolandó...a diéta....de nem tudom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Elég határozott vagyok ahogy elnézem!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Oké Márti,remélem te jobban kitartasz mint ahogy én szoktam a fogyókurával.Ált.már az első nap feladom ahogy megkordul a gyomrom.
bibolya
 
 


Ibolya:nem tudom, hogy elkezdjem-e!!!! :oops: Én a kötöttséget nem szeretem igazán, hogy csak ezt meg azt....most ezsem a szűztea kapszulát...hátha!!!! :roll:

Iza drágám!!!!Nektek inkább az legyen a motiváció, hogy magatokat és azokat a gyönyörű helyeket megörökítsétek ahol jártok!!!!Mert akkor a ti csemetéitek mit fognak nézegetni????? :shock: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Még délelőtt írtam, de már elküldeni nem tudtam, mert behalt a babanet. Most bemásolom az az írásom, szerencsére lementettem.

Na, megint jól lemaradtam, ezt nem szeretem, mert ilyenkor meg nem bírok rendesen reagálni.

Főleg a képeket nézegettem - el is olvastam mindent, csak már felére nem emlékszem :oops: - nagyon szupik.

Ibolya, nem semmi a kicsi fiad, nagyon ügyi. A fotelre is egyedül jut fel? Az én manóimnak is a kanapéra mászás a buli, szerencsére még nem nagyon megy, egyszer-egyszer sikerül csak. Különben égnek is állna a hajam.

Barbi, csudajók a szülinapi képek. Nagyon szépek vagytok mindannyian. Nagyon klassz a sátor+alagút, tök jó színei vannak. És micsoda tortadömping volt.
Sajnálom, hogy te is lebetegedtél, gyors gyógyulást kívánok Neked! Borzasztó ilyen lázasnak lenni, főleg, hogy nincs is hozzászokva az ember (10 évenként egy lázas állapot az nagyon kevés - persze ne is legyen sűrűbben - ahhoz, hogy viszonylag jól viselje az ember.) Elhiszem, hogy nincs erőd Ádámmal játszani, tök jó, hogy anyukád tud segíteni.

Márti!
Nagy-nagy gratula Roland szupi vizsgájához, nagyon ügyes. Zsolti felkötheti azt a bizonyost, ha utána akarja csinálni ezt a szép eredményt. :)

Tegnap voltunk tanácsadáson, annyira kiakadtam a dokinkra, mint még soha. Megnézte a gyerekeket (Flóra szájára nem sikerült időt szakítani - mármint, hogy pl. a fogait, hasonlókat nézzen). Aztán rákérdezett az oltásra. Mondtam, hogy a Prevenarnál maradtunk, akkor az kéne. Erre közölte, hogy gondolkodjunk rajta, mert az nagyon drága. Mondom, hogy azt beszéltük, hogy megkapjuk támogatással. Erre mondta, hogy nagyon leszűkítették a kört, aki kaphatja, így nekünk nem jár. :shock: Mondtam, hogy hát akkor ez sajna nem fér bele nekünk, maradunk a Menjugate-nél. Az asszisztenshez fordult: Azt csecsemőkorban jobb lett volna felírni - 1 éves korig - így már drágább lesz, ugye? Erre az asszisztens: De hát a múltkor az anyuka a Prevenart kérte, ezért nem írtuk fel. Ezek után még közölte, hogy akkor gondolkodjunk, hogy kérünk-e valamit, meg melyiket. :shock: Ezek szerint nekem kéne eldöntenem, ő nem is javasol semmit. Hadovált valamit a kullancs elleniről, meg hogy szerinte az fölösleges, meg esetleg van a bárányhimlő elleni. Mondtam, hogy köszi, bárányhimlősök már voltunk. Fel tudtam volna robbanni. :shock: Nem azért, hogy melyik oltást kapjuk, hanem a félretájékoztatásért, az esetleges tudatlanságból adódó megkárosításért. Sajnos nem pár száz forintról van szó, és a legszomorúbb az, hogy ezen el kell gondolkoznunk, hogy megengedhetjük-e magunknak. Erősen arra gondoltam, hogy amikor a Prevenarról kérdeztem, akkor még fogalma sem volt róla, azóta utánanézett. De akkor legalább egy elnézést, vagy valamit mondhatott volna. Ehhez képest megint én lettem hülyének beállítva. Hiszen én ragaszkodtam hozzá. Pedig akkor legalább 3x rákérdeztem, hogy tuti-e, hiszen tudtam már sok mindent, főleg azt , hogy pl. Hanna baba sem kaphatja támogatottan, pedig kinek ne járna, ha neki nem?
És akkor úton-útfélen azt hallom a TV-ben, hogy az anyukák nincsenek megfelelően tájékoztatva a védőoltásokról, pedig milyen fontosak lennének. Ezek szerint az orvosoktól nem is lesznek, talán még ők sem tudják. Csak akkor ne ránk hárítsanak. Na mindegy, lehet túllihegem.
Marci szombat óta be van rekedve, egyéb tünete nincs, tök jól van. Tegnap ezt is megemlítettem, belenézett a torkába, bediktálta - nem nekem mondta - hogy vírusos a mandulája. És ezzel útunkra is bocsátott bennünket. Semmit nem kaptunk, még olyan instrukciót sem, hogy nem komoly, magától elmúlik, vagy hasonlók.

