Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina!
Örülök, hogy hõsünk jól vanKép Tudtuk ám, hogy bátor fiú. Gratulálok az elsõ cipõjéhezKép Remélem hamarosan megcsodálhatjukKép

Tali: Corában megpróbálunk mi is ott lenni, de biztos, hogy csak késõbb.

Ma voltunk UH-n, elvben minden rendben van, a babuci becsült súlya 1800 grammKép A bp-i 3D-s Uh után alig láttam valamit, teljesen elvártam, hogy hasonló képet lássak babucirõl és csak fekete foltok voltak egyedül a gerincét ismertem fel. A fején nem is láttam semmit, pedig mutatta, hogy itt a szeme, orra, szája..., én meg mint aki vakKép Az vigasztal, hogy már nemsokára kezembe is foghatomKép

Lányok!
Tessék jönni és írniKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

TaliKép
2003.02.02. 14 óra, Cora, hátul az éttermi rész.

ZoliKép
Én is a billentyûzetre fognám.Kép

LinaKép
Martin tényleg nagyon ügyi volt. Ebbõl is látszik, hogy már milyen nagy fiú. Az elsõ cipõcskét pedig viselje egészséggel. Kár, hogy a talira nem tudtok most jönni, de mindenképpen beszámolunk róla.

MarikaKép
Vasárnap hány óra körül tudtok odaérni a Corába? Csak azért kérdem, hogy nehogy elékerüljük egymást, mindenképp megvárunk benneteket.
Tudom, hogy ez az UH-os becslés nem 100%, de akkor nekem mekkora bébim lesz? Két hete saccolta az UH 2212g-ra. Jövõ hét pénteken megyek legközelebb, kiváncsi vagyok, hogy mennyit fog kihozni a gép. Neked ez most hanyadik heti UH volt?

DodusKép
Milyen érzés, hogy nincs több vizsgád? Bennem ilyenkor mindig olyan üresség volt, hiányérzetem volt. Akkor vasárnap találkozunk.

NevaKép
Rátok akkor ugye számíthatunk vasárnap?
Annamariékról nem tudsz valamit?

Kata, Kriszta, GyöngyöskeKép
És ti eltudtok jönni a talira? Olyan jó lenne.

MariannKép
Nagyon eltüntél. Ugye jól vagytok?

Holnap reggel megyek dokibácsihoz. Remélem meglesz a vérvétel eredménye. Ugye gondoltok majd ránk?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép

Nagyon szorítok! Utána azonnal írd meg mi van!

Az UH pedig nagyon csalóka! Martint pontosan 3 doki mondta 3300-3400 grammosra a végén, és 2950-el született. Jót mosolyogtam a "Friss-ben" azon, hogy Timic hasonlóképpen járt, csak nála még nagyobbat tévedtek. Szóval igaz az a +/- fél kiló. Majd akkor derül ki, mekkora, amikor kibújt.

Puszi, Lina
Lina

Panka!
Igen
neva

Sziasztok!

Lina!
Adj egy puszikát Dóri nevében az õ kis hõsének!!!! KépKép És persze az én nevemben is. Kép

Látom szomorú sorsom Dóri elsõ cipõjénél Kép, mert ugye az elsõ tényleg jobb ha Siesta.

Tali: mi ott leszünk. Kép Nekem eddig sem volt bajom a Corával. Mivel elég közel van, mi állandóan oda járunk és nekem spec. tetszik az a kihalt éttermi rész. Viszont nekünk 4-kor el kell jönnünk mert hozzák haza Dancsit.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

SZiasztok! Kép
Vasárnap ebéd meghívásunk van, így sajna nem tudunk részt venni a talin. Ha tudnánk, hogy meddig lesztek, esetleg még elnézünk arra délután.

Kriszta!
Voltatok valamelyik ortopéd dokinéninél? Melyiknél?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszi az érdeklõdést PankaKép
Sajnos betegek vagyunk.Áronnak kiújult a köhögése,hétfõn volt utoljára óviban.Bálint is köhög egy kicsit.Hogy én se maradjak ki:vasárnap futni voltam,jól megizzadtam,majd amint befejeztem,levettem a mellényt,sapkát,be a hideg autóba,haza,majd ugyan ilyen módon kaput kinyitni,garázyba be,onnan vissza...Szóval én is porszívózom az orromKépJa,mára a párom is lerobbant.
Kedden volt a mélypont,azóta alakulunk.Vettem homeopátiás készítményeket,úgy tûnik,beválik.
Bálintot a szülés elõtt fél órával 3100 grammra becsülték,aztán 3300 lett.De aki korábban ránézett a hasamra,mind azt mondta,hogy kb.2800gr lesz.Emiatt kicsit ideges is voltam.Mert úgy mondták,mintha nagyon kicsinek találnák.
Lina,gratula a cipõhöz!

