Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kajla!
Megcsinálom a cd-ket csak eddig azért nem írtam mert rossz volt a gépünk.
Melyik kellene?Vagy mindkettő?A Téli alma,nyári alma van meg és az Alma.

Mirtill mára beteg lett köhög,folyik az orra és piros a torka,láza nincs.Enni nem nagyon akar már megint. :(

Mirtill megeszi a húst de egész kicsire össze kell vágni mert különben kiköpi.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy már oda is értek a zenék! Remélem tetszik a babóknak! Az anyagiakat pedig hagyjuk. :)

Flocika!
Csúcs ez a kép! Sajnos Vanessza is folyton rosszalkodik: kiborítja a vizet, és rendszeresen eldug valamit. 1 hétig kerestük az USB-kábelt, tegnap megtaláltuk végre. Este pedig a mobilomat tüntette el kikapcsolt állapotba, hogy biztos ne halljam meg, hogy hol van. Egész délelőtt azt kerestem. Na meg állandóan vetkőzik, ma séta közben levette a cipőjét. :?

Az evéssel nálunk nincs gond. Nagy falatokat eszik és sokat. Imádja a húst is(csak a panírt nem). Igaz tegnap csak két csirkecombot evett a főzelékhez. Egyedül egyik teljesen, nem is engedi, hogy etessem. Esetleg úgy, ha elterelem a figyelmét valamivel. A lényeg, hogy mindig ehessen valamit.

Orsi, Ildikó: jobbulást nektek!

Beszéd terén még mindig semmi változás. Egy két értelmes szót mond csak, viszont egész nap dumál a saját nyelvén. Mindent megért és megcsinál. Szerintem megmutatom szakembernek, hogy gond van e vele, mert még azt se mondja, hogy anya. Csak pappa (=apa), pa (=lámpa), pá-pá, pááá(=nyáu), és a vau-vau. Még az állatokat se különbözteti meg. Minden kutya vagy macska.

No jó éjt!

Kép
patrisa
 
 


Ildikó!
Mindegy, amelyik szerinted jobb!!! És köszönöm előre is! :D

Patrisa!
Nagyon köszi neked is! Aranyos vagy!

Kép
kajla
 
 

 
 

Sziasztok!
Próbálok egy kicsit felzárkózni, ismerkedni, ezért csak olvasgatok mostanában. Megszületett picim és Nati mint a szélvész lecsapott rá :shock: Jelen életünk arról szól, hogy nehogy legyilkolja Szabit. Eddig sikerült egy csomószor fejbenyomnia macival, kisautóval stb. Próbálom nem elvenni a kedvét és közben megvédeni a kicsit. Elég melós.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Lorca: Gratulálok! Nagyon megviselt? Mennyivel született? Cm? Jól vagytok?

Patrisa: én nem kaptam még meg, biztos valhol elakadt a posták közt

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu,
2890/50 cm. Feje sem volt nagy, csak előredugta a kezét.
Elég zűrös volt a szülés, inkább az volt a gáz, hogy senki nem tudta, hogy szülök-e, én sem. Ctg, uh, doki mind azt mondták pár órával Szabi előtt, hogy totál állóvíz. Aztán amikor beindult, alig volt idő, hogy behívjam párom, dokim. Mindenről lemaradtam, még az ágyat sem tudták összerakni. Pedig pont az eda miatt mentem a Péterfybe. Ki sem tágultam rendesen, mikor kicsörtetett a baba. Doki nem sok hasznosat csinált a fél óra alatt, amíg ott volt :evil: Szerintem neki "köszönhetem", hogy nem volt idő az edára, ami miatt ismét volt gátmeszés. Amivel jól megszenvedtem ismételten, mivel Szabi nagyon sárga volt, infúzió kellett, ami csak a koraszülött osztályon volt. És ott csak egy szék volt szoptatáshoz :shock:

