Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szerencsére jól telt szindinek az éjszaka :lol: Már nem fájt neki semmi.És eddig algopirint szedett a fájdalomra,az nem volt jó(korházba kaptuk)de tegnap este kipróbáltuk a nurofent és 1000szer jobb volt.Azt hiszem túlvagyunk a nehezén :D :D
Képet mindannyiatoknak küldök majd,alig várom én is hogy lássam a végeredményt.Majd küldök egy olyat is hogy "elötte",bár annak a Szindi nem nagyon örül :oops:
Mami Geszti továbbra is nagyon édes.És szép!
Nszöke!
Az ellennevelés nálunk is folyik :x :x
Vendég

Jó reggelt!

Sziasztok!

Akkor "örülök" hogy nem csak nálunk van ellennevelés!!! :(
Szerintem Szindi mostmár meg nem hogy szégyenlenie kéne, hanem büszkém mutatni, hogy nézzétek csak milyen szép lettem...érted?!

No puszi és szerencse hogy sikerült megtalálni a megfelelőt=nurofen!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Szasztok!

Mára már mi is jobban vagyunk köszönjük jókivánságokat és az aggódást.Mostmár nem kell bekötni a kezecskéjét csak az a baj, hogy víz nem érheti de milyen a gyerek jó idő van és még a homokba is beledugja azt meg muszály lemosni hiába mondom neki vigyázzon nem ért.Egyébkén Noémi három ujja és a tenyere égett meg elég rossz helyen és épp a jobb keze.

Mamy Gesztike nagyon cuki lányka sokat nőtt.

Bárény szép gyorsan gyógyul a lánykád , a kötést a doki veszi le,vagy ,hogy történik vissza kell menni gondolom.

Voltunk tegnap anyósék ők Hortobágyiak olyan jó kis játszóteret csinált egy helybáli pasi tele van fa játékokkal és ott van mellette a madárkórház is szóval nagyon élvezték a gyerkőcök még én is csúszdáztam meg hintáztam.Most elszomorit a gondolat hogy, a jövőhétre rossz időt jósolnak pedig olyan szép idő volt eddig.
Most bucsúzom ébred a család sziasztok.

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert Máté úgy néz ki elkapta újra az apjától a megfázást. Tegnap óta köhög, meg újra folyik az orra. Most alszik, az apját meg elküldtem a gyógyszertárba orrcseppért. Pedig már teljesen jól volt. :(

Az ellennevelés a legrondább dolog, amit a szülők csinálhatnak. Nálunk is vannak ilyen mondatok, hogy "majd a tata megengedi"-apósom pl. Erre én közöltem vele, hogy NEM!!!! Persze vannak már most viták, mert após szerint a nagyszülő dolga az, hogy elkényeztesse a gyereket, meg mindent megengedjen neki, amit a szülő "tilt". Szerencsére mi külön lakunk, akkor jövök-megyek hozzájuk, mikor akarok. A megoldás nálunk az lesz, hogy nem hagyom nálunk a gyereket. Persze könnyű így most okosnak lenni, majd elválik pár év múlva, hogy bejönnek-e az elgondolásaim.

Na megyek, kivasalok, míg Manó alszik. Majd jövök, mihelyt tudok.

Szép napot mindenkinek.

Anita

goodfairy

Sziasztok!
Én is utálom,hogy jön a rosszidő!Ma is voltunk játszótéren de már csak arra volt jó hogy szemünk-szánk tele lett homokkal.
Itt nagyon fúj aszél..
Szindi:kötözésre,kedden megyünk,varratszedés szerintem kb pénteken.Már nem fáj neki semennyire csak viszket,de azt nagyon.
Bálintnak és Máténak jobbulást!
Nagyon rossz lehet,amikor egy ilyen pici baba,köhög,nekem Szilveszter másfél éves volt amikor először köhögős taknyos volt,de akkor is nagyon rosszul viselte,és igy van ez a mai napig :x
Erika,nem válaszoltam:varratszedés után már csak egy kicsi kötése lesz Szindinek,és azzal már muszály lesz elmenni suliba.Majd azt mondja,hogy fájt a füle...
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt ez a szép vasárnap! :lol:
Mi is baromi jót sétáltunk ebéd után, mostanában a Párom megy mindig Gesztivel sétálni (kenguruznak) és olyankor mindig alszik minimum egy órát. Amúgy itthon max. 20 perceket. Most én is velük tartottam, és olyan jól esett.

Bárány!
Nagyon hős a lányod, hogy egyáltalán bele mert vágni ebbe a műtétbe, és hogy ilyen jól viselte. Kíváncsi vagyok ám, hogy "milyen volt, milyen lett"! Az iskolában nem tudhatnak róla, hogy műtétje volt? Előbb-utóbb úgyis kiderül, amikor lekerül a kötés, nem? :wink:

Anita!
Jaj szegény Máté... szorítok hogy mielőbb kilábaljon a megfázásból.

Anyuci!
Sok-sok gyógypuszi Máté kezecskéjére!!!! Örülök, hogy jobban van!

Noémi!
Megvolt akkor az első nagy esés a játszótéren? Szerintem előbb-utóbb minden gyerek átesik rajta, csak a szülő kap frászt... De látod, Zsebi milyen kis vasgyúró!!! :wink: :lol:

Képzeljétek, Gesztikémnek már kibukkant mindkét foga alul, bár még elég kicsit vannak csak kint, és a balolali valamivel jobban. Olyan édes, két kis csipkés fehér gyöngy! És hogy szúr!!! :shock: Sajnos eléggé megviselte az "áttörés" főleg a jobboldalinál (mert a baloldali előbb bukkant ki), de most már jobb, és az éjszakákat is végigalussza rendesen, persze minden este lefekvés előtt bekenjük neki.
Hű, valamit még akartam, de mit?... :roll: :shock: Visszaolvasok egy kicsit.

Kép
mamy

Zsutita!
Hogyan hisztis? Mit csinált, hogy beégetett? Remélem semmi komoly. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a védőnő. Mert a miénk totál hasznavehetetlen.

Ellennevelés: nálunk még nem vettem észre a "nyomát" de biztos lesz hasonló mert szerintem ez elkerülhetetlen, főleg ahol több generáció él együtt. Mi szerencsére külön élünk a rokonoktól, de elég sűrűn találkozunk, és Anyósoméknak Geszti az első unoka... :roll: Biztos, hogy lesz elkényeztetés. De majd ráérek ezen akkor agyalni.

