Képzeljétek tegnap voltunk méreckedni és Lili az elmúlt 3 hét alatt megint nem hízott szinte semmit
. A védõnõ azt mondja, hogy ne izguljak, de ez megy már másfél hónapja. Úgyhogy ma õszibarackozunk Lilivel, hátha ettõl a kakija is rendbejön. Olyan rossz érzés, hogy nem gyarapszik az én kis manóm. Persze ügyesedik, meg fejlõdik más téren nagyon, de valahogy nem hagy nyugodni, hogy a súlya így stagnál. És még a tejcsim is egyre kevesebb
. Most már napok óta érzem, hogy nagyon visszaesett a mennyiség. Ezért ma és holnap kis megszakításokkal de egész nap az ágyban szopizunk. Remélem sikerül visszahozni a korábbi mennyiséget. Még egy hír, sikerült megbetegednem megint, de igazából meg sem gyógyultam teljesen elõtte
. Torokfájás, nátha és még egy kis herpesz is. Nem tudom mi lehet velem, ilyen ramatyul a szervezetem még nem nagyon volt. Jól fog jönni egy kis hétvégi kényeztetés
. Csak abban reménykedek, hogy jövõ hétre helyrejövök a talira.
Kataa,
Kedvet kaptam tõled egy kis frizuraigazításra, így szombatra én is bejelentkeztem, vasárnapra pedig apa bejelentett szoliba, este meg moziba megyünk, addig egy barátnõm vigyáz Lili álmára
. Már úgy várom, kb. 1 éve nem voltunk moziba.
Nekünk egy olyan baráti párunk van akik elég vallásosak. Már pár éve házasok, de sajnos még nekik sem sikerült a baba, pedig nagyon szeretnének, de dokihoz nem hajlandók elmenni, mert szerintük nem szabad befolyásolni a fentiek akaratát. Utoljára akkor taliztunk amikor még terhes voltam, hát nem volt egyszerû, mert olyan szívesen mondtam volna nekik, hogy menjenek el egy kivizsgálásra. Persze a te barátaidnál nem ez a helyzet, de azért elég kínos tud lenni az ilyen szitu.
Manó,
Nagyon durva amit a kórházról írtál. Sajnos nekem is volt benne korábban részem. A nõvéremet váltottam, amikor a kislánya kórházban volt, így 1 napot én is bent voltam, szintén az ágy mellett egy szék volt, így lehetett bent lenni 24 órát.
Gumicukor,
Egy kis Városligeti sétához majd mi is szívesen csatlakoznánk
.
Nagyon jó lehet az a babanapló amit készítesz.
Tali,
Lányok, Gumicukor említette, hogy neki rendszeresen csütörtökön van elfoglaltsága, ezért nem tudnának járni a talikra. Megoldható lenne, hogy péntekre tegyük át, hogy õk is el tudjanak jönni? Több változtatás nem lesz, ha ez jó lenne mindenkinek akkor a péntek 2 óra tutira maradna minden hónapban. Írjatok!
Dió,
A tali helyszíne a Mikkamakka Játéktár, cím: Bp.1055 Honvéd u.27. jó lenne ha ti is el tudnátok jönni. Az idõpont még kérdéses, de az biztos, hogy jövõ héten lesz csütörtökön vagy pénteken.
Én is néha mondogatom, hogy szerelmes vagyok a lányomba, apa szintúgy ez így természetes
. Tényleg nagyon sok szeretetet kapunk tõle. Olyan jó úgy kezdeni a napot, hogy amikor odamegyünk a kiságyához, teliszájjal mosolyog ránk.
Beszti,
Nagyon jó lett a táblázat! Köszönöm Neked, biztosan rengeteg idõd ráment. Azzal is teljes mértékben egyetértek, amit utána írtál.
Persze, nyugodtan mehetünk a Mikkamakkába.
Nyuszi,
Tök jó ötlet innen kreálni egy babanaplót, én is meg fogom csinálni. Most csak egy babakönyvet töltögetek Lilinek. De ki fogom egészíteni a korábbi írásokkal.
Baba Magazin,
Jót szörnyülködtem azokon, hogy mik vannak benne. Nekem eddig a Kismamára volt elõfizetésem, de az Anyák Lapjára akarok váltani, az már aktuálisabb
.
Macsek,
A Dentinoxot 3x lehet 1 nap használni.
Puszi,
Ilke és Lili