Sziasztok lányok!
Mniki elég paff lettem.....
De ahogy Ginuska mondta: kérlek ne add fel! Nagy sajnálatomra ki is vettem a táblából .... cn-et meg nem tudtam, de majd szólsz. Kiváncsi vagyok hogy mit tud erre mondani a Krizsa doki.
Kikka azért egy amíg menzi addig várj még kérlek.
Dimet mi van veled??? tele voltál enerdzsivel, most meg minden bajod...... Unokatesóm pár hét múlva szül, s neki is fáj a foga. De ő mondott egy számomra meglepő dolgot: szülés előtt szokott a kismamiknak igazodni (??) a fogsora. Olyan hihetetlen.
Lafi most megnyugodtam.
Egy cipőbe jártunk. Nekem is szent meggyőződésem (volt!!) hogy ha magas a hőm, akkor azonnal ugrok apára. No most ebbe beleuntam, s akkor ugrottam amikor ugorhatnékom támadt.
Lett is eredménye....
Pogi (tábla OK!
) és Zsizsik gratula az új ciklushoz!! Zsizsik miért fejlődnél vissza? Csak pozítivan!!!
Zsuzska: igen! A barnázás többek között a PCO miatt van. Ha nem jó az LH-FSH arányod, meg a sok kis ciszta, akkor tényleg PCO.
Pandur májusig mindent eltudsz intézni. Egy hormonprofilt, meg ahogy Lafi írta pajzsmirigyes hormonokat nézessétek meg!
Babancs hát nem egyszerű a terhességed. Eddig tanultál mint a güzű most meg kórház.
Talis lányok! Érezzétek jól magatokat! Remélem másnap tök jó kedvetek lesz! S kérlek benneteket, hogy pár szót azért írjatok a taliról!!!
Lara egy pozítiv teszt, s itt pozítiv hangulat....
Brendon te hogy vagy?
Csakegy apuka nem olvasod a topikot? Mert ha igen, akkor tudsz képet felrakni?
S a tábla! No hátha ma jobb formába vagyok!!!!
(Ha valakinek még kell javítani kérem hogy nyugodtan szóljon!!)