Most megyek mert kezdődik a döglött akták, azt szoktam egyedül nézni. Nagyon szeretem.
Majd még este jövök.

Kép
mamy

Sziasztok!

Szóval a hiszti! Itthon már nagyon ügyesen motorozott, és úgy gondoltam, simán megpróbálhatjuk az utcán is. Élvezte nagyon, de egy óra után, amikor mondtam, hogy most már megyünk haza, elkezdett üvölteni, hátravágta magát állandóan, és lila fejjel üvöltött.A kocsiba alig bírtam bekötni, annyira vergődött. Ugyanezt játszotta el azóta is minden lenti motorozásnál, bár most már kevesebb ideig vergődik. De az elsőnél fél órán keresztül sírt égtelenül, az utcán meg néztek rám, hogy miért nem foglalkozom a gyerekkel. Egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni.Volt valakinek hasonló tapasztalata?Bárány?Noémi?Anyuci?
Hogyan tudom leszerelni a gyereket?Ilyet itthon sosem csinál.
Megyünk holnap a védőnőhöz, nagyon aranyos, jó tanácsokat szokott adni, ezt is megkérdezem tőle.Egyébként mázsálni megyünk, egy hónapja voltunk utoljára.Meg az oltást is lefixáljuk, most jön az agyhártyagyuszis oltás második része.
Jobbulát kívánok minden beteg babának, és Szindinek is!
Most mennem kell, de ha tudok, még este visszenézek.
Azért felrakok ekét mocis és egy hintás képet!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 635.58.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép
zsutita

lemaradt az egyik!!!

Kép

Kép
zsutita

Sziasztok!
Köszi a jókivánságokat mindenkinek Szindi nevében is :D Már semmennyire nem fáj neki,csak viszket és viszket...
Zsuzsita,sajnos a hisztire semmi "gyógyírt"nem tudok mert Szilvszterre még a mai napig rájönnek hisztirohamok és még vele sem tudok mit csinálni pedig ő elég nagy már :evil:
Azt mondják"el kell terelni a figyelmét"d ez szerintem szinte senkinek sem sikerül.A barátnőm 2 éves fia is olyan hisztiket produkál,hogy eláll a lélegzete és lilul a szája.Szerintem ha nem látja rajtad a gyerek,hogy megijedsz a hisztijétől elöbb-utóbb leszokik róla,mert nem ér célt.Én mindig megijedtem és inkább az csináltam amit ő akar csak ne sírjon,hánnyon ,öklendezzen....Na ezt ki is használta rendesen..

Mi ma is Királyréten voltunk,nagyon jó volt.Séta játszótér,kaja...
Majd teszk fl mgint képeket,bár szinte ugyan az mint mút vasárnap...

Képek nagyon jók ,a vad motorosról :D
Vendég

Sziasztok!

Zsutita!
Szegénykém... de Bazsi szemszögéből teljesen érthető a dolog, nem? Rájött a kinti motorozás ízére, és nem tetszett neki, hogy haza kell menni. Elhiszem, hogy ciki volt, hogy üvölt. Ilyenkor a járókelők nagyon ellenségesek tudnak lenni. De csak azt tudom mondani, ne törődj velük. Te tudod, miért ordít, és kész. Persze, tudom, nehéz dolog. Ajjjajjj, mi vár még rám is!... :roll: Geszti is irtó követelőző tud ám lenni, már most... Mindig eléri végül, amit akar. De nem is baj, inkább ilyen legyen, mint kis hallgatag, visszahúzódó.
Balázs nagyon édes a képeken!!!
Tali ügyben meg már nem is merek semmit mondani... Ráadásul jön a rossz idő állítólag, keddtől. De azért csak összehozzuk, nem?...

Bárány!
A viszketés talán ugyanolyan rossz mintha fájna... Ez olyasmi mint amikor be van gipszelve az ember keze, és nem vakarhatja meg alatta... jajj nekem is van ilyen rossz emlékem gyerekkoromból.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés: nagyon sz@rul van Máté. Torokgyulladása van. :cry: Szombaton délelőtt 11-kor 38 fokos láza volt, rohanás az ügyeletre, kifogtunk egy életunk vénséges vén dokibácsit, aki jól megnyagázta. Szegénykém remélem nem fog félni az orvosoktól emiatt. Kapott gyógyit, amit alig lehet beletuszkolni, rém rossz az íze. Viszont szerencsére - kopogjam le - nem levert, sőt tegnap életében először hangosan, olyan igazi kisbabásan kacagott - persze az apjára. :D
Ráadásul fogzik is, tehát a torokfájás, meg a "fogfájás" együtt, ez most annyira kellett, mint mókusnak az erdőtűz.

Bocsi, most ennyi, majd visszaolvasok rendesen.

Üdv mindenkinek.

Anita

goodfairy

Sziasztok!

Anita!
Jaj szegény kiscsillag... millió gyógypuszi neki!!! De olyan kis strapabíróak ezek a gyerkőcök, látod még nevetni is van energiája, Geszti is pont ilyen... A legnagyobb fogzási fájdalom közepette, mikor szegénykém nagyon üvöltött, bekentük az ínyét, és rá 1 percre már hangosan nevetett, miközben még könnyes volt a szeme. Aztán el is felejtette az egészet hamar.
Dokibácsi mit csinált? Mi az, hogy megnyagázta?... Ezt a szót még nem ismerem. :lol:

Bárány!
Hol is van ez a Királyrét? Nagyon jól hangzik amiket írtál, mi is elmennénk majd ha jó idő lesz.

Zsutita!
Holnap nem jó, de esetleg szerdán tudunk talizni, ha nem lesz hóvihar. :roll: Neked jó a szerda? Gondolom megint olyan 2 óra körül.

Gesztikém ma 7 hónapos, és ennek örömére ma egész nap olyan jókedvű, hogy ihaj! :lol: Csak kurjongat, sikongat hangosakat, nevetgél, vigyorog, jókat kajál, és még aludt is egy kicsit. :lol:

Este próbálok még jönni!