Sziasztok!

Mariann
Mariann

Sziasztok Lányok

Az igéret szép szó, ha ....
Voltam a Corában, az éttermi rész teljesen kihalt, csak a Kínai éteremben árulnak valami kéthetes töltött kutyát, a pandamackók elõl elhalászot bambuszrüggyel, aszpikban.
A hömérséklet jelentem, most jó volt, pontosan kitapasztaltam, hogy négy hõbefúvó engedi finoman a meleg levegõt, huzat nincs, Székek, ülések bõven.
Jónak tûnik, bár nyitott, nem terem.

Lina örülök, hogy jól sikerült a dolog a legénnyel, hiába mi fiúk már csak ilyen erõssek vagyunk, jól bírjuk a szenvedéseket. Kép

Panka, tudod a jó kifogás sohasem rossz.

Azért jöttem ilyen késõn, mert új gép, új problémák.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép

Nekem ne bántsd a kínai kajátKép, mert én annyira imádom, hogyha tehetném, akkor állandóan azon élnék. Fõleg szecsuáni vagy bambuszos csirkén...

Tegnap átadtam volna az üdvözletedet a dokinak, de sajna azt nem mondhattam, hogy Zoli a Babanet-rõlKép, így elmaradt. Remélem, elnézed nekem!Kép

MariannKép

Jobbulást Nektek!

Kata007Kép

Köszönjük a puszikat! Tegnap nagyon figyeltem Martin nyelvét, mert mondta a doki, hogy vérezhet, de semmi ilyen nem volt szerencsére.

A cipõkkel kapcsolatban meg vigasztaló, hogy a szandálok olcsóbbak, azok "csak" 6.000.- ft-ba kerülnek. Ki gyõzi ezt?! De nem merek neki gagyi cipõt venni, mert a cipõ az nagyon fontos.

PankaKép

Most is nagyon gondolok Rád!

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Panka!
Természetesen jövünk mi is a talira.Kép
Remélem minden rendben lesz!!! Bár miért is ne lenne.

Lina!
Nagyon-nagyon bátor fiad van. Úgy szokott nálunk is történni, hogy a gyerkõc alig veszi fel a "procedúrát", a mami meg bele betegszik.
Nekem Kingust könnycsatorna átmosásra kellett vinni, amikor pici volt. Sajnos Zsolti akkor még mint tanár ténykedett, és (mint Marika is tudja) a tanárok nem kapnak külön szabit, csak a kötelezõ szünetek vannak. Így én hõsiesen elvittem egyedül. Beértünk, és látom ott a sok bedagadt szemû babát, akik már túlestek a beavatkozáson. Erre még rátetézve, nem lehetett bemenni a babákkal, hanem egy mûtõs pasi rendesen zöld mûtõs ruhába szedte be a gyerekeket az ajtón. Bentrõl nagy üvöltések stb...
Megvallva az õszintét vissszaraktam a gyerkõcöt a kenguruba és elindultam haza felé. Aztán meggondoltam magam, hogy minden féle képpen úgy is el kell jönni.
Cuccolás vissza, ajtó nyílik, kislányom be. Én kint majd szörnyet halltam, gondoltam, hogy most aztán lesz nagy üvöltés, mire egy kis nyekk bentrõl, hogy lefogták, és már nyílik is az ajtó és hozzák, hogy minden rendben, többen nem is kell jönni. Az életben nem felejtem el ezt a napot. Én frászt kaptam, mire a kicsi lányom édesen vigyorogva nézett rám.
Na ez szép kis litánia volt.

