Új privát üzeneted érkezett!

Hát látod, ha ma újra kezdhetnéd már egész más intézményt jelölnél be a felvételi lapodon. Vagy tévedek? :wink:

Kép
agianyu
 
 


Hát látod, ha ma újra kezdhetnéd már egész más intézményt jelölnél be a felvételi lapodon. Vagy tévedek? :wink:

Kép
agianyu
 
 


Látnod kellett volna a férjem arcát, amikor meglátta, hogy mennyi szabija lesz! Kereken a fele, annak ami eddig volt. Jó, hogy a fizetése az nem! Legalább ennek örülhet.

Kép
agianyu
 
 

 
 

Nem tudom...biztosan mást... :roll:

Kép
seriff
 
 


Keszthelyi képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Fenyőharaszt kastélyszállós képek, ahol 10 családdal voltunk, és egy csomóóóó gyerkővel. :)

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ez is Keszthely, a hosszú hétvégén.

Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Akár találkozhattunk is volna. Ott sétáltunk el a hotel alatt és azon a murván toltuk Lucát, hátha elalszik, ahol a játszótéri képek készültek.

Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hűűű micsoda képek! A Balaton tavasszal, télen gyönyörű! És miyen huncutkák a gyerekek,megy ki merre lát! Benyó talán Anyának szedett virágot?

Kata, állati szerencsénk volt az idővel, este néztük: -10-14 fok van, szakad a hó, nem látni semmit!Azt hiszem ezt az időt nem csípték volna a gyerekeink.


Dia, kiköpte :oops: :cry: . Megkóstoltam, hátőőőőőőő :oops: :oops: :oops:

Kép
seriff
 
 


Bog?

Kép
seriff
 
 


Én olyan szomorú vagyok Kaszás Attila miatt. Nagyon szeretem. Ugye felépül?

Kép
agianyu
 
 


Fersike, itt semmi news, majd jelentek ha van, tudod. Cukik a képek Hannáról, majd a videót is megnézem egyszer. Hogy állsz a vezetéssel?

Jól ezek a keszthelyi képek, csajok, nem is értem mért nem találkoztatok. :shock:

Kata, uradnak boldog névnapot, szülinapot, még benne vagyok a 8 napban, ugyi? :wink: Du. hívlak, de nyugodtan te is zaklathatsz bármikor.

Ez az idő lehangoló, már nagyon beleéltem magam a tavaszba, erre tessék.

Hétvégén Szentendrén voltunk, jó nagy kosz volt, lehet 15-e miatt, és tele volt kretén,japán turistákkal. Azért Balu jól érezte magát, evett mindent ami egészségtelen, de hát ettől boldog a lelkem. :roll:

Ancsáékat most írigylem kissé...

Kép

Kép
babszy
 
 


néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Bog, imádom ezt a kockás pizsamáját Balunak, annyira cuki benne!Mit hallgat ilyen elmélyülten?
Itt egészen korrekt az idő, még a Nap is süt!
Figyi csak,milyen a Tropicarium?Egy ismerős csajszi menne oda vasárnap a 2lányával( 4.5 és 2 évesek) és a férjével. Szted élveznék a lányok?És még azt kérdezi, h kb mekkora?Csakhogy mire számítson.

Ja, lassan haladok,most némileg elakadtam, sok extra program volt a hétvégéken, de nem adtam fel. :D

Kép
seriff
 
 


Balu nagyon édes a fejhallgatójával. :P

Orsi nap hol?
Itt kutyahideg szél fúj, télen nem fáztam így, mint ma sétán.

Kép
agianyu
 
 


kockás pizsi nekem is bejön :wink: Bogi rólad nincs pocakos kép? Lehet a picurka megvárja a születéssel a jó időt :D

Bencus olyan nagyfiú már!

Hanna nagyon vagi a piros siszerkóban! Szerintem a 2 és 4 .5 éves csajoknak tetszeni fog a tropicárium.

Ági! Jó hogy bevált nálatok ez a trükk! Nálunk most a pelusról való leszoktatás van porondon.. elhinné ha azt mondanám a boltba már nem árulnak pelust?

Orsi! Az oltással kapcsolatban prospektusban leírtak voltak rémisztők, hogy ha elkapja a gyerkőc akkor baromi veszélyes a tüdőgyuszi, agyhártyagyulladás stb.. a dokinéni javasolta a két tüdőgyuszi után mielőtt visszamenne a bölcsibe.
Nektek mi a véleményetek a pneumococcusos oltásról?

