Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is voltunk a talin, a babák gyönyörűek! Mindig megállapítom, hogy 2006. nyarán születtek a legszebb babók! :lol:
Sajnos nem tudtunk sokáig maradni, meg az ott töltött időnek is a nagy része kajálással telt, de ettől függetleneül nagyon tetszett a tali, aranyosak voltak együtt a gyerekek. Julcsika kicsit "megdolgoztatta" az anyukákat, míg én elmentem kajáért, kitört az anyahiány, volt nagy riadalom! :) Ezúton is köszönöm a pátyolgatást azoknak, akik próbálták vígasztalni. :)

A napom további része rend rakással, mosással telt, tegnap este már semmire nem volt időm.
Sajnos az olvasással még sehogy nem állok, így reagálni sem tudok.
Most apa eteti Nyuszót, talán lesz egy kis időm. :)

Csandy, akkor holnap megyünk köszönteni! :lol:

Ja, a képeken azért nem szerepelünk, mert kicsit később érkeztünk, így lecsúsztunk a fotózásról. Nyanyáékról és Colettékről csináltam fotót, csak hogy legyen bizonyíték arra, hogy ott voltunk. :)
Mindjárt felteszem gépre a képeket.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sajnos már csak képet feltenni van időm, a férjem jönne a géphez...

Teszek fel pár hétvégén készült képet is.

Julcsika a keresztlányommal
Kép

Tata megtalicskáztatta :)
Kép

Mindenhová mutogatunk :) Kép

És a tali :)

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Nagyon jók a talis képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Helló Cajok!

A képeken látszik hogy igazán jól éreztétek magatokat, de sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni!!!Tiszta depi voltam ma egész nap.

A bíróságon a férjem szerencsére megúszta a dolgot, nem lett a dolognak következménye. A pasi egy olyan képet mutatott látleletként amin nem monokli, hanem egy pattanás volt látható. :shock: Azért kemény a csávó. :evil:

Ádám kicsivel jobban van mint délelőtt, most lándzsás utifüvet kaptunk terápiás kiegészítésként az antibiotikum mellé. Remélem javul a helyzet.
Ma egyébként megint fejlődött a fiam, kapaszkodva elindult. Nagyon kis ügyi, sőt próbálgat bravúroskodni, úgy, hogy egyik kacsójával elengedi a kapaszkodót. :D Legalább valami jó is történt ma.

Most voltunk Auchan túrán, vettünk grill pipit vacsira nagyon fincsi volt.

Kimike! Említetted hogy a Rómain laktok, mit szólnál ha szombaton vagy vasárnap sérálnánk együtt családilag egyet?

Az eddig felrakott talis képeken nagyon édesek a kisbabók!

Na megyek, altatni meg játékokat pakolni és csirkecsontokat kidobni...

:roll:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Bocs, nem Cajok, hanem CSAJOK! :D

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti: mi benne vagyunk! Remélem hétvégén már jobb idő lesz. Amúgy Békáson lakunk.
Vendég
 


Kimike, a férjem ott nőtt fel. A Jendrassik utcában. Ti merre?

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! :-) (Pedig amúgy elég csigaházas típus vagyok...)
Legyen máskor is!!!
Nagyon örülök, hogy ennyiőtökkel személyesen is megismerkedhettem!!!

Egyébként ez volt az első hosszabb túránk így Makival és Pankával (autóm), ezért különösen büszke vagyok a zökkenőmentes odatalálásra, a külön megtett 20 perces körre (Misi elaludt az autóban, és tapasztalatból tudjuk, hogy ha 45 perc előtt felébresztjük olyan mondvacsinált indokkal, hgoy megérkeztünk valahova, akkor többórás nonstop üvöltéssel fejezi ki elégedetlenségét, ezért most inkább mentem még 20 percet, hogy meglegyen a 45 perc), valamint a szintén sima hazajutásunkra! Ezenkívül még megvettem a férjem névnapi ajándékait is :lol:

Csandy!
Gergőnek nagyon boldog első szülinapot kívánunk! Remek kis fickó, és tényleg gyönyörű szeme van!