Gratula az elsõ cipõhöz. Én nagyon-nagyon szeretek cipõt venni a csajosra. CSak a gond nálunk, hogy a kisasszony már megmutatja, hogy neki melyik tetszik. Kép
Nem elkeserítésnek mondom, de nem biztos, hogy a cipõ még õsszel is jó lesz. Kép Hisz nõnek ezek a gyerkõcök mint a gomba. Kép Kép
Én is így szoktam járni. JÓ lesz az még tavasszal is.... Azután tavasszal megyünk cipõt venni. Kép
Mostanába olyan szép cipõk vannak. Csak legyen aki megfizeti. Nem hiába dolgozom én is itthon mint az .... Kép

Mariann!
Gyógyulást nektek. Kép Kép Kép

Dodus!
Írom a mail, csak itt befejezem. Kép

Gyöngyöske!
Kedden megint elindultunk az ortopédiára. Pedig elõtte beszéltünk, de mire kiértünk a Riskó dokinõhöz, már az volt kiírva, hogy szabin van. Ide se megyünk többet. Másodszor jártunk így. Kép
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, mert olyan kíváncsi lettem volna, hogy Gyöngy is mekkorát nõtt.

Neva!
Kilátszol még a sok bevallás közül? Kép Én már nem nagyon.
A poénok-poénja, hogy mikor romlik el az ember nyomtatója??? Amikor a bevallásokat kéne nyomtatni. Kép Most pont egy nyomtató vásárlás hiányzott. De úgy voltunk vele, hogy ha lúd, hát legyen kövér, vettünk egy kis lézert. Elég megfizethetõ volt, ráadásul, hogy drága fõnököm, (isten éltesse sokáigKép) nagylelkû volt, és lehozta nekem pestrõl, így még ki sem kellett itthonról mozdulnom, és van egy új, viszonylag olcsó nyomtatóm. Egyébként nagyon örülök neki, csak most nem erre szántuk a pénzt. Kép Kép

Kata!
Örülök, hogy ti is jösztök!

Most nézegettem, hogy nem is írtam, hogy sajna nekem teljesen elment a tejcsim. Így tápszerezünk. Bármilyen próbálkozás, tea stb..... Ez van.

Voltunk tegnap súlymérésen. 6,88 kg, és 65 cm Kristóf. Már úgy forog, hogy képes a nagy franciaágyat végig gurulni folyamatosan. Nagyon tetszik neki. Kép Bõvült a szókincse is. Most már azt is mondja, hogy idézem: jajajajaj, dadadddadadadada,nananananananana. És veszekszik égtelenül, ha nem ér el valamit. Tegnap majd megzabáltam, olyan aranyos volt. Csak nem alszik, mert jön a hó.

Na úgy látom bepótoltam az egész heti nem írást. Kép

Holnap találkozunk!!
Kriszta
dkriszta

Na ez szép hosszúra sikerült! Kép
Kriszta
dkriszta

SZiasztok!
Kb. meddig fog tartani a tali?

Gyöngyöske
gyöngyöske

KrisztaKép

Majd bele fulladok a bevallásokba.
Egyébként holnapután találkozunk vagy nem?!

Laura 6100 g és 62 cm. Ami persze nem igaz de ennyit mértek. Sokat javult de most a mellizmai kötöttebbek. Mindig kitalálnak újabb és újabb dolgokat. Torna továbbra is.
Riskó doktornõ meddig van szabin? (de jó, hogy a héten nem mentünk vissza hozzá!)
Én romokban heverek, fáj a fejem, szédülökKép Remélem vasárnapra összevakarom magam egy kicsit.
neva
neva

Sziasztok!

Ezek a mérések olyan csalókák, úgy látom nemcsak nálam van ilyen gondKép

Panka!
Várjuk a jó eredményeketKépKépKép

Neva!
Ezeknek a dokiknak soha nem jó semmi sem, legalább majd olimpiai bajnok lesz a kiscsajKép Te vigyázz magadra, inkább próbálj meg pihenni pár órát. Ha gondolod vigyázok nagylányodraKép

Mariann!
Gyógyuljatok meg!!!