Kép
mamy

Siasztok!
Máténak,mielöbbi jobbulást!!
Mami,Királyrét a börzsönyben van kb váctól fél óra!Nagyon jó hely küldöm majd a friss képeket.
Holnap megyünk kötözésr Szindivel.
Majd írok többet is de ,sokan vagyunk egy gépre mert a gyerekeké megint rossz :twisted:
Vendég

Sziasztok!!!

Azt hiszem mostmár bírok jönni. Nekünk sajna nagyon rosszul telt a 4napos "ünnep"! Apa péntektől hányt-fosizott, utána szombat hajnaltól én is. Tegnap este meg már Zsebi is hányt mint egy örült. Ugyhogy majdnemhogy verekedtünk a Wc-ért, de túl éltük. Apa ma már evett, én próbáltam de nekem még nem ment(ami nem is baj :wink: )szóval most Zsebit igyekszem gyógyítgatni, tegnap éjjel még virraszottam mellette ill.vele, de most alszik. Nekem ma meg holnap és szerdán suli lett volna, de ma nem mentem holnap már megyek, mert sokkal jobban van, meg anyuék is "küldenek", de ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy itthon hagyom, főleg hogy beteg...jaj nagyon rossz érzés.
Annyira tartok attól hogy történik vele valami amikor nem leszek itt...nektek is van ilyen érzésetek? Mert nekem szinte mindig! Nagyon parás vagyok??? :oops: :?

Mamy!
Ma voltunk egy ismerősnél autót intézni, végülis egy majdnem fullos skoda octávia-az új kasznis-adnak a mienkért 500at és 500önerő, amiből, 400hitel, 100üzembehelyezés, és ugye 500önrész marad. Szóval, így havi 43000körül jövünk ki, de majdnem 1millával olcsóbb lesz ez az autó, mintha rendesen vettük volna, mert 30ilyen volt...ami olcsó és mégis jó. Nagyon szupi...csak a hitelt adják meg...ha minden jól megy, jövőhét pénteken benne ülünk... :lol:

Ja BOLDOG GESZTI 7HÓT!!!!

Anita!
Nektek is jobbulást, de gondolom ti már gyógyultak vagytok, nem?

Bárány!
Ezt én sem értem mármint, hogy a suliban nem tudhatják Szindi fülét, mert azért az csak látványos, nem?

Erika!
Veletek mizujs? Már nem jössz ide? MEsélj! Mi van Ákoskával, s tesóbabával?

Zsutita!
Nagyon szuperül motorozik a kislurkó, amindenit!!! Ha Zsebi fele ennyire menne, boldog ember lennék-bár így is az vagyok :wink:
Hiszti! Nálunk van. De ugye apa és a dédi nem tudja kezelni, mert ők az engedékenyek...náluk mindent elér, és ehhezképest vagyok én aszigor-migor!
Nálunk az a módi amióta itt a jóidő, hogy reggeltől estig kint kéne lenni vele, de ha én behozom amint megltja valamelyiket(apa,dédi)akkor nyivákol nekik, hogy vigyék ki. De ha sehol senki, csak én meg anyu, akkor is az ajtó előtt áll, veri a hátát az ajtónak, meg lecsússzan a falon, és ülőpozicióba vergődik, meg ahogy bír, és ez így megy jó sokáig-de egy idő után megunja... :lol: mert én ott hagyom hagy toporzékoljon. már ugy hívom=utcagyerek. De azért hogy reggel 8tól este 8ig kint legyek, s akkor is hiszti, ez hülyeség, azért ilyenkor már lehet határt szabni egy gyereknek. Van amikor 10 perc van amikor 2óra mire befejezi a hisztit! Én ráérek! Ha már "idegesít" akkor játszok vele, elterelem-ha sikerül, bármi dolgom is legyen. Nekem ezek beválnak, de tuti hagyd hisztizni, mert ha kedvére teszel még 20évesen is visszaél vele...szerintem. Van hogy üvölt mint a sakál, akkor hergelem hogy hangosabban, mert nem hallom eléggé-s abbahagyja(gondolom mert rájön hogy nem érdekel) ha meg már "megfulladás határa van" akkor rászólok, hogy levegőt is kéne venni, de akárhogy is hisztizik nem foglalkozom vele, bár a szemem rajta :wink: de én nem hagyom kihasználni magam. Szóval ezeket ne úgy képzeljétek el hogy a gyerek ül az üres szobába, lilára sírt szemmel már 5-6órája én meg rákiabálok hogy levegő-azért nem szadista vagyok. :P
No mentem-pusszancs nektek!
Holnap és utána suli, ugyhogy nem tudom hogy jövök! Anyuci kicsikénk hogy van?

Kép
Kép
nszoke

Noémi

Úgy látom Titeket is megtalált a has-mars. Jobbulást és minnél előbb gyógyuljatok meg.
Málna miatt ne izgulj annyit. Nagyon ügyesek ezek a picurok. Tudom magunkról. Minket sokkal jobban megvisel a dolog.
Tudod Ati is benne volt /na meg persze mi is/, de már bőven visszaszedte azt a súlyt, amit leadott.
Na puszi és gyógyuljatok!
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok!

JAj Banyanszky jó hogy itt vagy, legalább nem kellett 2szer írnom, néha már hulla vagyok...mire a schöpfis topicig jutok!
De válaszolok neked hamarosan!

Csajok ti merre?

Puszi

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Noémi!
Na, ez klassz! Drukkolok hogy összejöjjön a verda! :wink: Ez egész jól hangzik. Mi is ma voltunk, most már csak az átvételre kell menni, valószínűleg pénteken meglesz a járgány. :lol: Már alig várom.
Itt egy kép, ilyen lesz az autó:
Kép
Köszi a hófordulós köszöntést!

Most többet nem tudok írni, mert Geszti reklamál, kajaidő is van. De este még jövök.

Kép
mamy

Sziasztok!

Gratula az új verdákhoz!
Sajnálom, hogy ennyi betegünk van, gyógyuljatok meg minél hamarabb.
Tegnap voltunk védőnőnél, egy hónap alatt nem hízott semmit, változtatni kellett az evésen. A legnagyobb baj az, hogy teát ivott eddig, napi 1 liter is bement néha, és a drágám a tea mellett már nem volt éhes. Most csak vizet kap, és tök jól eszik. Plussz kell szednünk Béres cseppet, mert a Vitacolant nem hajlandó bevenni.De végre eszik! :P

Mamy!