Beszéd:
Nati 18 hósan kb 20-30 szót használt aktívan, max 2 szótaggal, néha 2 szavas mondatokkal. 21 hósan összeszedtük a magától mondott szavakat, már kb 170 volt és ezen kívül mindent ismételt, sokat értett, addigra az összes hangot ki tudta már ejteni. Mondatban, szótagban még nem lépett előre. Most, három héttel később, nincs szótaglimit. Megy a hintapalinta kicsit selypítve és sok más hosszabb szó is. Az aktív szavait nem tudnám megszámolni, mond olyanokat, amiket rég nem hallott, de eddig nem használt, pl csavar. Mondatban is sokat fejlődött, pl Ne vedd el remekül működik. Ragoz egyes szavakat, jelen, múlt idő. Ahogy kolléganőm mondta, eljött a hangrobbanás ideje.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!
Nálunk is lehetne már hangrobbanás!!! :D Néha csak tippelek, hogy mit is szeretne!

Lorca!
Gratula! Akkor nincs testvéri féltékenység nálatok! Sőt... :D

Ildikó!
Regi is beteg lett megint! Sajna folyik az orra és piros a torka, azt hiszem, nem sokáig lesz mandulája! :evil:

Minyu!
Reméelm, jól érzitek magatokat! Nagyon szép időt kaptatok fentről! :wink:
Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!


Patrisa: Tegnap délután megjött a CD! Köszönöm szépen, hogy rendezzük le?


Jó ünnepet!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Hahó!

Megérkeztünk! Nagyon klassz volt, majd mesélek még, most csak megálltunk félúton a nagyiékhoz, (otthon, Inárcson) csekkolom a méljeimet :oops: nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti, menjen pihenni egy picit törpe nélkül!

Lorca :)
Nagy-nagy grat :)

Majd jövök még Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szisztok!

Patrisa, megérkezett a cd, köszönjük szépen, már meg is hallgattuk, nagyon tetszett :D

Sztem. ne aggódj a baba beszédfejlődése miatt, sztem. minden rendben van. Én olyan babucit is ismerek aki 2 éves volt októberben, és januárban a mieinkhez hasonló volt a szókincse, sőtt, az én babám már többet beszélt nála!

Teljesen igaz, h. ebben a korban nagyon egyenletlenül fejlődnek a babák, de 3 éves korukra a különbségek kiegyenlítődnek!

Flocika!

Jó lenne tényleg egy sétát összeegyeztetni, majd írdd meg Nektek mikor jó! A boltba is elnézünk a közeljövőben!

Mindenkinek szép napot kívánok! Üdv.:Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Sziasztok!

Kajla!

Kész vannak a cd-k kiírtam mindkettőt.Hétfőn feladom!

Reginának jobbulást!
Mirtill már nem köhög és az orra sem folyik és ma már evett is.A héten ma evett először főtt kaját!Tiszta idegbaj!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Kép

Nati kedvenc elfoglaltsága: buborékok. Már a fél lakást fellocsolta a lötyijével.

Beszéd: Unokaöcsi 3 éves korában kezdett beszélni. Most 8 lesz és két nyelven beszél, igencsak jól és sokat.

Kép KépKép
lorca
 
 


Patrisa!
A Vajdovics doktornő ugyanott magánrendel még a szökőkút közelében?
Köszi

Kép
kajla
 
 


Ildikó!
Nagyon köszönöm! Mivel tartozom?

Beszéd: szerintem normális, ha még nem beszélnek összefüggő mondatokban! Nincs "katasztrófális" helyzet! Aki ezt mondja, az nem épp gyerekcentrikus és nem kell adni a véleményére! Persze, hogy minden gyerkőc másképp fejlődik! Ez a rendje!

