Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Hogy vagytok?
Nálunk nagyon szép idő van mostanság! És Ákos imádja, ordít mikor behozzuk. Csak az a baj, hogy holnaptól viszont jön ismét a rossz idő :cry: !

Ti mit csináltatok ezeken a szép napokon?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika,
mi konyhát festettünkmost a hosszú hétvégén, épp most jöttem be az eper kapálásból, jó kint lenni, így nem olyan fárasztó a munka sem. :) Enikő is szeret kint lenni, minden délutánt az udvaron töltünk. Nevelgetem a virágpalántákat, ha elmegy a jósolt rossz idő rózsát és muskátlit ültetek. Falusi idill :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tényleg kár,hogy jövő héten megint rossz idő lesz :(
Vendég
 

 
 

Sziasztok,
szép napot mindenkinek. :D
Erika azt hittem, hogy most lesz az uh.
Nyulasz most már csak apa eredményére (genetika+biopsia) eredményére várunk, ez hiányzik a starthoz. Ma megyek hsg utánni kontrolra. Munkahelyváltás, hát igen, nehéz dolog, de ha célt nézzük, akkor megéri. Én is igy voltam. 30 évesen egyedül, havi 400 órát dolgoztam a műtőben. Dönteni kellett, családot akarok-e vagy nem. Családot választottam, átmentem a hygénére dolgozni, heti 5 napot dolgozok, 8 órában. 2 hónap múlva megismertem a páromat, aki mára már a férjem.

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk újra. Minden OK, eltekintve attól, hogy ma reggel mérlegre áltam és kisebb sokkot kaptam a látványtól. A 22. héten tartok és 8 kiló plussz van rajtam. :shock: :shock: :shock: Igaz, jó formában kezdtem a terhességet, de ez akkor is rengetegnek tűnik ahhoz képest, hogy alig vagyok túl a felén. :cry: Nem gondoltam volna, hogy ezen fogok problémázni, de azt sem, hogy ennyit felszedek. Egyébként a ruháimon nem nagyon érzem, bár már a kismamacuccokat hordom, szóval nem tudom...

Áfonya!

Lehet, hogy nekem is jót tenne egy kis kapálás... Ti hogy vagytok? Mindjárt túl vagy a 12 héten! :lol:

Erika!

És veletek mi újság? Kicsit lemaradtam, kiderült már, hogy hányan vannak odabent?

Többiek, merre vagytok?

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Áfonya
te így szeretsz kertészkedni?
nálunk is idén rendbe lesz téve a konyha, de majd csak valamikor a nyár folyamán.

Csibe
22-én most csütörtökön megyünk délre UH-ra.

Nyuszifül
nálunk nem sok a helyzet, már nagyon várom a csütörtököt, mert csak akkor fogom elhinni, hogy tényleg lesz kistesó, mert a tüneteim az a kevés is ami volt jóformán már tényleg csak hébe hóba van, inkább nincs is, pedig tudom hogy ez is normális, mégis néha idegesít, pedig Ákosnál is ennyi volt egy idő után.

Sziaszotk

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hogy szeretek kertészkedni az erős túlzás, de akkora hatalmas udvarunk van, kopaszon mégsem lehet... :) Mikor megvettük a házat már tele volt eperrel, málnával, gyümölcsfákkal (azokat meg is ritkítottuk mert úgy nézett ki mint egy faiskola, az extulajnak ez volt a hobbyja) a virágokat meg nagyon szeretem, minden tavasszal veszek egy egy rózsát, vagy csomag kardvirághagymát, vagy valamit... a muskátliállományomról nam is beszélek :D de élvezem mikor nyílik, az eper-málna meg nagyon finom :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma hajnalban érünk haza Olaszországból, azért három órát tudtam aludni, utána indulni kellett dolgozni. Nagyon jó volt az út, különösen Verona tetszett és a Dolomitok.
Még nem volt időm visszaolvasni Benneteket, de pótolom.
Nagyon hiányoztatok.
Holnap megyek a Kaáliba, leadom a párom andrológiai leletét. Voltam a nőgyógyászomnál, ő továbbküldött egy kollegájához a II. Női Klinikára, ő meg egy harmadik specialista nevét és számát adta meg.