Ha jó lesz az idő, holnap talizhatunk, ma csak a ház előttig merlészkedtünk, mert hideg volt, de esetleg beülhetünk az Ikeába is, ha cug van. A 2 nekünk is jó lenne.Reggel még egyeztessünk.
ost megyek, majd még benézek.
Pusszancs!

Kép
zsutita

Ja!és Gesztinek utólag is boldog hófordulót!!!

Kép
zsutita

Zsutita!
Oké, akkor még reggel megbeszéljük a részleteket. Tényleg bemehetünk az Ikeába is.
A Béres csepp jó étvágyjavító is, úgyhogy jó választás volt!
Köszi a fordulós köszöntést! A kis tündérkém már alszik, ma is egész nap pörgött, én nem értem honnan van ennyi energiája, persze a nemalvásnak megvan a következménye, mert 5 után már nem lehet vele bírni, annyira nyügös az álmosságtól. Nagyon nehéz kihúzni 7-ig, de előbbre már nem akarom hozni a fürdést. Bár ma már 3/4 7-kor fürödtünk...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Sziasztok
Jobbulást a betegeknek!!
Mami nagyon szép a verda,elfogadnám...Remélem Noéminek is összejön...
Zsuzsita,a béres csepp nekünk bejött,Szilveszternek egész jó étvágya van,na azért nem zabál,de szerintem eleget eszik,attól függetlenül még mindíg hasonlit Sámuelre,a szertári csontvázra :D :D De nekem ez a normális Szindi is ilyen volt,mindíg,még most is sovány nagyon,de mondjuk ő nem is eszik szinte semmit,és rajta a béres sem segitett,úgyhogy nem is szedi már...
Noémi,nekem a mai napig lelkiismeret furdalásom van ha valahova elmegyek gyerekek nélkül,de muszály.Az a lényeg,hogy olyan valakire hagyod akiben megbizol :shock:

Ja majdnem elfelejtettem:voltunk ma kötözésen ,nem láttam semmit mert a fülét takaró gézlapot le sem vette,a kötést kicserélte,és hétfőr visszarendelt minket,de a varratokat nem biztos,hogy még akkor is kiveszi
Vendég

Bárány!
Sámuel, a csontváz :lol: ez jóóóó :lol: Nálunk Rezsőnek hívták annó a suliban :lol: az se semmi azért, nem? :lol:
Kötözéssel kapcsolatban, nem értem, most akkor csak átkötözte, de még nem vették le a kötést, és legközelebb is csak átkötözik? Nem lehetett volna megnézni, milyen lett? Biztos Szindit is érdekelte volna. A varratszedés mikor lesz? Egyáltalán mennyi a gyógyulási ideje egy ilyen műtétnek?

Na most már tényleg elköszönök mára, jó éjt!

Kép
mamy

Sziasztok!
Mami,most ,csak átkötözték,de csak a nagy kötést cserélte ki ami kivül van,a füle ki van tömve vattával és elölről hátulról ki van támogatva gézlapokkal,tehát semmi nem látszott,mert azt le se vette, ő is épphogy alákukkolt.Jövő jétfőn megyünk újra,akkor sem lesz nagy változás mert csak a varratok egy részét veszi ki,vagy eggyáltalán ki sem vesz varratot,ezt majd akkor eldönti.A teljes gyógyulás 6 hét.De a végleges forma emlékeim szerint olyan 3-4 hónap.suliba akkor mehet,ha az összs varrat kint van,és lekerül ez a nagy turbán szerű kötés és már csak egy kis hálós kötése lesz.
Az osztálytársai nem tudnak semmit,mert mindig széles hajpántot viselt,alátette a fülét.De aztán lehet,hogy tudták...
Na megyek oviba!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek!

Zsutita!

Elvileg jó a ma délután 2 óra, az Ikea főbejárat előtt, ahol a kis park van (Sugár és Ikea között). Fehér-szürke csíkos babakocsival leszünk, én fekete nadrág+világosbarna kabát+szemüveges vagyok.
Ha netán bármi változás van akkor írok!!! Ha esetleg Geszti elalszik ebéd után (valami csoda folytán) akkor nem biztos hogy tudunk menni, mert nem akarom felkelteni, de ezt időben jelzem.
Örülök, ha elalszik, mert a nappali alvásunk iszonyú, egyszerűen az istennek sem akar nappal aludni, és ha mégis sikerül akkor lábujjhegyen közlekedik az egész család...
De remélem, pont akkor nem fog aludni.
Puszi

Kép
mamy

szia Mamy!

okés a tali, ott leszünk.
kék-fehér babakocsi, fekete nadrág, bordó kabát!

Pussz

Kép
zsutita

Zsutita!
Remélem, még időben szólok, nem engedett fel ez a :twisted: babanet.
Nem megyünk, ne haragudj! Olyan hülye metsző hideg szél fúj, hogy visszafordultunk!!! Még vásárolni se megyek, majd a párom hazafelé beugrik.
Ráadásul Geszti megint szupernyűgös hangulatban van, lehet hogy már megint a foga macerálja. Egyfolytában sírós a hangulata.
Puszi

Kép
mamy

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de Manóm nagyon beteg. Tegnap délután kellett visszavinnem a saját dokinkhoz, aki azonnal írt egy beutalót a kórházba, két gyógyszeres inhalálást kapott. Rettentően fullad, kapott egy csomó gyógyszert. Ma délelőtt visszavittem az orvoshoz, kicsit jobban van, de azért holnap is vissza kell vinnem. Félrekezelték az ügyeleten, merthogy köhögés csillapítót írtak neki hurutoldó helyett. :( Háromszor egy nap kell nekünk itthon inhalálni, ha meg befullad irány a kórház. Még jó, hogy itt van egy saroknyira. Most viszonylag szépen lélegzik, de néha borzasztóan sípol, ahogy szedi a levegőt.

Bocsi, de nem olvastam vissza, mihelyst meggyógyul Manóm azonnal jövök rendesen.

