Hellósztok,
úúú, Bogikám, de izgulok. Aztán szólni ám!!!!
Ezek a játszós dolgok még csak most várnak rám, nekünk még rossz tapasztalat nem volt, de biztosan lesz, grrrrrrrrr. Én amúgy úgy vagyok vele, ha valaki beszólna Benyónak, hogy ő hogy csinálja, netán én, akkor megmondom nyugodtan, hogy majd az én gyerekemet én nevelném úgy, ahogy én gondolom, ő meg a sajátjával hasonlóképpen tegye.
Edó, öcsém, elhiszem, hogy nem esett jól.
Tudod, egyik füleden be, másikon ki!!
Autócsere: szóval veszünk egy új autót, és kisebbet, ugyanis nagyon sok a fenntartása a Hondának. Szuper jó autó, dehát terepjáró, sokat fogyaszt, sok az adó rajta, stb. Most nagyon jó kondíciókkal lehet Yarist venni (ajándék klíma és metálfényezés), úgyhogy lefoglaltunk egy gyönyörűséges Yarist, 1,4-es dízelt, sok-sok extrával, 5,3-es fogyasztással, szóval jó lesz.
És apukám is lecseréli az autóját, szintén Toyotára, az új Aurisra, így mivel két autót vásárolunk, kaptunk extra kedvezményt.
Hát így állás van.
A miénket még nem adtuk el, de folyamatban van, meg az apué is. Ha valakit érdekel, mindkettőt ajánlom, mert tutira jók.
Apué Honda Jazz, törésmentes, szuper járgány.
Fersike, titeket érdekel még kisautó vétel? Ezt nagyon ajánlanám, bár már van is rá egy vevő, de ha ismerős elvinné, annak szívesebben adnánk.
Gány egy idő van, de azért ne veszítsétek kedveteket!!
Boguska, hoztunk hétvégén friss tojást vidékről, izzítom már őket a madártejhez!!!