Sziasztok!
Párom alszik végre, enyém a gép!!!!
Csajszik egyre jobban süt a nap, remélem a remények is visszatérnek ide!
Nem azért hogy a szíveket fájdítsam, hanem hogy a remény visszatérjen: nlc-n folyamatosan pozítivat tesztelnek.
Rejo ez már nem is minitali! Halkan megkérdem: visz valaki fényképezőgépet?
Ja! Ramboka mellé tudok csatlakozni, s együtt irigykedni.
Ramboka te szopi alatt szedted a metformint? - ne haragudj, bizti mondtad...
Kincs, Niki tábla ügyben: elnézését! Kérés teljesítve!!!! Kincs én úgy csinálom a táblát, ahogy mondjátok! A tábla külön szedésére látod nem érkezett reakció. Lehet hogy azt érzik a többiek, hogy akkor külön szakadna a csapat?? Azonban most a legnagyobb méretre raktam.
További fejlesztés már csak a linkelés marad. Szerintem. Kandika nincs ötleted?
Monyoka! Teljesen eltűntél!!!! Innen is, hőmérősből is.... Mi van veled? Mesélj kérlek!
Lafi így kell ezt csinálni! Igazából azt mondom, hogy ne törödj a hővel, mert az úgy sem tudod befolyásolni! Vagyis csak egy megfelelő időben elkövetett szexxel!
Mniki nem érzed úgy hogy ez a torna segített neked a babásodásban?
Most nekem nem világos valami! Én úgy tudtam hogy az AntiD-t csak egyszer kell megkapnia a nőnek! A legelső terhességnél. Ha nem tudja kihordani, akkor a vetélés után. Én már kaptam egyszer......nagy-nagy cirkusz árán....
Dimet üldöz valami gonosz manó téged! Fogad, most meg az epe..... Remélem hamar elfelejted ezeket! Nemsokára a feléhez érsz!!!
Mamint pont ezt akartam írni mint Mniki. Én is úgy tudom, hogy a 3-5 cn-en vett vér alapján a progi 1-től felfele jó.
A többi eredményed magáért beszél! Te szedsz valamit a prolaktinre?
Kandika nem lenne jó neked is Zsizsik gyógyszere? Csak hangosan gondolkodom.....
Kikka tetszik a tickered.
Úgy hívtok ahogy akartok. Már nem felületesen olvasok, így aztán minden névre hallgatok.
Azelőtt scanneltem....
Tükörvíz gratula! Csakegy is kecskerutával kezdte anno!
Ez az édességvágy még fog csökkeni. Nem is fogsz magadra ismerni!
Anno nekem sem telt el úgy a nap, hogy min. egy tábla Boci, vagy Milka vagy bármi le ment volna torkomon. Most meg már 3 hete ott van kibontva egy nagy tábla Milka a konyhapulton. Nem izgat egyáltalán......
Ella végre hogy otthon vagytok!
bizti nagyon szeretek bennetek, hogy ilyen hosszú ideig voltatok bennt.
Babancs?
Még valamit szerettem volna.... na majd ha eszembe jut.
Bee