Üdv mindenkinek

Anita

goodfairy

Jaj de nagyon sajnálom,Mátékát.Minnél hamarabb gyógyuljon meg,sokszor puszilom.Szörnyű dolog ez a rohadék köhögés!!!
Párásitsál ezerrel,és hideg legyen a szoba.
Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Zsutita!
Remélem, még indulás előtt láttad az üzenetemet... Tényleg bocsi, de olyan dühös lettem, nagy lelkesen elindultunk, és a ház sarkától visszafordultam mert olyan szél volt, hogy engem is lökdösött, meg a babakocsit, szegény Geszti meg csak hüppögött. Azért tőlünk legalább egy fél órás séta az Ikea, nem mertem bevállalni. Aztán mikor hazaértünk, Geszti rázendített, lehet nem értette miért sétáltunk ilyen rövidet, de lehet hogy a foga is fájt megint, alig bírtam megvigasztalni, aztán meg a babanet nem jött be, szóval minden összejött. Ti azért voltatok sétálni?

Anita!
Ez nem hangzik valami jól, amit írtál... kórház meg félrekezelés... jaj.... hogy egyes orvosok mekkora pancserek tudnak lenni, és ilyenek kezében vannak a gyerekeink??? Őrület!!!
Nagyon szorítok a mihamarabbi gyógyulásért!!!

Kép
mamy

Sziasztok!

Először is Máténak gyógyulást, szorítok neki!Szörnyű, amikor egy kis manó ennyire nincs jól, és el se tudja mondani, mi a baja.Ezért várom már, hogy Bazsi is beszéljen, akkor jobban tudok rajta segíteni, ha nem csak találgatok, mi baja lehet.

Mamy!
Mi ott voltunk az Ikeában elég sokáig, ugyanis délelőtt benn voltunk Apánál a dolgozóban, 1-kor indultunk vissza, és akkor néztem be utoljára a babanetre.Aztán fél 3-kor felhívtam a férjem, h nézzen rá a babanetre, és akkor mondta, h mit írtál. Bent ültünk a kávézóbabn, néha kinéztem.Felőlem talizhatunk a közeletekbe is, azóta tudom, hogy hol a harmadik plusz!!!

Nem is írtam, hogy Balázs elindult pénteken, de még nagyon bizonytalan, nem nagyon mer minket elereszteni. De néha már próbálgatja egyedül a járást.Tök édes!
Mennem kell, mert reggelizünk!
Pusszancs mindenkinek

Kép
zsutita

Sziasztok !

Látom sok beteg van jobbulást Noémi mindenkinek nagyon vacak ez a hasmarssos dolog mi kórházban is voltun emiatt amikor Danikám 1-éves volt épp karácsonyra hazaengedtek,de annak már vége azóta jól kezelem az ilyen betegséget sokat tapasztaltam mig benn voltunk.
God nektek is jobbulást amúgy nem tudom milyen köhögéses járvanyok vannak de olyan sokáig elhúzódik nincs láz csak az a fránya köhögéás.
Zsutiota gratula Balázsnak ilyenkor kell csak a figyelem nehogy megüsse magát.
Nálunk is megy a gyógyulás Bálintnak a keze is szépen javul már csak egy ujja ami sérülékenyebb.Máténak is rendbe jött a szeme igaz még dörzsölgeti de már nem piros és a csipa is elmúlt.
Mindenhol szép az idő itt szikrázó a nap jó meleg menjetek sétálni mi is ezt tesszük puszi mindenkinek.

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Zsutita!
Jaj szegény, biztos nem tudtad elképzelni hol vagyunk már, tényleg ne haragudj úgy nem szeretem az ilyesmit, hogy miattam valami meghiúsul. De ekkora hideg szélre nem számítottam.
Egyébként semmi baj az Ikeával, simán elmegyünk odáig, csak tegnap nem akartam nekivágni.
Sajnos most már a héten nem jó, és jövő héten is csak szerdától érünk rá, mert pénteken vesszük át az új autót és hétfőn-kedden rohangálunk vele (váltózár, riasztó stb.) Remélhetőleg jövő héten már ismét tavasz lesz... :roll:
Gratulálok Balázsnak a lépegetéshez, nagyon cuki lehet!!! Én is alig várom már, hogy Geszti felálljon. Persze erre még várnom kell, tudom, de nagyon szeretném már. Szerintem korán el fog indulni, annyira mozgékony, állandóan jár a lába, meg mindene.

Anyuci!
Örülök, hogy Bálint keze is gyógyulgat, sok-sok gyógypuszi rá...

Kép
mamy

Sziasztok

Hát megjöttünk a dokibácsitól és 1 kistesó lesz, láttuk a pici szívkezdeményét ezzerel verni. Úgyhogy a jövő héten már a klinikás dokibácsihoz kell mennem!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok csajok!

Vagyogatok én is csak alig jutok a gép elé. A suli után mindig van 2nap amíg rendbeszedem az itthoni dologkat, ügyintézés meg minden tosszanat.
Majd mesélek bővebben holnap, mert remélem már jövök. Zsebi már jobban van, de volt egy balesete...ugyhogy, most azzal lábadozunk, de látom itt már mindenki jobbulásnak indult...hát így tovább.

Erika azt hittem eltűntél. Akkor most nagy az öröm igaz? Hány hetes vagy most? És milyen a kismamaság??? Mesélj egy kicsit.

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Erika!
Nagyon-nagyon örülök a bébinek, gartulálok. El tudom képzelni, milyen gyönyörű napjaid vannak most!Vigyázz nagyon magadra!Puszi a pocaklakónak!

Noémi!
Ugye nem túl komoly az a baleset?Zsebi jól van?Vigyázni kell ezekre e törpékre nagyon.Az enyém is állandóan üti-vágja magát, egy-két plezúr minden nap összejön.

Mamy!
A talira nem tudok mit mondani, mi minde nap sétálunk, és gyakorlatilag mindegy hol, mikor.Jó lenne telefonszámot cserélni, hogy az ilyen hirtelen dolgokat meg tudjuk beszélni.Én a net előtt nagyon keveset vagyok, reggel meg este, egyébként egész nap pörgök a gyerekkel vagy a konyhában.Nincs időm nagyon nézegetni.Jó?Privibe elküldöd a számodat, és akkor könnyebben tudunk értekezni.Az enyém megvan még?

Bárány!
Szindivel minden rendben?Nem láttalak mostanában.Vagy még mindig rossz a gép?Remélem ti is jól vagytok!Meggyógyultál?

Anita!
Ugye minden rendben Manóval?Nagyon remélem hogy javult már a kis betegünk.