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!
Ti hogy szólítjátok otthon párotokat a gyerek előtt? Nekem nagyon nem áll rá a szám, hogy apát mondjak. De az is elég vicces, hogy a gyerek hangosan kiabál az apja után, hogy Lobííí, Robi helyett, vagy csak simán Nyuszit mond :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca :)
a bubis kép nagyon jó :) Én apáját becenevén szólitom (Sab), ha vele beszélek. Emlékszem a sógornőmék kislánya is egy időben Robizta az apját, aztán ez valahogy elmaradt, és maradt az apa. (vagy "énapukám")

Patrisa :)
Nándi is alig beszél, és legtöbbször csak én értem (eléggé összemosódik az uborka és az ablak szó pl :P ) Mi járunk korai fejlesztésre, és ott azt mondták, hogy az a fontos, hogy kezdje kifejezni magát, és hogy biztosan halljon. Mi is sokat mondókázunk, mindent kommentálok neki, mégsem beszél, vagy legalábbis keveset. Sztem még egyáltalán nincs elmaradva beszédfejlödésileg. Milyen szakemberhez akarod vinni? Vagy vitted már közben?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk a hegyekből, nagyon jó volt. Rengeteget sétáltunk.

Minyu!
Még nem vittem, mert nem voltunk itthon, de jövőhéten felhívok egy logopédust, hogy ő foglalkozik-e egyáltalán vele.

Kajla!
Igen, Vajdovics még mindig ott rendel a sétálóutcán a szökőkút közelébe. Jöttök felénk? :)

Most megyek, mert dolog van.

Örülök, hogy megérkeztek a cd-k. Jó mulatást hozzá a babóknak!

Kép
patrisa
 
 


Patrisa!
Most nem nekünk kell, bár Regit sem ártana elvinni egy kontrollra!

Regina jobban van, még kicsit köhög esténként és az orrát is törölgetni kell, de legalább már kap levegőt szegénykém! :D

Nagyon fúj a szél, lehet, hogy holnapra már a szánkót kell elővenni a bici helyett? :roll:
Puszi

Kép

Kép
kajla
 
 


Csajok!
Tudom, hülye kérdésem van, de:
Ti mikor viszitek gyereket dokihoz? Úgy értem, mi az a "limit", amikor már azt mondátok, hogy most megmutatom dokinak. Biztos én vagyok rutintalan, vagy nem vagyok nagyon aggodalmaskodó, de párom egy kis hőemelkedéskor rögtön meg akarja mutatni dokinak, én meg szivesebben várok 1-2 napot. Tök rossz érzés, mert olyan, mintha nem aggódnék érte, vagy ilyesmi.
Most konkrétan: ma reggelre höemelkedése lett, délben már láza, (38,2), Nurofentöl lement, most megint láza van (38,6), Panadoltól lement. Félek az éjszakától, nehogy felszökjön, de Zuram kiadta az ukászt, hogy akkor holnap irány a doki. Úgyhogy holnap elmegyünk dokihoz.
Nah, mindegy.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu!
Én vagyok a dokinénik rémálma!
Én azonnal viszem, ha ilyen tünetei vannak! Amíg Bcsabán laktunk, szemben volt a kórház, vittem az ügyeletre, mert este ugye mindig rosszabb a helyzet!
Szóval, szerintem, inkább mondják azt, hogy túlaggódod, minthogy nagyobb baj legyen!
Szerintem... :roll:

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!


Minyu: ugyanabban a cipőben járunk! Anna tegnap éjjel belázasodott, Nurofentől lement délelőtt, majd délután felment 39-re de a lázcsillapítótol megint lement neki. Ha ma éjjel megint lázas
lesz akkor reggel irány a doki. Szerintem a fogátol lehet, mert képzeljétek 4-jön egyszerre és két napja sokkal lazább a széklete és többször is van. De az a biztos ha ezt a doki is megerősíti!
Megmondom őszintén, én is 1-2 napot szoktam várni a dokival, mivel volt már olyan, hogy 2.-nap után mintha elvágták volna elmult minden tünet,és persze előbujt a láz "okozója"



Na, megyek vacsiztatni a családot!