Egyébként teljesen rendben vannak szerencsére, Flóra 9600 g, 75 cm, Marci 9700 g, 76 cm. Ennyit a múltkori hosszmérésemről :oops: , valóban bebizonyosodott, hogy valamit elszúrtam. :roll:

Na, jól kidühöngtem magam, ne haragudjatok, de nem tudtam a történtek felett szó nélkül elmenni. Persze azt is tudom, hogy ezt ott kellett volna elmondanom, de akkor egyrészt annyira megdöbbentem, hogy szóhoz sem jutottam, azonkívül ilyenkor nem is tudok diplomatikus maradni, úgyhogy jobban járok, ha befogom a szám, ezt már tudom magamról.

Azóta csak annyi történt, hogy két cigányasszony megpróbálta lenyúlni itthon, fényes nappal a pénztárcámat. Simán bejöttek marha halkan, nem is vettem észre, pedig a nappaliban voltam a gyerekekkel. Azért tudtam csak közbelépni, mert Marci épp a nappali ajtajában játszott egy kisautóval, ő nagyon figyelte őket - én ezt akkor még nem értettem, hogy miért nézi az ajtót - aztán elkezdett sírni, mint amikor idegent lát. Akkor kimentem, és éppen tetten értem őket. Szerencsére elhúzták a belüket rögtön, nem kötekedtek. Annyit mondtak csak, hogy árulnak. :shock: Az ablakból láttam, hogy kint a kapuban még egy faszkalap is várta őket. Simán leamortizálhattak volna bennünket - na nem anyagilag - , szóval, jól jöttünk ki a dologból. Kicsit megállt a szívem mindenesetre.

Most indulunk Szombathelyre, este megpróbálom még benézni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jaj Zsandi, megállt a szívem, mikor az utolsó bekezdést olvastam :shock: :evil: !!!!Nem semmi!!!!Még szerencse, hogy nem történt semmi.....de még ez is szörnyű!!!! :shock: :(
A dokitok, meg nem igazán áll a helyzet magaslatán, mert akkor miért mondta múltkor, hogy megkaphatjátok a támogatottat!!!! :roll: :evil: Mert az igaz, hogy ha 1 éves koruk előtt váltod ki akkor olcsóbb az a másik fajta!Sajnálom...elhiszem, hogy kibuktál!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsandi, nem semmi történet - még jó hogy rögtön elhúztak!
A doki sem semmi, és pláne, hogy nem kért elnézést! Hiszen ő mondott oltári butaságot! Van lehetőséged esetleg orvost váltani? Vagy egyébiránt jó szakembernek tartod? Csak épp hülyének nézi az anyukákat... Elég gáz :x