Dodus!
Miattad néztem tegnap este azt a Nigellás nem tudom mit a Spektrumon, csak azt tudom, hogy jól megéheztem tõle. Ami abban az idõpontban jó nemíromle mi növelõKép Azért megálltam és nem ettem (szegény babuciKép) Egyébként hol vagy? KépKépKép Csak, hogy legyen sárga fej isKép

Kriszta!
Ti mikor veszitek meg az elsõ kiscipõt?Kép

Lina!
Látom tanulsz nagyon helyesKép

Zoli!
Remélem lassan kiismered ennek a gépnek a problémáit isKép Ez is biztos valami Murphy törvény (ugye így kell leírni, ha nem akkor elütöttemKépKép) Bocs tegnap téged is lelányoztalakKép De ennek csak örülhetszKép

Tali: Remélem olyan 15.00-ra legkésõbb ott leszünk, bár remélem még elõtte. A múltkoriból kiindulva akkor még mindenki ott leszKép

Marika (hriczom)

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Már alig várom a vasárnapot. A szombati kassai kirándulásunk kútba esett, mert a férjemnek dolgoznia kellKép

Lányok! Szeretnék mutatni Nektek valami hasznos és jó dolgot, de nem tudom, hogy hogyan kell azt csinálni, hogy ide írom, hogy "Itt" tudjátok megnézni, odakattintotok és megnyílik az ablak, mutatva, amit mutatni akarokKép Remélem elég bonyolult voltam. Aki tud segíteni, az írjon nekem mailt, hogy ne itt foglalkozzunk ilyen technikai dolgokkal. Oké? Nagyon várom!

MarikaKép Mennyivel is vagy most több, mint mikor még egyedül voltál? Mert nekem önmagában a 68 kiló nem sokat mond.

Puszi, Dodus
Dodus

Dodus!

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/index.html" TARGET="_top]ITT[/url] megtalálod a leírást, hogyan kell.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

A francba, nem adja be csak a fõoldalt. Kép

Szóval bal oldalt Dokumentáció-Formázás. Ott részletesen le van írva, hogyan kell.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Most talán a 32. heti Uh-n voltamKép Bár a vélemények megoszlanak.

Lányok és Fiú!
Most jó, hogy Panka rákérdezett. A terheskönyvecském szerint március 13-án fogok szûlni (ami szerinetm irreális), az UH szerint március 24-én, akkor most melyiket fogják figyelembe venni mondjuk a kórházban?
Mert ha a terheskönyv: szülök 24-én, akkor nem fognak befektetni már 13 körül, hogy ugye akkor kellene szülnöm.
Ha az UH: szülök 15 körül, akkor nem fogják koraszülöttként kezelni?
Most teljesen elkeseredtem. Ja és a terhességi-gyerekágyi segélynek melyik lesz az alapja? Vagy annak a szülés valódi ideje? Mert ha az, akkor honnantól kell visszaszámolni a 4 hetet?
Ugye már titeket is jól megzavartalakKép

Kata!
Bocs, de így csak a Társalgó oldala jön be, legaábbis nekem, nem ugrik be a Dokumentációba, sajna.

Marika (hriczom)

Kata!
Bocsi késõn szóltamKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Na most figyeljen mindenki!!! Remélem sikerül, ennyi tanács utánKép

Szóval, az úgy volt, hogy tegnap tócsnit/mackót/krumplifasírtot akartam csinálni, (csináltam is, és nagyon fincsi lettKép) amihez receptet kerestem a neten és hát mit találtam? [url=http://bence.mode.hu/cikkek/AL9909szoptetk" TARGET="_top]Ezt[/url]

Marika! Szerintem ezt beszéld meg a kezelõorvosoddal, vagy a gyógyszerészeddel!Kép Na jó, nem viccelek, de tényleg beszéld meg vele, hogy megnyugodj, és ne izgulj emiatt!

Mindenkinek jó hétvégét és akkor vasárnap TALI!!!!

Puszi, Dodus
Dodus

De jó, sikerült! Most nagyon büszke vagyok magamra, mert nem vagyok analfabéta ilyen térenKépKépKép
Dodus

Dodus!

GratulálokKép Köszi a sok infotKép

Puszi Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Hát nem lettem ma sokkal okosabb. Igaz, hogy a leletek nálam vannak, de doki bácsival nem sikerült beszélni, mert mûtött, nekem meg nem volt kedvem órákig ott ülni. A toxoplazmából (errõl tanultam egy keveset) azt szedem ki, hogy még nem estem át rajta. Azért ez is jobb, mint a friss fertõzés. A CMV-vel nem boldogulok, ha azt is úgy elemzik, mint a toxot, akkor védett vagyok ellene, több mint 1 éve estem át rajta. Mindjárt írok Erazmusznak egy mailt, majd õ megmondja, hogy mi mit jelent, hétfõig már nem biztos, hogy kibírnám.