Kitti!
Ádinak gyors és teljes gyógyulást kívánunk! Gratulálok Tomi "szabadulásához"! A mi kicsit hasonló sztorink nem végződött ilyen szuperül pár éve :-( Az exalbérlőnk lelépett 100 ezres tartozással, majd a szomszéd házba költöztött a pasija szüleinek lakásába. Férjem párszor szólt neki, hogy jó lenne, ha a tartozást kifizetné, majd egyszer csak jött a pasija, és kiütötte a férjemet :-( Letört egy darab a metszőfogából, belilult az arca. Vetettünk fel látleletet, majd feljelentettük a fickót. Volt tárgyalás, ahol is felmentették önvédelemre hivatkozva. Egyébként a fickó fél fejjel magasabb Gábornál, kb. 15 kilóval nehezebb és harcművészettel foglalkozik hobbiból, de oktat is, mint utólag megtudtuk. Ja, és itt hagyták, hogy az élettársa, a mi volt albérlőnk, tanúskodjon a perben, mert ő ott volt az eseménynél, én csak kb. a vége után 5 perccel értem oda. A csaj nyilvánvaló képtelenséget hazudott (még én is átláttam, hogy az hülyeség, amit mond, pedig nincs sok térlátásom), a bírónő meg bevette. Hát, ez van. Ez IS a magyar igazságszolgáltatás. Még szerencse, hgoy többnyire azért nem így megy ez.

Egyébként a Szentendrei útnak melyik részén laktok? Mi a 19-ből költöztünk ki ide, ahol most lakunk. Anyám most is arra lakik, meg ezer ismerősünk szintén :-) Sokat járunk arra most is.

Megyek teregetni, mindenkinek puszi!

Kata

Kép
wkata
 
 


Wkata, ha még most is itt laknátok, majdnem szomszédok lennénk!:-)
A Te bíróságos storyd sem semmi. :evil:
Nagyon durva ez az ország, képtelenség az egész igazságszolgáltatás.
:roll:

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Ádi gyógyulgatsát illetően és az is nagyon jól esett, hogy délután érdeklődtetek, mi van velünk! :D :D :D
Ettől valamivel vidámabb lettem.


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kata: gratula a vezetéshez! :-)

Kitti: írtam privit. Ádám ügyi. :)

Juca: Kinga egy kis színésznő. Addig nem sírt, míg fel nem emeltem a gépet. Amint észlelte, rázendített. :)
Vendég
 


Kitti: megnéztem a neten az időjárás előrejelzést, sokfélét írnak. Beszéljünk még szombat reggel, ha nem esik, akkor sétáljunk egy nagyot. Ha extra pocsék idő lesz, akkor tegyük át vasárnapra.

Most már lépek pihizni. Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenki beleegyezik, hogy feltegyem a fotóját? Már le van kicsinyítve, csak fel kell raknom őket!Mondjuk nem csináltam olyan sok képet...

Csandy! Nagyfiadnak BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT! Nagyon helyes a képeken!

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat! Gergő nevében is!

Nagyon jók a talis képek, sok babát megismertem, néha olvaslak benneteket.

Remélem, ha lesz még tali, én is elmehetek, ( így ismeretlenül), szeretnénk.

Méz: Nagyon várunk ám benneteket, Julcsinak, megmentettem egy szelet tortát, de te is kaphatsz, ha szépen kérsz. :-))))))

Jó éjt mindenkinek!

Holnap csinálnom kell, új vonalzót?!

Puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Üdv.

Hát nálam most kezd eljönni az az idő, hogy nem tudok jönni...pedig kész picsa meleg málé van itthon, de a férjem rosszabb, mint egy gyerek (és még nem is beteg). Néha égnek áll a maradék hajam, pedig most rövid.
Köszike a taliképeket mindenkinek, jó, hogy tudtatok beszélgetni...elvileg hamarosan mi is talizunk a helyiekkel, csak valakinek ki kéne találni, hogy hol és mikor.

Tandika, a kapaszkodós és nem stabil állásból Petinél elég hamar stabil kapaszkodva állás majd ugyanígy való lépegetés lett. :) Szóval nem biztos, hogy sok lesz a puffanás.

Kitti, két óra??? :shock: Jesszus, én a szemem se tudnám nyitva tartani. Mondjuk szó ami szó, az utóbbi időben nálunk a férjem alszik éberebben, mert én nem ébredek fel az első kicsi nyösszre...bezzeg ő igen, és mindig kiteszi a gyereket kettőnk közé, én meg arra eszmélek, hogy valaki van rajtunk kívül az ágyban.
Na és ez a sztori. De látom, hogy minden OK.

Juca, hát a tied is egész édes történet. Lekopp, eddig mi még nem jártunk így.

Gabella, nincs mit. :) Peti eddig 3X szedett antibiotikumot...de Mesinél biztosan nagyobb lehet a gond, mert ha az antibogyó nem kúrálja ki rendesen, akkor gáz van, de remélem, hogy csak "rossz" gyógyszer kapott.
Videófeltöltés: http://www.photobucket.com Nem tudom, mennyit bír el...