Kata! Én is boldog név+szülinapot kívánok Jóskának! sielős Petiről tegyél fel képet!

nálunk lassan minden szobán lesz függöny.. (apa unszolására :D ) Csináltunk palántákat(paprika paradicsom :)) Lassan a virágost is ki kéne találni hol legyen... szintén apa unszolására :D

na dogzok még egy picit

puszi

Kép
edó75
 
 


Edó,köszi! Pneumoról Eszti bizti ír, én úgy tudom, h 1év alattiakat érdemes főleg beoltatni, de lehet,h ez hülyeség. A mi dokink a bárányhimlő a meningitis és a kullancsenc. elleni védőoltásokat javasolta, az 1-t és a 3-t közösségbe kerülés előtt, a meningitis ellenit már beadattuk.
Mikor megy vissza Peti a bölcsibe?Mesélj már,miket beszél, miket csinál? Mondókázik ezerrel?

Ági, szél itt mintha lenyugodott volna, és már az ég kékjét is látni, mindig minden Hetény felől jön, a vihar és a jó idő egyaránt. Ja, és Hanna nem volt vevő a kiscica-cica storyra :oops: :wink: .

Kép
seriff
 
 


Bogus, ez a pizsi nagyon cukker. Meg a fejhallgató.... :) :)

Edó, mi beadatjuk a pneumot, én mindenfélét hallottam, a dokinénink úgy fogalmazott, hogy ha valaki nem sajnálja rá a pénzt, mert elég borsos, akkor mindenképpen nagyon hasznos oltás. Sok mindent megelőz, mint valóban a tüdőgyuszi, fülgyulladás, stb. stb.
Benyóka pont egy hónap múlva kapja az első adagot, aztán két hónap múlva a másodikat, a kettő között meg 15 hós és meningitis. :shock:

Mi elég sok oltást adunk be, ezt, a meningitist, barit és kullancsot.

Orsi, nem mondod, hogy egy időben voltunk Keszthelyen............baaaa

Mi ma sebészeten voltunk....Benyó belenyúlt anyóséknál a földön lévő :twisted: :twisted: kaktuszba, és benne maradt egy csomó icipici tüske, egészen alábújva a bőrnek, és begyulladt. Kiszedték neki, az összeset, brrrrrrrr, volt nagy ordítás, de aztán kapott ajiba egy fecskendőt, és megvígasztalódott. grrrrrrrrrrrrr :roll:
Vendég
 


Ó, szegény Bencus! Mindig van valami, meg lesz is, igaz? Főleg ha ilyen örökmozgó csávókád van!
Hát kis híjján kerülhettük el egymást, vicces.

Bogi, nagyon nagy már a kisfiad! Tök sokat nőtt, mióta utoljára képet raktál fel róla! És milyen komolyan hallgatja a zenét. MIt?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Eszti, kaktusz :shock: :shock: , elég horror!

Ági, időjárás jelentés: szél fúj, hideg van, de nem esik, sőt locsoltunk 8) .

Kép
seriff
 
 


Serif, nagyon színvonalas a tropicárium, Baluval szoktunk járni, sok szép akvárium van, meg rája simogató, szóval nagyon ajánlom.

Edó, rakhatnál fel képeket a szépülő házatokról, kertetekről. Nagyon kíváncsi vagyok, na meg Petiről kb. ezer éve láttunk utoljára képet. :cry: Ő is már jó nagy cula lehet.

A fiam magában eszi a margarint, szerintetek ez nem gáz? :roll: :shock:

És erről a kullancs elleniről tud valaki valamit? Ezt ismételni kell?

A szomszédok és a játszós barátnők egyfolytában sütikkel látnak el, anyám, hogy fogok így kinézni, nem beszélve Ádi végső méreteiről. :roll:

na pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Bog, Hannának is van ez a magában a margarint ill. a májkrémet perverziója. :shock: :oops:

Kép
seriff
 
 


Nálunk is van májkrém evés magában, azt a picit szereti, amiből 5 van egy csomagban. Annak talán jobb a minősége is. :roll:

Feszült vagyok és ideges, nem most kéne halálosan nyugodtnak lennem a hormonok befolyása alatt? A játszin is majdnem leütöttem a szomszéd anyukát, mert állandóan rászól a gyerekemre, meg a máséra is, pedig ez tabu, kivéve ha testi épségről van szó. Na, de hogy Bali hova tegye a motorját, meg ne lépjen rá a homoktortájára kicsit túllő a határokon, azt hiszem. Ti mit gondoltok? hogy tudassam vele finoman, hogy KUSS??