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Minyu,
Ha Nati belázasodik és leviszi a Nurofen, akkor nem szotam dokihoz vinni. Én várnék minimum 2 napot, de addigra mindig elmúlik magától. Nagyon könnyen belázasodik, fél óra alatt közel 39 tud lenni. A doki már kétszer mondta, hogy 3 napos láza van, de a pöttyök egyszer sem jöttek. Másodszorra már csak telefonon hívtam. Az aggodalomról csak annyi, hogy kb 10 hónaposan lázasodott be először, elég szörnyen nézett ki, akkor bepánikoltam és ügyeletes dokit hívtam. Másnapra már semmi baja nem volt :oops: Egyszer volt, hogy nem vitte le a lázát a Nurofen, akkor másnap reggel azonnal a dokinál kezdtünk. Tüszős mandulája volt és azonnal antibiót kapott.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziaztok!
Remélem emlékszik még rám valaki :oops: Az a helyzet, hogy nincs netünk, és 3 hónapig nem is lesz. Ha tudok, jövök hozzátok.

sziasztok

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Kukk!
Megjöttünk a dokitól. Skarlátgyanús. Én ugyan semmit nem látok a bőrén, de nem is vagyok orvos. Kaptunk antibiot, pénteken megyünk visszakontrollra.
Köszönöm mindenkinek a dokis hozzászólást. Ezek szerint nem hülyeség várni 1-2 napot. 8)

Kajla :)
Te rémálom :lol:

Rita :)
Az egyik elveszett bárányka :) Várunk vissza!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!



Minyu: Elég ijesztőnek hangzik, mi a jele a Skarlátnak? Mit kell látni a bőrön, és milyen antibiotikumot kaptatok? Skarlátra?

Anna már ma nem is lázas, de azért felmentünk a Dokinénihez, azt mondta, hogy semmi baja, a fogától lázasodott be. (reméljük)


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu :)
A skarlát régen volt nagyon veszélyes, ma már (a penicilin óta) gyors lefolyású. Lappangási ideje 2-7 nap, első jelei a magas láz, aztán 24-48 óra múlva jönnek apró pöttyök, amik elvileg nem viszketnek, és olyan sok, hogy egybefolyik, szinte foltot alkot. A garat "jellegzetesen" skarlátszinü, tüszős lesz a mandula , a nyelven vastag fehér lepedék van (nekünk nincs), majd megduzzad (ezt nevezik málnanyelvnek). Penicilinnel 1-2 nap alatt tünetmentes lesz, de 10 napig mindenképpen szedni kell az antibiót. Asszem ennyi. :roll:
Örülök, hogy ti jobban vagytok.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Nálunk nem jellemző a dokihoz menés. Szerencsére az 1 kezemen meg tudom számolni hányszor volt baja a csajszinak, és akkor se mindig vittem dokihoz.

Minyu! Remélem mihamarabb rendbe jön Nándi!
És az összes többi babónak jobbulást kívánok!

Mit csináltatok ma ebbe a hülye időben? Itt egész nap esett az eső és fújt a szél. Nagyon nyűgös volt Vani, gondolom a kettős fronthatástól és a napfényhiánytól. Én meg egész nap aludtam volna. :?

Volna egy kérdésem: nálatok a babák nem dobálják az ételt? Vancsi rászokott arra, hogy széjjeldobálja, a poharat elrepíti. Iszik és amikor már nem kéri elhajítja a poharat, kiönti a folyadékot. Aztán persze mutatja, hogy buta volt és üssek a kezére. Egy poharat már sikeresen össze is tört. Nem tudom mit csináljak vele. Előfordult már ez másokkal?

Smici Robi: ma feladtam a Meseovit. Remélem hamarosan megérkezik. :)

Puszi

Kép
patrisa
 
 


Patrisa!
Szerencsére ezt nem csinálja.(még...?)
Most itt van anyukám, így ők egész nap játszanak, én meg vásárolgatok, intézgetem a dolgaimat, netezek :lol:

Lányok!
A gyerekek hányszor voltak betegek szeptember óta? Bocsi, hogy ilyen statisztikát kérek, de Regina szinte minden hónapban beteg. Nem tudom, hogy ez mennyire általános!? Köszi előre is!

