Üdv.
Hát nálam most kezd eljönni az az idő, hogy nem tudok jönni...pedig kész picsa meleg málé van itthon, de a férjem rosszabb, mint egy gyerek (és még nem is beteg). Néha égnek áll a maradék hajam, pedig most rövid.
Köszike a taliképeket mindenkinek, jó, hogy tudtatok beszélgetni...elvileg hamarosan mi is talizunk a helyiekkel, csak valakinek ki kéne találni, hogy hol és mikor.
Tandika, a kapaszkodós és nem stabil állásból Petinél elég hamar stabil kapaszkodva állás majd ugyanígy való lépegetés lett.
Szóval nem biztos, hogy sok lesz a puffanás.
Kitti, két óra???
Jesszus, én a szemem se tudnám nyitva tartani. Mondjuk szó ami szó, az utóbbi időben nálunk a férjem alszik éberebben, mert én nem ébredek fel az első kicsi nyösszre...bezzeg ő igen, és mindig kiteszi a gyereket kettőnk közé, én meg arra eszmélek, hogy valaki van rajtunk kívül az ágyban.
Na és ez a sztori. De látom, hogy minden OK.
Juca, hát a tied is egész édes történet. Lekopp, eddig mi még nem jártunk így.
Gabella, nincs mit.
Peti eddig 3X szedett antibiotikumot...de Mesinél biztosan nagyobb lehet a gond, mert ha az antibogyó nem kúrálja ki rendesen, akkor gáz van, de remélem, hogy csak "rossz" gyógyszer kapott.
Videófeltöltés:
http://www.photobucket.com Nem tudom, mennyit bír el...
Marcy, nekem is kéne tanulnom, május 31-én lesz a számvitel-elemzés vizsgám a mérlegképeshez, de egy mukkot se tudok. Persze tisztában vagyok azzal, hogy majd az utolsó két hétben ülök a jegyzetek fölé...
Reni, nekünk kb. két hete volt kettesünk az ötösön, a hatoson háromasunk meg egy hónapja kb.
Ma majdnem lett egy négyesünk a skandin, de 28-at húztak, nekünk 29 kellett volna!
Fel a fejjel, ahogy írtad, sose lehet tudni, mi lesz később...
(lottóötös?)
Csandy,
Isten éltesse Gergőt első születésnapja alkalmából. Nagyon telik az idő... És még könnyek is szöktek a szemembe, ahogy Gergő nézi a tortáját...
A babafalvás vonalzók azt hiszem maguktól frissülnek, de holnap kiderül.
Doren, hát akkor legalább néha írj és tegyél fel képeket a gyerkőcökről.
Erről jut eszembe, ma öcsém szenvedett a férjem telefonjával, lefotózta Petit, de valamit rosszul csinált, és a gyerekből lett egy zöld folt a telefon kijelzőjén, erre mondja öcsém a gyereknek, hogy na egy zöld paca lett belőled.
Mári, egy másik topicban belefutottam ugyanebbe a témába...nekem ebben túl sok a HA.
Kb. olyan, mint a hasformáról kitalálni, hogy vkinek fia lesz avagy lánya.
Wkata, 45 perces kocsikázás némi plusszal.
Néha Peti is ilyen...
Látom, nektek is van bíróságos sztoritok. Ferinek anno "csak" tanúként kellett bemennie, ha jól emlékszem, hogy mennie kellett.
Na megyek, becsempészem a kölköt az ágyába miután megsikamikáltam a fogsoromat.
Ági