Kép

Kép
babszy
 
 


Hát én nem tudom. Nálunk is a nagy játszón van néhány anyuka, akik uralják a terepet. Csak az ő hangjukat lehet hallani.
talán te meg Bogi kezd el az ő gyerekének osztani az eszet, hátha rájön, milyen bunkóság is az. Csináld ugyanazt mint ő!!! Ne tedd ide... Nem szabad... Ne csináld...

Kép
agianyu
 
 


hát lehet ez lesz a megoldás, bár az ő kislánya "olyan jól nevelt", ezt is ma hallottam tőle. Persze az én fiam kb. ugyanennyi vizet zavart 1,5 évesen. Majd fél év múlva meglátjuk... :twisted:

Kép

Kép
babszy
 
 


Bog, sztem nem tudom, de asszem nem ma fogsz szülni,mert nekem előző nap fergeteges jó kedvem volt,és gyakorlatilag mindenen röhögtem...
Ne idegeskedj!

Nekünk ma meglepi vendégeink voltak, Tivadariék! Olyan jó volt!!

Kép
seriff
 
 


Bogi megvan! Mond neki, a te lányod még nem..., Balu ilyenkor már... Szerintem ennél nincs idegesítőbb!

Kép
agianyu
 
 


Ja Ági! ez tényleg idegesítő, amikor összehasonlítgatják a gyerekeket. Imádom a keresztanyám, de volt egy idegesítő beszólása :? Megkérdezte miket csinál a Peti, persze először büszkén mondtam hogy ügyes okos, egy csomó mondókát, verset meg éneket tud (meg se tudom számolni mennyit) Persze nem szoktam eltitkolni, hogy rossz kis ördög is szokott lenni :) ) erre egyből megkérdezte hogy és szobatiszta már? mondtam hogy nem, ezzel nem büszkélkedhetünk erre azt mondta persze a fiúk később szoktak .... valahogy nem esett jól :(

tök gáz de idén még egy képet sem csináltunk Petiről :oops:

Kép
edó75
 
 


Edó,és a házról? Meg az "ültetvényről"?
Beszólások :roll: :roll: , no para, sztem mindig mindenki rokonai-barátai között vannak "bezzegelők"...A vicces, h sokszor olyanko,akiknek még nincs gyereke, aztán hopp de hamar rájönnek, h ez mennyire gáz,amikor Nekik gyerekük születik :P .

Bogus?

Ági, időjárás:szakad az eső.

Dia, mi van már Veletek?

Kata,sikerült? Volt sütizés?

Orsi, újabb hétvégi program?

Eszti,meséld már ezt az újabb autócserét!

Ancsa, írok Neked is, bár úgyse olvasod! Remélem klassz helyeken jártok,nem csípnek össze a szúnyogok,és fotóztok ezerrel!

Kép
seriff
 
 


Serif, honnan tudod hogy Ancsa nem olvas? Beülnek egy internet kávézóba és már hazai pályán találhatják magukat. Gondolom, azért nem ezzel vannak most elfoglalva. 8)

Ja, bezzegelő beszólások, fúúúúj, na és az egyben vagy még???? 2 héttel a terminus előtt? :evil:

Éjjel elkezdett fájdogálni a hasam, na persze nem rendszeresen, és nem olyan nagy erőbedobással, de Ádám készülődik szépen. reggel ctg, vizsgálat 2-3 centis méhszáj, doki bám szerin 24-48 óra múlva számíthatunk actionra. Úgy legyen, most is érezgetem, a keményedések már fájnak is. Jó jel!
Ja, és előjött a migrénem a kórházban, szerintem pszichésen, megláttam a szülőágyat.

Ja, Eszti most mi van a faja Hondával? Már nincs is meg?

Oké, Ági, a kiscsaj még egy szót sem mond(ami, persze tudom, hogy semmit nem jelent!!!), majd beszólok, hogy Bali már ilyenkor egy csomót mondott. :twisted: :twisted:

lepihenek, majd jelentkezem ha van news

Pussykám, a Camponában van egy gyerek bolt a Reset, irtó jó cuccok vannak leárazva, kiárusítás van. Gondoltam, ha erre jártok... :P

Kép

Kép
babszy
 
 


Akkor az időjárás, most egységes képet mutat.

Bogi, akkor itt tényleg mindjárt baba lesz. Na már én is kezdek izgulni, pedig nekünk csak az öröm marad.