Marcy, nekem is kéne tanulnom, május 31-én lesz a számvitel-elemzés vizsgám a mérlegképeshez, de egy mukkot se tudok. Persze tisztában vagyok azzal, hogy majd az utolsó két hétben ülök a jegyzetek fölé... :o

Reni, nekünk kb. két hete volt kettesünk az ötösön, a hatoson háromasunk meg egy hónapja kb. :) Ma majdnem lett egy négyesünk a skandin, de 28-at húztak, nekünk 29 kellett volna!
Fel a fejjel, ahogy írtad, sose lehet tudni, mi lesz később... (lottóötös?)

Csandy, Isten éltesse Gergőt első születésnapja alkalmából. Nagyon telik az idő... És még könnyek is szöktek a szemembe, ahogy Gergő nézi a tortáját...
A babafalvás vonalzók azt hiszem maguktól frissülnek, de holnap kiderül. :)

Doren, hát akkor legalább néha írj és tegyél fel képeket a gyerkőcökről.

Erről jut eszembe, ma öcsém szenvedett a férjem telefonjával, lefotózta Petit, de valamit rosszul csinált, és a gyerekből lett egy zöld folt a telefon kijelzőjén, erre mondja öcsém a gyereknek, hogy na egy zöld paca lett belőled. :D

Mári, egy másik topicban belefutottam ugyanebbe a témába...nekem ebben túl sok a HA. :) Kb. olyan, mint a hasformáról kitalálni, hogy vkinek fia lesz avagy lánya.

Wkata, 45 perces kocsikázás némi plusszal. :) Néha Peti is ilyen...
Látom, nektek is van bíróságos sztoritok. Ferinek anno "csak" tanúként kellett bemennie, ha jól emlékszem, hogy mennie kellett.

Na megyek, becsempészem a kölköt az ágyába miután megsikamikáltam a fogsoromat.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Minden talis kép jöhet. Ha már olyan bátrak voltunk, hogy megjelentünk, akkor nem ijedünk meg egy kis fotótól sem. :twisted: Kinga pedig csak magát adta, mosoly, integetés, tapsi, hiszti... mondjuk ekkor már igen fáradt volt, és az öltözés indulás amúgy is rázós. Azután már csak itthon aludt el.

Ma is talira megyünk, holnap pedig Kofáéknál lesz céges családos mega tiramiu parti, szóval nem nagyon vagyok, csak vagyogatok.
Nekem is lenne kérdésem: blogba tehetek pár képet? A legjobban sikerültekből???
Amúgy lehetne nyitni itt egy talis képtárat.

És igen, lehet repetázni :-)
Már csak Kitti miatt is :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Ja és ma a 14 éven aluli gyerkőcöknek ingyenes az Állatkert. :-)

tjuca
 
 


Hellóka!

Na, mi még nem vagyunk túl jól, mára én is lebetegedtem. Sebaj, Máténak ma van a szülinapja!!! Remélem apja meghozza estére a bringát, azt kap. Jó volt a tali, csak tényleg nem tudtam mindenkivel dumálni. Nem baj, remélem még lesz ilyen összeröffenés. Noi tök jól elvolt, Anyámékhoz mentem vele haza, be is aludt rendesen.

Juca: Még jó, hogy nem vittük haza a pénztárcádat, mi? Kinga édes volt. Jó bulizást mára is! Szerintem tegyél be a blogba képeket, én elnézegetem. Ja, és BOLDOG HÓFORDULÓT a kisasszonynak!!!

Csandy: Hihetetlen, hogy megy az ídő!!! 1 éves a nagyfiú!! Tortát te csináltad?

Lehet, még jövök, csak gépezni akar a szülinapos.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Jó reggelt!

Már régen voltam. Igyekeztem visszaolvasni és a talis képeket megnézni! Minden anyuka és babója gyönyörű! Várjuk a további képeket, ha vannak még, és közben nagyon-nagyon irigykedem, hogy innen Aprajafalváról nem tudunk menni.

Sajnos eléggé lebetegedtünk és a változatosság kedvéért az egész család. Már kezdem unni. Vasárnap kezdődött. Elkaptuk ezt a fránya hányás-hasmenés vírust. Először én és Peti. Na, a vasárnap valami borzalom volt, különösen az éjszaka. Mire hajnali 4-re úgy ahogy rendeződött volna sorunk, felébredt Kornél és nem akart visszaaludni. Annyi erőm se volt, hogy ringassam. Nem bírtam megemelni. :cry: Azt hittem Picur kimarad belőle, de kedden ő is elkezdte. Nála még most is tart, de "már csak" hasmenése van, mi már jobban vagyunk. Talán kilábalunk belőle.

Kitti: Ádinak minél gyorsabb gyógyulást kívánunk! Már mi is lassan 4 hete folyamatosan betegek vagyunk. Csak mi 3 különböző betegséggel. :cry: Amit el lehet kapni, azt mi el is kapjuk! De hogy csináljuk???