Princess
princess
 
 


Sziasztok

Szia Princess
jól kipihented magad?
te holnap mész, mi csütörtökön megyünk a Kaáliba.
a II. Klinikán kinél voltatok? és ő kit ajánlott?

Hát mi ma elmentünk dokinénihez Ákosnak iratni popsikrémet, fürdetőt, és testápolót, és megkérdeztem hogy mennyire különbözik az Esztergomi újszülött csecsemő ellátás a II-es Klinikástól. Hát nem ajánlotta hogy én itt szüljek (az igazság az hogy én nem is szeretnék), itt az újszülötteket sima gyerek orvos vizsgálaja csak meg és nem neonatológus, ha bármi baj van akkor ha minden igaz április 1-től Győrbe viszik a babókat, ja és a legfontosabb hogy 1-jével bezárják a gyerek osztályt, így még azt sem tudja senki hogy gyerek orvos híján hogy lesz megoldva az újszülöttek orvosi ellátása, vagyis állítólag van 2 variáció de egyik sem igazán jó.
Úgyhogy mondta is hogy sajnál minket és a hozzánk hasonlókat az anyagiak miatt.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!
Már csak kettőt kell aludni.Tök izgi!Kár,hogy csak kivülállóként izgulhatok érted,olyan jó volt,hogy együtt haladtunk,nem is értem még mindig,hogy miért történt így.
De nagyon szorítok Nektek,hogy minden nagyon-nagyon rendben legyen!

Princess!

Mi volt a Kaáliban?
Biztos szép helyeken jártatok,irigykedem egy picit :wink:
Mi most nem nagyon megyünk semerre,kell a szabadsággal spórolnom.

Csibe!
Ki csinálja végül a biopsziát?És mikor?

Áfonya!
Jól vagytok?

Pihi és Jeni!
Rég nem írtatok.Mi újság?

Nyuszifül!

Tessék csak gömbölyödni szépen :wink:
Vendég
 


Nyulasz,
köszönöm jól vagyunk! Ma voltam vérvételen ismét a toxoplazma miatt, meg védőnőnél is, és azon kívül hogy a nagy súlyfeleslegem miatt a 16. hét előtt el kell mennem cukorterhelésre (és majd a 24. héten is) nincs semmi gond. Elkezdtem csökkenteni az Utró adagomat is, kevesebbet szedek Bromóból is, lassan biztonságban lesz a babám. Jövő hét hétfőn megyek a 12 hetes tarkóredő szűrésre, de SZTK alapon, így képet nem ígérek.
Te meg ne légy elkenődve (persze könnyű mondani) a következő lombik biztosan sikerül, és mikor Era hatalmas hassal nem tud majd aludni, te akkor kergeted boldogan a rókákat a fehér vízöblítésesig
:wink: :D
Vendég
 


Áfonya!

Örülök,hogy minden okés(a cukrot leszámítva).Ennél nagyobb baj sose legyen.Toxoplazma ügyben minden okés?
Azért ha mégis lesz kép,kérjük feltenni!
Jót mulattam az utolsó mondatodon.Úgy legyen!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy hosszabbat, de elszállt és nem volt energiám újraírni. :evil:

Erika! Örülök, hogy jól vagytok, nagyon drukkolok holnapra!!! Én is pont ezért mentem az I-es klinikára, mert egy nő orvos ismerősöm is azt mondta, hogy a neonatológus miatt és a műszerezettség miatt, szerinte aki megteheti, az Klinikán szüljön.

Tegnap anyukám azt hallotta a TV-ben, hogy nem területileg lesz megszabva, hogy hová tartozunk, hanem a háziorvos utal be. És ha ő mondjuk engem az I-es klinikára utal be, akkor nem kell fizetni. Hát remélem így van... Jövő szerdán megyek a dokihoz, majd megkérdezem tőle.