Puszi

Kép
kajla
 
 


Kajla,
Nati szeptemberben elkapott egy náthát, október végéig egyáltalán nem akart meggyógyulni, mindig újra elkapott valamit. Nem volt komoly, doki sem kellett, csak folyamatosan csorgott az orra, porszívózni kellett. Decemberben volt egy tüszős mandula, de az pár nap alatt rendbejött és azóta nem beteg. Néha most is csorog, minden más tünet nélkül, de már fel sem veszi, pár nap alatt minden kezelés nélkül elmúlik.

Patrisa,
Nem tűröm a dobálást :wink: Ha valami repül, többet nem kapja meg, vége a kajának. Nem lehet, hogy ezt a kézrepacsit játéknak tekinti és külön élvezi? Inni többnyire poharat kér, de ha a lakásban rohangál vagy lent vagyunk, csőrös pohara van, az nem gond, ha repül, de nem szokott. A gond csak az, hogy a kanalazás még nem tuti, a tányér és a szája között sokszor elvész a falat, de azt is többnyire felkanalazza az asztalról vagy a konyharuhákról, amibe becsomagolom kaja előtt.

Kép KépKép
lorca
 
 


Patrisa :)
Sajna Nándi a "dobálós fajta" ő mindent dobál. A korai fejlesztős csak szerint nem rosszaságból, hanem mert "dobni jó" naja. Ha olyat dobál, amit nem szabad, mi is rácsapunk a kezére (pl távirányitó), kajánál én sem adok többet, de ö is akkor dobja a csőrös poharat, ha már befejezte az ivást. A poharazás is pont ezért nehézkes, gyönyörüen iszik pohárból, fogja is magának, de rednszerint eldobja, igy inkább én is fogom. Nem tudok épkézláb ötletet adni, csak annyit mondani, hogy nem egyedi eset vagytok :P

Kajla :) Nándi asszem decemberben volt beteg, aztán kb 1 hónapja csak kisebb nátha és most ez a skarlátgyanú.
Szedtek esetleg valami vitamint? Én vitacolant adok neki. MInden reggel a 270-es csörösbe teszek neki teát+vitacolant, azt déelelött eliszogatja.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Kajla!
Bocs de még nem jutottam el a postára de ígérem a héten feladom! :oops:

Mirtill szerencsére ritkán beteg a "télen"februárban volt lázas,most 2napig köhögött.
Én ha lázas el szoktam vinni a dokihoz biztos ami biztos.Az orra nem szokott folyni köhögni is ritkán szokott így ha lázas tuti a torka piros.

Mirtill akkor dobál ha valami nem sikerül neki és dühös.A kaját nem dobálja mert mostanában megint alig eszik.Tökre ki vagyok miatta.
Megpróbálom a Vitacolan-t hátha.Tavaly adtam és ment tőle a hasa de akkor nem hígítottam most megpróbálom beletenni a teába.
Én a Cebiont adom neki és az jó mert ritkán beteg.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok Csajok!

Minyu!

Jobbulást a babónak! Én is Cebion cseppeket szoktam neki adni, de azt hiszem elkezdem most a homeopátiát is nála. 15 hónapos koráig szopott, utánna 3 szor volt beteg, láz nem csak orrfolyás+ 2 x köhögés is (felső légúti hurut). :?