Tandika: bocs, nagyon szerettem volna most a 4 napban találkozni, nagyon remélem, hogy legközelebb már nem lesz ilyen problémánk.

Csandy: így utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot Gergőnek! Nagyon szép kisfiú!

Ex és Marcy: kitartás a tanuláshoz és hajrá! Szeptembertől én is megyek! A prog matot egészítem ki informatika tanárira. Ha minden igaz. :roll:

Olvastam, hogy nagyon sok dolog előkerült, amíg mi betegeskedtünk, többek között a diploma kérdés is. Ez érdekes nálunk. Nekem van, a férjemnek nincs, de igazság szerint nála nem is hiányolom. Nagyon sok tekintetben sokkal többet tud, mint én. S ami nem elhanyagoltható, elismert a szakmájában és ez a legfontosabb. örömmel csinálja, amit csinál, és jól. Sok olyan embert ismerek, aki diploma nélkül értékesebb, mint más diplomával. Szóval nem a diploma teszi az embert! :lol: Én meg amolyan gyűjtögető életmódot folytatok diplomákból, de sajnos ez az én hülyeségem. 20 évesen nem tudtam mit akarok. Elkezdtem a matek tanárszakot (na, ez biztos volt), aztán ezzel párhuzamosan belevágtam a prog matba (gondoltam hátha, de aztán rájöttem, hogy az a munka nem nekem való - sok munka, szinte végtelen idővel - na nem) így aztán azt most kiegészítem tanárivá, s közben még megszereztem a közg tanárit is. Így maradok a tanári pályán. :lol: Húh, de hosszúra sikeredtem.

Nosztalgia:

Kornél kb fél órásan:
Kép

Kornél most:
Kép

Na lépek, mert hátha egyszerre sok leszek!

Anita

U.i: Reni: köszönjük az érdeklődést. Most már igyekszem sűrűbben jönni!

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok Lányok.

Hát jókora para volt nekem a ma reggel.Másfél órán át kerestem a táskámat a lakásban, már azt gondoltam elhagytam vagy ellopták, amikor mindenről lemondva betettem egy mosást és megtaláltam a szennyestartóban! :twisted: De hogyan kerülhetett oda? Sejtelmem sincs.
Bár a férjem viccesen megjegyezte, hogy van mostanában egy táskát rágcsáló tolvajszarka mindent eltüntető kis szobacicánk itthon, akit úgy hívnak, hogy Ádám.
Csak az a baj, hogy ő még nem tudja bevallani: igen, én voltam a tettes. De nem nagyon értette szegényke miért csapkod anya kora reggel mérgesen. Lefutott a fejemben hogy most akkor okmányiroda, sorbanállás új papírok Ádinak és nekem, OTP bankkártya letiltás és új igénylés, aztán persze zárcsere, mert igen, a lakáskulcsom is benne volt. Izgi lett volna. :evil: De hála az égnek, most szerencsém volt. :D

Anita, Kori csak nem fodrásznál volt? Hogy tűrte a hajvágást?


Juca még szépo hogy kell legközelebb is talit szervezni, mi is szeretnénk bemutatkozni Ádámmal!

Ex, Ádi szintén minden reggel mellettem ébred fel. De nem bánom mert annyira szeretek vele összebújni. Olyan kis meghitten kezdődik a nap. Felébred, szopizik egyet, aztán boldogan rám vigyorog. Nálunk a férjem az, aki úgy alszik mint akit lelőttek és nem ébred fel Ádikára. Vagy csak úgy tesz? :twisted: Nem tudom.


Na megyek, mert ma délelőtt le kell adnom egy cikket.
Pusz mindenkinek, szép napot!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Kingának Boldog hófordulót!!!
Máténak boldog szülinapot!!!
Kép

Csandy!
Köszi a képeket! Továbbra is helyes kiscsákó Gergő! :wink: :wink: :wink:

Anita, Kitti!
Kislegényeknek jobbulást!

Méz!
Jlcsika a talicskában! Nagyon tetszik!!!

Mi is taknyolunk már egy hete! Bár néha hiába szívom Peti orrát, nem jön semmi belőle. Inkább szopi közben hallom, hogy van benne valami. Itt kezd kisütni a nap. Remélem ilyen marad és akkor délután sétálunk egy nagyot!

Reni
Kép
prenata
 
 


Szép reggelt mindenkinek,

szar éjszaka után túl vagyok a lakás kitakarításán :) ! Nem kelt sokszor Marci, csak nem akart visszaaluni a drága és cipelnem kellett a popóját :) . Azt hiszem jön a felső foga és ez zavarja, vagy már nem is tudom :( .
Most itt van mellettem. Az utóbbi napokban felfedezte a hálószobát, a saját kisszobáját és a fürdőt :) . Még mindig kúszásban közlekedik, de nagyon ügyes :) .