Áfonya! Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Szerintem már most is biztonságban van a babád :P A kertért azért irigyellek egy picit. Mi is szerettünk volna kertes házba költözni, de sajnos a munkák és az utazgatás miatt nem tudtuk volna felvállalni. Majd nyugdíjaskorunkban... :(

Nyulasz! Fel a fejjel! Most élvezz ki minden olyan programot, amit terhesen majd nem csinálhatsz! Nekem is mindenki ezt mondta és csak legyintettem, hogy biztos csak azért mondják, hogy vígasztaljanak, pedig én már alig vártam, hogy lemondhassak azokról a dolgokról (esti programok, borozás, sörözés barátokkal). Most meg, hogy kezdem érezni a korlátaimat, mégiscsak igazat adok nekik. Szóval még használd ki azt a néhány hónapot, ami visszavan neked a terhességig. :wink:

Princess! Olaszország tényleg nagyon jó hely, bár kicsit drága, ha az ember jól akarja magát érezni.

Csibe! Milyen volt London?

nyusziful

nyusziful76
 
 


ja, a mérlegemet pedig tényleg lehet, hogy szabadságolom. Tegnap reggel megint rááltam és 1,5 kilóval kevesebbet mutatott. :evil: Azért 6,5 kiló mégis sokkal jobban hangzik....

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Áfonya - Nyulasz
úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszifül
igen anyukám is hallotta tegnap reggel amit írtál, csak az a baj, hogy a nőgyógyászatra a nőgyógyász utal be, de épp pár perce számolgatott apjuk és láttam, hogy ő már úgy számolt hogy én a II-es klinikán szülök, és nem is fog anyagilag annyira bezavarni ha az adóvisszatérítést megkapjuk úgy ahogy megcsinálták, de ha nem akkor bukta, akkor majd csak lesz valahogy. De én csak ott érzném - főleg ezek után - a babát-babákat biztonságban, és persze az sem mindegy hogy a dokiban is tökéletesen megbízom.
Kiváncsi vagyok hogy mit mond majd neked a doki a fizetős-nem fizetős kórházról?

Nyulasz
ahogy Nyuszifül is írta élvezd ki őszig a gondtalan életet, mert utána legközelebb kitudja mikor élheted megint így az életed
lehet hogy csak 10-15-20 év múlva :lol: úgyhogy hajrá, bele az élet sűrűjébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Nyuszifül, bárcsak nekem lenne 6,5 kg-os súlyfeleslegem :wink: Irigykedek ám rád, én is babás szeretnék lenni...................

Erika már csak 1 nap, nagyon várom a híreket.

Nyulasz, elkészült a párom kromoszóma vizsgálata, és negatív lett. Április elején másodika körül lesz a biopsiája, és akkor derül majd ki a teljes igazság, hogy hogyan tovább.Ma egyezteti a pontos időpontot Ha lesz sperma, akkor már áprilisban kezdhetem a stimut, persze ciklusomtól is múlik a dolog, ha nem április, akkor május :D

London nagyon szép volt, gyakorlatilag mindenhova elmentünk, ami belefért 3 1/2 napba. Jó időnk volt, végig sütött a nap, rengeteget gyalogoltunk, estére alig éreztük a lábunkat.


Princess mit mondtak a Kaáliba? Várjuk a híreket.

Áfonya örülök, hogy minden rendbe Indiszkrét kérdés mennyi a súlyfelesleged, csak azért kérdem, hogy tudjam én is majd, hogy mire számithatok.

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
hát a védőnő azt mondta 85 kiló felett küldik a kismamákat erre a korai cukorterhelésre, de nekem igen jelentős súlyfeleslegem van, bőven vagyok 85 kiló felett... :wink:
Vendég
 


Áfonyaa, akkor nekem is majd mennem kell korai cukorterhelésre :)
csibe32
 
 


Csibém!!! Keblemre!!! :D
Vendég
 


oké, hozzunk össze egy duci klubbot :D :D :D
csibe32
 
 


Csajok! Ez így önmagában nem ér ám semmit, a magasság is számít! :D Én pl. kilóban kevesebb vagyok, mint 85, na de alig érem fel a csengőt. :D :D Úgyhogy engem is bevehettek.

Csibe! Akkor a vizsálati szakaszból már ti is nemsokára átléptek a megvalósításba!! :D :D

Princess! ????

nyusziful76
 
 


Nyuszifül ha a BMI indexed meghaladja a 30 jöhetsz :wink: :D
csibe32
 
 


Sziasztok

Nyuszifül - lányok ajánlom figyelmetekbe szombaton délután 17.55-kor a Spektrumon az Ikerözön című filmet
ha jól értettem (Ákos mellett) akkor inszemes donoros babákról és a családjukról szól, sajnos sírni is lehet rajta, én sírtam is.
a lényeg 1-ső alkalommal 1 kislány, majd 4-es ikrek, és ismét 4-es ikrek - sajnos 1 baba a 22-héten meghalt, és még mindig babákat akarnak :lol: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Csibe!