Az a baj az orvoshoz menetellel, hogy a Dokik egyből rámondják, h. antibiotikum( főleg ha lázas). Én meg ennek nem vagyok híve, de közben egy kicsit félek is, mindig, hogy komolyabb lesz a baj) A skarlát persze az más! :roll:

Most mikor írtam hogy megbetegedett(orrfolyás+ köhögés) Egyből antibiotikumot írtak volna, de én megkérdeztem h. nem lehetne e anélkül és ráírták a papírjára, h. az anyuka felelősségére. Ez a doki egy helyettes doki volt, a mi dokink szabadságon volt, majd mikor hozzá visszavittem ő azt mondta jól cselekedtem nem kell erre antibiotikum! Hát erről ennyit! :shock:

Az orra viszont már egy hete folyik, már orrcseppet sem merek neki adni( mert azt is csak max.3 napig lehet) Úgyhogy nem tudom mi tévő legyek? Tudtok esetleg erre tanácsolni valamit?
:?
Minyu! A korai fejlesztést akartam kérdezni, hova szoktatok járni, és jónak tartod -e ? Danika sem beszél még folyamatosan, miből gondoltad, h. szükség van a fejlesztésre?

A húsvéti képeslapokat amit csináltál elküldtem pár ismerősömnek nagyon tetszett, kérdezték h. hol csinálnak ilyet! Mondtam h. a babaneten hirdeted.

Partisa! Danika is dobál, szinte mindent, már elég régóta, és nagyon nehéz leszoktatni róla! Az étel a legrosszabb, a konyha mindig úgy néz ki mint egy csatatér! Szerintem ez életkori sajátosság+ vérmérséklet kérdése!

A meseovin mik vannak?

Üdv:Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Orsi :)
Irtam privit :)
A beszédet Patrisa vetette fel. Korai fejlesztőbe nem emiatt járunk, hanem mert hipoton. Ott kerül szóba néha a beszéd meg általános fejlesztések is. Mi a Vágóhid u-i oviba járunk heti 2x1 óra fejlesztő tornára. Ez egy csoportos torna. Nagyon meg vagyok elégedve, mert sokat tanul Nándi.
juj, mennem kell. majd még jövök

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Okulok belőle! :D
Akkor holnaptól indul a Cebion csepp akció! :lol:

Puszi

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a kis betegeknek (meg a nagyoknak is)!

Anna annál haspártibb mintsem dobálja az ételt, bár eddig még nem vettem észre, hogy bmit eldobott volna. Ha leejt vmit azonnal felveszi és megszeretgeti (a legkisebb lego kockát is!). Gondolom ezért nem dobál, mert arra szoktattuk, hogy fáj annak ami leesik. (Értitek azért, hogy mit akarok? Néha ritka hülyén fogalmazok, bocsi.)
Evés után pohárból iszik, de játék közben a kulacsa van mindig körülötte, így az sem gáz, ha leesik.

Betegség: átestünk a 3 napos lázon kb fél évesen, azóta egyszer volt (nem túl rég) mandulagyulladása. Szerencsére nem beteges, én csak a tápszert adom neki még mindig (elalvás előtt 1,5dl).

Rossz időből nekünk is elegünk van. Menne ki biciklizni, homokozni... Persze sétálni megyünk így is, de nem érti aranyom, hogy most miért adok rá annyi ruhát.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Dobok néhány képet....
Kép

Kép

Kép

Kép

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Szobatisztaság:
Ti hogy álltok vele? Látom, van, aki már önállóan rajzolgat a wc-n.
Mi még csak addig jutottunk el, hogy lepisili a fürdőszoba szőnyeget, majd utána ráül a bilire. :shock: Nem mintha ez a mostani ideális bilizős időszak lenne, de a nyáron már szeretném, ha nem lenne feltétlenül pelushoz kötve Nati.

Kép KépKép
lorca
 
 


Roberta :)
Wc-n elmélkedős nagyon klassz. Látom van csuszitok. Mekkora? Mi Nándi szülcsijére akarunk venni, de a piciket kicsinek találom, a nagyok meg bazidrágák.

Lorca :)
Mi sehogy sem állunk szobatisztasággal. Nándi nem szól, ha pisi, kaka vanúgyhogy csak szag alapján megyünk. Majd nyáron. Remélhetőleg.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Kajla!
Ma feladtam a cd-ket remélem holnapra odaér!