Anikót meg elképzelem, amint minden nap berohan a kávéházba és a friss babás történeteket olvassa. Bár azért most action készülődik :D

Kép
agianyu
 
 


Halihó Mindenkinek!

Jujj, Bogi, ez nagyon izgis. Sokat gondolok rátok, nagyon. Komolyan mondom, olyan jó neked, nemsokára kezedben lesz egy édes kis újszülött. :P Azért ez nem sokszor adatik meg az ember életében, és olyan gyorsan megnőnek!
Szorítok nagyon!! (Balu továbbra is vagány kiskölyök. Olyan jó volt mikor felhívtátok Petit, tökre várta már, nem felejtette el. Édesek voltak ahogy telefonon beszélgettek :lol: )

Serfi, igen sikerült, megkötöttük. Nekünk is olyan jó volt nálatok lenni. Mondtam is Józsinak, h nálatok mindig olyan kafi, meg az is olyan jó, h klassz nyugi van. Az idővel is szerencsénk volt. A homokért meg mégegyszer bocsi :roll: :lol:

Edó, képek?? :)

Nem ide illik, de most tettem tisztába és már megint nyomja, az oviba meg indulnunk kéne. Lehet, h rokon a Zuggó gyerekekkel??!! :roll: :wink:

Én is elkezdtem inni az aloés termékeket. Most voltam fogorvosnál, megmutatni a szájam sarkában kb 2hónapja lévő sebet, első kérdése, nem vagyok-e vérszegény, meg szedjek multivitamint. És beutalt vérvételre is. :roll: Ezeknek azért igen nagy esélye van, pláne h 9hónapja még szoptatok is. Úgyhogy egyből elkezdtem inni ezeket a csodaszereket.

Eszti nagyon klassz képeket tettél fel. Szegény Bencus a kaktusz miatt. :cry: Meg szegény te, gondolom neked se volt könnyű.

Dia, ha jöttök hétfőn, és délután mentek játszózni, összefuthatnánk ott egy kicsit. Jó?

Kicsit nagyobb és közelebbi kép Lucáról, nincs?

Mi a síelésről képzeljétek semmi képet nem csináltunk. Hót gáz. :roll: :cry:

Na most indulnom kell. Bár a multkor szegény Blankát gyorsan megtömve, rohantam a Petiért , h 4-re odaérjek. Erre, egy hatalmas hisztit kaptam, h ő még maradni szeretne, mert most mennek át a nagyokhoz, és oda ő is menni akar. Na ja. Ezért aztán rohanhattam érte. (4 órától összevonják ugyanis őket.)

puszi mindenkinek

Ági, mi az az utolsó mondatod?! :shock: :lol:

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, Neked másik fogorvosod van????? :shock: :lol:

Kép
seriff
 
 


Hellósztok,

úúú, Bogikám, de izgulok. Aztán szólni ám!!!! :) :) Ezek a játszós dolgok még csak most várnak rám, nekünk még rossz tapasztalat nem volt, de biztosan lesz, grrrrrrrrr. Én amúgy úgy vagyok vele, ha valaki beszólna Benyónak, hogy ő hogy csinálja, netán én, akkor megmondom nyugodtan, hogy majd az én gyerekemet én nevelném úgy, ahogy én gondolom, ő meg a sajátjával hasonlóképpen tegye.

Edó, öcsém, elhiszem, hogy nem esett jól. :( Tudod, egyik füleden be, másikon ki!! :wink:

Autócsere: szóval veszünk egy új autót, és kisebbet, ugyanis nagyon sok a fenntartása a Hondának. Szuper jó autó, dehát terepjáró, sokat fogyaszt, sok az adó rajta, stb. Most nagyon jó kondíciókkal lehet Yarist venni (ajándék klíma és metálfényezés), úgyhogy lefoglaltunk egy gyönyörűséges Yarist, 1,4-es dízelt, sok-sok extrával, 5,3-es fogyasztással, szóval jó lesz.
És apukám is lecseréli az autóját, szintén Toyotára, az új Aurisra, így mivel két autót vásárolunk, kaptunk extra kedvezményt.
Hát így állás van. :)
A miénket még nem adtuk el, de folyamatban van, meg az apué is. Ha valakit érdekel, mindkettőt ajánlom, mert tutira jók. :) Apué Honda Jazz, törésmentes, szuper járgány. :)

Fersike, titeket érdekel még kisautó vétel? Ezt nagyon ajánlanám, bár már van is rá egy vevő, de ha ismerős elvinné, annak szívesebben adnánk. :)

Gány egy idő van, de azért ne veszítsétek kedveteket!!