GyöngyöskeKép
Szerintem 4-ig biztos ott leszünk. De ha neked úgy jó, akkor mailban elküldöm a mobilszámomat és akkor fel tudsz hívni, hogy tart-e még a tali. Mit szólsz hozzá?

MariannKép
Sajnálom, hogy betegek vagytok. Gyógyuljatok meg minél hamarabb. Küldök nektek egy kis pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++

KrisztaKép
A tali vasárnap leszKép

MarikaKép
Szerintem az UH szerinti dátumot fogják nézni.

DodusKép
Teljesen megkívántam a tócsnit. Mindjárt fel is hívom anyukámat, hogy a pótnagyimmal süttesen már egy kicsit.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Teljesen igazad van. De én már úgy várom, hogy ha holnap lenne is késõ lenne. Kép
Kriszta
dkriszta

Dodus!

Tudom már nem olvasod, de muszáj leírnom. Kép

Örülök, hogy sikerült a link beillesztése! Kép
Nem vagyok kívánós, de rendesen megkívántam miattad a tócsnit! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Már meg is kaptam a választ Erazmusztól a levelemre. Azt írja, hogy minden rendben, aggodalomra semmi ok.Kép Jól gondoltam: CMV ellen védett vagyok, toxoval még nem fertõzõdtem. Így a macsek ellátása továbbra is Laci feladata marad.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

PankaKép

Ez igazán jó hír!Kép Örülök nagyon!

Nálunk ma az az újdonság, hogy Martin megtanult úgy felállni, hogy semmibe nem kapaszkodik. Szépen felguggol, majd feláll.

Puszi mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok Lányok.
Hát - tudom ezzel a szóval nem kezdünk mondatot - a spórolás vezette technikai galibák talán a múlté már mindegyik. Itt vagyok és leszek is. Olyan jó sokat írtatok, ezt szeretem. Kép

LIna én is megeszem a csirkét az egész jó, de van benne valami kemény - rossz helyen vettem - ami néha ilye, néha olyan ízû, ezért csak kiválogatom. Az édes savanyú egyszer ízlik, egyszer nem, talán .....
Örülök, hogy a Tóth doki az akire gondoltunk, õt akartam ajánlani, családunk jó kapcsolatan volt vele, de majd elmondom személyesen. Csoda hogy él még, ezer éve nem láttam.
Én elõre félek a nagyobb cuccoktól Bendire, képzeljétek az 50-s tipegõ is lógot rajta rendesen, tegnap éppen erre gondoltam, amikor neki vettem a 80-t.

Kriszta, a kisebbekkel nekünk is kellet menni átfecsre, sõt Bendi 8 hetes volt amikor vele is megjártuk a totúrát, de használt. Borzalmas kint várni azt a két percet. A fiatalúr nálunk is szárnyra kapott két-három nap alatt annyit fejlõdött, hogy csuda. Forgolódik õ is mint a ringispil, és a párom feje lassan belesajdul a mamamamama-ba.

Marika nem baj, hogy lányoztál, sok esetben én sem tudom már délután, hogy hol tartok, pedig rémlik valami, hogy reggel még amikor elindultam....
Ez jó" ha nem akkor elütöttem" ellopom töled, nagyon jóóó. Én szinte csak elütõk. Bár azt nem értem miért örüljek a lányságomnak???
Koraszülött emlékezetem szerint a két kiló alatti és 36 hétnél korábban született baba. A segéyl szempontja a születés tényleges napja. Tudtatok arról, hogy a magzati lét 91. napjától jár az adókedvezmény?
A gépbe itthonról tettem memóriát és az rossz volt.

Dodus, izesítésre mit használtok a tócsniban? pl. zöldhagyma stb. Rábeszélem ezt a szent asszonyt holnap, csináljon.

Zoli. (aki sokat elütött)
bbendi

Sziasztok!

Jó nagy a pangás ittKép Pedig azt hittem, hogy lesz mit olvasnom. Mindegy.
Tali: sajna nagyinak a busz nem 2-kor, hanem 3-kor indul a Búza térrõl és csak utána tudunk a Corába indulniKép Szerintetek megéri még, vagy hagyjuk.