Mamatali: sajnos én mégsem megyek... Lyukas az agyam, teljesen elfelejtettem, hogy most szombaton lesz egy régóta tervezett kisgyerekes kirándulás - a Normafa + Jánoshegy környékén. Leszünk kb 15-20-an és sokan gyerköccel jönnek, Samu tuti élvezni fogja :D A most szombati esküvőn emlékeztettek a többiek, tényleg totál kiment a fejemből.

90 napos: még csináljuk a párommal, bár mi szerintem elég lazán vesszük. A mai a 30. nap, és eddig kb 3-4 kilót adtam le - ilyenkorra mások ennél lényegesen többet tudnak fogyni. Persze ez nagyon függ a súlytöbblettől, én összesen 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni, végülis a felét már teljesítettem. Az első 2 hétben viszont nem ment le semmi, nem volt épp öszönző...
De szerintem kibírható :) Szóval csajok, érdemes belevágni.

No, lépek, párom hazajött, megyünk sétálni kicsit. Csodaszép az idő, és Samu határozottan jobban van. Míg tegnap alig evett, ma zabagép lett.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó reggelt!

Ma én vagyok az első? :shock: :shock: :shock: Bár lehet, valaki beelőz! :roll: :)

Tegnap du. nem ment a net, bár miután újraindítottam a gépet nem volt semmi gond. Úgy látszik, hoyg nem is a szolgáltatóval van a baj! :roll: :oops: De a babanet egyszerűen nem akart megnyílni. De mintha nálatok is gond lett volna, mert látom, "nem sokan" :P írtatok 4 óra óta! :)

Na, mindegy.

Évi, örülök, hogy enyhe torokgyuszi változatot állapított meg a doki, kívánom, hoyg minél hamarabb túllegyetek rajta! Az nagyon jó, ha jó a Samu étvágya! :)

Andi, hát, a doki no comment. Nem is hittem volna, hogy ilyenek is léteznek. :evil: :evil: :evil: Amikor a betörési kísérletet olvastam, nekem is megállt az ütőm. Még jó, hogy tényleg nem kötekedtek, és elhúzták a belüket. Nálunk a szomszédasszonynak lopták el táskáját az előszobából úgy, hogy csendben mentek be, de amióta van kaputelefon, nem történt itt lopás. Bár mots is sokan vannak, hogy bárkit kérdezetlenül beengednek, mert sokszor csengetnek az ajtónál kéregető purdék. :x :roll:

Márti, én is személyre - személyemre :P szabtam a 90 naposat, és így én nagyon jól bírom. Még a gyüminap sem gond. Bár ahhoz (a leírtakhoz) képest én is elég lazán veszem. Pl. nem eszem ugyanazt, vagy legalábbis nem feltétlenül, este is, mint délben, de a kategóriát betartom. Pl. tegnap délben sütőben sült krumpli-karfiolt ettem friss vegyes salival (reszelt répa, zeller, káposzta, saláta, retek, zöldhagyma, paradicsom), este pedig - mi úgy hívjuk hagymatokány - egy pörifélét, amibe viszont csak hagyma volt. És nagyon sűrű volt. Puliszkával ettük és a déli saláta maradékával.
A másik, amit változtattam, az az, hogy annyit eszem, amennyi jólesik, illetve, ameddig jóllakom. Így nincs köztes éhezés általában. Gyümölcsnapon sós dolgokat is beiktatok: pl. olajbogyó, citromos-fokhagymás avokádó, és kötelezően - magam tettem azzá - megeszem egy kis tasak hántolt, sós, pirított napraforgómagot.
A víznapot pedig folyadéknappá alakítottam. A diéta így is működik, mert bár kilóban sokat nem adtam le 4 és 5 kiló között tartok, és holnap leszek a diéta felénél, de centiben annál többet. Vasárnap már a terhesség előtti nadrágomban "pompáztam" :roll: :oops: :lol: a tesóm szülinapján. :)