Ez nagyon jó hír,hogy minden rendben a kromoszómákkal.Remélem találnak biopsziával kisfickókat,és akkor hajráááá!

Princess???????????????

Erika!
Húúúúúú,mindjárt holnap!Nagyon kiváncsi vagyok,hogy hányan vagytok.

Csajok,én egyenlőre kimaradok a duciklubból,de ahogy elkezdek pocakot növeszteni,csatlakozom ám hozzátok!
Vendég
 


Megvan a biopsia időpontja, jövő hét csütörtök. Jajjjjj de izgulok.

Duci klubbosok megvettem a Béres Alexandra új fogyis könyvét, hátha olyan diétát talált ki amivel sokat lehet enni :D :D :D :D

Erika nagyon várom a híreidet+++++++++++++++++++++++++

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

a holnapi híreimmel kb. csak ilyen későn fogok tudni jönni, mert délre kell mennünk utána még beugrunk 1-2 boltba, és ha haza értünk még anyóst is haza kell szállítani, és lehet hogy a sógorékhoz is beugrunk, és utána ügye locsi-pocsi - vacsi és akkor már jöhetek is a géphez ha apjuk ideenged.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak mióta hazajöttünk Olaszországból szinte semmire sincs időm, alig alszom, annyi a munkám. Fáradtabb vagyok, mint az utazás előtt.

Tegnap voltam a Kaáliban, lényegében nincs sok hírem, leadtam a párom andrológiai leletét, Krizsa doktorral beszélgetünk a rám váró műtétről, meg Londonról. Kaptam tőle időpontot is, április 17. Ez még nem a lombik időpontja, csak megyek beszélgetni, hogy tudja, mi történik velem.

Erika!
A nőgyógyászom először Tahi doktorhoz küldött a II. klinikára, ő meg tovább egy kollegájához, Szabó doktor. Vele még nem találkoztam, csak mobilon beszéltünk, megadott egy vezetékes számot, hogy ott kérjek hozzá időpontot. De csak keddenként lehet hozzá menni, azt meg jó előre meg kell szerveznem, hogy ráérjek.
Nagyon várom a híreket!

Nyuszifül!
Olaszország tényleg elég drága hely, Veronában sajnáltam is, hogy nem vagyok gazdag csajszi, volt pár üzlet (Louis Vuitton, Gucci, stb.) ahol simán tudtam volna válogatni.
Bergamoban van a Colleoni kápolna, a bejáratnál egy spermát ábrázoló dombormű, tiszta fényes, a férfiak ’simogatják’, hogy termékenyek legyenek. A férjem is megtapogatta párszor!
Nálatok is bejött az ’Élet Könyve’, hátha nekünk meg ez segít.

Csibe!
Örülök, hogy tetszett London. Már ilyen hamar lesz a biopsia? Én is Veled izgulok!

Princess
princess
 
 


Hát Princes nem egyszerű dolog a műtéted megszervezése. Végül is Krizsa doki ragaszkodik a műtéthez?

Nyulasz a biopsiát BMC andrológiáján végzik. Mi zujs a munkahely váltással, szoltál már, hogy irodába akarsz dolgozni?

Erika jajj, már megint csak késő este fogjuk megtudni a hireket :( .

Nálatok, hogy zajlott a long protokoll, mikor kellett elkezdenetek?

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Erika! Sajnos a filmet lehet, hogy nem fogom látni, mert programunk van szombat estére. Lehet, hogy megkérjük a családot, hogy vegye fel nekünk videóra.

Ma reggel az Egészségügyi Minisztérium államtitkára (az a szőke csaj, aki folyton nyilatkozik) volt a tévében és ő is arról beszélt, hogy a körzeti orvos bármelyik kórházba beutalhat és akkor nem kell fizetni az ellátásért. Csak azt nem tudom, hogy automatikus-e, hogy engem a körzeti doki oda utal be, ahová én szeretnék menni. Mondjuk az enyém valószínűleg igen.