Juca: tegyél fel képeket a blogra, plíííz :) .

Kitti: én is úgy vagyok, mint te. A férjem már ki van rám akadva (bár már megszokta), nekem a szemüvegemnek nincs egy állandó helye, mindig ahova érem, oda teszem, utána az egész lakást átforgatjuk, hogy vajon hol lehet :lol: :lol: :lol: ! Mivel nem kell állandóan hordanom, csak TV nézéshez és vezetéshez, ezért nem igazán szoktam hozzá :? .
Mondjuk lehet, hogy a te eseted más és tényleg Ádi volt a ludas :) !

Most megyek, mert Marci a nadrágomat rángatja.

Eni

Eni
marcy
 
 


Marci alszik, a védőnéni még nem ért ide, úgyhogy ismét itt vagyok :) ! Ez már függőség :lol: !

Csatlakozom az elöttem szólóhoz :) .

Colett: Máténak boldog 3. szülinapot! A bicajnak biztos nagyon fog örülni :) !

Juca: Kingának boldog hófordulót!

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy ennyi mini-talit szerveztek! Nagyon örülök! Jó kis csapat ez, a végén igazi barátságok is születnek! Juhé!

Ex! Külön köszi, hogy reagáltál ránk is! Mesi eddig 2x kapott antibiotikumot, most 2-3 hete utoljára, de az még enyhe volt, erythrotrop vagy mi, először is olyat kapott az ősszel. Most hogy visszaesett már klacid babyt kaptunk. Remélem, ez már segít. Viszont sajnos komolyabb a dolog, mint gondoltuk, hörgőgyulladás... De nem lázas, jókedvű, eszik-alszik rendesen, hasa nem megy, szóval minden ok, csak köhög, és szörcsög, és szívni kell az orrát.

Na, most meg jön a hülye hangosbemondós tollfelvásárló... Felébreszti Mesit, az tuti, mert kint alszik az ajtó előtt... Vááááááááá!

Kinga, boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!
Máté, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja! Körkérdés! Anyósom már kérdezte, hogy mit vegyen majd Mesi szülinapjára, de semmi ötletem nincs... Nektek van?

Megyek dolgomra, pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kép tali képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Mári

Kép
mári
 
 


Gabella!

Nekünk hörkurutunk volt. Peti is a Klacidot szedte. Peti szintén láztalan volt, de a köhögés majd 3 hétig eltartott!!!! Sőt, még az orrából sem jött semmi! Kitartást! Jó lenne, ha Mesi minél hamarabb meggyógyulna!

Tollfelvásárló nálunk is jár! :evil: Nem tudom ki adhat el tollat?!

Egy másik fórumon ( a 2006.tavasziaknál) Az FPkutyus nagyon menő ajándék volt! Bár pontosan nem tudom, hogy mit tud az a kutyus, de bizti nem lehet rossz, ha ennyien veszik!

Reni
Kép
prenata
 
 


Julcsi nagyon jópofa a talicskában! Én is rakok fel akkor egy hasonlót!


Kép

És egy tavaszi:

Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi Tandikáék! :)

Kép [img]
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 272.07.jpg[/img]


Ex! Nem értem miről van szó! Biztos hogy nekem írtad?

Mári

Kép
mári
 
 


Reni! Igen, emlékszem, hogy a tavasziaknál menő volt a FP kutya, de a párom "önműködő és zenélő játék" ellenes. Ez meg dumál meg zenél vagy mi a szösz. Azért én a pampers pontokért megrendeltem a zenélő csigát, azt csak elviseli majd. :-)

Tollfelvásárló bezzeg akkor nem járt erre, mikor egy régi dohos párnát akartam neki odaadni, végül kiraktuk lomtalanításra, rá egy hétre jött is a kiabálós autó... :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sajnálom a beteg babókat! :( :( :(
Mamáknak meg kitartást!

Ma is megyünk talizni, parkban ismerkedtünk meg Zsófival meg a mamájával és meghívtak hozzájuk, úgyhogy nem unatkozunk. És ami a legfontosabb, Vencelt megihleete a sok mászó ügyes baba és tegnap elkezdett mászni! Persze még nem tökéletes a technika, de kezdetnek nem rossz! :D

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok!

Kinga, boldog hófordulót!

Máté, boldog születésnapot!

Mári: Vencel ügyike!

Juca: tőlem mehet a blogba fotó.

Ex, Reni, Eni, nem szoktatok Pestre jönni? Jó lenne összefutni Veletek is!