Ibolya, én elolvastam a megrefolmált 90 naposat, de nekem furcsának tűnik. Legalábbis túl komplikált, annak ellenére, hogy nagyjából betartja az eredeti 90 napos menetét. Azért én olyan sokszor nem bírnék "pihentető" napot tartani. Ami pedig engem nem győz meg a hasznosságáról az az, hoyg felrúgja az ételtípusok szétválasztását, holott ennek a diétának az a lényege, hoyg nem eszel húst főtt krumplival. Vagy gyümölcsre nem iszol tejet vagy stb. Szerintem éppen ezért működik a 90 napos még akkor is, ha nem az előírt mennyiséget eszed, hanem többet. Én mindenesetre maradok az általam megrefolmált variációnál, de természetesen mindenki a neki megfelelőt választja. Jaj, és pl. azt mondja, hogy vasat és kálciumot csak a proteinnapon veszünk magunkhoz. A spenót, a sóska, a lencse elég sok vasat tartalmaz, a lencse, a bab, fehérjét is, kálcium pedig nemcsak tejben van, hanem más élelmiszerekben is. Pl. én a salátákba mindig szoktam jó sok szezámmagot tenni, mert ez is rengeteg kálciumot tartalmaz. A szénhidrátnapi fagyiban, tejszínhabban, palacsintában, csokiban stb. amúgyis van tej, úgyhogy szerintem nem igazán kellenek a kiegészítő tabletták, amiket javasol.

Barbi, sajnálom, hogy így lebetegedtél, gyors felépülést kívánok, pihenj, ha tudsz, eleget, mert az sokat segít. Ádámra pedig napközben hátha tud anyud vigyázni! :) Várunk gyorsan vissza! :)

Na, asszem ennyire futotta tőlem. :roll:

JA, még azt akartam írni, hogy képzeljétek, Kriszta tegnap tett egyes-egyedül lépéseket. (3-4 volt a maximum) Eddig is lépett, ha ott voltunk a sarkában, vagy ha hívtuk-csalogattuk, de tegnap saját akaratából indult útnak. És ez már haladás, gondolom, mert eddig ha el akart jutni valahová, odamászott. :roll: Most viszont már kezd felfedezni a kétlábon járást! :) Csak még nagyon ingatag és bátortalan! :)

NA, puszika, mentem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:még mindíg nem döntöttem a 90 napos ügyben!!!Beszedem ezeket a kapszulákat és ha semmi sem történik akkor talán :oops: , de most ez a torna sokat jelent nekem(mondjuk én lánykoromban :P jártam edző terembe és imádtam), mert érzem, hogy vannak még izmaim!!!! :oops: 8) Eddig ebben sem voltam biztos!!!!! :?
Gratula Krisztának az első önnálló lépéseihez!!!! :lol: Olyan édesek, mikor imbolyogva , koncentrálva elindulnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, milyen kapszulákat szedsz? Januárban én is vettem a PharmaNord készítményeiből Bio-Siluet-et. Jó drága volt, de nekem semmit sem használt. Persze, nem is ártott, mert csupa természetes anyagból készült, de akkor is fölöslegesen vettem meg. Remélem, hoyg amit te vettél, az sokkal hatásosabb.
Igen, a torna pedig nekem is jól jönne, mert segíteni kellene a bőrt feszülni, de én az aerobikot utálom, terembe járni pedig nincs se időm, se pénzem. :roll: Anno én is jártam edzőterembe, de nem túl rendszeresen. Sétálok, illetve a napi mozgás, de az nem ér fel semmiféle tornával, azt tudom. Gondolkodtunk a húgommal, mert ő is csinálja a 90 napos, hoyg esténként kellene szaladnunk vagy bicajoznunk, mert ezek nem kerülnek pénzbe. :roll: :oops: :oops: :oops:

