Sziasztok!
Sue, ne aggódj, ha még nem kéri a pépes kajákat Viki, várj egy hetet, vagy akár többet is nyugodtan. most még inkább szopizna, nem marad le semmiről. Én is vártam volna márc. 15-ig, a 6 hós fordulóig, de a doki azt mondta, hogy vérszegény, és az a 10 nap már nem számít...úgyhogy pár kanál almalével kezdtük délelőtt, másnap picit többet, 3. nap már 3 kanál reszelt alma, most meg már almás-barackos pürét eszik. (max. 50 gr-ot), utána szopi. Előtte akartam, de ha Gergő egyszer teleszopizza magát, akkor én a világ legjobb gyümölcspüréjével együtt mehetek melegebb éghajlatra...úgyhogy szopi előtt van a gyümölcs, és nem csökkent a tejem, aminek nagyon örülök. Megeszi az adagját, és utána még annyit szopizik, hogy 2 csíkban folyik a tej a szája sarkán, és keresztbeállnak a szemei...
Manka, teszek fel fotókat, a kábel meglett, de friss fotók még nincsenek. Ma csinálok, és holnap felteszem.
Timi , a viziló nagy kedvenc, azzal alszik, néha magyaráz neki, és ha a tanítvány nem érti, akkor jól megrázza, és eldobja a járóka sarkába..
Beuka, ne haragudj, nem jó adatokat adtam meg...boooocs....3 hónaposan volt 5770, négy hónaposan 6080, 5 hónaposan nem mértük, és 6 hónaposan lett 6490...a centik változatlanok.
tegnap öt, azaz 5 percet aludt, úgyhogy elkiabáltam a dolgot...ma aludt fél órát, de én hülye bementem, hogy leszedjem az arcáról a majmot, hogy kapjon levegőt, erre felébredt....
milyen a járóka? beválik? Etetés: a hordozóban, jobb híján, van eteőszék is, de még nem tud ülni...ölben meg nme lehet, mert ahogy ő eszik, akár a katasztrófavédelmet is lehetne riasztani hozzá...barackos almához berakja a lábát, az ökleit, majd a nyálas-gyümis mancsaival megsimogat, és úgy vigyorog a 2 fogával, hogy meg kell zabálni...
menetrendszerű az átöltözés, mosakodás-mindekettőnknek. és ez csak napi egy kaja...mi lesz itt későb???
A fluort 6 hós kortól adom, összetöröm a tablettát, és a gyümölcsbe keverem.
Amióta a banánt barackkal randiztatom, azóta nem okoz gondot. Almával nem szerencsés, mert az is hasfogó.
Oxitocinos tampon???te jó ég...minek kellett?
Boti nagyon édes!!!!
Jubi, ez a víznap nagyon-nagyon rosszul hangzik...tarts ki...kalapot emelek előtted, én még sosem diétáztam....pedig most kéne...74 kg vagyok, tavaly ilyenkor 67 voltam...(igaz, 179 cm vagyok, de akkor is....)
Tina, nálunk is szeretnék érdekes dolgokkal megetetni Gergőt...én odaadtam nekik a csecsemők szakácskönyvét, na azóta visszavettek egy kicsit...Megőrülök Marvin hajáért!!!
Napraforgó, a cumirablás haláli!!! nagyon szépek a srácok! A bioról uezt hallottam én is.
Gesztenye, sziaaaaaa! azóta is áldom a muffinreceptedet, a nyait is megtanítottam rá, imádja...pedig 80 éves, nem hittem, hogy ennyire lelkesedik az újdonságokért. A múltkor királytortaformában csináltam, de úgy kellett neki vagy 35 perc, de így is finom lett!
Gergő is kurjongat, sikít, és hörög, hol úgy, mint egy grizzly, hol úgy, mint egy c kategóriás horrorfilm sztárja...
Fociztál? ez tök jó! én kosaraztam, minden más labdajátékhoz hülye vagyok...de a vbket, ebket nézem, ha fociról van szó!!!
Nem psoriasis, hanem vmi hormonális izé lehet, néha előjön, néha nem...samponfüggő is.
megyek, mert hason van és hörög..(grizzly-üzemmódban...) és portalanítanom kell vagy 100 cd lemez tokját....1 hó felújítás után 2 hó takarítás...hurrráááááá!!!
Puszi, Angel
(vissazolvasni nem tudtam....de azért nem adom fel! talán alszik ma még....)