Szobatisztaság:
Mirtill ha kakál előtte szól,hogy kaka utána nem mindig.A pisinél néha szól.Vettünk bilit de nem akar ráülni.Vagyis ruhástul ráül de pelenka nélkül nem akar.
Én nem erőltetem majd nyáron megpróbáljuk ha nem megy majd jövőre.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Bilitéma: mióta beteg, nem is próbálkoztunk, de előtte már voltak sikeres akciók!

Sajna antibiót kell újra szednie, torokkenetet, orrkenetet vettek tőle, lehet, hogy vérvétel is lesz, újabb gasztrovizsgálat, mert ha mindig a pneumococcus okozza, akkor kaphat ellene védőoltást! Vagy valami ilyesmi :shock:

Lányok!
Én mindenkit bejelöltem az iwiw-en? :roll:

Puszi

Kép
kajla
 
 


Ildikó!
nagyon köszönöm, mivel tartozom?
Puszi

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Tisztázzuk: a látszat néha csal!! Az esetek többségében csak ráül a WC-re, de nem produkál semmit. Néha sikerül egy pisi vagy kaki, akkor nagyon megdicsérjük, de nem rendszeres. A kép inkább csak azért készült, mert ragaszkodott hozzá, hogy a tollat is vigyük és murisnak találtuk a helyzetet. Egyébként nekünk a bölibe azt mondta a vezető, hogy 3 éves korukra kell szobatisztáknak lenniük a gyerekeknek. Én teljesen rábízom a dolgot - persze én is örülnék, ha a nyári kánikulába már nem lenne pelus, de ha lesz se baj.

Minyu
csuszit most vettük neki, mert az Auchan elég jó áron adta (7500Ft). Elvileg 2 éves kortól használható, max 50 kg-t bír, kb 1 méter a csúszófelülete és a magassága is. Anna már egyedül használja (mellette vagyunk, de nem kéri a segítségünket). Én úgy saccolom, hogy 4-5 éves koráig tuti jó lesz neki.

Patrisa
köszi a CD-t, ma megérkezett. Esetleg vmi mese DVD-vel viszonozhatom?

Megyek, mert lassan fürdés, vacsi.....

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta :)
Én is az Auchanban néztem :) De olyan picinek tünt. De akkor veszünk egy ilyet, biztos örülni fog neki :)
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mi nem rohanunk minden kicsi bajjal orvoshoz... lázcsillapítás, aztán, ha 2-3 napig nem javul akkor... (azt persze nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy apuka orvos...)
Olyan nagyon nem is beteges Sasa...

Beszéd
:lol: :lol: :lol:
Mi vagyunk akkor a kivételek... mondatokat mond, hellyel-közzel helyesen is ragoz...

Szobatisztaság
Az mi :roll:
Majd érettségire...

Kajla
Pneumokokkus elleni oltást mi még első körben megkaptuk... itt azt jobban favorizálják, mint a meningokokkus ellenit... igaz, gyakoribb is...
Vendég
 


Betsy :)
Lucas???? Ezek szerint megérkezett az amnio eredménye :lol: Jól vagytok?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu
Igen... eredmény okés... :lol:

Lehet elitélni... nem vállaltam volna be egy beteg babát...
Vendég
 


Betsy :)
Én abszolút nem itéllek el, sőt!!! Engem is lehet elitélni ( 8) ), de én sem vállalnék be!
Pusz és vigyázz magatokra.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Bárányhimlő oltással ti hogy álltok? Dokinénink nagyon favorizálná, ráadásul férjem nem is volt bárányhimlős, meg itt a pici... Csak utálom oltatni, meg nem is tuti védettség, lehetnek az oltásnak mellékhatásai is.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca
Bárányhimlő... nem oltunk....
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy :D

A bárányhimlő oltást nekünk meg sem említette a Doki néni!

Látom kis korkülönbség van a Babák között, ez mennyire leterhelő?

Üdv.:Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?