Várom a híreket!

Csibe! Tök jó, hogy nem kell sokat várnotok! Mi több, mint egy hónapot kellett, hogy várjunk a biopsziára. Drukkolok nagyon! Szeretgesd a párod, mert a férjem szerint a biopszia olyan érzés volt, mintha jól T*-ön rúgták volna :( Mármint utána, mikor elmúlt az érzéstelenítés. (Ja, és valami kiszolgált alsógatyát vigyetek neki, mert úgyis tiszta jód lesz.)

Ma reggel Dolly is volt a TV-ben, aki állítólag a búzafű létől 15 kg-ot fogyott és arról beszélt, hogy ha ebből az ember minden reggel iszik, akkor utána bármit ehet (zsíros kenyeret, édességet, stb). Na én az ilyen fogyókúrákban nem hiszek. És mindezt méregtelenítés címszó alatt. :?

Princess! Nekem is Tahi volt a dokim a II. klinikán, csak túl sok volt a betege és kevés ideje volt a lelkek ápolására, ezért váltottam. A másik dokit nem ismerem, de gondolom azért küldött hozzá, mert neki van ilyen tapasztalata.

Ahhoz a spermás szoborhoz egyszer el kell mennünk! :D Ki tudja...

nyusziful76
 
 


Olvasgatom Béres Alexandra könyvét súlyprogram könyvét. Sok logikus dolgot ír, jobbnak tünik mint Norbi féle diéta. Norbi féle kodokban sokszor nincs logika.
csibe32
 
 


Engem is érdekel a könyv, igaz még nem aktuális...
Akkor szerinted érdemes megvenni? Van benne használható dolog?
Vendég
 


Áfonya megoldom majd valahogy, és beskenelem a táblázat részét, szerintem az elég lesz.

csibe
csibe32
 
 


Áfony te is pcos vagy? Te mennyi metformint szedsz ha szedsz? :oops: Nem biztos, hogy jól emlékszem.
csibe32
 
 


Csibe,
én PCOs vagyok ugyan, de nem bírom szedni a metformint. Tavaly nyáron szedtem 3 hónapig, de pokol volt az életem, alapból is túlérzékenyek a beleim (IBS a betegség vagy inkább állapot neve), szinte mindig hasmenésem van, a metforminnal együtt pedig annyira elharapódzott a dolog hogy a házból sem tudtam kilépni, így fel kellett adnom.
Vendég
 


Áfonya!
Szuper az új vonalzód!!!

nyusziful76
 
 


Áfonya!
Szuper az új vonalzód!!!

nyusziful76
 
 


Áfonya vonalzója tényleg jó, de azért irigykedek én a tiédre is ám :wink:
csibe32
 
 


Köszi lányok!
Nekem is nagyon tetszik, de én is elcserélném Nyuszifülére :wink:
(Márhogy Nyuszifül vonalzójára, nem nyuszi fülére... :lol: )
Vendég
 


Sziasztok

Hát láttuk a picurkánkat akinek ezerrel vert a pici szívkezdeménye!
És hát sajnos Krizsa dr. így az utunkra engedett, habár még lehet hogy fogunk 1x talizni mikor meglesz az eredménye a 12. heti géndiagnosztikás vérvételnek+UH-nak - javasolta hogy így 34 évesen jó lenne megcsináltatni (igaz állítólag 30.000Ft) de hát ez van.
ja és lehet hogy fogok pecsételni vagy picit vérezni, mert láttak Harcikával még valami kis kezdeményt de abban nem volt semmi, és Harcika mondta hogy ne ijjedjek majd meg ha pecsételek, de vagy elindult benne is valami és leállt már a legelején vagy valami bevérzés, és mivel nem igazán fogok tudni pihenni hogy szépen felszívódjun így valszeg kifele fog jönni.

Csibe
engem kérdezel a longról? ha igen akkor leírom!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, gratulálok :D :D :D :D
Igen, téged kérdeztelek a longról.
Jó éjszakát.

