Jó reggelt!
Szilvi,
tedd közkinccsé légyszi.
Nézd meg mennyien kérjük..
Én tényleg égen-földön kerestem ezt a könyvet és nem találtam, ha esetleg pár napra kölcsönadnád az nagyon kedves volna Tőled.
Írok majd privit, hogy ne itt terheljük a többieket.
Timi,
ahaaa, értrem, persze Nálad császár volt.
Azért van esély a normál szülésre? Miért kellett a császár? Én tuti rákérdeznék a dokira, nem bírnám ki.
Azt hallottam, hogy a kórházmizéria bevezetése mégsem ápr. 1 lesz, mert tele van hibákkal és nem is tudják addigra megvalósítani, hanem tolódik májusra. És szerintem akkor sem tudják még lemenedzselni, átalakítani stb. Szóval szerintem mi még megússzuk. Én legalábbis (REMÉLEM) a május 4-i kiírásommal..
Petra,
szar ez az idő.. fáj is a fejem rendesen, így ébredtem.
Vikimeg még szunyál, de fél 3-kor felsírt meg asszem 4 körül is (nem mnetem be hozzá, ilynekor félkómás és álmában sír fel), szerintem a hidegfront, szél meg a fogzás játszik nála.
Szerintem lassan el kéne kezdeni Neked is összeszedegetni, ha nem is kivasalni.
Mondom ezt én, akinél sehol semmi és 5 héttel előtted jár.
Meg kell venni az újabb kókuszmatracot (már a 4.
), lepedőket szerválni, törülköző, kiskád esetleg. Addig jutottam tegnap, hogy az újszülött cuccokat bodyk, rugik, kabátkák, zoknikák egy zacskóban vannak és meg kéne nézzem mi az amiből esetleg kell. Az én kórházi cuccom van összerakva egyedül, az is hagy némi kivánnivalót maga után.
Okom a nem apás szülésre az, hogy elég keményem berágtam férjre, mert minden szarral ill. mindenki más lelkivilágával foglalkozik, csak az enyém hanyagolódik el. Amit másnak tolerál, ugyanazt, ha én mondom, akkor az elfogadhatatlan számára, és ezzel nagyon feldühített a hétvégén.
Tegnap még egy remek kis veszekedés is volt, ami pedig nem szokott. És mivel így áll(t) hozzám, ezért ennek következményei vannak, ami az többek között, hogy csücsül a seggén, ha én szülni megyek. Illetve nem szólok neki, ha vmi bajom van addig is. Na mindegy, nem mélyedek bele..