Panka!
Ezek akkor jó hírek, most már kívánok pár eseménytelen hetet.

Zoli!
Gratu a szép fejlõdéshezKép Adókedvezményes dolgot tudtamKép De a terhesgondozáson kérés nélkül kiadtákKép

Puszika mindenkinek,Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok, valóban pangás van, igy megyek os.
Zoli
Névtelen

Sziasztok!

MarikaKép
A szép új kocsitokkal hamar kiértek. Biztos ott leszünk még. Szerintem gyertek, olyan jó lenne veletek is találkozni.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Merre jártok? Vagy már mindenki a talira készül?Kép
Akkor 2-kor találkozunk.

Addig is puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Jó étvágyat mindenkinek! Sokat egyetek a tali kitudja meddig elhúzódikKép Sietünk majd mi is, most indulunk a nagyiértKép

Puszi, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Hát senki nem jön nekem mesélni, milyen volt a tali?Kép

Lina szomorú ezértKép
Lina

Sziasztok!

Lina!
A tali nagyon jó volt (szerintünkKép) puszikáidat megkésve bár, de azért átadtamKép
A babák óriásikat nõttek, alig ismertem meg õket és nagyon beszédes kedvükben voltakKép Olyan tündériek, remélem a miénk is ilyen szép babóca leszKép
Na jó, a szülõk is még mind aranyosak, senki nem változott semmit, legfeljebb hajszínben (Kata), illetve, hogy a kedves anyukák nagyon csinosak voltakKép Csak zárójelben jegyzem meg a férjek is, de azt nekem nem lehet nézni, mert már férjnél vagyokKépKépKép
A lényeg, kár, hogy nem jöttél. Majd legközelebbKép

Puszika és jó éjt, Marika

Ui: Bocsi, de most nem kezdek el egyesével senkit sem dícsérniKép Vár az ágyikóKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Sajna mi sem tudtunk elmenni a talira, pedig még 2-kor úgy tûnt, hogy egy kicsit igen...de aztán jöttek hozzánk látogatóba, baba nézõbe. KépÍgy most a két csajszink mellé volt itt két vendég kisfiú is. Kép

Már én is többször bekukkantottam, hogy hátha valaki ír valamit a taliról, de látom Lina kérésére Marika ezt meg is tette.KépÖrülök, hogy remekül sikerült a "babás-pocakos buli".

Most este összekészítettem Gyöngynek az óvodai "kellékeit", holnap lesz az elsõ napja. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

LinaKép
Marikával egyetértek mindenben.Kép
Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem a hely is jó volt, elég zárt és elég meleg. És a gyerkõcök is nagyon aranyosak. Dórikának szerintem hiányzott a kis udvarlója.Kép Kristóf megpróbálta pótolni Martint, de Lauránál nagyobb sikere volt.Kép Azért alakulnak itt a párok.Kép Majd a mi kisfiunknak meg ott lesz Marikáék kislánya.Kép A végén meg majd lesz egy nagy közös lagzi?Kép

ZoliKép
És ti merre jártatok? Vártunk ám benneteket.Kép

NevaKép
Laura teljesen elbûvölte a páromat.Kép Még vásárlás után kiugrottunk anyósomékhoz és még nekik is mesélt róla.

Most már elrakom magam holnapra.
Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Lina!
Igaz mi nem maradtunk sokáig, mert mentünk Dancsiért, de csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Kép

Az anyukák, apukák, Dodusék semmit nem változtak. Én tényleg fekete lettem, de mindig is az voltam, csak Ti ismertetek meg vörösen. Tavaly nyáron jött az ötlet, hogy váltsak, aztán nem tetszett, úgyhogy 1 hete újra befeketedtem. Kép

Hát a babák tényleg megnõttek!
Laura egy tündér, igazi babapofival, aki nagyon szépen kigömbölyödött! Kép
Kristóf szintén, de még a szeme sem áll jól, olyan kis huncut mosolya van. Kép
Aztán a pocakosaink most már tényleg egész méretes sörpocakot tudhatnak magukénak. KépKépKép Talán a következõ talikor már túllesznek egy elvonókúrán és a pocakjukat babakocsiban hozzák majd... Kép

Azért tudod Lina hiányoztatok!!!!
Dóri tényleg egyedül volt, nem volt kivel csúszni-mászni. Kristóf megpróbált ismerkedni vele, de a papája lebeszélte, hogy Dóri már túlkoros hozzá, úgyhogy a fiatalember átpártolt Laurához. Kép Pedig a Dóri kocsiján nagyon csábító volt az a piros gomb, de hát Kristóf hallgatott az apjára... KépKépKép (Bocs, Zsolti! KépKépKépKép)

Tényleg Kriszta! Sikerültek a képek? Mikor láthatjuk õket?