Ismét egy első dolog Krisztánál: PISILT BILIBE. Na, mielőtt megijednétek. :P Ugye, bilink régóta van és jó játékszer Krisztának. a reggel is játszott vele és ott volt a szoba közepén. Én meg levettem a pelusát, hoyg szellőzzön egy kicsit. :roll: Egyszercsak látom, hoyg pisil, gyorsan elkaptam, és így felét sikerült a bilibe kifogni. :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény meg csak nézte, hoyg mi az az izé benne, és rögtön bele akart nyúlni. Asszem el kellene tennem a bilit, hogy tudja, hoyg az nem játékszer, és csak akkor elővenni, amikor már hajlama lesz a szobatisztaságra, nem?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:ja nem írtam szűztea kapszula, ez zsírégető meg méregtelenítő!
Bili:Szoninak is volt már rég , ő is játzsott vele, ruhástul ráült, de szerintem akkor még gőze nem volt mit kel vele csinálni.
:lol: :lol: :lol: Mivel mindíg követett mindenhova tudta, hogy mire való a wc, meg a bili, de nem erőltettük.Vagyis mikor én próbálkoztam, hogy hova kéne pisilnie nagyon nem akarta...aztán egyszer csak szólt :lol: :wink:
Konklúzió:nem játék a bili, ezt jobb ha tudja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Képek:

Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő:
Kép


fogmosás:
Kép


huncutka feldöntötte a sátrat:
Kép


drágáink:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


így trónolt a drága:
:lol: Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, a dokitokról... hát igen. No comment. A rablásról... basszus!!! Amikor a Márti mesélte este, hogy mi volt, már akkor kivert a víz. Nem akartok valami hangosan csaholó vagy akármilyen hangot kiadó házörzőt beszerezni? Valami alacsonynövésűt a gyerekek miatt, de hangosat? Most sem térek magamhoz, hát még te/ti. Banyek!

Barbikám, ugye jobban vagy? Remélem annyira jobban vagy, hogy egy ÉLEK feliratot beírj. Gyógyulj meg és valóban pihenj sokat. És HÍVD KI AZ ORVOST!!! (Ugyse fogod, mert lökött vagy...)

Edith, már kiakadt a szemem amikor írtad a Kriszta bilizését. De megnyugodtam, hogy rajtad múlt. És gratula a kis lépegetődnek!!!

Évi, mamatali: :( , kirándulás :lol: . Érezd jól magatokat.

Ibolya, nekem tetszett Gergő hangfalasdija. Tudom nektek nem annyira, de így nézve mókás volt. Még jó, hogy nekünk nem ilyen rendszerű a hangfalunk... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Márti, Zsombi elaludt este könnyen? Az utolsó kép zabálnivaló! Persze a többi is...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:még kicsit tévézett velem :shock: , majd az apját szórakoztatta 2-3 x fel kellett venni, de azért 9 körül már aludt. :lol:
Szoni simán elaludt, mert ő kb. 1 órát aludt a mamáéknál! :roll:

Jövő héttől apa már 24-48-ban fog dolgozni, furcsa is volt, hogy azt mondta csak szerdán megy először melózni :shock: addig itthon lesz.Na most ez még mókás lesz, de 24 óra meló után majd ki kell találni, hogy hol fog tudni nyugodtan szunyálni!!!! :shock: :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, talán felmehet az édesanyjáékhoz, ha már amúgyis olyan "közel" laktok! :)

Kriszta vajas katonákat evett az előbb paradicsomdarabkákkal. Annyira élvezte a szájbadugósdit, hogy még engem is etetni akart! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti, nagyon édesek a képek!!!!! Sátordöntögető :wink: :wink: :wink: :wink: és Ébresztő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: viszi a pálmát, bár ez nagyon szubjektív szelekció, mindenképpen. :roll:

Julcsi, magatokról is!!!!!!!Hogy vannak a csajok? :D :D :D (Őket is bejelöltem az iwiw-en!)