Puszi mindenkinek, és szebb napot, mint ami kint van!

Kép
zsutita

Sziasztok!

Noémi!

Jaj!!! Mi történt Zsebivel??? Remélem, semmi komoly!!! :shock:

Erika!
Nagyon örülök és szeretettel gratulálok a picurhoz, és a kis ezerrel verő szivecskéhez!!! Ennél szebb látvány nincs is egy anyának, mint amikor először meglátja a babája szivét dobogni.

Zsutita!
Priviben megírom a telcsiszámomat. Tényleg az a legjobb. Akkor majd egyeztessük szóban!

Képzeljétek, megvan az új autó, szuper!!! :lol:

Na megyek mert Geszti üvölt.

Kép
mamy

Sziasztok

köszönjük a gratulációkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noémi
tegnap volt 4 hete hogy visszakaptam, de papíron normál terhességként már 6 hetes (mert az utolsó mensim dátumának február 6-át jelölte ki a doki)
Kismamaság: eddig sima ügy, semmi különös, vagyis érzem a petefészkeim, néha a hasam olyan mint akinek meg akar jönni (de ez normális) stb., semmi extra, sem a melleim semmi, hányingerem sincs, úgyhogy eddig a fáradékonyságon és a hasamon kívűl semmi.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

sziasztok,

bocs, hogy idepofátlankodom, látom nem igazán a császáról szól a történet, de azért kérdeznék.. :lol:

van köztetek olyan, aki 2-nél többször szült császárral?
én már 2-n túl vagyok, most várom a 3. babám és hát ez már garantált császár lesz.. :?
a tapasztalatok érdekelnének, miben más jobb-rosszabb a sokadik?

köszi :)

KépKépKép
mütyürke

Szia Mütyürke!

sajnos én nem tudok neked segíteni én még csak 1x szültem.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia! Sziasztok
császárral én is csak kétszer szültem...
De szerintem semmi külömbség...

Zsuzsita,itt vagyok minden nap,de az eggyik gép még mindíg rossz,ezért kevesebbet jutok ide mert a kölkök itt tolonganak.Szindivel egyenlőre semmi változás,kötés rajta,nem látunk semmit,majd hétfőn megyünk vissza ,remélem akkor már megmutatja :x

Erika,nem tudom,hogy gratuláltam-e már...De ha nem akkor most teszem :D

Most mennem kell mert jön a filmem....(barátok közt) :oops:
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Gratulálok még egyszer és nagyon vigyázz magatokra! :lol:

Mütyürke!
Én is csak egyszer szültem (eddig :roll: )
Bocs hogy én sem tudok érdemben segíteni...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Sziasztok!

Na megprobálom utólérni magam s írni! :oops: :P

Először is Kedves Mütyür én sem agyok kompetens :( de véleményem szerint ugyanolyan csak te leszel mindig tapasztaltabb. hogy mit hogyan,de amúgy nem sok különbség lehet szerintem!

Mamy de jó nektek autó!!! Irigy vagyok! :oops: :oops: :wink:

Bárány! BArátok közt én is imádom, sőt a jóban rosszban-t is de csak foszlányokat bírok megnézni gyakran belőle. :wink: :(

Erika és mit mond az orvos? Mármint császár lesz ez is? Vagy sima szüléssel próbálkozhattok most? Te mit szeretnél?
Gondolom Ákost még nem igazán "érinti vagy érdekli" még ugye?

Rólunk!
Ugye 3napig suliban voltam a hét elején, szerdán 6körül jövök ki s felhívom anyut mert láttam már többször keresett. Közli velem, hogy Zsebi az ágynak a vasmerevítőjét szétfejelte, s hogy milyen csúnya, dagadt stb, de nem vérzett, csak nagy pukli lett. Na olyan ideges voltam hogy .. ihajj. Hazaértem kb7re. De sebészet csak fél 7ig volt, meg azért nem volt olyan vészes mint amire számítottam, de ronda. Na lényeg. Amin baromira felháborodtam: elvittem a háziorvos javaslatára a gyereksebészetre(másnap) egy Rtg vagy Uh-ra, hogy biztosak legyünk benne belül sem történt semmi. De nincs gyerekseb, mert nincs doki, felküldenek a felnőttre(a vizitdíj sorbanállókkal való harcom után-elég rendesek voltak amúgy) ahol nem értenek állítólag hozzá, de mindenképp vigyem a Jánosba mer tszerinte jelentős duzzanat van. Na ott hosszas magyarázkodás után fogadott egy vén ritka bunkó f.sztalicska(már bocsánat, de akkora bunkó volt) rá sem néz a gyerekre s írja az adatokat, közli külsérelmi nyom nincs, mire megmutatom neki a 3szor nagyobb gyerekfejet,ami olyan lila majd fekete, megkérdi: minek jöttem ide, elmondom neki, de minek rtg? és minek uh? Miért nem a gyereksebre vittem? elmondom mert ott nincsenek, de a felnőtt miért nem? stb.stb. mire olyan mérges lettem már a bunkó modorától, a szemétségétől(mert ám higgadt tipus vagyok, és megértő, de a nagy bunkóságot nem bírom amikor a tök beteg gyerekem, lila fejével "kínlódunk" s közben ő is nyűszít-hát hamar felmegy a pumpa) na ugy ráförmedtem, jó határozottan: ha zavarok adja vissza a tajkártyát, és megyek tovább mert látom nem szívesen foglalkozik velünk, na onnantól kisangyal lett. De Uh és rtg csak másnap fél3tól van. Lényeg hogy majd 2és fél napig a körzetemben a 3legközelibben egyikben sem tudták megrtgzni vagy uhzni a gyerekem. Kérdem ha ez egy véresen komoly dolog a gyerekem a kezembe hal meg? Budapesten nem tudnak több mint 2napig uh-t ill. rtg-t csinálni, mer tvagy gép nincs vagy doki vagy egyiksem :evil: :x :( :shock: :shock: ez szégyen!
Végül egy ismerős doki megnyugtatott, hogy nincs gond. elmondta hogy miért.
Ugyhogy nagyon kivagyok. Jövök-megyek-intézkedek, de szinte előrébb nem jutok. Tanulni még távolról sem tudtam, de a sulit meg komolyan kéne csinálni.