Eni, Oriandyról nem tudsz valamit?
Vendég
 


Ja, ezt tegnap akartam, bocs:

Csandy, a Fiad nagyon édes! Isten éltesse nagyon sokáig! Gyertek ti is legközelebb ismerkedni!
Vendég
 


Sziasztok.

Mári, gratula Vencusnak a mászáshoz, meglásd egy két napon belül úgy fog teperni mint a csík csak győzd őt utolérni. Ádinál is így volt. :D
Irigyellek benneteket hogy ma is mentek talira!

Reni, Gabella, gyanítom hogy Ádinak is a hörgőcskéi vannak begyulladva, de most megindult a váladék, már kétszer nagyon sok jött a nózijából ma. És nagyon hurutosan köhizik.

Marcy, engem is állandóan cseszeget a férjem hogy milyen szétszórt vagyok. pedig nem is vagyok az, csak enyni feladatot amennyi nekem van egyszerűen már lehetetlen fejbn tartani, hát még azt hogy mit hova tettem el. Ami nekem folyton eltűnik itthon: mobiltelefon, távirányító, vigantol olaj, körömcsipesz... :roll: és még sorolhatnám.Ja a szemétledobó kulcsa is ilyen.:-)

Kinga baba azt a mindenit de nagylány lettél! Boldog hófordulót neked, kis Szobatorpedó!:-)

Na megyek mert mosnom teregetnem kell meg Ádinak kotyvasztani valami fincsit mire felkel!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok.

Mári, gratula Vencusnak a mászáshoz, meglásd egy két napon belül úgy fog teperni mint a csík csak győzd őt utolérni. Ádinál is így volt. :D
Irigyellek benneteket hogy ma is mentek talira!

Reni, Gabella, gyanítom hogy Ádinak is a hörgőcskéi vannak begyulladva, de most megindult a váladék, már kétszer nagyon sok jött a nózijából ma. És nagyon hurutosan köhizik.

Marcy, engem is állandóan cseszeget a férjem hogy milyen szétszórt vagyok. pedig nem is vagyok az, csak enyni feladatot amennyi nekem van egyszerűen már lehetetlen fejbn tartani, hát még azt hogy mit hova tettem el. Ami nekem folyton eltűnik itthon: mobiltelefon, távirányító, vigantol olaj, körömcsipesz... :roll: és még sorolhatnám.Ja a szemétledobó kulcsa is ilyen.:-)

Kinga baba azt a mindenit de nagylány lettél! Boldog hófordulót neked, kis Szobatorpedó!:-)

Na megyek mert mosnom teregetnem kell meg Ádinak kotyvasztani valami fincsit mire felkel!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Bocs kétszer dobta be véletlen!

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti: a meterológiai szolgálat megint melléfogott, mert ahelyett, hogy esne (ahogy jósolták), süt a napocska. :) Szóval remélem ilyen jó lesz az idő szombaton is, és tudunk csapni egy kört a fiúkkal.
Vendég
 


Gabella: arra reagálok, ami a májusiakhoz írtál. Nem lógtok ki a sorból, Mesi és Milán majdnem egyidősek. :D :wink:
Vendég
 


Kimike, ha jó idő lesz még egy fagyit is nyalhatunk!:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok,

ma már olvastam reggel, amit írtatok, de írni most van csak időm.
Legalább a lakás már ragyog és túl vagyok ismét egy adag mosáson.
Takarítás közben erősen gondolkoztam, hogy múltkori ablakmosós segítségemet Rózsikát, heti egyszeri alakalommal rendszeresíteni kellene.

Nem is a takarítás a gond, hanem, hogy közben minimum 15× abba kell hagynom, mert Pancsi nyügősködik, meg megéhezett, meg most inkább ölben akar lenni stb. De gondolom mindannyian hasonló cipőben jártok.

Colett,
boldog 3. születésnapot Máténak.
Tényleg ő tegnap már oviban volt?

Juca,
boldog hófordulót Kingának.

A sapi kicsit nagy Pancsira, szóval töprengek rajta, hogy kicserélem egyel kisebbre és kék virágosra. A határozott anyuka, ugye :D

Kérdés:
ha még kapok sütőtököt akkor az ha megtisztítom és feldarabolom akkor mélyhtőben tudom tárolni?

meteor
 
 


Meteor: Rózsikát hozzánk is küldhetnéd. :lol: Egyébként ki Ő?

