Sziasztok!
Jöttem amint tudtam és látommegint volt termés!
Marslakó, üdv a körben.
Ante: Ugyan ez a játszószőnyegünk, mint a tiétek. Középre én is beaggattam Fanninak még ezt azt.
leginkább a kulcsok jönnek be neki.
Babafotók édesek!
Fülbelövés:
Én is meg fogom Fanninak csinálni. Most akartam, vagyis tegnap a 3 hónapos szülinapjára, de voltunk oltáson is és már nem akartam macerálni szegénykét. Majd egyszer gondolok egyet és belövöm.
Amúgy nagyon jól viseltük a megpróbáltatásokat. Egy kis nyiffantás és ennyi volt az oltás. Este sem volt semmi gond, nyugis éjjelünk volt.
Súlyunk 6530 gramm és a hosszunk pedig 64 centi.
Babakencék:
Fürdető először gyógyitári volt, azt célszerű vízzel habosra kikeverni és azzal, különben csomós és darabos.
Ha valamelyikőtöknek érzékeny az arc bőre ha felhigítja, akkor jó kis arctejet is tud csinálni magának.
2 in 1 ..Anyukának is és a babának is jó.
Igaz most áttértünk a johnsons fürdetőre, mert valahogy ez a gyógyis nem volt jó. Sok rosszat hallotam a J-ról, de eddig oké, és szép a bőre. Amint meglátok valamit, ami aggodalomra ad okot, abba fogjuk hagyni. Amúgy bespejzoltam még Níveát is.
Fejbőrre nem ajánlják a fürdetőkrémet még higítva sem nagyon, (védőnő és dokinő is mondta)mert nem lehet olyan jól lemosni, vagyis koszmó alakulhat ki.
Ja és hetente csak egyszeri samponos mosást ajánlottak nekünk, a többi nap csak sima vizest.
Ezt eddig betartottuk és egyenlőre kopp-kopp semmi bajunk nincsen.
Füri előtt meg sima napraforgó olajjal való kencézés van a hajlatokban.Muszáj, mert néhol olyan kis szárazka.
Most kaptunk gyógyitári testápolót, kiváncsi vagyok az jó lesz-e
Kéztömködés:
Nálunk is van. Ez a legujjabb módink.
Nem a leg előnyösebb arcunkat mutatjuk...
Hogy vagytok a nyáladzással:
Netán ez már valamiféle fogzásra utal? Kérdeztem a dokinőtől, azt mondta túl korai volna még.
Vagy mégsem?
Hajfésülés: Nehezen megy nekünk is. Jó sok forgóval.
Kérdés :
Nálatok minden oldalon tartja a baba a fejét? értem ezalatt, ha alszik csak egy irányba fordítja? Én ezt vettem észre fannin, hogy akár hason van, akár hanyatt egyfelé fordítja legtöbbször a buksiját.
Vagy legtöbbször hanyatt van és egyenesen. Szegényt féltem attól, hogy lapos lesz a buksija ha ezt huzamosan csinálja. Hiába próbálom esetleg én irányítani, hogy merre tegye le, nem sikerül.
Szép estét!
ZSUZSI