Sziasztok lányok
Ági én is gratulálok a babához, remélem most már megnyugodtál. Nagyon boldog és nyugodt babavárás kívánok neked.
Panda remélem sikerült a babó tegnap sokat gondoltam ám rád és nagyon szurkolok. Én is olyan vagyok igyekszem nem beleélni a dolgokba magam és inkább a negatív eredmnényre készülök, mert szerintem is jobb egy pozítív csalódás, de sokszor így is nehezen teszem túl magam dolgokon, szerintem túl lelkis vagyok, de ezt már többen is mondták nekem.
Mo tényleg egyidőben vagyunk de a múlt hónapban is végig egy időben voltunk, a havink is 1-2 nap különbséggel jött meg. Tényleg nem semmi a falvédőd.
Lyna sajnálom, hogy megjött pedig nagyon drukkoltam, hogy legyen egy nagy + teszted. De jól állsz a dologhoz és meglátod hamar beköltözik a pici a pocidba.
Zora én sajnos nem tudok okosat mondani a „havidra” egyszer én azt hittem tavaly, hogy terhes vagyok mert nem igazán jött meg 26 napra, hogy volt egy kis vér és utána meg barna folyás és 3 napig tartott, de végül kiderült, tényleg az volt a havim, és nem volt babó. Rá egy hónapra rendesen megjött.
Ind remélem jó volt egy kicsit kikapcsolódni, sajnos én sem tudok igazán síelni, de meg szeretnék tanulni, csak a párom nem mutat rá hajlandóságot. A PG 53-mal kapcsolatban nem igazán tudok mit mondani, mert nem próbáltam, csak hallomásból tudom, hogy nem igazán használ, vagy csak az illető nem tudja használni. Én is inkább az LH tesztet ajánlanám, lehet, hogy az hatásosabb lenne számodra.
Titi: örülök, hogy már nem barnázgatsz remélem most már minden a legnagyobb rendben lesz. Örülök, hogy a babuci jól van.
Itt az aktuális görbém:
Majd még irok csak van egy kis elintézni valóm.