Sütőtökkel kapcsolatban: nem tudom, még nem próbáltam, de miért ne?
Vendég
 


Rózsika egy kárpátaljai hölgy. Nagyimék szomszédjában lakik, régen a szomszéd édesanyját ápolta, de amióta az meghalt takarítani jár.
Többek közt nagyimhoz is, meg múltkor nekem is jött ablakpucolásban segíteni, meg kitakkerolt és annnnnyiiiiira, de annnnnyiiira jó érzés volt, hogy nem én szenvedtem a dologgal, hogy el bírnám viselni máskor is.

meteor
 
 


Sziasztok,

megjöttünk a sétából és a tanácsadásról.

Marcit megmázsálták: 10 kg kereken és 75 cm :lol: :lol: :lol: . Na jóóóóó, tényleg nagyfiú már :) ! Egyébként az 1 hónappal ezelötti méreszkedéshez képest nem fejlődött túl sokat: 20 dkg-ot és fél centit :lol: .

A séta végén már majdnem megfagytam, amikor elindultunk sütött a nap és olyan szép idő volt, a séta felénél meg elkezdett fújni a szél és befelhősödött és én persze nem ennek megfelelően voltam öltözve.

Kimike: Orinady üzente (tegnap írtam azt hiszem), hogy jól vannak és jelentkezne ő, ha a gép nem tréfálta volna meg őket.
Ha minden igaz, akkor szombaton találkozom vele :) ! Remélem szép idő lesz és akkor mi is sétálunk Sárváron :) !

Tandika: priviben küldj légyszi egy email címet, ahova el tudnám küldeni a képeket :) ! Köszi :) . Én is remélem egyébként, hogy tudunk még találkozni és talán jobb idők lesznek és nagyokat sétálunk :) !

Meteor: Rózsikát ide is elküldheted, kicsit uncsi már nálam is ez a folyamatos takarítás. Dehát mit lehet tenni, ha nem akarom, hogy Marcika nyalja fel a rucijával :) !

Mári: Vencel nagyon ügyes, Marcika még nem mászik :( !

Na megyek vmi uzsit készíteni Marcinak, aztán jön haza férjecském is :) ! A nap fénypontja :) :) :) !!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Eni,

nálam is napi szinten van a takarítás. De az azért mégis olyan más volt, amikor ő egyben az egész lakást kitakarította, nem pedig úgy ahogy én szoktam, hogy "na most egy gyors porszívózás", "most gyorsan a fürsőszobát" stb.
Szóval élveztem, hogy úgy egybe és szép és tiszta az egész :)

Egyébként meg most hót dühös vagyok.
Vannak úgyanis nekem barátosnőim, akikkel már régóta nagyon jóban vagyunk. Hatan vagyunk a csapatban, ebből egy lány már egy ideje külföldön (Vietnámban) lakik, szóval most csak ötösfogat.
Az ötből kettőnknek van gyerekünk. Mi elég gyakran találkozunk is, meg szinte napi szinten beszélünk, de a többiekkel amióta gyerekem van és itthon vagyok eléggé minimálba ment a kapcsolat.
Elfogadom én, hogy dolgoznak, karriert építenek stb., de basszus kettő közülük olyan közel dolgozik, hogy ebédszünetben simán átjöhetne, szívesen készítenék nekik ebédet is. A harmadik lány is itt megy el az ablakunk alatt hazafelé, ehhez képest hónapokig nem vagyunk képesek találkozni.
És amikor most egyikük írta körlevélben, hogy de rég taliztunk fussunk össze, írtam vissza, hogy szombaton ráérek egész nap. Gyerekkel is be tudunk ülni valahova, vagy séta a parkban, vagy akár sopizás is.
Jaj, az nem jó ők inkább arra gondoltak, hogy el kéne menni bulizni valahova.
És akkor ilyenkor tök dühös tudok lenni, hogy bazzeg nem igaz, hogy nem képesek felfogni, hogy nekem van egy gyerekem és már nem tudok eljárni velük olyan könnyedén bulizni. Ráadásul ha találkozunk én velük szeretnék beszélgetni, nem pedig egy buliban semmit nem hallani a zenétől.....
Ááááá....szar kedvem lett most ettől, de nagyon.

Bocs, hogy hosszú voltam, csak kijött :(

meteor
 
 


Meteor: megértelek, bár nálam pont az a helyzet, hogy nekünk is van egy jó kis társaságunk, de mi pont azért nem tudunk olyan sűrűn találkozni, mert már szinte mindenkinek van 1-2 gyereke (2 barátnőm kivétel :) ) .

Nem egyszerű az élet, nem mindenki tud/akar a megváltozott helyzethez alkalmazkodni :) .