Boguska, hoztunk hétvégén friss tojást vidékről, izzítom már őket a madártejhez!!! :wink: :wink:
Vendég
 


És mikor lesz már Mammutos tali??? :wink:
Hozzánk is lehet ám jönni talikázni, szívesen látok bárkit, no de majd személyesen!!! :wink: Itt is vannak szuper játszók, meg mindenféle jó. :)
Vendég
 


Kata, Bogika action-jára gondoltam.

Bár én mindig is szerettem volna (és lesz is) egy terepjárót, mert az határozottságot ad az utakon, meg télen jól meg tudnám közelíteni a munkahelyem, de most akkor nem vennék. Várok egy kicsit, majd ha anyagilag úgy megcombosodunk, hogy a fenntartást is ki tudjuk fizetni. Tényleg Eszti, ti Pesten vagy vidéken vagytok biztosítva, mert az sem mindegy?

Dia, te hova jársz játszóra? Telkibe? Miért?

Orsi nem tudsz ajánlani itt Pesten jó fogorvost. Akihez eddig jártunk kitalált egy új rendszert, ami nekem nem tetszik. Ha bejelentkezel nála 10000 Ft "biztosítékot" kell fizetni, hogy fenntartja neked az időpontot. Ha telefonon jelentkezel be, akkor elvárja, hogy bebattyogj a pénzt leadni. Persze aztán visszaadja, ha megjelensz, de ha nem, akkor bukta. Ja, ha a második gyerekkel leszek itthon gyeden, akkor fogorvosnak fogok tanulni!

Kép
agianyu
 
 


Betűvel is kiírom: tízezer.

Kép
agianyu
 
 


Hú Ági! Ez durva! és olyat nem hallott a dokid hogy közbejön vkinek vmi? Én állandóan azt kérdezgettem mikoe Peti beteg volt, hogy miért nem tanultam orvosnak? ..

Eszti! Gyógyul Bencus keze?

Szerencsére nekem nem volt ilyen játszóteres rossz élményem. eddig. Most meg minek járjunk itt a kert :D

Kép
edó75
 
 


jaaa és éljenek a toyoták :lol:

Kép
edó75
 
 


Bogus, bocsi az előbb nem reagáltam, hajrá-hajrá! Izgulok ám, meg szorítok,meg minden!! :D Hű,és Balu észlel vmit az eseményekből? Migrén :cry: .

Eszti,per pill nem, de köszi, aranyos vagy! Apukám is toyotás, ráadásul yarisos. :wink:

Ági, de tudok ajánlani bp-i fogrvost, árat nem tudok, püben elküldöm a nevét, oks? Mellesleg, sztem annyi gyeded nem lesz, h ki tudd fizetni a fogorvos képzést (fél milla per félév) :P , másoddiplomaként.

Edó, nem tudom,nem mindig jó ám tudnii a dolgokat...

Kata, ha mégegyszer bocsánatot kérsz a homokért, kiszaladok a világból! Szted az én gyerekem nem hordja be? Az előbb jöttünk meg a shoppingból,és én ott szerencsétlenkedtem, h levegyem a sáros bakancsot, Gy állt kezében a szatyrokkal, Hanna meg lazán begyalogolt.....(Anyukámék meg egész d.e szőnyeget puceváltak).

Hinta project elindítva...májusra meglesz! :oops:

Kép
seriff
 
 


Majd felveszek valami jó kis hitelkonstrukciót.

Kép
agianyu
 
 


Én már fent, és nem bírom ki, hogy ne tudassam azokkal, akik még nem tudják:
Megszületett Váry Ádám, 4,04 kg-val.

Erős hangú, hajasbaba! Ádám és Bogi is jól vannak!!!

JUHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Vendég
 


Kedves Ádi és a Család! Nagyon- nagyon gratulálunk és sok puszi :)

Kép
edó75
 
 


Szia villámgyors Ádi bébi! Üdv a fedélzeten!

Kép
seriff
 
 


Csajok,én csak most hallottam, teljesen ledöbbentem, Kaszás Attilán. :cry:

Kép
seriff
 
 


Serfi, én is.... :( :(
Vendég
 


Csajok én is most olvastam :(

Kép
edó75
 
 


Ádiról kép esetleg????

Kép
seriff
 
 


Nekem még nincs, de ha megyek látogatni, majd megpróbálok csinálni, bár a kórházi vakunélküliek álatalában nem túl jók. :wink:
Vendég
 


Esetleg vki volt bent Bogoéknál?

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: