Új privát üzeneted érkezett!

Ági! Nagyon tetszik az új vonalzód! :wink:
Lyna! Sajnálom, hogy megjött... Ugye tudsz hozzánk jönni anyósodéktól is!?
Titi! Úgy örülök, hogy ide is írsz. Mit mondott a dokid erre a barnázásra és vérezgetésre?
Krisz! Szóval a doki nem rémisztett meg... és nem írt fel mindenféle csodaszert neked. Hüvelyi UH volt nekem is, és nem mondta, hogy feltétlenül kezelgetni kellene engem, pedig nagyon kikészített akkor az a hosszú mensi és a maratoni ciklus. Úgyhogy én is várok még. Adok magunknak néhány próbálkozós hónapot...
Vendég
 


Krisz,
Ez egy rendes doki hogy nem töm téged teli hormonokkal amíg a párodat nem vizsgálják meg. Amúgy ez lenne a szabály mindenhol de kevesen tartják be.
Vendég
 


Panda! Az a baj, hogy amennyire analfabéta vagyok nem tudom, hogy milyen a ragacsos, de tojásfehérjeszerű volt, csak nem nagy mennyiségben. És mi lehetett az, hogy hétfő reggel volt egy kis rózsaszin vm (mintha 1 csepp vér lenne)?

KépKép

KépKép
lnd
 
 

 
 

Ind,
Akkor volt tojásfehérjés amikor rózsaszín? Tüszőrepedés járhat nagyon nagyon minimális vérzéssel.
Vendég
 


Rózsaszín a következő nap reggelén volt. Először én is ezt gondoltam, de akkor miért nem emelkedett a hőm?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Előző nap, meg akkor reggel görcsölt is a hasam egy kicsit. Nem tudom, ennek van-e jelentősége. Ha hétfőn lett volna tr., akkor ma magasnak kellett volna lennie.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Különben jól emlékszem, hogy te régebben azt írtad, hogy neked a hüvelyváladék figyelése félrevezető volt?
Hogy viszonyul egymáshoz az ébredés utáni és az esti hő?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Jó reggelt! Ind! A tüszőrepedés után kell legalább 48 óra, hogy a hő emelkedjen. Ezért még tejesen időben vagy. A Hasgörcsölés is a tüszőrepedés jele lehet, ezért remélem nem hagytátok ki az elmúlt napokat, mert a pé után 1 nappal már kb. 0 az esély a babára. Örülök, hogy megjöttél! Szerintem a szervezeted teljes erőbedobással dolgozik a jelek szerint. A mikroszkóp ügyben pedig én a helyedben egy sima gyerekmikroszkópot használnék rendes tárgylemezzel a legkisebb nagyításon. Sokkal jobban értékelhető és látható.

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda! Milyen érzésekkel jöttél haza? Szerinted sikerült?

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Az az igazság hogy úgy jöttem haza de jó megkaptam a fogigátló receptet. Tudom ez fura de már úgy vagyok vele minek éljem bele magam aztán meg jön a befordulás.Inkább nem törődöm vele készülök a lobikra és talán érhet egy pozitív csalódás. Sokan mondják hogy álljál hozzá pozitívan. Hát én az elsőhöz meg a másodikhoz is marha pozitívan álltam és eredmény nulla. Inkább abban hiszek hogy a sorsunk már meg van írva és nekem csak menni kell az úton hogy azt elérjem. Ha ott vaz van hogy inszemmel lesz babám akkor úgy lesz ha az hogy lombikkal akkor úgy és ki tudja lehet végül spontán lesz. Ez nem attól függ hogy én miben hiszek. Persze ez csak az én véleményem erről. Nem vagyok negatív mert csinálom a dolgokat teljes szívvel lélekkel de én nem ringatom magam álmokba mert utánna sokkal rosszabb. Inkább pozitív mint egy negatív csalódás érjen.

Ind,
Este felesleges mérni mert akkor mindenkinek magasabb hiszen egész nap mozgunk meg ilyesmi. Nekem a PG53 nem vált be.
Vendég
 


Teljesen egyet értek veled, és szerintem ez egy nagyon is pozitív hozzáállás. Mert benne van az elfogadás, meg az az alázat, ami nélkül nehéz bármilyen rosszat túlélni anélkül, hogy az ember keserű szörnyeteggé váljon. szóval ez nagyon jó, jó megélni azt, hogy a részedről mindent elkövettél, és tényleg, a többi nem rád tartozik.

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként nekem még mindig nem jött meg rendesen, pedig éppen már túl is lehetnék rajta. Ez elég bosszantó, főleg mert tegnap még egy igen erős lelkifröccsöt is kaptam, amiből az jött le, hogy nem az utamon járok, nem az életfeladatomat végzem, és valószínüleg ezért érnek a csalódások is. Hát....

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Igen jól írtad én mindent megtettem de ugye ez nem rajtam múlik. Szerintem ez az égben már eldőlt hogy nekem mikor hogy lesz babám és az is hogy neked mikor hogyan. Nekünk csak az úton kell menni hogy azt elérjük de azon kitartóan. Másoknak mindig mondom hogy legyenek pozitívak de nem azért mert ettől teherbe esnek(szerintem nem persze tiszteletben tartom ha ezt máshogy gondolja valaki) hanem azért mert ez megnyugtatja őket. Ha pozitívak akkor megnyugszik a lelkük hogy sikerülni fog és addig se szenvednek annyira. És ha akkor sikerül az az égben úgy volt megírva. Akik nem hisznek benne meg lemondanak már róla és sikerül na azok se pozitívak. Rengeteg ilyen példát tudnék sorolni.
Vendég
 


Zora,
Azért ez fura hogy nem jött meg neked rendesen...
Vendég
 


Olyan jó, hogy így gondolkozol. Nagyon fura ez az egész. Én mindig vágytam erre a babára, de az is van, hogy 37 évesen pánikba is estem, hogy megy az idő. De más dolgokkal is adós vagyok, mert tudom ez neked még nem téma, de nem sok mindent csináltam még életemben. Nem találtam meg a hivatásom, és bár tele vagyok segítő szándékkal, azokat a lehetőségeket sem fedeztem fel, ahol ezt igazán kamatoztathatnám. Tudod, sok könyv ír arról, hogy az anyaméh az a kreativitás központja is, ezért az életben be nem vállalt feladatok, amelyek viszont rád vártak, csak te nem végezted el, rendesen hatnak a női termékenységre. Most azt hiszem, velem ez történik, és egyre nő a káosz, amíg ezt nem bogozom ki. A testem már nem tudom milyen jeleket produkál, jó lenne újra rendesen működni.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok, lányok!

Ági, nagyon nagy gratula a babóhoz. Olyan jó, hogy most már megnyugodhatsz egy kicsit :) - További szép babavárást kivánok neked!

Panda! annyira izgi ez, hogy ha bebabásodsz, tudni fogjuk, hogy mikor kezdődött el - mennek a drukkok! +++++++++++++++++
Különben, nagyon tetszik a hozzaállásod a dologhoz. Azt hiszem, lenne mit tanuljak tőled :wink:

Zora, nem lehetséges, hogy babás vagy, és azért nem jött meg rendesen? Azért kiványcsi vagyok, mi okozhatta a vérzésed!

Ind, végül nálad a tornának nem volt hatása?

Még jövök, csak már nem tudom, mit akarok kérdezni :roll: - vissza kell lapozzak :shock:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia Ildi! De jó, hogy itt vagy! Azt hiszem tesztelek egyet, aztán mert úgyis negatív, ezt pontosan tudom, nekiállok szadista aerobik-gyakorlatokat végezni, hogy rendesen megjöjjön végre. Te hogy érzed magad az új lelki-bőrödben? Egyébként a testmozgás nagyon-nagyon jól hat a termékenységre, már csak az érdekesség kedvéért is nézhetnéd a hődet, hogy hogyan alakul az új életforma mellett!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi, neked is akartam irni: annyira örülök, hogy most már megnyugodhatsz, mert elmúlt a barnázásod! - sokat gondoltam rád, és nagyon drukkoltam! Csak igy tovább :wink:

Mo, hát, mit mondjak? Nem semmi falvédőtök van :lol: :lol: :lol: :lol: - amúgy, az illusztrálás nagyon jól sikerült - még a gyerekeid is megértenék :lol: :lol: :lol:

Krisztinka, kiváncsi vagyok, hogy alakul tovább a hőd - ha még mindig fent van, akkor biztos, hogy megvolt a pé-d.

Éva, nálad mi a helyzet? Még mindig sokat kell rohangálj? Szegényke.... egyáltalán nem irigyellek! Jól emlékszem, hogy anyósod került kórházba? Mi történt?

Lyna, neked jó kikapcsolódást kivánok! És amint tudsz, majd gyere vissza!

Andi, irj magadról!

Remélem, mindenkinek irtam!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia, Zora!

Azt akartam kihúzni belőled, hogy tesztelj, de nem akartalak befolyásolni :wink: :lol:
Várom az eredményt! Mikor???

KépKépKép
ildiko74
 
 


Én nagyon jól érzem magam. A tegnap már nagyon lazának tűnt az óra, meg sem éreztem :D :D - és amióta járok, azóta mintha több energiám lenne - de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak :roll: :roll: :roll:
A hőmöt még mindig mérem - az elhatározásból, hogy abbahagyom, nem lett semmi - lelkiismeretfurdalásom volt 2 nap után.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Oké! Még ma meglesz, már csak azért is mert a tesztelés után mindig rögtön megjön és már az is szép siker lenne. De Te is írj arra, amit én kérdeztem! Tudom, hogy most hanyagolod a dolgot, de engem érdekel! Hol tartasz?