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok.
Rita, emiatt ne szomorkodj, ez már csak így szokott lenni ha az ember barátnői nem anyukák még. Nekem is van egy barátnőm - volt kolleganőm akivel azelőtt hogy terhes lettem Ádámmal nap mint nap találkoztunk, aztán úgy elmaradt az életünkből. Mióta ádám megszületett kétszer találkoztunk össz-vissz.Már nem is hívom mert hiába próbálok egyeztetni vele, lehetetlen. :(
Nem is kesergek emiatt mert itt vagytok nekem Ti.
:D
Amikor elkezdtem ide írogatni nem gondoltam hogy ez a fórumozás ilyen sokat fog jelenteni nekem. Ti vagytok a mentőöv, nélkületek már régen depressziós lennék. :roll:

Képzeljétek, ma több jó dolog is történt velem. Az egyik hogy a munkahelyemtől szuper kis megbízást kaptam, erre eddig még nem volt példa. Menjek el egy hétvégére valamelyik menő wellness hotelbe a fiúkkal és írjam meg a lapba, hogy milyen volt. Mivel ez pr a szállodának, nekem nem kerül semmibe. Tökre örülök. :D

A másik jó dolog, hogy megyünk ma moziba a férjemmel megnézni a Hasutasok című új magyar vígjátokot, a férjem unokanővére vállalta Ádámot estére. Szóval ez egy tökjó nap. :D

Megyek készülődni, Ádikát vacsiztatni. Puszi Nektek:


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Meteor: elhiszem, hogy áldás volt Rózsika! Tegnap, mikor említetted exedet, aki tisztaságmániás, magamban mosolyogtam. A férjem dettó ilyen, a múltkor vásárolt egy szatyor ipari tisztítószert!!!

A barátnőiddel kapcsolatban: tudnék hasonló sztorikat mesélni. Baromira rossz érzés, abszolút megértem. :twisted: Le is írtam egyet, de kitöröltem, nagyon negatívra sikerült...
Vendég
 


Kitti: örülök, hogy ilyen szuper megbízást kaptál. Gratulálok! :)

Meteor: mit tanultál a Kodolányin? Én is ott végeztem, PR szakértő szakon.
Vendég
 


Sziasztok!

Tök jók lettek a képek!!!
Köszi mindenkinek, aki fotózott és megosztotta velünk a képeket!

Sütőtök
Én úgy csináltam, hogy megfőztem, lepürésítettem, és a kész püréket fagyasztottam le kis adagokban (bébiételes üvegben, csak nem szabad full tölteni, mert szétnyomja az üveget). Egy különbség van csak felengedés után, vizesebb lesz. Úgyhogy ennek tudatában teszek a felengedett sütőtökhöz kicsit több krumplit vagy rizsdarát.

Még jó, hgoy az én férjem nem tisztaságmániás, jelenleg képtelen lennék ilyen elvárásoknak megfelelni :cry:

Megyek fürdetni, sziasztok!

Kata

Kép
wkata
 
 


Helló csajszikáim!

Most nincs időm visszaolvasni, de holnap szabadságon leszek és ígérem elolvasok mindent.

Mi jól vagyunk Panna hétfő óta kitart a bölcsibe én pedig a munkahelyemen.
Jó érzés, hogy ott tudom folytatni a munkát ahol abbahagytam, olyan mintha csak egy hetet hagytam volna ki.
Szinte semmit nem felejtettem el.

Petit holnap műtik Pesten de már szombaton hozzuk haz (remélem).

Addig is puszi mindenkinek holnap bővebben.

Kép

Kép
katus73
 
 


Hello Katus!

Jó, hogy jelentkeztél. Várunk holnap!

Szeretne valaki egy iwiw meghívót?
Vendég
 


Sziasztok!

Itt ma az előrejelzés ellenére tök szép idő volt. Petivel 2,5 órát sétáltunk. Igaz, találkoztunk egy babás anyukával, így nem volt uncsi. Peti gyomra hozott minket haza. Délben likvidálta a főztömet, így korán megéhezett, de legközelebb visszük magunkkal az uzsit!

Nem tudjátok, hogy mikor állítjuk az órát? Most szombaton, vagy jövő héten?
Tök jó lesz, hogy később fog sötétedni! Jön a tavasz, majd a nyár, sokat fogunk sétálni. Nyáron biciklizni. Petinek veszünk biciklis ülést. De várom már!!!! :lol: :lol: :lol:

Kimike!
Nyáron elvileg készülünk Pestre. Egy kolleganőm invitál minket. De a kivitelezés még kilátástalan. Kocsink nincs. Ugyan a vonat ingyért van, mert a férjem vasútas, de babakocsi meg miegyébb. Brrr. még belegondolni nem mertem!!!

Katus!!!

Lécci, lécci, gyere, írj!!!!!

Petiről egy pár friss kép:

Kép Kép Kép Kép



Gabella!

Nem Mesi itt az egyetlen májusi baba. Milán, Kinga, Julcsika és szerintem más is van még!!!

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?