Sziasztok!
Panda! Szerintem jó ötlet a tábla!
Zora! Sajnálom is meg nem is mensid, mert vívódni, hogy mi a fene van odabent az a legszarabb dolog. Remélem nem haragszol érte.
Ági! Én is elpityeredtem a Barátok köztön, pedig terhes sem vagyok. Én épp előtte kaptam apától leki fröccsöt, hogy néha csak azért akarom a szexet, hogy babánk legyen és ő ezt érzi és ez neki rossz. Nem szabad ennyire akarni, mert az befolyásolhatja a kapcsolatunkat is, meg nem akar gyerekgyárós szexeket. Pedig én nem úgy csináltam azt hiszem.
És örüljünk neki, hogy van egy egészséges szép kisfiunk ami sajnos sokaknak nem adatik meg, és ne avatkozzunk a természetbe, mert a testem tudja, hogy nem akar még babát, akkor ne erőltessük, mert nem akar egy beteg babócát. Szerinte a természetre kell bízni mindent és ha eljön az ideje jönni fog a baba, lehet hogy csak évek múlva és akkor is örülni fogunk neki. Persze a vizsgáltra elmegyünk, meg rendesen szexelünk. Meg arra gondol vissza, hogy agyon izgulta magát míg mi a műtőben voltunk, hogy minden rendben menjen és mindenki éppen jöjjön ki. Azt mondta halálra izgulta magát.
Ő is nagyon szeretne másik babát, de nem akar 100 ezreket költeni rá, mert már nekünk van egy. Persze akiknek sajnos még nincs, de szertnének azokat megérti, hogy mindent megtesznek érte, mert csodálatos dolog szülőnek lenni. De ha nekünk csak egy jut, akkor azt szeressük és nevelgessük.
Jaj bocsi, hogy hosszúra nyúltam.
Ildi! FÉlóránként szavazhat rá 1 ember. Sajna.
De jó , hogy jöttél!!!!
Mo! olyan jó volt olvasni este benneteket. Jó ha ilyen vidámak vagytok!!!
Ind! Én sem adok csokit Gergőnek , vagyis már kapott ő is morzsát, de nem adok neki tudatosan, csak az enyémbe nyalt beleés én is leszedem a túrórudiról a csokit. DE a muffint azt szereti, persze csak mértékkel.
Manó nem szereti a gyümölcsöket, pedig én azt zabiztam a terhességem alatt állandóan.
Titi! De jó, hogy minden oké nálad!!!
Remélem hamarosan követünk a pocakosodással.
Szép napot mindenkinek!