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Csibe
a doki mondta meg hogy hányadikán kezdjem el a Suprefactot 0,5ml, és mikor mellette megjött akkor a 3.-6. nap között kellett vérvételre mennem. A vérvétel eredményétől függőtt hogy mikor kell kezdeni a Gonal-f-et. De nekem jó lett így a vérvétel napjától Suprefact 0,25ml + a Gonal-f (ebből amennyit a doki mond) és így pár nap múlva UH, és ekkor vagy hagyja a Gonal adagot, vagy megemeli, nekem emelni kellett és addig kell 2-3 naponta UH míg azt nem mondja hogy jöhet az éjjféli szuri és a leszívás.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép reggelt mindenkinek :D

Köszi Erika.

Többiek merre jártok?

Csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Erika! Gratulálok a picurkához! A család tudja már? Bár gondolom a nagyszülők tudják, hogy miért kellett Ákosra vigyázniuk. :D Jó, hogy mondta a doki ezt a vérezgetést, mert így legalább tudni fogod, hogy mi a helyzet.

Mi is gondolkodtunk azon a fizetős vérvételen, de végül nem csináltattuk meg. Mondjuk én 31 vagyok, de szerintem ez nem lényeges különbség. Ha megnyugtat, akkor szerintem inkább az a 30 ezer Ft, minthogy végig idegeskedj, vagy magzatvizet vegyenek.

Lányok! Nem irigykedni, mindenkinek lesz ilyen vonalzója!!! :P És akkor majd én fogok irigykedni :D

Áfonya! Pont amikor elkezdhettem a kismamjógát én is a 12. hétben voltam és volt egy lány, aki pedig pont ott tartott, ahol most én. Akkor én is úgy éreztem, hogy de jó neki, hogy már ennyivel előrébb tart (tarkóredő és AFP előtt voltam). Most ő szülés előtt áll. Én nem is értem hová tűnt az a három hónap, olyan pillanatok alatt elment. Úgyhogy élvezd ki minden pillanatát! A babóval minden rendben és jön a tavasz!!!!

nyusziful76
 
 


Erika!

Gratulálok a babátokhoz,boldog pocakosodást kívánok!
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Csibe!

Nagyon szorítok csütörtökre,remélem nem lesz nagyon fájdalmas,és találnak is katonákat!
Az eredmény mikorra lesz meg?

Princess!

Akkor téged műteni fognak végül?
Én valahogy lemaradtam.Mi lett a párod eredménye????????
És mi lesz Londonnal?Még elötte belevágtok?

Pihi!

Mi van veletek?Closty?Hőgörbe?Inszem?

Erika!

Azért próbálj meg kicsit kímélőbb üzemmódban élni,tudom ez egy örökmozgó mellett nem annyira könnyű,de azért vigyázz magadra!

Jeni!

Biztos kaptatok az üzletbe már nyuszikat húsvétra.Én úgy imádom őket!

Áfonya!

Te meg minek akarsz cserélgetni?Hiszen betöltötted a 12. hetet,most már te is nyugodtabb lehetsz! :wink:

Nyuszifül!

Mikorra vagy kiírva?
Vendég
 


Nyulasz,
igen, nyugodtabb vagyok, és mióta csökkentem az Utrót nem is érzem azt a furcsa érzést amit eddig igen, hogy ugyan nem görcsölt a méhem, de éreztem, és olyan volt mintha egy nehéz kő lenne a helyén... persze nem tudom hogy az Utró miatt volt-e, vagy mostmár azért jobb-e mert a lepény termeli már a hormonokat.
Nyuszifül,
neked van mit élvezni, a terebélyesedő pocakot, a magzatmozgást, nekem még nem látványos a terhességem. Persze örülök minden percének, csak jó volna előrébb lenni :)
Vendég
 


Sziasztok

Nálatok is olyan csúúúúúúúúúúúnya idő van? Mert nálunk rettenetes, néha kész ítélet idő!

köszönjük a gratulációkat, és persze próbálok pihenni (feküdni) már amennyit lehet Ákos mellett.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szép tavaszi reggelt mindenkinek!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!

Igen van az üzletben nyuszi, csak az a gond velük, hogy nagy kupit tudnak csinálni. Kihancúrozzák a forgácsot, én meg hiába takarítok, nem látszik meg.


Erika!

Azért csak próbálj meg sokat pihenni! :D

Jeni99
jeni99
 
 


Jeni!

Hát a nyuszik már csak ilyenek :wink:
Meggyógyultál?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?