Zora
Kép
zora7
 
 


Akkor látni szeretném!

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként a fertiben hogy lehet megcsinálni, hogy vérzés miatt ne zárja le a ciklust, mert végülis nekem még az előző tart, mégis újat kezdett. A hőm reggel még mindig 36.9.

Zora
Kép
zora7
 
 


Vagy kicseréled a vérzést, és csak pecsétet teszel b - főleg, ha csak 1 nap volt, vagy összeragasztod a 2 hónapi görbét. De szerintem könnyebb megoldás pecsétet tenni :)

A görbém még semmit nem mutat - de ha megnyugtat, akkor felteszem :D

KépKépKép
ildiko74
 
 


Íme sikerült, kitöröltem a vérzést. Kép girbe-görbe

Zora
Kép
zora7
 
 


Nyugodtan tedd fel, az enyémnél nem lehet semmitmondóbb. Egyébként megnyugtat! Mesélj egy kicsit magadról! Mivel foglalkozol, vannak e tesóid, meg minden!

Zora
Kép
zora7
 
 


Szerintem is mindenképp tesztelj, mart a + lesz, jobb ha minél elöbb megnéz egy doki! Már nagyon kiváncsi vagyok!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szerintem nem rossz a görbe - pont akkor volt a vérzés, amikor meg kellett volna jönnie - és egyben, amikorra a beágyazódás várható volt. Általában a beágyazódás a 14. nap ér véget, és akkor a hő stabilizálódik (azok szerint, amiket megfigyeltem - de lehet, hogy tévedek). Mindenesetre, az elméletem szerint, nagyon gyanús vagy :wink: :wink:
Mindjárt jön a görbém

KépKépKép
ildiko74
 
 


Na, akkor most nézzél girbe-görbét :roll: :roll:

Kép

KépKépKép
ildiko74
 
 


Hát tudod voltam már négyszer is terhes, nagyon meglepne, ha most az lennék. Olyan egyszerű lenne, ha megjött volna, utálom a negatív teszteket, de már a pozitív sem dob fel lassan! Na jó, ez hülye vicc volt!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Ildikó! De jó , hogy jöttél. A hőm ma is meg tegnap is 36,9 volt. Szóval valószínű volt pé.
Bár most kicsit hanyagoljuk a hancúrt, mert apa még nem 100%-os. Egyébként még ma mehet az ungabunga aztán szünet, mert hétfőn megyünk kiskatona vizsgálatra.


Ind! Két éve mi is ott síeltünk. Most meg mikor kimentünk januárban nem volt hó Nassfelden, vagyis csak a sípáyán volt és a fiúk átmentek Möltallra. Aztán másnaptól esett folyamatosan és 1,5 méterig meg sem állt. Szerencsénk volt! Nagyon szép volt.

Éva! Hol vagy? Remélem nincs semmi nagy baj! Ha tudsz gyere! Várunk!

Mo! Tök jó a falvédőtök! :wink: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!! És még több annak akinek nem írtam!
Vendég
 


Te akkor most nagyon a célegyenesben vagy! Imádom az ovuláció körüli napokat, annyira jó testileg-lekileg szerintem!

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisz, néha azért jelezhetnéd, hogy milyen jó diagnoszta vagyok! Ontom az infókat a görbédről ( ráadásul telitalálatok!) és nem is figyelsz rám! :cry: :cry: Na ez is csak vicc volt! Nagyon örülök a szuperjó ciklusodnak!

Zora
Kép
zora7
 
 


Tudod, most amikor megjött a mensim, attól akadtam ki a legjobban, hogy valahol úgy éreztem, hogy nekem nincsenek is rendes tűszőrepedéseim.... ha ebben a hónapban sem lesz egyértelmű görbém, akkor lehet, hogy elmegyek a dokihoz....de addig még van egy kicsi.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Tudod mit? Megígérem, hogy fantasztikus pé-d lesz egy héten belül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Ildi! Dolgozz sokat a hasadra, nagyon jót tesz a vérkeringés fokozódása, ez személyes tapasztalat! Igyál sok folyadékot és a Robitusszin ezen a héten nem lenne hülyeség, mert ilyenkor segíthet. Persze mindezt tényleg görcs nélkül tedd, csak úgy, mint Panda az inszemet.

