Sziasztok!
Tegnap írtam egy hosszabbat, de elszállt és nem volt energiám újraírni.
Erika! Örülök, hogy jól vagytok, nagyon drukkolok holnapra!!! Én is pont ezért mentem az I-es klinikára, mert egy nő orvos ismerősöm is azt mondta, hogy a neonatológus miatt és a műszerezettség miatt, szerinte aki megteheti, az Klinikán szüljön.
Tegnap anyukám azt hallotta a TV-ben, hogy nem területileg lesz megszabva, hogy hová tartozunk, hanem a háziorvos utal be. És ha ő mondjuk engem az I-es klinikára utal be, akkor nem kell fizetni. Hát remélem így van... Jövő szerdán megyek a dokihoz, majd megkérdezem tőle.
Áfonya! Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Szerintem már most is biztonságban van a babád
A kertért azért irigyellek egy picit. Mi is szerettünk volna kertes házba költözni, de sajnos a munkák és az utazgatás miatt nem tudtuk volna felvállalni. Majd nyugdíjaskorunkban...
Nyulasz! Fel a fejjel! Most élvezz ki minden olyan programot, amit terhesen majd nem csinálhatsz! Nekem is mindenki ezt mondta és csak legyintettem, hogy biztos csak azért mondják, hogy vígasztaljanak, pedig én már alig vártam, hogy lemondhassak azokról a dolgokról (esti programok, borozás, sörözés barátokkal). Most meg, hogy kezdem érezni a korlátaimat, mégiscsak igazat adok nekik. Szóval még használd ki azt a néhány hónapot, ami visszavan neked a terhességig.
Princess! Olaszország tényleg nagyon jó hely, bár kicsit drága, ha az ember jól akarja magát érezni.
Csibe! Milyen volt London?
nyusziful