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jóóóó reggelt!
Miért vagyok én ennyire álmos? Csodálkozom Laurán mikor én is cak aludnék mostanában... Kép Még alszik!!!

Jó volt megint egy kicsit veletek dumcsizni. Bár valamiért visszafogott volt mindenki. Talán a "kerek asztal szépen körbeüljük"? KépKépKép
Én észre sem veszem a változást de ennyi idõ után láttam, hogy milyen sokat nõttek a babák - akár kint akár bent.
Pankának szép nagy pocija vanKép Marikának szép kicsi pocija vanKép
Dórika meglepett, hogy függõleges helyzetbõl szemléli a világot - nagyon erõs és hogy lépked? Kép
Kristóf nálam bejöttKép Laura nem árult el semmit este csak hucutul vigyorgott a feltett kérdéseimre. Gondolta, mit kiváncsiskodik a mama. Ja és persze nálam még mindig Kinga a favoritKépAzt nem írom, hogy a férjemnek is mert valaki még félreértiKép
Dodusnak pedig jól áll a babázásKép Olyan jó lenne megint egy pocakos a csapatba...Kép
Roxinak még kedden küldtem sms-t és azt mondta majd jelentkezik de nem tette.

Lányok, masszázs leírás nálam maradt. Szerintem postázok Pankának és ha tudsz másolni akkor a következõ talira továbbadjuk. Nézzétek el nekem, nagyon vacakul vagyok még mindig. Tegnap próbáltam álcázni, nem tudom mennyire sikerült.
neva
neva

Zoliiiiiiiiiii!
Melyik Cora áruházba jártok vásárolni? Tegnap vártunk ámKép
naeva

Sziasztok!

Ma volt Gyöngy elsõ napja az oviban. Mondanom sem kell, hogy alig aludtunk a párommal az éjjel, izgultunk. Kép Erre a kisasszony, ahogy átöltözött, irány be a csoportba a gyerkõcök közé. Az ovónéni szerint "azért apucinak jólesne egy puszi", lányom visszarohant, adott neki egy cuppanóst, és usgyi vissza. 2 óra múlva apa érte ment, de a kocsiban hazafelé csak ezt hallgatta: "vigyél vissza az oviba". Holnap már ott ebédel, szerdától pedig ott is alszik ebéd után. Kép
A jele gyöngysor, így tegnap este még ezzel foglalatoskodtam.Kép Bár Gyöngy szerint nem gyöngysor, hanem nyaklánc. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Örülök, hogy Gyöngynek tetszett az ovi. Szerencsére mi is így vagyunk vele. (azóta is)Kép
Kár, hogy nem tudtatok jönni.

Ma 3 éves Kinga. Vittük a tortát az oviba. Õ meg követte odabent az útját, mert meg szerette volna nézni.

Neva!
Laura nagyon-nagyot nõtt. Engem Kingusra emlékeztet. Kép Jó erõs baba lett. Kép KépKristóf forró puszikat küld. KépKép

Kata!
Dórika is jó hamar elindult. Kristóf azt üzeni, hogy nagyon tetszik neki, de nem csapja le Martin kezérõl, mert nem akarja a barátságát elveszíteni. Laura azért mégis csak közelebb áll hozzá korban (és méretben). KépKépKép
A képeket még mi sem láttuk. Majd este Zsolti felrakja a tárra.

Panka!
Szép a pocid. Sokat gömbölyödött amióta találkoztunk. Kristófnak nagyon tetszettél. Kép

Lina!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni. De remélem majd legközelebb találkozunk.