A bilit én is úgy gondoltam, hoyg elteszem. De jó, hoyg ott volt a közelben, mert különben a szőnyeg látta volna kárát! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja, és még azt akartam írni, hogy iszonyatosan hasonlít Zsombi a kicsi Szonira. Mindig jól meg kell néznem, hoyg kiről is van szó! :D Most a bilis képpel is így jártam, mert Szoni van rajta, ugye? :) :) :)

Most megyek pakkot cserélni Krisztánál! :) :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:igen a Szonó bilizett...mondjuk nekem nem annyira szembetűnő a hasonlóság, de az unokanővérem is állítja, hogy nagyon hasonlít a Zsombi a pici Szonira :lol: !
Tegnap kint voltunk, jöttünk fel és a kapuban egy bácsi megkérdezte, hogy mindkettő kislány????? :shock: :shock: Aztán meg dícsérte itt nekem a gyerkőket, hogy milyen szépségesek 8) csak úgy dagadt a májam!!!! :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Határozottan jobban vagyok. Már éjjel is csak 38 volt a lázam, most csak hőemelkedés. Már az ízületeim sem fájnak viszont a torkom marhára. Alig aludtam, annyira fájt. Persze elkezdtem köhögni is, olyan jó kis kiszakadatüdőd köhögéssel.
Úgyhogy köszönöm a sok jókívánságot, nem fogtok megszabadulni tőlem, legalábbis most nem.
Julcsi, köszi, köszi, én is szeretlek. De tényleg a doki, köszöni jól van. Nyomatom magamba az aktivátort és a rengeteg citromos teát. Minek nekem orvos? :lol:
Viszont reggelre az Istvánnak is fájt a torka, az Ádám meg köhög. Nem is csodálom, azon lepődtem volna meg, ha nem kap el tőlem semmit. Őt meg üldödzöm a géllel, nehogy komolyabb legyen.

Évi, Samunak átküldöm a sok gyógymanót, remélem már nem is lesz rá szüksége, annyira jól van. Ha az étvágya visszajött, akkor talán már túl van a nehezén. Kis drága.

Edith, Krisztának hatalmas gratula az önálló lépésekhez. Illetve a tudatos önálló lépésekhez. Nagyon ügyes a kiscsaj.

Andi, a dokitok egy idióta. Tudod mit nem értek? Hogy miért nem a múltkor írta fel receptre az oltásokat? Ha megbeszéltétek, hogy kapni fogják, akkor miért nem írta fel rögtön?
Mondjuk te nem tudhattad, hogy 1 hónap múlva meggondolja magát ez a hülye orvos.
A cigányasszonyoktól kivert a frász. A kaput nem szoktátok bezárni? Nálunk is nyitva van a bejárati ajtó, de a kapuk zárva, úgyhogy ide még az sem tud bejönni, aki nem rossz szándékkal jön. (pl. postás) :wink: :lol:

90 napos, én bevallom őszintén, gyenge voltam és feladtam. Egy gyümölcsnapon annyira éhes voltam, hogy bezabáltam. Viszont 3 hét alatt 2 kg ment le, úgyhogy tényleg eredményes, ha csinálod. Majd kicsit összeszedem magam és újra belevágok.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith:na nekem ez eszembe sem jutott :oops: , hogy lemenjen a drágám aludni!!!!Még jó hogy vagy nekem!!!!! :lol: :wink:

Barbikám:no ezek jó hírek, mármint az hogy jobban vagy, az már kevésbé, hogy a fiúk is lekapták!!!! :roll: De csak nem lesz komoly , remélem!!!! :?
(én is kinyiffannék a gyüminapon :oops: :lol: , megérterlek!!!)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?