Sziasztok!!!
Azt hiszem mostmár bírok jönni. Nekünk sajna nagyon rosszul telt a 4napos "ünnep"! Apa péntektől hányt-fosizott, utána szombat hajnaltól én is. Tegnap este meg már Zsebi is hányt mint egy örült. Ugyhogy majdnemhogy verekedtünk a Wc-ért, de túl éltük. Apa ma már evett, én próbáltam de nekem még nem ment(ami nem is baj
)szóval most Zsebit igyekszem gyógyítgatni, tegnap éjjel még virraszottam mellette ill.vele, de most alszik. Nekem ma meg holnap és szerdán suli lett volna, de ma nem mentem holnap már megyek, mert sokkal jobban van, meg anyuék is "küldenek", de ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy itthon hagyom, főleg hogy beteg...jaj nagyon rossz érzés.
Annyira tartok attól hogy történik vele valami amikor nem leszek itt...nektek is van ilyen érzésetek? Mert nekem szinte mindig! Nagyon parás vagyok???
Mamy!
Ma voltunk egy ismerősnél autót intézni, végülis egy majdnem fullos skoda octávia-az új kasznis-adnak a mienkért 500at és 500önerő, amiből, 400hitel, 100üzembehelyezés, és ugye 500önrész marad. Szóval, így havi 43000körül jövünk ki, de majdnem 1millával olcsóbb lesz ez az autó, mintha rendesen vettük volna, mert 30ilyen volt...ami olcsó és mégis jó. Nagyon szupi...csak a hitelt adják meg...ha minden jól megy, jövőhét pénteken benne ülünk...
Ja BOLDOG GESZTI 7HÓT!!!!
Anita!
Nektek is jobbulást, de gondolom ti már gyógyultak vagytok, nem?
Bárány!
Ezt én sem értem mármint, hogy a suliban nem tudhatják Szindi fülét, mert azért az csak látványos, nem?
Erika!
Veletek mizujs? Már nem jössz ide? MEsélj! Mi van Ákoskával, s tesóbabával?
Zsutita!
Nagyon szuperül motorozik a kislurkó, amindenit!!! Ha Zsebi fele ennyire menne, boldog ember lennék-bár így is az vagyok
Hiszti! Nálunk van. De ugye apa és a dédi nem tudja kezelni, mert ők az engedékenyek...náluk mindent elér, és ehhezképest vagyok én aszigor-migor!
Nálunk az a módi amióta itt a jóidő, hogy reggeltől estig kint kéne lenni vele, de ha én behozom amint megltja valamelyiket(apa,dédi)akkor nyivákol nekik, hogy vigyék ki. De ha sehol senki, csak én meg anyu, akkor is az ajtó előtt áll, veri a hátát az ajtónak, meg lecsússzan a falon, és ülőpozicióba vergődik, meg ahogy bír, és ez így megy jó sokáig-de egy idő után megunja...
mert én ott hagyom hagy toporzékoljon. már ugy hívom=utcagyerek. De azért hogy reggel 8tól este 8ig kint legyek, s akkor is hiszti, ez hülyeség, azért ilyenkor már lehet határt szabni egy gyereknek. Van amikor 10 perc van amikor 2óra mire befejezi a hisztit! Én ráérek! Ha már "idegesít" akkor játszok vele, elterelem-ha sikerül, bármi dolgom is legyen. Nekem ezek beválnak, de tuti hagyd hisztizni, mert ha kedvére teszel még 20évesen is visszaél vele...szerintem. Van hogy üvölt mint a sakál, akkor hergelem hogy hangosabban, mert nem hallom eléggé-s abbahagyja(gondolom mert rájön hogy nem érdekel) ha meg már "megfulladás határa van" akkor rászólok, hogy levegőt is kéne venni, de akárhogy is hisztizik nem foglalkozom vele, bár a szemem rajta
de én nem hagyom kihasználni magam. Szóval ezeket ne úgy képzeljétek el hogy a gyerek ül az üres szobába, lilára sírt szemmel már 5-6órája én meg rákiabálok hogy levegő-azért nem szadista vagyok.
No mentem-pusszancs nektek!
Holnap és utána suli, ugyhogy nem tudom hogy jövök! Anyuci kicsikénk hogy van?