No mindegy a mai nap már jó, csak ne esne, mert Zsebi menne ki de hova vigyem ilyen esőbe??? Holnap jön a keresztapja... :? Ő meg tiszta nyügi!
Na megyek tovább. Puszi nektek!

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Hát indorító ez a magyar egészségügy.Nem foglalkoznak az emberrel, tényleg ne adj isten nagyobb baj lett volna, nem hiszem h jót tett volna 3 nap tökölődés.De örülök, h most már rendben vagytok.

Mütyür!
Én se tudok segíteni, nekem Balázs az első bébim, de a kórházban rajtam kívül a többi csaszis másodikon volt, és ők azt mondták, h sokkal nehezebben bírták, mint az elsőt.Nehezebben gyógyult a sebük, meg mozogni is alig tudtak.Ne hari, mást nem tudok hozzáfűzni.

Fáradt vagyok, megyek, pussz mindenkinek, jó éjt!

Kép
zsutita

Ja!

Én is szeretem a BK-t, az elejétől nézem.A Jóban rosszbant nem szeretem, de most benne van az egyik volt tanítványom.Valami árva gyereket játszik, kis fekete hajú csajszi, van egy bátyja is a filmben.Nem tudom, milyen néven fut a sorozatban, de egyébként Viki.Karácsonykor teljesen ledöbbentem, mikor megláttam a TV-ben :lol:

Kép
zsutita

Sziasztok!

Kihasználom, hogy Gesztikém még alszik. Mostanában baromi jókat alszik éjjel (bár mindig jókat aludt éjjel, de most nem is ébred meg az éjszaka közepén). Tegnap 7-től ma 6-ig aludt, cicizett, visszatettem, igaz kicsit méltatlankodott, de már negyedórája csönd van, tuti hogy alszik. Nagyon örülök, hogy hozzászokik ehhez, hogy a hajnali kelés után még aludni kell. Sokszor minden zokszó nélkül visszaalszik, ahogy leteszem, már fészkelődik és mire kijövök már csönd van. Ilyenkor alszik kb. 8-9-ig, és akkor jókedvűen ébred.

Noémi!
Hát ez igencsak felháborító és vérlázító amit írtál!!!! Engem sosem foglalkoztatott az egészségügy (pedig sokáig dolgoztam benne...) de most, hogy gyermekem van, nagyon érzékenyen érint, ha ilyesmit hallok. Nem is találok erre megfelelő szavakat. Packáznak az emberekkel és emberéletekkel, minden futószalagon megy, senkit nem érdekel a másik ember, a másik SZÜLŐ, bezzeg ha az ő gyerekéről lenne szó, szerintem azonnal lett volna ott rtg is meg uh is soron kívül. Undorító!!!! Nagyon örülök, hogy nincs nagy baj, mert egy ilyen lefejelés nagyon csúnya tud lenni, és megértelek hogy megijedtél, hát hogy a fenébe ne, engem is levert volna a víz.
Emlékszem, amikor Geszti 2 hónapos volt, okt. végén volt egy nagyon csúnya hasfájós-felpuffadós görcse, majdnem 1 órán át üvöltött, és semmit nem tudtunk vele csinálni, akkor hívtam az ügyeletet (Bethesda u.) ott mondták hogy ha beviszem ők "csak megszélcsövezik" és miért nem szélcsövezem én itthon? MOndtam hogy nekem olyan nincs (akkor még nem ismertem a szélcsövet nem volt itthon), erre közölték enyhén lecsesző hangnemben hogy miért nincs itthon szélcső (mondjuk ebben igazuk volt, de addig nem volt rá szükség, első gyerenél az ember még tapasztalatlan). Szóval hogy vigyem be a Madarászba mert ott van hasi uh és meg tudják nézni, mert hogy 2 hós babáknál előfordulhat bélelzáródás. Hát mit ne mondjak, baromira megnyugtatott! Közben a másik szobában Geszti már cékla fejjel és merev testtel üvöltött apja kezében. Na hívom a Madarászt, mondták ők nem szélcsöveznek mert (idézem:) "egy ilyen pici gyereket NEM LEHET szélcsövezni mert nincs olyan kis méretű szélcső de azért vigyem be". Azonnal autóba vágtuk magunkat, pár perc múlva bent voltunk, még jó hogy annyira nincs messze és hétvége este volt, nem volt forgalom. Ott ahogy bementünk, ezren voltak, teljesen paff lettem, hogy ezt most végig kell várni? Geszti a hordozóban hüppögött, látszott rajta hogy nagyon nincs jól, akkor éppen nem sírt, de a határán volt. Sehol egy doki, sehol egy nővér, sehol senki, csak fásult szülők és beteg gyerekek. Elviharzottam keresni egy nővért, egy szobában 3-an trécseltek, mondtam mi van de majdnem bőgtem. Lekezelően közölték hogy ennél és ennél az ajtónál kell várni, majd ha kijön valaki be kell adni a tajkártyát és majd szólítanak. Mondtam hogy a kislányom rosszul van, nem holmi torokfájással jöttünk, hanem MOST kéne rajta segíteni. Végül visszamentem ahhoz az ajtóhoz, és bekopogtam (igaz ki volt írva hogy ne kopogj, de qrvára nem érdekelt). Kijött egy életunt nőci, kezébe nyomtam a tajkártyát és remegő hangon (nem megjátszott, hanem igazi) közöltem hogy kérem, azonnal lássák el a gyerekemet. Látta hogy ideges vagyok, és végül tényleg soron kívül bemehettünk, kb. 5 percet kellett csak várni mert voltak bent. Bent egy fiatal doki volt, de olyan stílusban mintha be lenne narkózva, lelassult, alig lehetett érteni mit mond, stb. Úgy megnyomkodta Geszti hasát, hogy rossz volt nézni, piros-lila lett a bőre, stb. közben persze Geszti velőtrázóan visított, én majdnem bőgtem, párom fel-alá járkált a szobában, a doki meg közölte, hogy csak kicsit van felpuffadva, és nézzem meg hogy csinálja, itthon is így kell kimasszírozni belőle a pukikat. Na persze, tudtam hogy én ezt nem tudom megcsinálni. De nagyon sok puki jött ki, és utána sokkal jobban lett Geszti. Aztán készült egy lelet, melyben feltüntették hogy hasi uh is készült (ezt csak utólag vettem észre, persze semmiféle uh nem volt), gondolom ahhoz kellett hogy el tudják számolni, egy kis pluszpénzt... Aztán másnap első dolgom volt szélcsövet venni persze, és azóta nem volt ilyen probléma. Kiderült, hogy én hülye aznap megettem egy kis tányér zöldbablevest, és ez tehette be a kaput szegénykémnél. Akkor még nagyon érzékeny volt az ilyesmire.
Na de a lényeg, hogy ez az egészségügy egy kalap sz@r, de jó nagy kalap!!! És hogy a gyermekellátásban ilyesmiket meg merjenek csinálni, ez kritikán aluli. De sajnos mi kicsik vagyunk ehhez, tőlünk csak elszedik a pénzt, a hozzájárulásokat, stb. aztán nem kapsz érte cserébe semmit.
Na jó abbahagyom, de a lényeg, hogy Zsebi jól van, és remélem nem is lesz semmi később sem, sok-sok-sok puszi a bibijére!!!!!
Autó ügyben drukkolok, hogy nektek is mihamarabb összejöjjön!!! Tegnap mi fél 9-től 2-ig ültünk a kereskedésben, amíg minden elintéződött, még a bankban is voltunk kiegyenlíteni a tartozást a régi autókra stb. szóval nem volt egyszerű menet, de megérte! Szuper jó a verda, és olyan újautó-illata van, hogy csak na! Alig várom, hogy kipróbálhassam.