Zora
Kép
zora7
 
 


Krisz, szerintem is tényleg megvolt a pé - és ha ez igy van, akkor most már a hancúrok túl későn lennének - de voltatok ám együtt azelött :wink:
Én kacagnék, ha kétcsikosat tesztelnél, miután megvolt a vizsgálat!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Zora, óóóóó - remélem az igéreted megvalósul :lol: :lol: :lol:
Tulajdonképpen, már mondtam, hogy észrevettem, hogy a ciklusaimban, félidőtájban szokott fájni a torkom - ezért, most ezt meg akartam előzni, és ebben a hónapban propoliszból készült szirupot ittam .... a tegnap megint éreztem, hogy készülődik valami, de el is múlt :D - ezt már jó jelnek veszem :D

Az aerobikon dolgozunk hasra is, úgy, hogy az is megvan :D - nem lehet azt mondani, hogy nem teszek meg mindent :wink:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok lányok

Ági én is gratulálok a babához, remélem most már megnyugodtál. Nagyon boldog és nyugodt babavárás kívánok neked.

Panda remélem sikerült a babó tegnap sokat gondoltam ám rád és nagyon szurkolok. Én is olyan vagyok igyekszem nem beleélni a dolgokba magam és inkább a negatív eredmnényre készülök, mert szerintem is jobb egy pozítív csalódás, de sokszor így is nehezen teszem túl magam dolgokon, szerintem túl lelkis vagyok, de ezt már többen is mondták nekem.

Mo tényleg egyidőben vagyunk de a múlt hónapban is végig egy időben voltunk, a havink is 1-2 nap különbséggel jött meg. Tényleg nem semmi a falvédőd.

Lyna sajnálom, hogy megjött pedig nagyon drukkoltam, hogy legyen egy nagy + teszted. De jól állsz a dologhoz és meglátod hamar beköltözik a pici a pocidba.

Zora én sajnos nem tudok okosat mondani a „havidra” egyszer én azt hittem tavaly, hogy terhes vagyok mert nem igazán jött meg 26 napra, hogy volt egy kis vér és utána meg barna folyás és 3 napig tartott, de végül kiderült, tényleg az volt a havim, és nem volt babó. Rá egy hónapra rendesen megjött.

Ind remélem jó volt egy kicsit kikapcsolódni, sajnos én sem tudok igazán síelni, de meg szeretnék tanulni, csak a párom nem mutat rá hajlandóságot. A PG 53-mal kapcsolatban nem igazán tudok mit mondani, mert nem próbáltam, csak hallomásból tudom, hogy nem igazán használ, vagy csak az illető nem tudja használni. Én is inkább az LH tesztet ajánlanám, lehet, hogy az hatásosabb lenne számodra.

Titi: örülök, hogy már nem barnázgatsz remélem most már minden a legnagyobb rendben lesz. Örülök, hogy a babuci jól van.


Itt az aktuális görbém:





Kép

Majd még irok csak van egy kis elintézni valóm.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Zora! Te kis jósnő, vaagy inkább boszi :wink: ? Megjósolhatnál már egy + tesztet is!!!!

Itt vagiztok a görbékkel én is dobok egyet:

Kép
Vendég
 


Lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok értem/értünk!

Mo, a doki annyit mondott, hogy sokmindenkinél előfordul a terhesség idején. Megnézett 2x is UH-n, és mivel semmi rendellenességet nem látott, a baba is jól volt, semmi mást nem mondott. Végül megkaptam az Utrot, és azóta semmi nincs!!!

Ildikó, drága vagy! Annyira drukkolok Neked én is!!!

Andi, hát igen, én is nagyon bízom benne, hogy most már minden rendben lesz! Elég volt az ijedelmekből!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Vagyok ám, csak valahogy nem érek rá belemélyedni a dolgokba.
Azért nem is írok. Egy kicsit lemaradtam az eseményekről.
Anyósomnál majd ma dől el, hogy katéteresen meg lehet-e oldani a dolgokat vagy operálni kell a szívét.
Magamról annyit, hogy még a hőmet se mérem. Valahogy már olyan tehernek érzem, amúgy meg megyek majd UH-ra és kapok tüszőrepesztőt is szóval nem hiszem, hogy lemaradok valamiről.
Bár amilyen rohanósak a napjaim...

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora!
A levelemet el sem olvastad! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva! Most vettem észre, nehogy haragudj már, mert elbőgöm magam! tudod, hogy mennyire szeretlek!

Zora
Kép
zora7
 
 


Csajok!

Szavazzatok Gergőre lécciii!

Ez a kép van fent:

Kép

Ti is indulhattok ha van kedvetek a babókkal!
Vendég
 


jaj
rossz képet raktam be
Vendég
 


Nem a kuglófra kell szavazni!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Szóval ez a jó kép
Vendég
 


Ja és itt kell szavazni:

http://www.gyermekruha.hu/index.php?tod ... =2&lapoz=6

Tiszta lüke vagyok! :oops:
Vendég
 


Krisz szavaztam a kicsi fiadra.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Köszi Andi! Elég nehezen sikerült összehozni a kérésem. Jól elszórakoztam itt ma :lol: :lol: :lol: gamnak!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?