Marika!
A vásárláshoz elég volt Viktor pénztárcájának tartalma??? (Júúúúúúúújjjjjjjj de gonosz vagyok) Kép Kép

Zoli!
Nagyon vártunk benneteket. Hiába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodus!
Megy a meló? Ha kint járunk Arnóton, majd becsengetünk! Kép

Semmi kedvem dolgozni. KépKépKépKépKépKépKép
Aludni szeretnék.
Hétvégére jön a vendégsereg. Nincs valami jó kaja ötletetek amihez nem kell odaülni. Valami "hideget". Enni embert ebben a csepp lakásban nem tudok leültetni.
Segítsetek, ha tudtok.

Elõre is köszi
Kriszta
dkriszta

Enni=ennyi
dkriszta

Kriszta!

Boldog szülinapot Kingának! KépKépKép

Gyöngy, Hanga Kincsõ és asülõk
gyöngyöske

Sziasztok!

Kinga!
Nagyon boldog szülinapotKép
Kép

Kriszta!
Pénz elég voltKép
Kriszta Elnézve lányotokat és természetesen elhallgatva, az lett volna furcsa, ha az oviban nem érzi jól magát

Gyöngyöske!
Az nagyon jó, hogy Gyöngynek tetszett az ovi, legalább már miatta nem kell aggódniKép Kár, hogy nem jöttetetk. majd legközelebbKép

Zoli!
Mi vártunkKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok
Sajnos, mindanyniónkat levert a torokgyusziszerûség. A két fiún kívül ramaty állapotban ébredtünk mi többiek tegnap reggel. Azért bíztam benne, hogy valamennyire összeszedjük magunkat délutánra, de elaludtam éa csak este ébredtem fel. A gép közelében sem jártam, valahol volt ugyan egy telszámom valakitõl, de nem találtam, hogy elmondjam mi történt. Ma kihagytuk a korai fejlesztést is, remélem hamar túl leszünk minden gondon. Balázsnap is elmaradt.Kép,Kép,Kép.
Nagyon jó lett volna találkoznunk.

Örülök, hogy jól éreztétek magatokatKép.

Megyek lefekszem, kínlódok, fájdalmas ábrázattal még, hátha jobban sajnáltok.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pocidicséretet.Kép

Ma végre sikerült dokibácsival beszélnem, szerinte is minden ok a lelettel. Azért ma is kellett adnom egy kis vért, de már meg sem éreztem a szúrástKép
Ma megvolt az utolsó hivatalos UH is, babucival minden rendben és képzeljétek mindkét vesetágulata kisebb lett egy kicsit.Kép A súlyát 2700 gramm körülre becsülték. Ebben az az érdekes, hogy szombaton megnéztük a centis módszerrel (amire azt mondják, hogy sokkal jobban bejön mint az UH) és nekünk is e körüli érték jött ki.
Jövõhét csütörtökön mennem kell az elsõ NST-re. Kb. tudom, hogy ez mit takar, de nekem kell ott csinálnom valamit, vagy csak lefekszem, ráteszik a pocira azt a gépet és ennyi? Írjatok róla valamit, plíííz.

ZoliKép
Gyógyuljatok meg minél hamarabb. A pozitív energiáim ált. szoktak segíteni, ezért küldök nektek is:+++++++++++++++++++
Kár, hogy nem tudtatok jönni tegnap, de legközelebb hátha összejön a dolog.

KrisztaKép
Kingának nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.Kép
Várjuk ám a fotókat.

Ja, és hogy dicsekedjek is egy kicsit. Ma megvartam babucinak a baldachint. Szerintem szupi lett (ugye milyen szerény vagyok?Kép). Fehér alapú anyagon kék sárkányok vannak, de olyan édesek.

Na megyek, mert még vasalnom kellKép.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kriszta!
Meddig van szabin Riskó doktornõ? Vissza kellene mennünk a röntgen papírral.
köszi
neva
neva

Neva!

Elvileg csak a múlt héten volt, de írom a telefonszámot próbáld felhívni.
378-065

Zoli!
Sajnáljuk mi is, hogy betegek lettetek. Küldök gyógyitó fejecskéket. KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kinga nevében köszi a sok jókívánságot. MÉg mindig várom a kaja tanácsokat.

Lina!
Mi van veletek?? Olyan csendes vagy. KépKépKép

Sajna ma már nem lesznek képek csak holnap, mert most kerültünk a gép küzelébe, és szegény Zsoltim már eléggé fárad.

MIndnekinek jóéjszakát.

Kriszta
dkriszta

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?