Most mennem kell de majd még jövök.
Hű most látom, bocsi hogy ilyen hosszú lettem.

Kép
mamy

Jó reggelt, Lányok!

Jelentem a javulás rögös útjára léptünk, "már csak" hurutosan köhög Manóm, de a doki néni szerint az jó, mert felszakad neki a lerakódás. Én teljesen paff vagyok, nagyon megviselt lekileg a gyerek szenvedése. Persze Máté is kivan, ő szegény fizikailag is, nagyon sokat fogyott, teljesen gyenge a drágám. Mostmár kezd rendesen enni, és hétfőn kell visszamennünk a dokinénihez.

Egészségügy témában most én is otthon vagyok: Ugyebár szombaton délelőtt vittem az ügyeletre a gyereket, egy fásult vénséges öreg doki volt ott. Először lecseszett, hogy nem lázas a gyerek, ez csak hőemelkedés, majd a gyerek hurutos köhögésére köhögéscsillapítót írt fel. Pedig én is mondtam neki, hogy hurutosan köhög, meg hallhatta is. Közölte, hogy ez csak egy kis torokgyulladás. Kis torokgyulladás egy 5 hónapos gyereknél nincs. Nála már ez is komoly!!!!! Na ezt a mi dokinénink nem hagyta szó nélkül, úgy lecseszte (ezt csütörtökön tudtam meg az asszisztensnőjétől), hogy csak úgy füstölt a telefon. Másik: ugyebár be kellett vinnünk a kórházba gyógyis inhalálásra. Mondta a mi dokinénink (aki egyébként a főorvosa kórházban), hogy este meg fogják nézni, és sajna ha nem javult benntartják. Másnap reggel megyek vissza hozzá a gyerekkel, mondja: "Ezek szerint hazaengedték.". Mondom én, hogy meg se nézte senki a gyereket. Délután megcsináltuk neki az inhalálást (MI, nem a nővérkék), majd mi hívtuk fel a figyelmet rá, hogy még egyszer jönnünk kell. Erre közlik, hogy jól van jöjjenek este. Este bemegyünk, akkor derült ki, hogy legalább 4 órának el kell telnie két inhalálás között, és az még nem telt el. Tehát fél órát ott vártunk, aztán szintén MI megcsináltuk az inhalálást, majd közölte a nővérke, hogy Jóccakát! Na ezen is kiakadt a dokinéni, lecseszett megint mindenkit, aki akkor ott volt, és az esti inhalálásnál, már tudtak is velünk foglalkozni.

De tudnék még mesélni, hogy a terhességem alatt milyen megaláztatásban volt részem egy "kedves" orvos miatt, de majd legközelebb, most "anya, felébredtem" van. :D

Mosmár jövök rendesen, szép napot, és kellemes hétvégét mindenkinek.

Anita

goodfairy

Sziasztok!

Mütyűr én mindhárom gyerkőcöt császárral szültem nincs külömség szerintem igaz tovább tartott a felépűlés de csak azért mert több emberkére kellett figyelni és nem tudtam eleget pihenni.Meg közbe a 6-dik héten volt egy epekő műtétem még egy vágás szóval elég volt a felépülés.

Csajok most nem irok külön mindenkinek majd később bepótolom mert vendégek vannak nics annyi időm igérem még jövök :D

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Csak ámulok itt a leírtakon, rohadjon meg mindenki.A gyerekekkel nem lehet így bánni, egy pici baba nem tudja elmondani, mi baja van, rájuk kéne a legjobban odafigyelni.Nekem is lenne jó pár sztorim, főleg magamról és az egészségügyről, szerencsére(lekopogtam) Balázzsal nem volt ilyen bajunk, egyszer voltunk ügyeleten, de ott is rendesek voltak.Meg pár naposan kellett vágni a köldökét, a Beteshdában voltunk, de ott is tök rendesek voltak. A mi doktornénink célirányosan a legjobb orvosokhoz ad beutalót, a sebészeten is nagyon normális volt a dokinő, meg a szemészeten is.Oda majd két hónap múlva kell visszamennünk, de nagyon normális nőci volt.
Nálam a szülés volt nagyon gáz az ügyeletes doki részéről, a Margit Kórház szülészet topicban annak idején leírtam, hogy mi volt.Akit érdekel nézze meg nyugodtan, de nincs kedvem még egyszer azzal az idiótával foglalkozni.Azt viszont sajnálom, hogy bezárták a Margit szülészetét, én nagyon meg voltam elégedve velük kivéve azt az egy hülyét.Nem jut eszembe a neve.Nem is baj!

Mamy!
Megvan a telcsiszám, majd egyeztetünk.Gratu az autóhoz.

Mindenkinek szép napot!Pusszancs

Kép A Drágám apósomnak segít panírozni

Kép
zsutita

köszönöm szépen a válaszokat, hát majd meglátom... :)

KépKépKép
mütyürke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?